BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #346030 przez anszka
Bidol - no ta z tym seksem to też niezły numer, nie wiem, skąd się takie baby biorą.
Chłopek - Ksawcio uroczy i jak szybko rośnie :kiss:
Bidol, Maksiu - też musiałybyście wrzucić fotki synków, bo dla nich też mamy buziaki :kiss: :kiss:

Ciekawy temat, hmmm... Pustka w głowie, ale podłapię każdy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #346038 przez Olga
A ja katuję Spartacusa dalej,wczoraj od 14 do 1 w nocy oglądała.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #346059 przez maksiu
Ja moge wrzucic ale niewiem jak tu sie je wrzuca
ale jak ktoras chetna i ma nk to zapraszam wstawie wam link:)

12 lata 8 miesiąc temu #346068 przez daners
poszłam na małe ploteczki a teraz 30 minut nadrabiania :) hihi
Witam kolejna mamuske-Maksiu helloł :)

dziewczyny prosze mi doradzic :)
mam zamiar zamowic sobie buteleczke tommee tippee i do tego ten termoochronny termosik czy jak to sie zwie i teraz :) czy warto kupic termosik na butelke 260 ml? czy jednak wybrac inny model bo w poziejszym czasie przyda mi sie jednak wiekszy gdyz butelka 260 bedzie za mała na herbatke badz mleczko na spacerze? :X

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #346075 przez Daria23
Daners - ja zamawiam najpierw butelke 120 ml bo mysle ze 260 na początek nie potzebna taka duza ale to moje zdanie..tez chciałam tomme tippee ale przeżuciłam sie na dr brownsa bo ma tą rurke odpowietrzajacą i mojej znajomej synus nie miał ani razu kolki...

Dziewczyny kurier dojechał:):)łóżeczko juz skrecone stoi w pokoiku a ja sie nim zachwycam a co dopiero jak bedzie w nim spała dzidźka:):):):)

12 lata 8 miesiąc temu #346077 przez maksiu
Daria23 napisał:

Daners - ja zamawiam najpierw butelke 120 ml bo mysle ze 260 na początek nie potzebna taka duza ale to moje zdanie..tez chciałam tomme tippee ale przeżuciłam sie na dr brownsa bo ma tą rurke odpowietrzajacą i mojej znajomej synus nie miał ani razu kolki...

Dziewczyny kurier dojechał:):)łóżeczko juz skrecone stoi w pokoiku a ja sie nim zachwycam a co dopiero jak bedzie w nim spała dzidźka:):):):)

a zkad zamawialas lozeczko ?? i jakie??
My zamawialismy kojec tez juz mam w domu jest cudny

12 lata 8 miesiąc temu #346084 przez Daria23

12 lata 8 miesiąc temu #346085 przez daners
Daria super ze dotarła :) Zamówilas łóżeczko z misiem chyab tak? i czy z szuflada hmm moze jakies fofo:D

Daria buteleczke mam tez ta mniejsza ale mi chodzi o ten termoochronny termosik czy na przyszle czasy taki termosik ktory jest tylko na butle 260 to nie za malo hmm

12 lata 8 miesiąc temu #346096 przez Anna77
maksiu witaj wśród lipcówek. Wreszcie ktoś podobny do mnie "wagowo".

Też mam kolejną wizytę 8 maja :)

bidol mi też spada hemoglobina - mam właśnie ok. 11 i też biorę żelazo. Dla mnie to nic nowego, zawsze miałam problem ze spadkiem hg. No i super że masz dobre wieści po wizycie. Oby tak dalej.

Odezwę się później, bo Kuba chce oglądać Pana Kleksa i muszę mu pożyczyć laptopa. Nawet jeszcze nie przeczytałam wszystkiego, co napisałyście.

Do zobaczonka ;)

12 lata 8 miesiąc temu #346113 przez maksiu
daria lozeczko sliczne ja jak znajde jewzcze swoj kojec na allegro to tez wstawie link
anna super ze mamy wizyte tak samo ale ja ide popoludniu bo moja dr tak przyjmuje hiii
a ty??
ja zaraz lece na m jak milosc jak ktoras chetna to zparszam do pogaduszek na gg:)
bo pewnie bede siedziala w telefonie:)
a rano z maksem musze znowu do lekarza jechac :dry: :dry: bo tydzien tmu bylam i dostal antybiotyk al mu nie pomaga nic buuu

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346116 przez bidol
maksiu napisał:

Ja moge wrzucic ale niewiem jak tu sie je wrzuca
ale jak ktoras chetna i ma nk to zapraszam wstawie wam link:)

Maksiu
- to ja Ci podpowiem jak to zdjęcie wstawić :laugh:

jak piszesz wiadomość to nad ikonką [dalej] jest ikonka [dołącz obraz] i dodajsz z dysku zdjęcie, ale musi być pomniejszone bo nie każde się mieści :dry: Mam nadzieję że dałam radę Ci to wytłumaczyć, a jak nie to pytaj do skótku :laugh:
A powiedz mi jak sobie dasz radę z dwoma maluchami - wózek pewnie po Maksiu i dostawka pewnie ;) Ja też mam łóżeczko turystyczne :laugh:

Chłopek
- ale Ksawcio do Ciebie podobny - i może faktycznie nie dawajcie już mu smoczka :laugh:

Anszka - zaraz coś poszukam - ale dawno Sebie zdjęcia nie robiłam, więc będzie pewnie z lata :blink:

Daners - ja na razie nie kupowała bym tego termosika - bo w lato może się nie przydać, z resztą dziecko przepaja się od min 4 miesiąca to jeszcze będziesz miała czas na zakup ( chyba że będziesz ściągała pokarm do butelki i dopiero na spacer).
Ja miałam taki termosik dla Sebka i całkowicie się nie srawdził, choć Seba prawie od początku był na butelce. Ciepła nie trzymał :angry:

Olga - jak tam seans :blink:

Daria - pytałam męża o Dextera - on z Torrenta ściągał ;)

12 lata 8 miesiąc temu #346128 przez chłopek
bidol za późno juz mąż mu kupił i Ksawcio spi ze smokiem, no ale w dzien mu zabiorę, kłuje mnie dalej jak chodze nie wiem od czego czy to moze być pęcherz?

12 lata 8 miesiąc temu #346138 przez daners
dzieki Bidol w sumie kolezanka mnie naciaga bym se sprawiła ten termosik wiec hm masz racje poczekam z tym ;]

kto ogl najgłupszy program swiata= mtv ;] ekipa z new jersey ;];];

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346139 przez bidol
Chłopek - mi ginka mówiła że to raczej skórcze, ale każdy ból inny, więc ciężko powiedzieć ;)

Anszka - na Twoją prośbę, ale to z przed 2 lat chyba :laugh:

Daners - ja nie oglądam ;) a co to?? Ja non stop dokumenty o hitlerze oglądam - Mąż się śmieje że Kamilka z hitlerowymi wąsami się urodzi :silly:
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #346146 przez daners
dobre to z tymi wasami hahahah
taki glupi program typu reality show, wiecznie sie bzykaja kazdy z kazdym hehe ;] niewarte ogl ale mimo tego patrze hehe

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka