BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #347086 przez anszka
Bidol - nie denerwuj mnie, widziałam Cię, więc się odezwij!
Maksiu - chyba rozumiem :) nie wiem, o której chłopek ma wizytę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #347092 przez maksiu

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347107 przez bidol
hej Kochane Mamuśki - już jestem :laugh:

ale się stęskniłyście ze bidolem co???? :silly: :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka- melduje się - i nie denerwuj się tak - złość piękności szkodzi :blink: ja pomimo dobrych wyników z krzywej muszę robić glukozę z krwi. Zadzwoń do ginka i zapytaj

Anna - melduję się - dziwna sprawa, że krzywej cukrowej nie miałaś ;) Co do spania - to mam tak jak Ty - spała bym na okrągło :blink: A z pokojami się nie martw - Ja w domu mieszkam, ale całe życie się toczy w sypialni, mamy tu telewizor i Seba wpada z zabawkami :S

Majóweczka
- ślicznie wyglądasz :kiss: :kiss: brzusio piękny :kiss: :kiss: pogłaskaj od ciotki bidolki :kiss:

Maksiu - super brzusio :kiss: A i Twój suwaczek mnie przeraża :ohmy: tj to odliczanie do porodu :ohmy: 88 dni- już się boję ;)

M_M - ale będziesz do Nas pisać z UK???

Saiko - jesteś :kiss: :kiss: :kiss: superaśnie że Szymuś zdrowy i duży taki :lol: Odzywaj się częściej :kiss: :kiss: a ta poducha fajna, bo po porodzie jak pupa boli to dobrze się na niej siedzi :blink: moim zdaniem mała wystarczy

Danrrs - jestem już - mój kołek też się miota, ale ja się nie daję - Twardym trzeba być nie Miękkim :silly:

Kamyczka - będzie dobrze :kiss: :kiss: mnie też pod żebrami boli :dry:

Daria - ja mam aspirator do noska - Przy Sebie się sprawdził w 100% - a on miał non stop katar :dry: Gruszki bałam się używać :dry:

Chłopek
- dziś wizyta :ohmy: ale USG też??? dawaj znaka :kiss:

Olga - ratuj :ohmy: - wróciła do domu z kolejną siatką ciuszków dla Kamilki ;) to już obsesja jakaś :silly:

Palnijcie mnie :silly:

A ja zanim Was nadrobiłam to pół dnia minęło :side:
Wczoraj się nie odzywałam bo szwagierka z Emilką (7m) przyszły w odwiedziny a dzisiaj byłam na zakupach :) ale stęskniłam się za Wami bardzo :kiss: :kiss: :kiss: :ohmy: :ohmy:

12 lata 8 miesiąc temu #347115 przez Olga
bidol tak to juz jest obsesja.Ja kazałam pani w lumpku zakazać mi sprzedawać ciuszki do 3 mies.tylko większe może,ale wczoraj i tak jedno body przemyciłam ha ha,nie mogłam się oprzeć.No i muszę się pochwalić,bo kupiłam nową gondolę,nie wytrzymałam. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #347118 przez anszka
Bidol - no zdenerwowałam się, bo raczej nie znikasz bez słowa, a mi synuś dodaje urody, więc się nie martw :silly:

12 lata 8 miesiąc temu #347122 przez Daria23
A do mnie właśnie przyjechał kurier z przewijakiem kołderką pościelą i ochraniaczem na łóżeczko wszystko ładne i piekne ale zabrakło w paczce prześcieradła za które zapłaciłam...normalnie coś pecha mam ostatnio z tymi paczkami ale dzwoniłam i niby mi przyślą prześcieradło bez żadnych problemów

12 lata 8 miesiąc temu #347123 przez Olga
Na tvn style jest program o dzieciach.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347124 przez bidol
Olga - to dawaj fotkę :woohoo: ja też takich maleństw nakupiłam i nawet płaszczyk Kamilce i mnustwo innych pierdołek :blink: i znowu dwie pralki różowego :silly:

Anszka - Ty nerwusie :silly: wiem przepraszam więcej tak nie uczynię :cheer: :kiss: Mówisz że Wojtuś tak Cię wypięknił :lol: to przeciwieństwo mnie - Mam nadzieję że przynajmniej Kamilka pięknieje :silly: :woohoo:

Olga napisał:

Na tvn style jest program o dzieciach.

olga - hahahahahahahahahaha - do łóżeczka to raczej nie wejdę :woohoo: :woohoo: :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu #347133 przez Olga
bidol ja bym się nawet nie zmieściła ha ha,ale dobry był ten tatuś :laugh: :laugh: :laugh:

allegro.pl/super-gondola-mutsy-gratis-ma...cka-i2248861996.html

nie wiem,czy na tej poprzestane,to zależy jak ją zamontuję i ocenię ha ha.

12 lata 8 miesiąc temu #347134 przez bidol
Olga - Ty wariacie :silly: hahahahhahahahahaha Gondolka śliczna - powaga :woohoo: :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347153 przez maksiu
Gondolka jest sliczna ale cos mi sie wydaje ze malutka i dzidzia dlugo nie polzey,ale to tylko moje spostrzezenie

J tez chce corcie:)
Dzis mi kumpela wyslala slicznego pajaca niebieskiego do tego sliczny komplet na polarku z podspodu misiu taki juz bardziej na jesien , a ostatnio dostalam sliczna zielona kurteczke z disneya spodnie rozowe niebieski dresik i wiele innych a sama kupilam w lumpeksie nowy blekitny komplet spodnie i bluzeczka na goziki tez taki cieplejszy, kurde niewiem czemu w myslach mam dziewczynke a kupuje jak cos niebieskie ciuszki

ja mam taki kojec
allegro.pl/modne-lozeczko-turystyczne-ko...lay-i2258228238.html

12 lata 8 miesiąc temu #347164 przez Daria23
Olga - gondolka bardzo ładna ładniejsza od tamtej jak dla mnie
Maksiu - kojec super:):)
a ja skończyłam porządki przed domem wyrwałam zielsko itp i jakaś zmeczona jestem jednak ciąża robi swoje....
Ide robić obiadek dla Michasia dzisiaj robie warzywka na patelni z ryżem i piersią z kurczaka buziaki

12 lata 8 miesiąc temu #347169 przez Majowka
Kamyczka, Bidolku, dzieki za komplementy! :kiss:

Chlopek ma dzis USG!? czekam z niecierpliwoscia!

ale wy juz duzo macie nakupywane, ja jak na razie te pare ciuszkow...poczekam jeszcze jedna wizyte u gina i chyba zaczne :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #347172 przez Kamyczka
Olga,gondolka super!!!! :)
Maksiu,kojec przesłodki :)
U nas tak ładnie za oknem,a ja leżę......
Młoda mamuśka,nie martw się tym lotem,posłuchaj Majówki.Już wkrótce będziecie we trójkę :kiss:
A ja dziś zjem mleczną,mam na nią okrutną ochotę :)

12 lata 8 miesiąc temu #347181 przez chłopek
czesc dziewczynki no i jest drugi synek :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka