- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ja juz w domku, zdjecia bede miala wieczorkiem, nie widzialam dokladnie, ale cos sie znajdzie.
Za tydzien robimy sesje z kolezankami w ciazy na plazy! Pewnie swietnie wyjda!
M-M, z twojego opisu, ten bol na skurczowy wyglada, ale skoro sie nie powtorzyl, to spoko...macica juz trenuje Bedziesz jedna z pierwszych na pewno!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Madeline witaj Jak sie czujesz ?? co będziesz miała ? córa czy synek ? u nas wiecej synków )
Ja dziewczyny prawie godzine odkurzałam dwa pokoje,kuchnie i przedpokój ,a to dlatego,ze i znajomi mają jakiś najtańszy odkurzacz,który w ogóle nie ciągnie i prawie na kolanach odkurzałam... a teraz tak mnie plecy bolą
wstawiłam już zapiekankę do piekarnika,za godzinkę będę już szamałaa
a Wy co tam robicie???
jakie macie plany na wieczór?
będzie coś ciekawego w telewizji?[He he laska ja mam trakie plany ide zaraz jesc kolacje i myje nozki i do lozka i cos podejrzewam ze zasne szybciej niz mask bo normalnie padam na twarz. A od jutrawszystko na mojej glowie bo ciocia jedzie na rehabilitacje na miesiac czasu wiec i wujowi obiady gotowac i u nich w pokoju jakos tez musi wygladac bo on sam niby taki porzadnis ale nawet obiadu sobie noe rozgrzeje masakra ah szkoda slow
Moj dzidzius dzis tak kopie ze4 czasem az krzykne z bolu
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeju ten ból ,który miałam był naprawdę okropny,a jesli to były tylko te 'delikatne' skurcze ..to ja sie boje tych ostatnich najmocniejszych....chyba ich nie przeżyje...
Majowka a jak minął dzień ? )
maksiu hehe to super,ze kopie Mój Oliwierek na szczęście też wariuje dzisiaj
a plany na wieczór masz super !
ja o 21.45 jak nie zapomnę to włączę TVNstyle,bo jest taki nowy program,ale nie wiem czy już od dzisiaj...o szkole ,w której są kamery i rodzice z nauczycielami będą podglądać swoje pociechy..co tam wyprawiają ja sie ciesze,ze u mnie w szkole nie było kamer,bo pewnie też by sie rodzice różnych rzeczy dowiedzieli
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
podobno wywołuje to skurcze...
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
A u Was?
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majowka ja nic szczegolnego. Mąż w pracy.ja posprzatalam troche w mieszkanku,obiadzik zrobiłam i zaraz z mamuśką na skypie będę rozmawiała..boje sie ,ze przegapie moją licytację tego wynalazku do słuchania bicia serduszka... musze co chwile sprawdzac,bo jak sie z mamą rozgadam,to zapomne i mi minie.
Dziewczyny myślicie,ze dzieci urodzone juz w 7 i 8 miesiącu,czyli niedonoszone często mają jakieś wady czy coś takiego? Czy zazwyczaj rodzą się całkowicie zdrowe? bo tak się zastanawiam.. Jedni mówią,że im dłużej się nosi tym lepiej a niektórzy ,że lepiej już urodzić w 7 miesiącu niż w 8... oczywiście wiadomo,ze najlepiej w 9 ;P ale jak Wy myślicie? to prawda,ze lepiej w 7 niż w 8 ??
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
maksiu no wlasnie nie wiem..jak tutaj przyleciałam to ta znajoma mi tak powiedziała.bo Misiek mi masował..a ona mówi,że nie wolno..tak samo jak piersi i brzucha .. więc nie wiem.
Majowka ja nic szczegolnego. Mąż w pracy.ja posprzatalam troche w mieszkanku,obiadzik zrobiłam i zaraz z mamuśką na skypie będę rozmawiała..boje sie ,ze przegapie moją licytację tego wynalazku do słuchania bicia serduszka... musze co chwile sprawdzac,bo jak sie z mamą rozgadam,to zapomne i mi minie.
Dziewczyny myślicie,ze dzieci urodzone juz w 7 i 8 miesiącu,czyli niedonoszone często mają jakieś wady czy coś takiego? Czy zazwyczaj rodzą się całkowicie zdrowe? bo tak się zastanawiam.. Jedni mówią,że im dłużej się nosi tym lepiej a niektórzy ,że lepiej już urodzić w 7 miesiącu niż w 8... oczywiście wiadomo,ze najlepiej w 9 ;P ale jak Wy myślicie? to prawda,ze lepiej w 7 niż w 8 ??
Kochana wklejam ci link do forum na ktorym znalazlam co nie co pytanie podobne do naszego i ciut dpowiedzi 40tygodni.pl/Category/015/2,16349,Przecz...y-Czy-to-prawda.html
a mnie wlasnie zgaga dopadla chyba po swojskiej pasztetowej ale jaka. Co do miesiecy urodzenia tez tyak slyszalam ze lepiej urodzic w 7 niz w 8 a najlepeij to w 9 ale jaka jest prawda to niewiem
no kolacja zjedzona zaraz biore maksa od cioci i do lozka
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
maksiu no wlasnie nie wiem..jak tutaj przyleciałam to ta znajoma mi tak powiedziała.bo Misiek mi masował..a ona mówi,że nie wolno..tak samo jak piersi i brzucha .. więc nie wiem.
z tego co wiem nie mozna masowac piersi i brzucha pod koniec ciazy bo mozna wywolac skurcze/porod ale nie slyszalam o przeciwwskazaniach do innych masazy, ktore sa zrobione odpowiednio
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja o tym nie słyszałam wcześniej ... no to chyba nie ma większego znaczenia..więc powiem Miśkowi,żeby masowal
a co do zgagi to ja mam non stop od miesiąca... i dziewczyny pisały,że mleko,marchewka i migdały pomagają
ja przetestowałam wszystko i wszystko działa..nie na długo,ale na jakąś godzinkę
marchewki ostatnio jem mało ,bo mam kruche zęby,więc wolę nie gryźć niz twardego,zeby mi nie połamały się ;P
ale duzo mleka piję i kilka dni temu mąż mi kupiła prawie kilogram migdałów i też pomagają więc sprawdzone sposoby są i polecam
chłopek ale fajny tez wózek !!!! naprawdę świetny podoba mi się
Majowka czekamy na zdjęcie !
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
MM nie słyszałam o tych masażach stóp,a idę na pedicure do kosmetyczki,więc mam nadzieję,że będzie ok