BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #356437 przez chłopek
bidol jak tu leżeć przy takim łobuzie jak mój Ksawcio

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #356438 przez Kamyczka
Bidol,no do Was mi trochę brakuje,dopiero co zaczęłam 7mc. :)

12 lata 10 miesiąc temu #356439 przez maksiu
Bidolek ja mam dzis 31 tydzien i 1 dzien:) a mnie glowa nadal boli dzis kupila sobie magnez musze wypic to moze i ta lydka mnie przestanie bolec, moj maluszek sie ozpycha jak niewiem po prwaej stronie masakra nie raz az z bolu podkocze jak mnie kopnie:) ale to takie milutkie
olga ja tez bym pospala, ale nie moge:( moj pojechal na jaies cholerne cwiczenia a maks no w sumie sie bawi u cioci ale ona po tym udarze i nie chce jej meczyc

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #356442 przez Olga
bidol ja to nie potrafię nic nie robić,jak się dobrze czuję.Obym tylko nie przesadziła :laugh:

maksiu no u mnie dziewczyny duże,Olga siedziała na laptopie i przy niej mi się usnęło,na szczęście nie jest malutka i nie muszę się martwić.

m m u nas są dwie parafie i do tej jednej nie nawidzę chodzić,a w tej drugiej jest naprawdę super,moja Olga należy do scholi,Marika do młodzieży franciszkańskiej.Jest fajny gwardian i trzech młodych ojców,którzy tak potrawią przyciągnąć dzieci,że nawet ja chętnie chodzę do kościoła,co nie zawsze było moją mocną stroną.Dziewczyny ciągle gdzieś jeżdżą,jak nie Lednica,to Max Festiwl w Niepokalanowie,kolonie itp.Niestety do wakacji wszyscy odejdą,bo za długo już są u nas i pwenie wszystko się zmieni :( :( :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #356443 przez maksiu
No tak i ztym masz dobrze ja mialam sie polozyc jak wrocilam z biedonki ale zanim rozpakowalam zakupy i wg to maks sie obudzil i dupa ze takl powiem z lezenia

12 lata 10 miesiąc temu #356445 przez Olga
maksiu moi też byli niedawno w biedronce,ale mi się nie chciało.Ja tylko złożyłam zamówienie ha ha,bo mam dzisiaj ochotę na wszystko.I zjadłam już pudełeczko truskawek,prawię całą paczkę chipsów solonych,popijam colą i następny w kolejce czeka jogurt,ale coś nie mogę trafić na to coś...Dawno tak się nie objadłam,jak dzisiaj. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #356446 przez maksiu
He he to ja mam tak samo ale kupilam sobie bolki i chyba zrobie sobie takiego ala hamburgera ale ze schabowym w srodku hiii
a ja mam jablka i jogorty i lody i tez niewiem co bym zjadla ale chyba pojde jeszcze po grzybki w occie moze ktoras chce mam kilka sloikow

12 lata 10 miesiąc temu #356449 przez Olga
Ja bym bardzo chciała,koleżanka mi na początku ciąży przynosiła,bo uwielbiam.Ale mi smaku nrobiłaś tymi grzybkami. :angry:

12 lata 10 miesiąc temu #356452 przez anszka
Próbuję nadrobić i widzę, że chłopek i daria w szpitalu były? streśćcie mi proszę, co u nich, bo nim doczytam to nerwy stracę.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #356453 przez maksiu
Olga napisał:

Ja bym bardzo chciała,koleżanka mi na początku ciąży przynosiła,bo uwielbiam.Ale mi smaku nrobiłaś tymi grzybkami. :angry:

a widzisz zebym blizej mieszkala to bym ze 2 nawet wziela i wpadla do ciebie:) :)

ANSZKA u chlopka juz lepiej musi lezec i odpoczywac z tego co wiem :) no i na sto procent bedzie miec chlopca:))

12 lata 10 miesiąc temu #356458 przez anszka
Maksiu - dzięki, a co z Darią?

12 lata 10 miesiąc temu #356460 przez maksiu
Kochana to to musisz poczytac:) bo ja tak prawde mowiac nie nadrabialam wszystkich

12 lata 10 miesiąc temu #356471 przez Kamyczka
Olga,to sobie pofolgowałaś :blink:
Anszka,Daria jak była na wizycie to odkryli,że ma sporo skróconą szyjkę i rozwarcie :( więc była w sszpitalu,a teraz w domu leży i dostała dużo leków.

12 lata 10 miesiąc temu #356474 przez Madeline
Kochane troszku was podczytuję :) Trzymajcie się dzielnie, a jeszcze kilka tygodni i maluszki będą z Wami :) Ja mam termin na 21 czerwca, ale różnie to może być i mogę być lipcówką :D Trzymam kciuki by wszystko u Was do porodu się ułożyło po Waszej myśli :)

12 lata 10 miesiąc temu #356496 przez mloda_mamuska
Madeline witaj ;) Jak sie czujesz ?? :) co będziesz miała ? córa czy synek ? u nas wiecej synków :))

Ja dziewczyny prawie godzine odkurzałam dwa pokoje,kuchnie i przedpokój ,a to dlatego,ze i znajomi mają jakiś najtańszy odkurzacz,który w ogóle nie ciągnie i prawie na kolanach odkurzałam... a teraz tak mnie plecy bolą :dry:

wstawiłam już zapiekankę do piekarnika,za godzinkę będę już szamałaa :lol:

a Wy co tam robicie???
jakie macie plany na wieczór?
będzie coś ciekawego w telewizji?;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka