BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #356437 przez chłopek
bidol jak tu leżeć przy takim łobuzie jak mój Ksawcio

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #356438 przez Kamyczka
Bidol,no do Was mi trochę brakuje,dopiero co zaczęłam 7mc. :)

12 lata 7 miesiąc temu #356439 przez maksiu
Bidolek ja mam dzis 31 tydzien i 1 dzien:) a mnie glowa nadal boli dzis kupila sobie magnez musze wypic to moze i ta lydka mnie przestanie bolec, moj maluszek sie ozpycha jak niewiem po prwaej stronie masakra nie raz az z bolu podkocze jak mnie kopnie:) ale to takie milutkie
olga ja tez bym pospala, ale nie moge:( moj pojechal na jaies cholerne cwiczenia a maks no w sumie sie bawi u cioci ale ona po tym udarze i nie chce jej meczyc

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356442 przez Olga
bidol ja to nie potrafię nic nie robić,jak się dobrze czuję.Obym tylko nie przesadziła :laugh:

maksiu no u mnie dziewczyny duże,Olga siedziała na laptopie i przy niej mi się usnęło,na szczęście nie jest malutka i nie muszę się martwić.

m m u nas są dwie parafie i do tej jednej nie nawidzę chodzić,a w tej drugiej jest naprawdę super,moja Olga należy do scholi,Marika do młodzieży franciszkańskiej.Jest fajny gwardian i trzech młodych ojców,którzy tak potrawią przyciągnąć dzieci,że nawet ja chętnie chodzę do kościoła,co nie zawsze było moją mocną stroną.Dziewczyny ciągle gdzieś jeżdżą,jak nie Lednica,to Max Festiwl w Niepokalanowie,kolonie itp.Niestety do wakacji wszyscy odejdą,bo za długo już są u nas i pwenie wszystko się zmieni :( :( :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #356443 przez maksiu
No tak i ztym masz dobrze ja mialam sie polozyc jak wrocilam z biedonki ale zanim rozpakowalam zakupy i wg to maks sie obudzil i dupa ze takl powiem z lezenia

12 lata 7 miesiąc temu #356445 przez Olga
maksiu moi też byli niedawno w biedronce,ale mi się nie chciało.Ja tylko złożyłam zamówienie ha ha,bo mam dzisiaj ochotę na wszystko.I zjadłam już pudełeczko truskawek,prawię całą paczkę chipsów solonych,popijam colą i następny w kolejce czeka jogurt,ale coś nie mogę trafić na to coś...Dawno tak się nie objadłam,jak dzisiaj. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #356446 przez maksiu
He he to ja mam tak samo ale kupilam sobie bolki i chyba zrobie sobie takiego ala hamburgera ale ze schabowym w srodku hiii
a ja mam jablka i jogorty i lody i tez niewiem co bym zjadla ale chyba pojde jeszcze po grzybki w occie moze ktoras chce mam kilka sloikow

12 lata 7 miesiąc temu #356449 przez Olga
Ja bym bardzo chciała,koleżanka mi na początku ciąży przynosiła,bo uwielbiam.Ale mi smaku nrobiłaś tymi grzybkami. :angry:

12 lata 7 miesiąc temu #356452 przez anszka
Próbuję nadrobić i widzę, że chłopek i daria w szpitalu były? streśćcie mi proszę, co u nich, bo nim doczytam to nerwy stracę.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356453 przez maksiu
Olga napisał:

Ja bym bardzo chciała,koleżanka mi na początku ciąży przynosiła,bo uwielbiam.Ale mi smaku nrobiłaś tymi grzybkami. :angry:

a widzisz zebym blizej mieszkala to bym ze 2 nawet wziela i wpadla do ciebie:) :)

ANSZKA u chlopka juz lepiej musi lezec i odpoczywac z tego co wiem :) no i na sto procent bedzie miec chlopca:))

12 lata 7 miesiąc temu #356458 przez anszka
Maksiu - dzięki, a co z Darią?

12 lata 7 miesiąc temu #356460 przez maksiu
Kochana to to musisz poczytac:) bo ja tak prawde mowiac nie nadrabialam wszystkich

12 lata 7 miesiąc temu #356471 przez Kamyczka
Olga,to sobie pofolgowałaś :blink:
Anszka,Daria jak była na wizycie to odkryli,że ma sporo skróconą szyjkę i rozwarcie :( więc była w sszpitalu,a teraz w domu leży i dostała dużo leków.

12 lata 7 miesiąc temu #356474 przez Madeline
Kochane troszku was podczytuję :) Trzymajcie się dzielnie, a jeszcze kilka tygodni i maluszki będą z Wami :) Ja mam termin na 21 czerwca, ale różnie to może być i mogę być lipcówką :D Trzymam kciuki by wszystko u Was do porodu się ułożyło po Waszej myśli :)

12 lata 7 miesiąc temu #356496 przez mloda_mamuska
Madeline witaj ;) Jak sie czujesz ?? :) co będziesz miała ? córa czy synek ? u nas wiecej synków :))

Ja dziewczyny prawie godzine odkurzałam dwa pokoje,kuchnie i przedpokój ,a to dlatego,ze i znajomi mają jakiś najtańszy odkurzacz,który w ogóle nie ciągnie i prawie na kolanach odkurzałam... a teraz tak mnie plecy bolą :dry:

wstawiłam już zapiekankę do piekarnika,za godzinkę będę już szamałaa :lol:

a Wy co tam robicie???
jakie macie plany na wieczór?
będzie coś ciekawego w telewizji?;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka