BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #356961 przez Madeline
Ja na zgagę piję szklankę gazowanego :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356965 przez Olga
agnesssa napisał:

Kamyczka ja chodzę prywatnie w Gdańsku, i właściwie za każdą wizytę płacę inaczej wszystko zależy od tego co bada. Generalnie za 4D bierze 150zł więc nie dużo, bo w Gdańsku dużo więcej wołają, nawet 300zł :ohmy: Tylko, że za kązde USG dodatkowe bierze 50zł. tak więc jak ostatnio za wizytę zapłaciła, 250zł w sumie to mnie wygięło :cheer: I w zasadzie każdym razem inaczej liczy :huh: Ale nie działa z kasą fiskalną, to sobie robi co chce :silly: Nie narzekam, bo czasami liczy mi mniej więc jest git, no ale tym razem się powstrzymam, pewnie jeszcze się skuszę na 4d później :lol:

Majóweczka Anszka
Wrzucę obiecuję, wizytę mam na 18 więc pewnie dopiero jutro zajrzę, zobaczymy :woohoo:

Bidolku masz śliczny brzusio :lol: Mam nadzieję, że Ci przejdzie zanim się rozwinie to choróbsko paskudne :ohmy: :ohmy: Oszczędzaj się mimo zapału :kiss: :kiss:
A mnie ciągle trzyma :angry: :angry: Katar i kaszel, ale wydaje mi się, że już ku końcowi :woohoo: Musze się dzisiaj dowiedzieć jak to jest z alergią w ciąży, bo ja w okresie maja-sierpnia masakrycznie się czuję, może nawet katar już być alergiczny, a że do tego mam astmę, to już w ogóle, a nie wiem czy mam łykać różne tabsy czy też nie :huh: Na alergologa się obraziłam, bo mi kazała brać wszytskie leki jak zaszłam w ciąży, a moj aginka połowy mi zabroniła... i bądź mądry kogo słuchać :huh: :angry: Ja też się wbiłam w ciuchy sprzed ciąży, tylko, że nie mam żadnych biodrówek więc nosić nie ma jak bo bym musiała się nie zapinać, żeby brzusia nie uciskać :lol:

Majówka
faktycznie nie widać, gdzie Ty schowałaś te kg :unsure: Chyba Lucas taki duży :lol:

agnessa ja też jestem alergiczką i chodzę na odczulanie(własnie dzisiaj miałam) i mi alergolog zabronił brać leków przeciwhistaminowych.Mnie też juz od paru dni zaczyna brać,nos juz mam zapchany,chrapię w nocy,że mąż dzisiaj do drugiego pokoju w nocy poszedł spać.Boję się strasznie,bo wiem co mnie czeka,ja bez leków mimo odczulania juz przeszło 3 lata,to nie wyrabiam.Mogę tylko coś do nosa,jescze nie wykupiłam,ale leków żadnych,nawet tabletki w dzień odczulania nie mogę wziąc. :(

Ja mam brata w Bydgoszczy,moja bratowa stamtą pochodzi,a teraz kupili domek w Osielsku.Na badania genetyczne jeździła do Bydgoszczy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #356968 przez Kamyczka
MM co do wydzieliny,to jak bylam na ostatnim badaniu,gin stwierdził,że jest prawidłowa,to spytaj na wizycie koniecznie.
Ja póki co rozstępów nie mam :blink:
Chłopek leż,a jak się nie zmieni-jedź bo żartów nie ma :(

12 lata 7 miesiąc temu #356969 przez mloda_mamuska
anszka no niby wiem,ze ta siara to moze pozniej sie pojawic,ale mimo wszystko juz wiekszosc z Was miała a ja nic.. :huh:
ja różnie mam tą zgagę,ale zauważyłam,że po kwaśnym,ktore tak kocham nasila się...
albo to przypadek...
nie wyobrazam sobie teraz dnia bez kwasnych jablek,soku i herbaty ;)

Madleine
mi pomaga mleko zimne i migdały,ale pomaga tylko na chwile.

12 lata 7 miesiąc temu #356973 przez chłopek
włąsnie mi tata wypis ze szpitala odebrał co innego mi leakrz powiedzial jak szlam do domu a co innego na wypisie. na wypisie mam ze musze lezec, a jak wychodzilam to mi powiedzial ze mam sie oszczedzac.

12 lata 7 miesiąc temu #356975 przez mloda_mamuska
chlopek to musisz leżeć i odpoczywać :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #356978 przez chłopek
ta dziewczyna co ze mna lezala, pisalam ze paliła cała ciąże to wczoraj urodziła synka 2800 malutki to mój ma 34tyg i 2600

12 lata 7 miesiąc temu #356979 przez Kamyczka
Chłopek to jakaś nierozsądna dziewucha,mówiąc delikatnie :( biedne dzieciątko :(
A Ty leż kochana

12 lata 7 miesiąc temu #356980 przez chłopek
kamyczka leże, jeszcze na wypisie mam ze zakazenie dróg moczowych miałąm

12 lata 7 miesiąc temu #356982 przez mloda_mamuska
chłopek glupia dziewczyna....
moja znajoma też pali w ciąży,ale ograniczyła do kilku..a palila paczkę,półtorej..ale na szczęście maluszka ma dużego ;)

12 lata 7 miesiąc temu #356983 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka leże, jeszcze na wypisie mam ze zakazenie dróg moczowych miałąm

To nic Ci nie powiedzieli w tym szpitalu???masakra

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356984 przez chłopek
no włąsnie nie powiedzilei mi nic tylko tyle ze sie szyjka skaraca,
dobrze by bylo jak by jutro lało i mąż nie musial isc do pracy

jutro nie mam caly dzien prądu i nie bedzie mnie na forum, no chyba ze tylko do tego moment bede ile mi bateria w laptopie wytrzyma ;)

12 lata 7 miesiąc temu #356985 przez anszka
Chłopek - to leż kochana i czekaj na lepsze czasy :) okropne jest to, że nic Ci nie powiedzieli, a na tę infekcję zapisali jakieś leki?

Mnie by zjadły wyrzuty sumienia, gdybym paliła w ciąży.

12 lata 7 miesiąc temu #356986 przez Kamyczka
Chłopek,współczuję Ci,bo musisz leżeć i potrzebujesz pomocy przy Ksawciu :(

12 lata 7 miesiąc temu #356987 przez chłopek
anszka własnie nic, a tak cos przypuszczalam ze mam jakas infekcje.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka