BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #357283 przez mloda_mamuska
bidol ja ten gastrotuss kupilam cale opakowanie i tylko jedna saszetkę zużyłam..lekarz mi to polecił na poczatku ciąży jakby mi sie niedobrze robilo,ze niby pomaga..a jak to wzięłam to jeszcze gorzej sie czułam :lol: ..pewnie dlatego,ze moj organizm na początku ciąży w ogóle nie tolerował nic słodkiego..a ten syrop mega słodki jest i po nim jeszcze gorzej mi było.
a co do tego szamponu,to kiedys chcialam kupic i czytalam opinie i są różne firmy,ja wzielam peirwszy lepszy..a w moze w polsce jest jakis dobry..musisz poczytac opinie;))

Majowka a co to za bobasy? znalezione w sieci?
jakie szczęśliwe! ale sprzątania mieli rodzice.... ;p
liczy się gest-chcieli pomóc :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #357286 przez Anna77
dziewczynki, padam i nie mam kompletnie sił. Idę spać. Jutro mam troszkę zabiegany dzień, bo z Małym do alergologa na testy, potem ktg i wizyta. Jakoś się odezwę. Dobranoc i do juterka :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #357287 przez mloda_mamuska
Anna to pewni cieszysz sie,ze masz wizytę !!
ja juz czekam na środę ;)

dobranoc Mamusie :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #357290 przez Majowka
M_M, no na fejsie znalazlam, bylo zatutulowane "jaka by byla Twoja reakcja" :laugh:
urocze dzieciaki, takie male diabelki :laugh: :laugh: :laugh:
oj sie bedzie dzialo! :lol:

Dobranoc dziewczyny do jutra! :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #357295 przez Olga
Dzień dobry dziewczynki.

Ja dzisiaj od 5 na nogach.córcia odprowadzona na wycieczkę i już w drodze,a ja posiedzę trochę na necie i pójdę wcześniej na wizytę,bo raczej już nie usnę. :laugh:
Pogoda robi się ładna.Mój Ignaś się budzi właśnie :laugh: :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #357300 przez daners
ja tez sie przywitam i zaczynam nadrabiac wczorajsze Wasze plotki ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #357318 przez Daria23
Hej Laseczki to i ja sie witam jako trzecia:)u nas dzis pogoda pochmurna jak zreszta od paru dni...dzis oprócz lezenia pojade jeszcze na poczte- zawsze jakas rozrywka w moim wypadku:)

12 lata 7 miesiąc temu #357324 przez agnesssa
Hej dziewczyny, to ja też się przywitam a co tam :lol:

Olga Bidol ja tak samo bez poduchy nie zasnę, a używacie po prostu poduchy jakiejś czy macie te takie rogale :unsure: Mi mąż na święta sprezentował taką motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html i jestem zachwycona, nie tylko do spania, ale też do odpoczywania na łóżku, nawet w pozycji półsiedzącej zasypiam na niej, a zanim ja dostała, to nie mogłam spać po nocach, nogi mi cierpły straszliwie :angry: Mąż się śmieje, że teraz nie jest mi już w łóżku potrzebny, bo zasypiam z poduchą :silly:

Mój synuś się obudził i łaskocze mamusię :lol:

Majówka jak tam remont, jakieś zdjęcia są :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #357333 przez chłopek
hej ja siedze puki mam net bo później ma nie być prądu a ja mam router wiec prą potrzebny :(
majówka mam nadzije ze mój dom tak nie bedzie wyglądał

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357349 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Agnessa, nasze mieszkanie wyglada okropnie. Wyobraz sobie oproznic 2 pokoje i umiescic te wszystkie meble i rzeczy w salonie i sypialni. Chodzimy i sie przewracamy :laugh: Dzis maluja sciany, wiec juz widac bedzie koniec tej meczarni.
Od dzisiaj ma byc juz sloneczko, na razie nie widac :dry: Czekamy....to przyspieszy schniecie farby.

Dzis przylozylam zimny krem w jednym miejscu na brzuchu (zazwyczaj najpierw rozcieram w dloniach), malutki od razu odskoczyl :laugh: Na pewno poczul to zimno :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #357351 przez agnesssa
Majówka to faktycznie, na razie lipa, ale jak już będą efekty to będziesz zadowolona :lol: I duuużo słoneczka życzę, żebyś mogła wietrzyć mieszkanie :kiss: :kiss: :kiss: A ja nie wiem kiedy zaczniemy, bo nie mam kto mi tych mebli zabrać, których chce się pozbyć :huh: Mój mąż nawet chce już do naszego kombi biurko wrzucać, bo jedziemy na weekend do Bydgoszczy na przyjęcie mojej chrześniaczki, chyba zwariował, jak myśli że się zmieści :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #357354 przez chłopek
remonty są straszne ale później przyjemne ładne mieszkanie jest, u mnie kuchnia czeka na pomalowanie ale nie ma kiedy a mąż do 19 pracuje

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357355 przez Majowka
Ja sie wszystkim sama zajelam. Jesli nie wzielabym spraw w swoje rece, nic by nie bylo zrobione. :(
U nas to ja szukam majstrow, malarzy, firm posredniczacych... Dalam takiemu panu 30 e, przyszedl z chlopakami i mi wszystko wyniosl :)
Misiek strasznie zapracowany, niby glowy do tego nie am, wiec nie czekalam ani chwili....z tymi facetami to tak jest.
Wyslalabym Ci tego pana, ale to troszke daleko! :laugh: :laugh: :laugh:

No dokladnie Chlopek, musicie jakis weekendzik poswiecic...

12 lata 7 miesiąc temu #357364 przez chłopek
majówka tylko zawsze jak by sie chcialo weekend poświecic to jest ładnie i mąż z drzewem robi

12 lata 7 miesiąc temu #357368 przez mloda_mamuska
Witajcie Dziewczyny,za dopiero wstałam i w nocy w ogóle spać nie mogłam :(
coś mnie kuło jakby serce ...nie wiem ..coś tam mnie bolało i ciągle duszno mi było...
ale w końcu mi przeszło no i zasnąć przez 3 godzin nie moglam jak mąż wrócił o 2... i taka zmęczona dzisiaj jestem. Całe szczęście,że już jutro ta wizyty u ginka. :)

agnessa ta poducha-rogal super wygląda. Ja chyba też sobie kupię,bo zawsze muszę zasypiać ze zwykłym jaśkiem pod brzuchem..bo bez poduszki nie daje rady..bo ten brzuch nie jest taki duży,żeby mógł sięgnąć tak wygodnie łóżka jak leze na boku .

UWAGA U MNIE PO RAZ PIERWSZY JEST CIEPLO :D
wstałam a tu słońce :kiss: zobaczym czy będzie jeszcze za dwie godziny jak będę szła na spacerek ;)

Majowka
mi mąż jak smaruje brzusio to też zimny daje na brzuszek i od razu cały skacze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a mąż jeszcze go poklepuje i się z nim bawi ;) Czasem tak się mały wypina-chyba pupcią :kiss: i się smieje,ze tak ma byc ,ze do męża pupę pokazuje :lol: a mamusi nie :lol:
co do mieszkanka to super,ze juz kończycie. czekamy na zdjecia jak bedzie po wszystkim ;)
a mebelki kiedy będą? ;)
super,ze taka zaradna jesteś i potrafiłaś sama sie tym zająć ;))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka