BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #357440 przez chłopek
daners ja mialam karte ale zgubilam i mi przyszla teraz, ale to normalnie w aptece moza kupic te pampersy tez ze znizka czy tylko na necie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #357443 przez bidol
daners napisał:

Bidol hmmm no możliwe że te 250 pieluch Ci starczy hahaha jejciu gdzie to trzymac ;p

hahahahahaha - ja pod łóżeczko włożyłam :laugh:

Daria23 napisał:

Bidolku przypomnisz jeszcze raz dla mnie jak tam sie zalogowac w tej aptece zeby kupywac z tym rabatem?wiem ze juz to wałkowałaś z innymi ale ja sie teraz obudziłam:)

się robi :laugh:
najpierw się zaloguj - tj zarejestruj. Póżniej na pocztę prześlą Ci linka - kliknij w niego i będziesz już zalogowana.
Na stronie są zakładki - tak na górze - szare - jedna z nich NASZE PROGRAMY i znajdujesz DLA MAMY I MALEŃSTWA - wypełniasz ankietę i czakasz na kartę - przyjdzie pocztą :laugh:

M_M - ale masz siostre :ohmy: bądzie chrzestną u Oliwierka??? bo wiesz dzieci bardzo do chrzestnych się przydają :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #357444 przez Daria23
Dziękuje Anszka:*

12 lata 7 miesiąc temu #357449 przez bidol
chłopek napisał:

daners ja mialam karte ale zgubilam i mi przyszla teraz, ale to normalnie w aptece moza kupic te pampersy tez ze znizka czy tylko na necie?

w aptece można :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #357450 przez mloda_mamuska
bidol ...no właśnie będzie chrzestną :lol: :lol: :lol:
więc spodziewam się najgorszego :silly:

damy radę! ... Ona bardzo kocha dzieci ;p ... od kiedy dowiedziala sie,ze jestem w ciąży to skakała nade mną ,opiekowała się... no i nakupowała tyle ciuszków,ze ma już chyba więcej niż ja...a ja mam mega duzo;p

charakter ma ciężki...ale nie mogłam nie zaproponować jej... mam tylko jedną siostrę . a mąż nie jest tak zżyty ze swoją rodziną jak ja ,więc jego siostrze tak nie zależało ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357453 przez chłopek
dzieki :)
ale maluszek mi nogę pod żebrami trzyma gniecie mnie i nie mogę siedzie, łobuz

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357460 przez bidol
daners napisał:

odchudzona lasania nalesniki bez maki/zamiast makaroniku :) wiec pewnie nie skorzystasz hahah i farsz jak farsz plus odchudzony ser badz mozzarela;] i tyle filozofii...

Daners - a nie jak w tej reklamie - bez sosu, makaronu i parmezanu - hahahahhhahhahaha :silly:

M_M - rozumiem Cię :)

Sebka chrzestna to Moja siostra rodzona - troszkę histeryczka i gada jak katarynka - non stop, a Chrzestny - brat męża - uwielbia się dobrze ubrać i straszny hipochondryk
Seba zebrał te ich cechy - wiecznie gada, często coś go boli, byle słowo i płacze i uwielbia dobrze wyglądać - Po Mamie i Tacie chyba żadnych cech nie odziedziczył :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #357462 przez daners
Anszka z otrebami :)

jejciu jak zrobimy nalot na te apteke i te pampersy to normalnie nabijemy im tyle ksiurki ze hohoho :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #357466 przez bidol
daners napisał:

Anszka z otrebami :)

jejciu jak zrobimy nalot na te apteke i te pampersy to normalnie nabijemy im tyle ksiurki ze hohoho :D

nom - tym bardziej że promocja jest tylko do końca maja :) ja wczoraj zapłaciła z kartą 60 zł mniej :laugh: :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #357469 przez daners
brawoooo Bidol jaka oszczedna mamusia z Ciebie ;] ale trzeba sobie radzic no

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357471 przez anszka
Daners - kochana, no przykro mi, ale mnie zaintrygowałaś i musisz napisać dokładny przepis na te naleśniki :)
Mąż jutro wyjeżdża w delegację na kilka dni, a jak go nie ma, to ja zawsze wcinam naleśniki i chętnie poeksperymentuję :)

Daria - na stronie jest lista aptek, z których ten towar można odebrać, poszukaj tej, do której masz najbliżej.

Bidol - no ja też nie wiem, gdzie bym upchnęła tyle pampków :)
Do końca maja? ups to muszę też się okupić :)

12 lata 7 miesiąc temu #357472 przez agnesssa
Ejjj dziewczyny, a co to za apteka :unsure: Bo chyba i ja się dołączę :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #357477 przez Olga
Ja już dziewczynki po wizycie,ledwo zdązyłam,bo mi się przysnęło rano i ostatnią pacjentką byłam.Niestety usg nie miala,bo umówiłam się prywatnie na przyszły wtorek,to będę miała 3D/4D,więc wytrzymam tydzień.Wszystko u mnie w porządku,gin.powiedział,że się wzystko pięknie podniosło i nie wie,czy to po krążku,czy bez niego też by się tak zrobiło,ale raczej to zasługa krążka.Znając moje szczęście,to teraz przenoszę pewnie,jak wszystko tak ładnie poszło w górę.Dostałam na wyniki i za dwa tyg.kolejna wizyta.Aha i 1,5kg do przodu ha ha. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #357478 przez chłopek
bidolku wstaw zdjecie swojej spacerówki chce zobaczyc :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357479 przez bidol
agnesssa napisał:

Ejjj dziewczyny, a co to za apteka :unsure: Bo chyba i ja się dołączę :woohoo:

hahahahahahah - Agnesssa - nie każ mi tego tłumaczyć po raz 10 :laugh: :laugh:

dla Ciebie wszystko :kiss:
www.doz.pl/apteka/

najpierw się zaloguj - tj zarejestruj. Póżniej na pocztę prześlą Ci linka - kliknij w niego i będziesz już zalogowana.
Na stronie są zakładki - tak na górze - szare - jedna z nich NASZE PROGRAMY i znajdujesz DLA MAMY I MALEŃSTWA - wypełniasz ankietę i czakasz na kartę - przyjdzie pocztą :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka