BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #357410 przez anszka
M_M - na początek newborn (1), ale nie hurtowe ilości, bo szybko się przechodzi na 2.
Ale lipa z tym szamponem, słyszałam o takich, ale nie próbowałam.
Daria - jeszcze nie porównywałam cen, wiem, że w tej aptece doz... było taniej niż na allegro
Agnesssa - oj, to rzeczywiście kłopot, też lubię znać terminy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357411 przez Majowka
mloda_mamuska napisał:

Witajcie Dziewczyny,za dopiero wstałam i w nocy w ogóle spać nie mogłam :(
coś mnie kuło jakby serce ...nie wiem ..coś tam mnie bolało i ciągle duszno mi było...
ale w końcu mi przeszło no i zasnąć przez 3 godzin nie moglam jak mąż wrócił o 2... i taka zmęczona dzisiaj jestem. Całe szczęście,że już jutro ta wizyty u ginka. :)

agnessa ta poducha-rogal super wygląda. Ja chyba też sobie kupię,bo zawsze muszę zasypiać ze zwykłym jaśkiem pod brzuchem..bo bez poduszki nie daje rady..bo ten brzuch nie jest taki duży,żeby mógł sięgnąć tak wygodnie łóżka jak leze na boku .

UWAGA U MNIE PO RAZ PIERWSZY JEST CIEPLO :D
wstałam a tu słońce :kiss: zobaczym czy będzie jeszcze za dwie godziny jak będę szła na spacerek ;)

Majowka
mi mąż jak smaruje brzusio to też zimny daje na brzuszek i od razu cały skacze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a mąż jeszcze go poklepuje i się z nim bawi ;) Czasem tak się mały wypina-chyba pupcią :kiss: i się smieje,ze tak ma byc ,ze do męża pupę pokazuje :lol: a mamusi nie :lol:
co do mieszkanka to super,ze juz kończycie. czekamy na zdjecia jak bedzie po wszystkim ;)
a mebelki kiedy będą? ;)
super,ze taka zaradna jesteś i potrafiłaś sama sie tym zająć ;))

M-M, na szczescie idziesz juz do Gina, pewnie to nie bylo nic groznego, ale lepiej sprawdzic.

Do mnie tez ciepelko idzie, w koncu i my sie wygrzejemy :laugh:

Hehe, musze tez sie czesciej tak bawic z moim brzdacem, zawsze to jakas interakcja :)

Mebelki, dopiero jak zamontuja karnisze i kontakty elek. i jak bedzie juz wszystko wysprzatane, mysle ze moze w przyszlym tyg. Ikea mamy pod nosem, musimy zrobic wymiary I zdecydowac gdzie co bedzie stalo, zeby od razu jak przywioza I zmontuja zostawili wszystko na swoich miejscach. Wtedy ja juz bede mogla wszystkie ciuszki pochowac do szafy, bo na razie wszystko w reklamowkach po mojej stronie lozka sie znajduje :laugh:

Anszka, brudny tak, ale oby tylko sie nie bawil biala farba w salonie!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Agnessa, szczesciara z ciebie! :) Kopnij go w tylek jak najpredzej i zaczynajcie! :laugh:

Bidolku, ojeny :laugh: Oby tylko nasze dzieciaczki byly grzeczniejsze! :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #357414 przez Daria23
Bidol - to ja widziałam te aktiv baby to za jedynki 43 szt 24zł a za dwójki 80szt 43zł

12 lata 7 miesiąc temu #357415 przez bidol
Daria23 napisał:

Chłopek te jedynki pampers aktiv baby to w rossmanie za 43 szt zapłacisz 24 zł a w tej aptece tylko za masz 24 szt wiec w rossmanie sie bardziej opłaca

www.doz.pl/apteka/p16136-Pampers_Newborn_2-5_kg_43_szt - za 19,99

12 lata 7 miesiąc temu #357416 przez Daria23
a no rzeczywiście nie spojrzałam na cene z rabatem:)

12 lata 7 miesiąc temu #357417 przez chłopek
wybieram sie w sobote na zakupy ale nie wiem jak sie bede czuła,

12 lata 7 miesiąc temu #357419 przez daners
Anszka chyba nie zgapisz obiadku bo dzis u mnie nietypowo ;]ja ogolnie niejadam tradycyjnych obiadków :) wiec dzis serwuje sobie sałateczke z selera plus paróweczki zapiekane w ciescie a mojemy oszukana (dietetyczna) lasanie :):):)

agnesss czy zorganizowana hmm może troszke ;p

ooo temat pieluszek :):)
a jak by zacząc odrazu od dwójek to hmm zbrodnia bedzie ;] maluszek sie utopi w nich bardzo? bo tez sie zastanawialam nad newborn czy odrazu 2 ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #357422 przez Daria23
Rózne sa opinie jedna kolezanka mi pow ze mam kupic jedna paczke tylko tych jedynek a druga ze mam zaraz dwojki kupic bo miedzy 1 a 2 jest minimalna róznica

12 lata 7 miesiąc temu #357424 przez bidol
Ja już pampersami się opkupiłam
aktiv baby 24 szt newborn 72szt, premium newborn i premium 2 78szt - i na jakiś miesiąc mam z głowy :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #357426 przez mloda_mamuska
bidol no to niezła agentka była z tej małej ! mają co wspominać! :lol:
Moja siostra uwielbiała pichcić jak była malutka..jak ją się zostawil na chwilę samą to potrafiła powyciągać z szafek mąkę,olej,mleko...i na całym dywanie ciasto robiła ...rodzice opowiadali,ze na gości czekali kiedyś i poszli się przebrać do pokoju ,po 10minutach wracają do drugiego pokoju-akurat dzwonek zadzwonil-goście przyszli..a oni patrzą..cały dywan w mące,oleju i mleku i siostra szczęśliwa siedzi i 'kucharzy' ..podobno mina gości jak weszli była bezcenna :lol: :lol: :lol:

ja to aż się boję co Oliwier mi wywinie :woohoo:

Daria no to niby powinnam miec ktg,ale zobaczę jutro...
powiem Im,ze w nocy często brzuch mnie boli... dzisiaj w nocy też mnie tak dół ciągnął... ale przeszło po kilku minutach...ale warto powiedzieć wszystko co boli,nawet chwilowo..a nie udawać a później się okaże ,że to coś poważnego mogło być.
Niestety liczymy się z tym,że może być kiepska 'obsługa' :P i będziemy chodzili prywatnie. Właśnie czytałam o cenach za prywatną wizyte..i pierwsza koło 12,150 funtów kosztuje :ohmy: masakra :huh: no ,ale na dziecku się nie oszczedza... :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #357429 przez anszka
Daners - takie obiadki uwielbiam, u mnie na stole nie uświadczysz ziemniaków (no może czasem pieczone), za to makaroniki i inne wariacje uwielbiamy. A jak odchudzasz lasagne?
Nie chce mi się iść na zakupy, więc chyba muszę coś wykombinować z lodówkowych zapasów.

Jeśłi chodzi o pieluchy, to zbrodnia to pewnie nie będzie, ale jak kupa Ci przeleci, to smrodek i bałagan może zostać ;)

12 lata 7 miesiąc temu #357430 przez daners
Bidol hmmm no możliwe że te 250 pieluch Ci starczy hahaha jejciu gdzie to trzymac ;p

12 lata 7 miesiąc temu #357431 przez Daria23
Bidolku przypomnisz jeszcze raz dla mnie jak tam sie zalogowac w tej aptece zeby kupywac z tym rabatem?wiem ze juz to wałkowałaś z innymi ale ja sie teraz obudziłam:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357436 przez daners
Anszka no tej kupy bym niechciala miec nigdzie indziej niz w pieluszcze ;] ale te od maluszków maluszków sa jeszcze ok ale te wieksze jak juz dzidzia je juz inne produkty zupki to feeee niezle smrodzą :):):)hahaha

odchudzona lasania nalesniki bez maki/zamiast makaroniku :) wiec pewnie nie skorzystasz hahah i farsz jak farsz plus odchudzony ser badz mozzarela;] i tyle filozofii...

ja czekam na karte az mi przysla z tej apteki i tez sobie zaszaleje a cooo ;]

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357438 przez anszka
Daria - musisz się zarejestrować w wybranym programie, pocztą przyjdzie karta rabatowa i gotowe :)
A z tymi pieluchami to też zależy, jakie duże dziecko się urodzi.

Daners- naleśniki bez mąki? to z czym?

Do mnie karta w w piątek dotarła

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka