BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 11 miesiąc temu #293291 przez Kamyczka
Dzięki Anszka za info)))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #293324 przez chłopek
kamyczka a jak samopoczucie?

12 lata 11 miesiąc temu #293356 przez anszka
chłopek - piłam wodę z tego źródełka i jak widać (a widać już) działa :)

12 lata 11 miesiąc temu #293360 przez Kamyczka
chłopek, dzięki-już lepiej, wypociłam się wczoraj okrutnie) a Ty jak się czujesz?

12 lata 11 miesiąc temu #293365 przez chłopek
a ja mam dalej katar :( wziełam apap na noc i też sie troche spociłam, no ale musiałam w nocy chodzić jeść ksawciowi robic

www.tipy.pl/artykul_4951,jak-wrozyc-z-obraczki.html

sprawdzcie jaka płec dzidziusia

12 lata 11 miesiąc temu #293477 przez Olga
To u mnie rano było -20,a teraz -10,łady mrozek prawda?
Ja dzisiaj poszłam na wizytę kontolną,a tu pech,doktor miał jakiś pilny wyjzd i wizyta przełożona jest na czwartek.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #293484 przez chłopek
olga szkoda bo pewnie bys sobie serduszka posłuchała, bo pewnie to tylko sama wizyta bez usg miała byc?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293499 przez anszka
Olga - szkoda, bo lekarz miał omówić Twoje wyniki, ale powiedz, czy uspokoiłaś się już trochę?
Chłopek - a ja mam krótkie włosy, więc Twoje zadanie nie jest proste :) a Tobie co wyszło?

Mam dzisiaj okropnego lenia, nic pożytecznego nie zrobiłam, głowa mnie pobolewa, o brzuchu już nawet nie wspominam, nie wiem, kiedy to minie :( ech, po prostu musiałam się wyżalić :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293515 przez saiko
an83 - Fajnie, że do nas dołączyłaś. Ja zamierzam kontynuowac, tez mam utrudniony dojazd, ale jakos dam rade skoro zaliczylam ta sesję a letnia wypada mi na poczatku czerwca pewnie wiec powinnam jeszcze dać rade, pozatym nie musze byc na wszystkich zajęciach - moja szkola na szczescie nie jest bardzo wymagajaca i latwo zdobywac oceny, zwlaszcza ze bede jedyna ciezarna na roku wiec moze jescze jakies ulgi ;) . zobaczymy :D
tak - jestem na informatyce a wybieram specjalizacje grafika i wlanie licze na te programy Adobe, które wymienilaś bo na nich zaczynam pracować i bedę to kontynuować
byłam w Tarnowie kiedyś bo rodzina mojego mojego ex tam mieszka (babcie, ciocie itd) pamietam szcegolnie taka cebulę na osiedlu - wieże ciśnieniową czy cos ;)

anszka, an83 - nie, nie obdarowują, tylko pytaja czy mam fanaberie smakowe. A ja nie mam - jednego dnia mma ochote na slodkie, innego zjadlabym ogórka a innego śledzia ale to u mnie całkiem normalne zachcianki, nie jest tak, że jest jakiś produkt bez ktorego nie moge żyć i sie nim zajadam do nieprzytomności i o dziwnych porach
chociaz wysłałam narzeczonego ostatnio do sklepu po śledzie, czekolade z orzechami i lody pomarańczowe ;)

jeśli chodzi o Mazury to kto wie czy za kilka miesięcy nie wyjądujemy w Szczytnie lub Olsztynie (chcielibyśmy), następne kilka miesięcy pokaże gdzie będziemy zapuszczac korzenie - na razie Warszawa

Dziewczynki - byłam na USG i lekarz zawyrokował:
SIUREK
(kiepsko widac, bo robilam zdjecie komorką)

a co z bidolkiem?
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293524 przez Olga
chłopek znając mojego doktora to i na usg bym pewnie mojego maluszka zobaczyła,no ale do czwartku nie jest tak daleko-wytrzymam.

anszka tyle się o tych wynikach naczytałam w necie,że stwierdziłam,że takie zamartwianie nie ma sensu,ale jestem ciekawa,co powie mi mój lekarz.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #293525 przez Kamyczka
Anszka, nie przejmuj się ja od piątku leżę non stop w łóżku((((( ale mnie już bóle brzucha nie męczą

12 lata 11 miesiąc temu #293526 przez Kamyczka
Saiko, to chłopiec?

12 lata 11 miesiąc temu #293528 przez saiko
Kamyczka napisał:

Saiko, to chłopiec?

tak ;)

12 lata 11 miesiąc temu #293531 przez Kamyczka
Saiko, gratuluję!!!!!!!!A imię już wybrane?

12 lata 11 miesiąc temu #293535 przez An83
chlopek "tarów niedaleko mnie" a gdzie dokladnie (jesli chcesz powiedziec) mieszkasz?

saiko haha rozwaliłaś mnie z tą "cebulą" :woohoo: rzezcywiscie to troche tak wygląda :)
gratuluje siurka ;) tzn synka :D mi tez znalazł "coś" na usg (w 15 tygodniu jak byłam) i powiedział "no, to męzczyzna!" :) powiedzlał ze potwierdzi nastepnym razem ale siurek nie może zniknąć, nie? a wiem co widziałam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka