BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #357769 przez maksiu
mloda_mamuska napisał:

ja już wykąpałam się i wstawiłam obiadzik ;)

Majowka :kiss: spokojnie wlałam ciepłą,chociaz przed ciążą uwielbialam kąpać się w goracej :lol:

anszka o to super...ciekawe co tam bedzie o porodzie :laugh:
co do obiadu...może coś na drogę Mu weź,zeby chociaż podjadł cokolwiek ;)) czyli,zeby zapchał żołądek i nie marudził :lol:

Olga
hehe fajnie tak się ogląda nastoletnie miłości... z przymrużeniem oka... ale jak sie jest takim nastolatkiem to to wszystko..ta miłość wydaje się być na poważnie,że do końca i w ogóle ;pppp Mam 21 lat ,wiec pare lat temu przechodzilam te miłostki i wszystkie wspominam bardzo pozytywnie :lol: no moze oprocz jednej..bo czasem trafia się ktoś bardzo upierdliwy :lol: ..

laska toty mlodsz ode mnie jak dobrze zrozumialam??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #357772 przez Anna77
Dziewczyny, tylko w skrócie. Z Mateuszkiem i ze mną wszystko ok. Szczegóły pewnie jutro rano, bo wpadłam teraz tylko na 5 minutek. Ściskam Was gorąco :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #357773 przez Majowka
Dziewczyny, juz poszli! :)
Pieknie to wyglada, oba kolorki :) a granat super pasuje do tego odcienia niebieskiego! :)

Anna, ciesze sie bardzo! Czekam na szczegoly!

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #357775 przez mloda_mamuska
maksiu no ja mloda mamuska będę :PP tylko 21 lat mam :lol: ale jestem bardzo dojrzała jak na mój wiek :silly: :silly:
a Mój mąż ma 26 :)

Anna a ile wazy????? :kiss: :kiss: :kiss:
super,ze wszystko dobrze ! ciesze się ;*
oby tak już do końca :blink: :blink:

Majowka
no to super,ze ładniutko to wygląda...Skoro Tobie sie podoba ,to Lukasowi też będzie :kiss:

idę wstawić sobie frytki :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #357778 przez chłopek
m_m rowerek przetetowany :) Ksawcio włąsnie jedzi po podwórku znaczy sie tata pcha rowerek

12 lata 10 miesiąc temu #357779 przez maksiu
no to ja mialam tyle jak maksa rodzilam a teraz juz prawie 24:)
Majowka sprobuj fotki strzelic i pokazac, bo rozumiem ze masz sciany kolorowe tak ??
Anna to super ze z dzidzia oki no wlasnie chociaz napisz ile wazy

12 lata 10 miesiąc temu #357780 przez chłopek
ja juz w piżamie, mój sie na mnie krzyczy że mam leżęc a nie laptop na kolanach i siedze w łóżku

12 lata 10 miesiąc temu #357781 przez mloda_mamuska
Dziewczyny a co myślicie o tym,że istnieje taka teoria...ze po pierwszym dziecku trzeba bardzo dobrze się zabezpieczać,bo można szybko zajść z drugim ?

Skąd w ogóle taka teoria się wzięła ?? jest w niej jakas prawda??

i jak bedziecie sie zabezpieczały po urodzeniu?
ja myślę o zastrzykach. ;)

chłopek no to super,ze rowerek zdaje testy :)

maksiu i jak macierzyństwo w tak młodym wieku ? trudno było ? :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #357782 przez chłopek
m_m ja sie nie zabezpieczałam znaczy sie stosunek przerywany, antykoncepcji nie moge hormonalnej zostaja mi preerwatywy, ale ich nie znosze

12 lata 10 miesiąc temu #357784 przez Majowka
maksiu napisał:

no to ja mialam tyle jak maksa rodzilam a teraz juz prawie 24:)
Majowka sprobuj fotki strzelic i pokazac, bo rozumiem ze masz sciany kolorowe tak ??
Anna to super ze z dzidzia oki no wlasnie chociaz napisz ile wazy

tak Maksiu, mam niebiesko w pokoju dziecka i szaro w bibliotece :) wrzuce na pewno! :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #357790 przez maksiu
MM powiem ci szczerze ze my tak jak chlopek przerywany albo od czasu do czasu prezerwatywy, zmoim bylym po poronienu stosowalam globul;ki i potem mialam klopty z zajsciem w ciaze teraz jak juz sie zdecydowalismy to szczerze tez niewychodzilo bo za bardzo chcielismy a jak ja odpuscilam to hop hop i juz :) co do macierzynstwa to powiem ci ze kazdy to inaczej znosi ja np od najmlodszych lat mialam stycznosc z maluchami bo jak miala 5latek uordzila mi sie siorka a jak 10 to brat majac 11 lat rodzicow wieczorami wysylalam do znajomych a sam siedzialam z maluchami bo w koncu i im sie cos nalezalo od zycia i teraz radzilam sobie swietni czy kapiel czy wg to nie dzwonilam zaraz do mamy zeby sie dopytywac owszem byly i sa nadal momenty ze jak czegos ni wiem to albo do poloznej dzwonie albo do mamy ale jak to ciociua u nas mowi czlowiek uczy sie cale zycie a i tak glupi umiera

12 lata 10 miesiąc temu #357794 przez mloda_mamuska
chłopek my tez prezerwatyw nie lubimy :)
tabletki brałam i byłam zadowolona ,bo nawet schudłam po nich :lol: ale trzeba codziennie o nich pamiętać...jak w niemczech byłam to tylko jeden jedyny raz nie wzielam tabletki i jest Oliwierek ;) więc kłopotów z zajściem nie miałam :P
ale i tak chcieliśmy w tym roku się starać ;) wiec mała różnica :) w sumie każdy kto sie kocha powinien liczyc sie z tym,ze z TEGO są czasem dzieci :)

ja sie bardzo ciesze,ze bede mamą ;))

ale po Oliwierku chcialabym dopiero za 3,4 lata nast. i mysle nad tą antykoncepcją... myślałam jeszcze o spirali,ale boje sie troche :)

12 lata 10 miesiąc temu #357796 przez chłopek
m_m na listopadówkach 2011 dziewczyny pisały o antykoncepcji i wiem ze niektóre stosuja, ja spirali bym nie zakładała,
ja tez bralam tabletki ale póxnije sie okazało ze nie mogę bo u mnie w rodzinie jest nadciśnienie i był zator żylny

12 lata 10 miesiąc temu #357799 przez maksiu
MM moja kumpela z innego forum miala spirale bo teraz ja zdjela chyba i nie narzekala ale nie kazdem u moze pasowac

12 lata 10 miesiąc temu #357811 przez daners
hej ponownie ;] jejciu ledwo nadrobilaqm te ponad 100 str i takie mnie ogarnelo zmeczenie ze masakra... zaraz filmy ;] wiec milego ogladania

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka