- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Chlopek dobrze ze dzis sie lepiej czujesz i maluszek buszuje
moj sie tylko wykrecal i spi ale maz twierdzi ze on/a w nocy mocno szaleje wiec dzien odsypia ale napewno ma swoje godziny jak tylko uslyszy ze tataus jest w domu to sie harce zaczynaja vczyli tak od 15-16 haha
Mm zazdroszcze ci wizyty kurde ja musze 2 tyg jeszcze czekac o mamusiu ale koniecznie daj znac co i jak po wizycie i czy widzialas maluszka
ANNA super ze maluszek juz taki duzy i ze wszystko oki ja musze mojej o tych uplawach powiedziec ciekawe co mi powie
Bidol to wes spusc troszke krwi za mnie hahab ja musze przed wizyta zrobic HBS I MORFOLOGIE DO POWTORKI mam nadzieje ze bedzie oki
Co do milosci to ja z moim M jestesmy 4 lata ze soba dokladnie bedzie 1 listopada:) wiem ciut dziwna data ale i dluga historia bo poznalismy sie przez moja siostre no a 27-06 bedzie 3 latka po slubie wiec chyba najmlodsza stazem malzenskim jestem haha
Ide kawusie sobie zrobic i loda wszamac, bo m kupil wczoraj kartonik mieszanki na poatyku za 56 zl 8 lodow:)
A mnie wczoraj tez popoludniu jakies 2 skurcze zlapaly ale to pewnie te przep[owiadajace
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a stazem małżeńskim napewno niejestes najmłodsza ;p ja jestem dopiero poł roku po slubie a sa i tu takie co maja jeszcze mniejszy staż hihihih
smacznej kawusi i pyszniastego lizania ;P
dziewczyny czy jest możliwośc że podczas ciązy mogłby sie wzrok pogorszyc? nosze okulary i niestety jakos odczuwam że widze gorzej ;/
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj oj niespie od godziny5.50 bo tak sie maks obudzil i nie raz jak szybko pisze to mi sie cos tam jeszcze wcisnie:) mialo byc ze za 5 zlMaksiu co to za lody za 56 zl hmmm
a stazem małżeńskim napewno niejestes najmłodsza ;p ja jestem dopiero poł roku po slubie a sa i tu takie co maja jeszcze mniejszy staż hihihih
smacznej kawusi i pyszniastego lizania ;P
dziewczyny czy jest możliwośc że podczas ciązy mogłby sie wzrok pogorszyc? nosze okulary i niestety jakos odczuwam że widze gorzej ;/
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidol ja za przesyłkę płaciłam 25zł.i ma przyjśc pocztą,nie kurierem.Ile mówiłaś kupiłaś tych pampersów 1,tą paczkę 43szt.,czy tą 78szt?
Anna77,to ty po takich burzliwych przejściach jesteś jak ja.Mój były mąż to też była niby miłoś ze szkoły średniej,ale po paru latach zaczęło się psuć i już 7 lat po rozwodzie jesteśmy,a też już staż byśmy ładny mieli.Na szczęście już teraz żyjemy w przyjacielskich stosunkach,a moja miłością okazał się mój obecny partner.Bardzo go kocham za to,że on pokochał nie tylko mnie,ale i moje córki.Młodsza to praktycznie jego uważa za ojca,bo miała 3 latka jak się rozwodziłam.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dam znać po wizycie co i jak ! oby zrobili mi usg
maksiu najmłodsza stażem małżeńskim jestem ja ! od grudnia zeszłego roku
Anna mi mąż ostatnio często kupuje ananaska,bo mam często ochote,ale strasznie mnie buzia po nim piecze..Wy też tak macie??
daners widzę,że pamiętasz ale dopiero po 13 wizyta... więc jeszcze muszę poczekać..
chłopek ja w 1 kl. LO poznalam super chłopaka..Myślałam,że to ten.. Był i mega przystojny -typ surfera;p i bardzo mądry... bylismy jak papuzki nierozlaczki... ale okazalo się,że przyjaciółka zawsze była number 1 .. a mi to nie odpowiadało..i rozstaliśmy się.. pół roku ryczałam po tym...ale ciesze się,bo dla Mojego Męża to ja jestem number 1 i ciągle mi to udowadnia i to Jego kocham nad zycie i jestem pewna
Anna o to super,jaki duzy Maluszek Ciekawe ile Mój Oli waży Bo My podobnie tygodniami. a nie mówili Ci ,ze za duży jest czy coś takiego ? ))
ale masz fajnie,ze bedziesz wiedziala dokladnie keidys zobaczysz Małego
Super,ze wszystko gra!
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mm to ja z chlopakiem bylam poltora roku i kurde wszystko sie posypalo od kad sie wyprowadzilismy na stancje to ppoznal sobie kolege i zaczal pic ja sobie dorabialam jako opiekunka wracalam po nocach albo ze znajomym albo taksowka a on mial mi za zle ze z kims obcym wracam a nie z nim ale jak moglam z nim wrocic jak wracalam powiedzmy o 23 lub 24 a on pijany spal
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m_m miłego spedzenia czasu z męzusiem i potem chwal sie po wizycie
chwilowo uciekam Baj kobitki
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pewnie bede musiala sie przejsc i zbadac oczy i zapytac ginka co mysli..jejciu ja niechce byc slepa;/
Olga szukasz nadal fotelika bo na all patrze i widze do mutsy z baza jest licytacja ;]
...choc pewnie sledzisz ale tak mi sie rzucilo w oczy
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1