BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #358023 przez maksiu
Jestem i ja nawet duzo nie mialam do nadrobienia z czego jestem mega zadowolona:)
Chlopek dobrze ze dzis sie lepiej czujesz i maluszek buszuje
moj sie tylko wykrecal i spi ale maz twierdzi ze on/a w nocy mocno szaleje wiec dzien odsypia ale napewno ma swoje godziny jak tylko uslyszy ze tataus jest w domu to sie harce zaczynaja vczyli tak od 15-16 haha

Mm zazdroszcze ci wizyty kurde ja musze 2 tyg jeszcze czekac o mamusiu :ohmy: ale koniecznie daj znac co i jak po wizycie i czy widzialas maluszka

ANNA super ze maluszek juz taki duzy i ze wszystko oki ja musze mojej o tych uplawach powiedziec ciekawe co mi powie

Bidol to wes spusc troszke krwi za mnie hahab ja musze przed wizyta zrobic HBS I MORFOLOGIE DO POWTORKI mam nadzieje ze bedzie oki

Co do milosci to ja z moim M jestesmy 4 lata ze soba dokladnie bedzie 1 listopada:) wiem ciut dziwna data ale i dluga historia bo poznalismy sie przez moja siostre no a 27-06 bedzie 3 latka po slubie wiec chyba najmlodsza stazem malzenskim jestem haha
Ide kawusie sobie zrobic i loda wszamac, bo m kupil wczoraj kartonik mieszanki na poatyku za 56 zl 8 lodow:)
A mnie wczoraj tez popoludniu jakies 2 skurcze zlapaly ale to pewnie te przep[owiadajace

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358028 przez daners
Maksiu co to za lody za 56 zl :D hmmm
a stazem małżeńskim napewno niejestes najmłodsza ;p ja jestem dopiero poł roku po slubie a sa i tu takie co maja jeszcze mniejszy staż :):):):):) hihihih

smacznej kawusi i pyszniastego lizania ;);P

dziewczyny czy jest możliwośc że podczas ciązy mogłby sie wzrok pogorszyc? nosze okulary i niestety jakos odczuwam że widze gorzej ;/

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #358029 przez Anna77
mniam, obrałam sobie właśnie i pokroiłam świeżego ananaska. To w ramach ograniczania "spożycia" - miałam ochotę na coś słodkiego :)

12 lata 7 miesiąc temu #358030 przez maksiu
daners napisał:

Maksiu co to za lody za 56 zl :D hmmm
a stazem małżeńskim napewno niejestes najmłodsza ;p ja jestem dopiero poł roku po slubie a sa i tu takie co maja jeszcze mniejszy staż :):):):):) hihihih

smacznej kawusi i pyszniastego lizania ;);P

dziewczyny czy jest możliwośc że podczas ciązy mogłby sie wzrok pogorszyc? nosze okulary i niestety jakos odczuwam że widze gorzej ;/

oj oj niespie od godziny5.50 bo tak sie maks obudzil i nie raz jak szybko pisze to mi sie cos tam jeszcze wcisnie:) mialo byc ze za 5 zl :laugh: :laugh: :P

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358040 przez Olga
Hej dziewczynki :laugh: Pogoda u mnie prześliczna,córki w szkole,ja mieszkanko ogarnęłam i siadam do was z kawusią.Dzisiaj trzech młodych facetów zaczyna malować nasz blok,trochę na nich sobie ukradkiem po zerkam ha ha.

bidol ja za przesyłkę płaciłam 25zł.i ma przyjśc pocztą,nie kurierem.Ile mówiłaś kupiłaś tych pampersów 1,tą paczkę 43szt.,czy tą 78szt?

Anna77,to ty po takich burzliwych przejściach jesteś jak ja.Mój były mąż to też była niby miłoś ze szkoły średniej,ale po paru latach zaczęło się psuć i już 7 lat po rozwodzie jesteśmy,a też już staż byśmy ładny mieli.Na szczęście już teraz żyjemy w przyjacielskich stosunkach,a moja miłością okazał się mój obecny partner.Bardzo go kocham za to,że on pokochał nie tylko mnie,ale i moje córki.Młodsza to praktycznie jego uważa za ojca,bo miała 3 latka jak się rozwodziłam. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #358045 przez mloda_mamuska
Dziewczyny u mnie nawet slonecznie. Misiek ma wolne,więc nie będzie mnie ciągle u Was,ale nadrobię ! :kiss: No i mam wizyte po 13 ,wiec idę się przyyszykować :blink:
Dam znać po wizycie co i jak ! oby zrobili mi usg ;)

maksiu najmłodsza stażem małżeńskim jestem ja ! od grudnia zeszłego roku :lol:

Anna mi mąż ostatnio często kupuje ananaska,bo mam często ochote,ale strasznie mnie buzia po nim piecze..Wy też tak macie??

daners
widzę,że pamiętasz :kiss: ale dopiero po 13 wizyta... więc jeszcze muszę poczekać.. :blink:

chłopek ja w 1 kl. LO poznalam super chłopaka..Myślałam,że to ten.. Był i mega przystojny -typ surfera;p i bardzo mądry... bylismy jak papuzki nierozlaczki... ale okazalo się,że przyjaciółka zawsze była number 1 .. a mi to nie odpowiadało..i rozstaliśmy się.. pół roku ryczałam po tym...ale ciesze się,bo dla Mojego Męża to ja jestem number 1 i ciągle mi to udowadnia i to Jego kocham nad zycie i jestem pewna ;)

Anna
o to super,jaki duzy Maluszek :kiss: :kiss: :kiss: Ciekawe ile Mój Oli waży :kiss: Bo My podobnie tygodniami. a nie mówili Ci ,ze za duży jest czy coś takiego ? ;)))
ale masz fajnie,ze bedziesz wiedziala dokladnie keidys zobaczysz Małego ;)
Super,ze wszystko gra! :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #358046 przez Daria23
Daners nie mam pojecia czy od ciazy moze sie wzrok pogorszyc moze poszperaj w sieci na ten temat

12 lata 7 miesiąc temu #358050 przez maksiu
W sumie to nie chodzilo mi dokladnie o sam staz malzenski a dokladnie staz zwiazkowy jesli to tak mozna naazwac:)

Mm to ja z chlopakiem bylam poltora roku i kurde wszystko sie posypalo od kad sie wyprowadzilismy na stancje to ppoznal sobie kolege i zaczal pic ja sobie dorabialam jako opiekunka wracalam po nocach albo ze znajomym albo taksowka a on mial mi za zle ze z kims obcym wracam a nie z nim ale jak moglam z nim wrocic jak wracalam powiedzmy o 23 lub 24 a on pijany spal

12 lata 7 miesiąc temu #358056 przez daners
Daria w nastepny czwarteczek mamy wizyte:) wiec napewno ginka zapytam a teraz ide szuakc cos o tym.....

m_m miłego spedzenia czasu z męzusiem i potem chwal sie po wizycie :)

chwilowo uciekam Baj kobitki

12 lata 7 miesiąc temu #358057 przez mloda_mamuska
maksiu tak to czasem bywa z facetami ... ukrywają swoją prawdziwą twarz :lol: która wychodzi po jakimś czasie...Ja nie mowię,że tamten mój jest głupi,zły i w ogóle do D... bo jest naprawdę super facetem... i chcieliśmy się zejść nawet po kilku miesiącach,bo nie mogliśmy bez siebie wytrzymać...ale ja wiedziałam,że ta Jego przyjaciółka(której ni znosiłam,bo to taka glupia laska.. która do miasta wychodzi w spodenkach,ktore odsłaniają jej pośladki-cos typu stringi... i z wywalonymi cyckami..rozmiar E..) ona mnei bardzo nie lubila..bo czasem chciałam Go miec tylko dla siebie..w koncu byl moim facetem :dry: ... a jak ją gdzieś spotykaliśmy..to od razu rzucała się na Niego i całowała ..nie w usta,ale koło!...i skakała na niego.uwieszona jak malpa ... wkurzało mnie to! i powiedziałam Koniec.. On twierdził,że zna Ją 16 lat a mnie tylko 2 ...i niby mnie kocha jak kobiete,ale z nią jest tak zżyty,że nie może widyac jej tylko raz w tygodniu..musi co drugi dzien... co mnie irytowalo. no i dobrze,ze tak wyszło ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358059 przez Anna77
mm jak obierasz ananaska musisz dokładnie wyciąć środek. Na początek odkrawam końce, potem stawiam na desce i odcinam skórkę. Potem od góry kroję na cztery części - taki krzyżyk, czyli ćwiartki kół. No i od góry usuwam środek. Jak się przejedzie palcem, to czuć czy wszystko wycięłaś, bo ten środek jest trochę bardziej szorstki od reszty. Potem to już na kawałki. Można po obraniu skórki pokroić na plastry i wycinać z nich środek w każdym plastrze po kolei (tak jak są w puszkach), ale dla mnie to za dużo roboty, bo i tak szybko go zjadam, he he :)

12 lata 7 miesiąc temu #358061 przez mloda_mamuska
Anna mi mąż obiera :lol: ale wykraja wszystko...i ten środek też i właśnie kroi mi na takie krążki z wycietym środkiem... nei wiem dlaczego tak mnie po nim pieczee,moze za duzo witamin? często po kiwi tak buzia piecze. ja przed ciąża jak zjadłam całe kiwi to właśni etak mnie piekla buzia.a teraz-w ciąży mogę dwa kiwi zjeść i nic ni piecze :unsure: :)

12 lata 7 miesiąc temu #358062 przez agnesssa
Daners jak najbardziej wzrok w ciąży może się opgorszyć, czytałam kilka artykułów na ten temat. Wada wzroku ma znaczenie w ciąży, bo jak jest duża, to trzeba rodzić przez cc, ale teraz już nie pamiętam od ilu dioptrii :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #358069 przez daners
agnesss własnie niema juz takich przeciwskazan podobno... Moja siorka ma sporo wade i owszem mial cc przez wade ale od niedawna slyszalam ze juz na to nie ida.. wiec sama niewiem..
pewnie bede musiala sie przejsc i zbadac oczy i zapytac ginka co mysli..jejciu ja niechce byc slepa;/

Olga szukasz nadal fotelika bo na all patrze i widze do mutsy z baza jest licytacja ;]
...choc pewnie sledzisz :) ale tak mi sie rzucilo w oczy

12 lata 7 miesiąc temu #358070 przez chłopek
m_m ja za moim byłym to świata nie widziałam, poszłąm z nim na studia i po kilku miesiacach powiedziła ze mnie nie kocha i nidy nie kochał,a mieszkałam razem z nim, chociaz mnie nie było stać na mieszkanie powiedzial ze mi pomoze i czesc kasy bedzie on dawał bo mu na mnie zależy. ta jasne zaczał kręcic z kolezanka z roku,zerwał ze mna za pare tygodni prosil zebym do niego wróciłą aja głupia wróćiłam, ale po tygodniu juz mnie nie chcial znac, zwiazał sie z ta kolezanka i byli ze soba rok. ja z nim byłam 2,5 roku.teraz ona ma męża i spodziewa sie dziecka ja mam męza i dwa kochane maluszki a on jest sam juz prawie 4 lata. i dobrze ze z nim nie jetsemm bo nie wiadomo czy bym wogóle miala dzieci on nie chciał, znaczy sie raz chcial a raz nie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka