- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

ide do lebolatorium krwi upuścić

Olga- ile zapłaciłaś za przesyłkę fotelika?? i czym ma przyjść??
lece - później się odezwę

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Ja wczoraj miałam niespodziewanych gości trzy kolezanki z pracy przyjechały mnie odwiedzic ale fajnie było:)
Co do szkolnych miłości to moją miłościa jest Moj Misiek:)jesteśmy ze sobą od pierwszej klasy technikum kurcze to już 7 lat:)

Olga-ja tez cos słyszałam ze na poczatku w tych pierwszych dniach maluszka najlepiej kąpac co drugi dzien nie wiem czy to prawda ale potem zeby nie kompac to naprawde dziwne:)
M_m - ja bede chciała po urodzeniu brac tabletki antykoncepcyjne-jesli sa takie ktorych mozna uzywac podczas karienia...bo kolejna dzidzie tez chce miec ale dopiero za 4-5 lat
u nas dzis sie ładniusia pogoda robi aż mój Tymuś szaleje z radości:)
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bidol niech Ci nie upuszcza za duzo ;p /ooo widziałam,że sie juz pochwaliłas swoim buuzz'em :)hehe fajny czerwony:)
Anszka proszepraszam że dopiero teraz Ci wspomne o tych nalesnikorach,ale żeby niebylo ze zapomnialam badz niechcialam ;p ale to prosta sprawa do normalnego ciasta zamiast maki otreby owsiane plus żytnie tak aby była odpowiednia konsystnecja a jesli niechcesz miec takich "farfocli" w ciescie to mielisz je i masz proszek jak zwykła mąke ;] my ogolnie ograniczamy wegle i temu brak mąki u nas

m_m PObuuudka ;p Ty dzis wizyte masz hmmm niewiem o ktorej ale powodzonka

hej Daria własnie o Tobie myslalam bo jakos Cie tu niebylo a tu juz wiem czemu:) a dzis jaki plan
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1

fajne takie pierwsze miłości, ja mojego męża poznałam na 3 roku studiów,szkoda ze tak późno:) miałam w technikum chłopaka wydawało mi sie ze to wielka miłość ale dobrze że w porę okazało sie ze to nie to,
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Majówka Najważniejsze, że Tobie się podoba, czekam na zdjęcia

Bidol co by Cię za mocno nie pokuli

Chłopek Uważaj na siebie, ja też się nie dziwie, że maluszek chce już do mamusi

Pisałyście o antykoncepcji, ja to qrcze sama nie wiem co to będzie

Co do miłości, to ja mojego męża również poznałam w 1 klasie liceum, właściwie jest tym pierwszym i jedynym

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dżasta
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
U nas dzis pogoda nie wyglada ladnie za oknem, ale pozniej ma byc ladnie, mam nadzieje ze tak bedzie.
Ja dzis jade na lotnisko kolezanke zawiezc, ale wcale mi sie nie chce:P
Olga widze ze jednak polska mentalnosc bardzo rozni sie od norweskiej hehe

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ogladała któraś z was Eksperyment SS?
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co do mycia ja tam uwazam,że taki maluszek przeciez to tez czlowiek my myjemy sie codziennie to czemu taki malusi bejbiczek ma miec inaczej.Zreszta ich kapiel rózni sie od naszej typowej gdzie lezymy godzianmi w pianie olejkach ;p hehe a zreszta ja tam niebede odbierac tej przyjemnosci tatusiowi

- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"
Mateuszek ma już 2kg. Wszystko jest ok, rozwija się prawidłowo na razie. Nawet mała zmiana w mózgu, która została dostrzeżona jakiś m-c temu, zaczęła się zmniejszać - więc wszystko gra

Uff, ale się rozpisałam. Wybaczcie bo wszystkim nie odpisze, wszystko przeczytałam wczoraj wieczorem i pewnie już nie pamiętam

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"
Daria zwracaj uwagę na rozmiar i ilość w paczce, no i rzecz jasna ile kosztuje jedna pieluszka A co do kąpieli, to ja zawsze słyszałam by kąpać codziennie. Zresztą wydaje mi sie że poza względami higienicznymi jest to kolejny element dnia, który pozwala zapewnić dziecku stały rytm dnia. A to moim zdaniem bardzo ważne.
mm udanej wizyty i spotkania z Maluszkiem, może zobaczysz Daj znać po.
bidol no pewnie że możesz wsadzić jakieś "krzaczki" czy inne drzewka w donice i przezimują. Teraz jest ogromny wybór - albo krzaczki czy iglaczki, może nawet jakieś miniaturowe drzewka szczepione na pniu. Ważne by donica była duuuża, z dobrym drenażem na spodzie i dobrą ziemią. No i na zimę trzeba będzie zrobić donicom jakiś gustowny kubraczek

Kto pytał o pielęgnację siusiaków?? Ostatnio gdzieś czytałam i mama mi mówiła (pediatra), że już odchodzi się od bezwzględnego odciągania napletka. Wiem że napletek powinien schodzić z żołędzia, a przynajmniej nie być "przyklejony". Ważna jest odpowiednia pielęgnacja - po delikatnym !!! odsunięciu napletka (tak by tylko był otworek malutki - delikatne oczyszczenie z mastki (taki biały nalocik na wierzchu) patyczkiem z wodą na przykład. I tak najlepszym rozwiązaniem jest zapytać pediatrę na wizycie patronażowej lub położną.
dżasta myślę że póki co o pocenie naszych dzieciątek, to na początku nie ma chyba takiego problemu, bo gruczoły potowe aktywują się troszkę później. Gorsze są odparzenia chyba.
Olga super że wszystko Ci się tak podniosło. To fajnie wpływa na nastrój i od razu ma się lepszy humorek. Tylko teraz nie szalej za bardzo

Odnośnie miłości. My z moim B jesteśmy razem od niemal początku pierwszej klasy liceum - w październiku 20 lat

Aaaa, widzę po wpisach, że polecona przeze mnie apteka DOZ się sprawdziła. Bidol - dzięki że przejęłaś pałeczkę jeśli chodzi o wyjaśnianie jej działania

Kurcze, więcej nie pamiętam. U mnie słoneczko piękne. Dzisiaj w planie sadzenie ziółek do skrzynek, bo przedwczoraj kupiłam sześć - bazylia, rukola, oregano, tymianek, magii i mięta - muszę je wsadzić.