BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 11 miesiąc temu #358580 przez maksiu
Kochane wybaczcie uciekam spac wpadlam tylko zeby zyczy wam milej i spokojnej nocki, maluszek tak mnie kopie ze nie mam sily siedziec buziaki i doi juterka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #358587 przez Olga
Ja jeszcze obejrzę Miasto kobiet i też idę do sypialni przytulić się do mojego mężusia.Nie chce mi się mocno spać,bo o 17 mi się przysnęło na trochę.Spokojnej nocki wam życze.Pa pa.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #358597 przez bidol
M_M - no ja też słyszałam że w UK opieka taka sobie. Jak siostra męża przyjechała z tamtąd i była w ciąży, a w tym samym czasie szwagierka też była w ciąży i jeździła do lekarza, na USG, KTG i badania krwi - to tamta się oburzała że co tak po lekarzach jeździ i mówiła że ciąża to coś naturalnego i normalnego - a dodam że to jej pierwsze dziecko i starali się o nie kilka lat :dry: To ja jestem 2 raz w ciąży i to nadal dla mnie nie jest naturalne - :laugh: A kocyk z małpkami śliczny - tylko nie kupuj jakiegoś dużego, bo mało praktyczne są :huh: A i ten otulacz super sprawa - ja też mam w kropki - a na chłodne dni do fotelika samochodowego idealny :laugh: Co do starzenia się łożyska - to normalne, ale blisko porodu - wcześniej może być niebespieczne dla maluszka, bo nie odżywia już i nie dotlenia tak jak powinno :dry:

Anszka - też mam taki kocyk - tej firmy tylko niebieski i jest super- i nie jest jakiś duży - to dla mnie duży plus :laugh: a co do zakupów to widzisz - wypaliłam się już chyba :laugh: ale to dla tego że dla chłopców były cuda na kiju :laugh:

Majówka
- i jak truskawki?? a co do woreczka to śliczny i kolorek super - ja lubie zimne kolory :lol: a wystarczy kilka dodatków i już jest miło i przytulnie :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #358606 przez Majowka
Bidolku, nie takie pyszne jak twoje, bo daleko im bylo w smaku do tych z pola, ale pobieglam od razu kupic :laugh:

Kolorek scian okazuje sie wcale nie byc zimny, jest taki bladziutki, a ten odcien magenta dodaje ciepelka, mi sie bardzo podoba. Niepotrzbnie sie tym tak stresowalam...

12 lata 11 miesiąc temu #358608 przez Anna77
anszka plan był z nasionek, nawet sobie kupiłam takie maleńkie doniczki specjalne, ale mi się odechciało. Kupiłam sadzonki:) A kocyk prześliczny, chyba podjadę jutro do Pati i Maksa i też kupię ;)

Idę spać, bo codzień mówię że wcześnie się położę i nic z tego nie wychodzi.

Dobranoc i do jutra

12 lata 11 miesiąc temu #358633 przez chłopek
czesc dziewczyny ja dzisiaj pierwsza bo moje smerfy mi nie daja spać :)

12 lata 11 miesiąc temu #358635 przez Majowka
U mnie to samo Chlopek :( Od 4 rano nie spie....

12 lata 11 miesiąc temu #358639 przez Kamyczka
Hejka mamusie,też nie śpię od 5 :( więc wstałam,jem śniadanie i trzeba się ogarnąć do lekarzy :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #358640 przez chłopek
Ksawery juz sie ubrał i na pole idzie masakra

12 lata 11 miesiąc temu #358645 przez daners
czesc dziewczynki :)
Jejciu co to za dzien dzis ja tez od 5 nie spie...

chlopek Twoj urwisek juz na dwirze niezly jest.Te dzieci mnie przerazaja ze swoja energia ;]

Kamyczka powodzonka :) mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze i że dietki tez sie trzymasz... moze Cie pochwala :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 11 miesiąc temu #358646 przez Olga
Hej dziewczynki,ja też melduję się dzisiaj.Gdyby nie to,że musiałam wstać i obudzić Olgę do szkoły,to pewnie bym jeszcze spała.Zjadłam już śniadanko i byłam na dworzu z pieskiem,a teraz oglądam DDtvn. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #358648 przez Kamyczka
Ksawcio daje czadu od rana :)
Daners,oby,oby :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #358656 przez Daria23
hej Laseczki a co to dzis wszystkie wstały tak wczesnie?:)ja sie obudziłam o 7 jak moje kochanie do pracy sie budziło...dzisiaj ładna pogoda za oknem a mnie cos głowa mocno boli od rana:(

12 lata 11 miesiąc temu #358658 przez chłopek
no siedzimy jeszcze w domu zjedliśmy śniadanie, zrobiłam pranie i później pójdziemy na pole moze zasnie w wózku,

12 lata 11 miesiąc temu #358659 przez daners
Daria to moze lekka/słaba kawunie sobie strzel ;] mnie codziennie boli jak sie budze chyba z miesiac juz to trwa ;/ ale kawa zawsze pomoze tzn capuccino;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka