- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Saiko dobrze, że piszesz o tym kiedy do szpitala, bo ja jestem w tym zielona Chyba jednak zapiszę się do szkoły rodzenia. Mąż mnie namawia, a od czerwca są zajęcia
Anszka zadowolona z fryzjera
Olga ja paliłam przed ciążą, ale jak tylko zobaczyłam dwie krechy od razu odstawiłam, i w ogóle mi ich nie brakuje, wręcz drażni mnie nawet jak na ulico ktoś pali i dmuchnie w moja stronę... nie rozumiem dziewczyn, które pala w ciąży znająć jakie jest tego ryzyko
Anna Zazdroszczę posadzonych ziółek Ja się na ogrodnictwie w ogóle nie znam... ale zawsze mi się marzyły świeże zioła. Ja mam malusi ogródeczek taki, bo mieszkam na pierwszym piętrze, ale jestem szczęściara, że w ogóle mam I posadziłam jakieś wieloletnie byliny co by za dużo przy nich nie było pracy
Bidolku nie miałam pojęcia, że łożysko się starzeje, i że takie konsekwencje mogą być Trochę mnie nastraszyłaś Mam nadzieję, że drugi raz nie będziesz przeżywać takiego koszmaru
Daria Zakupy się udały widzę Super
Majówka Super ten worek na zabawki Kolor fajny, ale i tak chce zdjęcia No to nieciekawie jak już takie upały macie, tylko się nie przemęczaj
Śliczna ta komoda, z przewijakiem Mi też się takie marzy, ale ja kupięchyba taki zwykły allegro.pl/przewijak-na-lozeczko-usztywn...0cm-i2304872522.html
M_M szkoda, że wizyta nie poszła po Twojej myśli, dobrze, że można iść prywatnie pooglądać nasze maluchy No i dziwi mnie to, że piguły maja takie podejście, myślałam, że to w Polsce jesteśmy za murzynami z podejściem do ciąży i porodu Ale najważniejsze, że wszystko jest ok
Mi też się zrobiło coś takiego dziwnego na jednym sutku i się zastanawiałam co to
A kocyk mi się lepiej widzi w autka
Chłopek Masakra ile kasy musieliście wybulić za bojler Ale twój wózek też jest fajowy więc się nie martw
Dżasta no właśnie, ja się nie do końca z taka teorią zgadzam, jak Ci wszyscy lekarze W dzisiejszych czasach jest dużo trudniej zajść w ciążę, i ja donosić, niż kiedyś, dlatego powinno się inaczej do tego podchodzić Współczuję Ci, że nawet na IP nie robią badań. Chociaż słyszałam, że w Norwegi to w ogóle inaczej się do maluszków podchodzi
Majówka Chłopek Ale urwisy z waszych maluchów, nie dają mamusiom pospać
Wyobraziłam sobie Kswacia z tymi owieczkami i się rozczuliłam
Moja teściowa wciąż liczy na taka pomyłkę z płcią
Anna Mój kolega z pracy też się na Metalicę wybierał i o niczym innym ostatnio nie słyszałam
OOO i udało się nadrobić, ale teraz z praca leżę i kwiczę hehe Ale dzisiaj jest taka pogoda piękna, że jak szłam do samochodu pomyślałam sobie, że zrobię wagary i zamiast do pracy to na spacer pójdę, no ale nie wyszedł mi ten spontan
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anszka,jak fryzjer?Mój pedicure ok,mam pazurki koralowe i stópki dopieszczone
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
A takj wg odpisze to co pamietam wiec
Chlopek ja caly czas mam nadzieje ze p. dr sie jednak myli i bedzie mala kingusia dlatego narazie ciuszkow nie kupuje bo i tak takie malusie to mam po maksie sporo:)
Kamyczka trzymam kciukasy za wizyte i daj znac koniecznie co i jak
No i lipa bo nie wiem co mialam dalej pisac
a ja estem zla bo moj m dostalk tak marna wyplate w tym miesiacu ze zrbilam oplaty i na styk styka na zycie wiec brak ciut oszczednie o mamo a mialam komode kupic dla bobo i nie kupie ale wsciekla jestem
Dziewczynki ja tez pije kawusie polecam nescafe sanzone czy cos takiego nie chce mi sie do kuchni leciec zeby pelna nazwe napisac ale jest smaczna:P
Co do zwierzaczkow to my mamy kotki pieska krowke i kurki a no i byly swinki i male prosiaki ale wuja juz nie trzyma
ok zmykam z moim dzieckiem nadwor bo mi tylek trujeze idzie na dwor a nie puszcze go samego bo potrafi zejsc do glownej drogi:P
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
wczoraj dziewczyna z która leżałam w szpitalu urodziła córeczkę( całą ciążę miał być syn)po terminie 2 tyg była i cc jej zrobili, mała ważyła 3900 i 59 cm
Chłopek - nie strasz Jak teraz Kamilka okaże się Szymkiem - to się zdenerwuję
Anna - uwielbiam Metalice
Kamyczka - meldunek po lekarzu
Agnesssa - no mam nadzieję że teraz będzie ok - nawet tak się nastawiłam że chop siup i już, bo z Sebkiem wiedziałam że będzie strasznie i się tak nastawiłam - i wiesz co - było jeszcze gożej
A Twoje rzucenie palenia - BARDZO SIĘ CHWALI
A ja wstałam o 6.00 wybrałam chłopaków i poszłam dalej spać - do 10.00 aż boję się lipca - skończy mi się laba Zjadłam naleśniczki ze szpinakiem i lecę, bo umówiłam się z koleżanką - też w ciąży jest + 2 tc.
Nie skrobcie za wiele
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
no mój ostatnio jak był z mężem to spał do 7 wiec narazie tak mu zostało, i niech zostanie lepiej wstac o 7 jak o 6:)
bidol trzeba bylo sie podzielic naleśniczkami
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co Wy dzisiaj dospać nie mogłyście? Ja spałam do 10, choć poszłam spać po 1.
Fryzjer ok, lubię tam chodzić, a z fryzurki też jestem zadowolona, bo jest krótka i bezproblemowa
Odpiłam kawkę z przyjaciółką, więc milutko mi minęło popołudnie, a dziś jest tak pięknie, że chyba się wezmę za pranie ubrań dla synka, bo trochę tego jest, a nowa dostawa ma wkrótce dotrzeć.
Anna - zanim pojedziesz do sklepu po kocyk, to zadzwoń i zapytaj, czy mają, bo wiem, że był niedostępny.
I uwielbiam Twojego synka za zamiłowanie do czytania
Agnesssa - hodowla ziółek to żaden wysiłek, ja zasiałam tylko nasionka i podlewam raz na jakiś czas i rosną pięknie a Szkoła rodzenia trochę uspokaja, bo wiem choć trochę, czego mogę się spodziewać, ale wiadomo, że życie pisze różne scenariusze.
Kamyczka - czekamy na meldunek i trzymamy kciuki za dobre wieści.
Daria - pamiętaj, że ładna pogoda nie zwalnia z leżenia
Bidol- to może chwilowy spadek formy, daję Ci tydzień na regenerację :)miłego spotkania!
Daners – daj znać, czy jest coś ciekawego w Pepco, bo mam niedaleko.
Chłopek – ale numer z tą pomyłką, u mnie dwóch lekarzy potwierdziło niezależnie, ale nigdy nic nie wiadomo…
Majówka – nie mogę się doczekać fotki pokoiku, dziś czwartek
Olga – trzymam kciukasy, żebyś się już mogła cieszyć nowym fotelikiem. A gondolkę sprzedałaś?
Maksiu - pilnuj swojego szkraba i nie martw się, komodę jeszcze zdążysz kupić.
Pisałyście coś o grudkach na brodawce sutkowej, z tego co wyczytałam, to jest zapchany kanalik mlekowy (czy jakoś tak) i to nie jest nic groźnego, też mam dwie takie grudki.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Anszka, faktycznie
Agnessa, no to ja mam podobny materacyk, tylko bez obrazkow, bo na to sie ubiera frotowy pokrowiec. Jak Ty to postawisz na lozeczku? Przeciez to wpadnie do srodka , trzeba miec jakas plaska powierzchnie chyba...
Ja myslalam, ze jak bedziemy kapac to poloze ten przewijak na sedesie, zeby tam malego wytrzec i przeniesc do pokoju, ale ten materac jest za duzy, nie da rady tak...jeszcze bedziemy myslec jak z tym kapaniem zrobic...