BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #361299 przez chłopek
m_m u mnie nie pada ale brzydko i zimno
Ksawus mi sie obudził i marudzi :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #361300 przez maksiu
Witam sie i ja przepraszam ze nie pisze ale mam jakos dola malego po zatym jak rano wstalam to wstawilam 2 pralki prania i bobiadek ale mialam wszystko naszykowane wiec latwo poszlo a gotowalam fasolowke
potem przyjechala kuzynka z synkiem (maly ma 11 miesiecy ) a jest slodziutki smieszeki tak jakos zlecialo mi do tej pory
troche was przez telefon szpiegowalam;)ale nie moge odp bo cos zalogowac sie nie moge z telefonu wiec niestety tylko podczytuje:)
Olga a dlaczego ci sie glupio zrobilo?? dobrze ta twoja kolezanka powiedziala ja raz tez sie w nerwilam w banku bo duszno jak nie wiem kolejka po same drzwi nikt sie nie odezwal ze moge przejsc a babsko weszlo sobie i bez kolejki do kasy a ja na caly glos,, nie ktorzy ludzie to sa tak bezczelni ze szok widza ze ludzie sie mecza i wg to bez kolejki wchodza'' kazdy na mnie galy jak 5zl a ta kobieta to az czerwona chyba ze zlosci albo wstydu byla.
Bidolek jak po wizycie bo kilku postow nie doczytalam wiec wybacz niewqiem nawet czy pisalas
Kamy7czka mam nadzieje ze wszystko oki wracaj do nasdz szybko :)

No i nie wiem co jeszcze mialam napisac a majowka ja tez chce twoje fotki ogladac jak mozesz to wyslij mi zaproszenie na fb jak chcesz to podam ci dane na pw

12 lata 7 miesiąc temu #361305 przez Olga
Idę z koleżanką i jej 3 letnim synkiem na spacerekLadna pogoda u nas,le bez upałów.Może uda nam się jakieś zdjęcie zrobić :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #361309 przez mloda_mamuska
Olga to udanej sesji :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #361315 przez maksiu
OLGA udanej sesji i koniecznie sie pochwal fotkami

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361316 przez chłopek
ostatnio na fb był konkurs polskiego banku komórek macierzystych. dzisaj do mnie dzwonili ze jakas promocja jest szkoda ze nie mam tyle kasy zeby sobie pobrac krew pępowinową,
i czytam teraz że dzwonią do tych co wygrali i dzwonią po kilka razy, a pani coś zaczeła mówić ze mozna wybrać nagrode czy cos w tym stylu nie zrozumiałam, no i o krwi pępowinowej mi mówiła ale by było super jak bym wygrała

12 lata 7 miesiąc temu #361320 przez maksiu
chlopek
pierwsze slysze, kurde jak mi maluszek gniecie pecherz dzis normalnie co sie wysiusiam to zaraz na nowo mi sie chce

12 lata 7 miesiąc temu #361321 przez daners
hej kobietki :) co tam u Was słychac ? wypoczete po weekendzie hmm :):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #361325 przez chłopek

12 lata 7 miesiąc temu #361330 przez maksiu
daners pisz lepiej co tam u ciebie hehe

12 lata 7 miesiąc temu #361334 przez daners
maksiu no w sumie nic sie nie dzieje :) w niedziele byłam na urodzinakch bylo wesoło wkoncu czworo dzieci było wiec karaoke zabawa tance :)och...

a z bejbiczkiem ok tez mnie cos naciska wiecznie na pecherz i latam co chwile z zamiaren siku a tu nic... dziwnie to uczucie :)

Ogólnie pogoda z dooopeczki ;] wiec głowa boli i niema co robic :)

12 lata 7 miesiąc temu #361348 przez maksiu
daners napisał:

maksiu no w sumie nic sie nie dzieje :) w niedziele byłam na urodzinakch bylo wesoło wkoncu czworo dzieci było wiec karaoke zabawa tance :)och...

a z bejbiczkiem ok tez mnie cos naciska wiecznie na pecherz i latam co chwile z zamiaren siku a tu nic... dziwnie to uczucie :)

Ogólnie pogoda z dooopeczki ;] wiec głowa boli i niema co robic :)

HE he ja to przyzyczajona jestem w miare tego bo zmaksm miala podobnie wiec nie jest zle:)
a wktorym ty tyg jestes??

12 lata 7 miesiąc temu #361351 przez daners
maksiu no prawie dwa tygodnie bez jednego dnias nas rózni :) jestem w 30 jak suwaczek pokazuje a co ;> :)

12 lata 7 miesiąc temu #361354 przez mloda_mamuska
dziewczyny ja małego czuje jak po żebrach mnie kopie i jak po pęchrzeu w tym samym czasie. Myślicie,ze juz jest taki duzy ? ze po pecherzu raczkami mnie moze kopac a po żebrach nózkami ?
z 5 cm pod pępkiem słyszę bicie Jego serduszka... bo mam to urządzenie,dzięki któremu podsłuchuje serduszko Maleństwa ;)

12 lata 7 miesiąc temu #361356 przez maksiu
Mm mozliwe ze tak ale ty jestes szczesliwa ze tak slyszysz serduszko :) ja dopiero we wtorek uslysze a teraz na koncowke to mi sie nie oplaca tego kupowac

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka