BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #361081 przez Daria23
ja niestety nie zdążyłam zobaczyc zdjęć ale wierze ze wygladalas super:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #361082 przez agnesssa
Ejjj jakoś mi nie dobrze :X :X mam nadzieję, ze mdłości nie wracają, bo wczoraj też się podobnie czułam, a w piątek całe śniadanie poszło :huh: :huh:
Masakra normalnie nie mogę sobie miejsca znaleźć... czy w kiblu siedzieć czy przy kopmie... :X

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #361107 przez chłopek
włąsnie mi mama dała body te co kupiła w biedronce powiem wam że fajniutkie

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361114 przez Olga
No nadrobiłam w końcu.Mi zostały z wczoraja schabowe i tylko młodych ziemniaczków obiorę i mizeria mi się marzy,ale nie wiem,czy mi się będzie chciało robić.Ja nie lubię kuchni,więc te sprawy mi bardzo trudno przychodzą.

bidol,anszka dajcie znać po wizycie,jak i co,czy wszystko w porządku.Ja jutro o 10.30 mam usg,ale już żyję dniem jutrzejszym. :laugh:

Daria ja wczoraj też miałam zły humor,moja starsza córcia stwierdziła,że "mnie coś bierze",wszystko mnie wkurzało.Często tak mam jak są wszyscy w domu i jeden wielki syf robią,tylko oni tego nie rozumieją i uważają,że ja wymyslam. :angry:

majowka zdjęcia są super,oglądałam na fb. :lol:

Kamyczka wracaj do nas i zdaj relację,co tam Ci było.Wszystkie się martwiłyśmy o Ciebie :ohmy:

chlopek brzusio przesliczny,a ze duży to nic takiego,to normalne w tym miesiącu :laugh:

Daria to Ty w czwartek na wizytę,a czemu masz cykora? Zobaczysz,wszystko będzie ok. :silly:

agnessa myslisz,że to nawrót mdłości,może Cię jakaś jelitówka chwyciła?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #361122 przez chłopek
olga musze sobie porównać czy z Ksawciem też miałam taki duzy

12 lata 7 miesiąc temu #361127 przez Majowka
Agnessa, kurcze...jeszcze masz mdlosci?! :(

Olga, dzieki! :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361130 przez Olga
Ja z córkami miałam całkiem inny brzuch,w ogóle wchodziło mi wtedy wszędzie,a teraz tylko w brzuch.Jak na razie to ani nogi,ani ręce mi nie przytyły i na twarzy też nic.Jestem w szoku,bo wczoraj weszłam w rurki sprzed ciązy,tylko wiadomo,że się nie dopnę,ale w udach normalnie.Oby tak dalej :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361132 przez anszka
Agnesssa - z tego, co pamiętam, to bidol też miała mdłości w drugim trymestrze :( oby Cię nie dopadły.
Olga - ja też już odliczam godzinki :)
Zazdroszczę, że tylko w brzuch Ci poszło, ja mam takie udziory jak nigdy, łapska też mam ogromne :angry:
Chłopek - i co Ci z tych porównań wyszło?

12 lata 7 miesiąc temu #361135 przez Daria23
Olga boje sie tego że znowu mnie wysla do szpitala i ze bede musiała tam lezec a w szpitalu to ja zaraz słaba psychicznie sie robie itp dlatego sie boje wizyty ale moze bedzie ok:)
Ja tez ostatnio nie radze sobie z nerwami wkurza mnie syf w domu ale wiem ze moj M sobie z tym wszystkim nie radzi praca do 17 potem szparagi konczy poznym wieczorem a gdzie tu jeszcze dom ogarnac ja powinnam,lezec a tez juz sprzatam bo nie moge na to patrzec i tylko chodze wnerwiona jak ktos nie pozmywa po sobie naczyn albo łazi w butach i znowu syf...ale podobno teraz znowu mamy hustawki nastrojów tak czytałam

12 lata 7 miesiąc temu #361136 przez chłopek
nie wiem anszka bo bede porównywac jak mi kolezanka sesje zrobi, żeby mniej wiecej były te same tygodnie :)

12 lata 7 miesiąc temu #361137 przez Olga
anszka no ja właśnie w poprzednich ciązach tak miałam,jak jakieś monstrum pod koniec ciązy chodziła i taka popuchnięta byłam,a teraz na razie fajnie,ale to jeszcze dwa mies.

12 lata 7 miesiąc temu #361146 przez anszka
Daria - ja tak miałam na początku ciąży, jak musiałam leżeć, ale się zdystansowałam, sanepid mnie nie odwiedza, a mężowi wskazywałam palcem (bo on bałaganu nigdy nie zauważy), co dziś należy zrobić (byle nie za dużo na jeden dzień ;) ). Wiedziałam, że to stan przejściowy i jakoś to zniosę, choć czasem krew mnie zalewała.
Ja w ciąży nie miewam huśtawek nastroju, obawiam się jednak, że przed porodem nadrobię z nawiązką :)

12 lata 7 miesiąc temu #361148 przez agnesssa
Olga to raczej nie choróbsko, bo nie męczy mnie cały dzień :huh:

Majówka no już przestały męczyć i cały piąty miesiąc miałam spokój, a tu w piątek się 6 zaczął i na dzień dobry wymiotowała, później był spokój dopiero wczoraj wieczorem znowu mdłości, i dzisiaj też nie od rana, teraz trochę lepiej ale to pewnie dlatego, że znowu wymiotowałam, aż mnie głowa rozbolała :huh:

Anszka No Bidolek była biedna z tymi mdłościami, bo ją chyba dłużej męczyło ode mnie :dry: Było już dobrze, a teraz nagle mnie dopadły :huh: Może to po porostu przemęczenie :huh: :unsure: Zobaczymy kiedy przejdzie :angry:

Daria na pewno będzie wszystko dobrze, nie denerwuj się :kiss:

Olga mi też na razie tylko w brzuś poszło, ale przede mną jeszcze połowa ciąży :silly: A moja waga tak jak spadła, to teraz zaczyna coraz szybciej rosnąć... Właśnie dobiłam z powrotem do wagi z przed ciąży :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #361150 przez chłopek
Daria ja tez sie mam oszczedzac a i tak wszystko robie,
w przyszła środe miałam isc do gina ale ide w ta bo mnie od wczoraj kłuje w pochwie, :(

12 lata 7 miesiąc temu #361162 przez Anna77
spadam, muszę wydostać się jakoś z dołka. Trzymajcie się. Odezwę się późnym wieczorem, albo jutro.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka