BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu #233953 przez emkapl84
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #233955 przez emkapl84
ostatnia fotka to tak po godzinie od porodu....tyle endorfin czlowiek dostaje, ze nawet po 24 godzinnym porodzie mozna sie usmiechac i nie czuc zmeczenia
13 lata 5 miesiąc temu #233958 przez Suari
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
Ola-heheh udostępnić dostęp przez zarośla haha no ja depilatorem tez tylko do okola majtek i przy „pasie startowym” reszta maszynką...dzizas na samą myśl mnie myśka boja-jakbym mogła potraktować ją depilatorem albo woskiem:/ moja siostra ostatnio była w Kolumbii na weselui przes weselem kumpela zafundowała wszystkim przyjaciółką kosmetyczkę ze szczegulnym uwzględnieniem woskowania-wywoskowałą jej wszystko! Nawet myśkę z kazdego włoska!!! Siostra dzień nie mogła chodzić-ale efekty ponoć powalające-szkoda tylko ze siostra jest singlem, nie miałą kogo tym zachwycić heheh

[/quote]

ja to w zyciu nie dopuszczę do mojej myszki depilatora :laugh: jedynie co to maszynka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 5 miesiąc temu #233963 przez [email protected]
Emilka cudne sa te zdjęcia! aż sie wzruszyłam:) niezapomniane chwile!
i tak pieknie wyglądasz, a z dzidziusiem Ci do twarzy :D

Suari-to super ze małoCi tam pozmieniali, bo mnie to zaszyli na krętkę i miałam 2 zabiego korekcyjne bo imaczej zero sexu:/ i dopiero 8 miesiecy po porodzie mogliśmy coś zdziałać:/ a i do dziś nie jest tak jak powinno
dziewczyny co do edytowania to nie wiem o czym mowice :P mam dodać zdjęcie, potem cos napisac i dodac nastepne jakbym wczesniej tego nie robila tak?
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #233971 przez Dorciaition
Emilka cudowne zdjęcia. Ślicznie wyglądacie! No i znowu się poryczałam ;)

Oj, też nie dopuściłabym depilatora do mojej pipki ;) Boję się ;)

8 miesięcy po porodzie? O jaaa!

Sarna wklejasz zdjęcie jedno. Potem na Twoim poście robisz edytuj i wklejasz tak samo następne.

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #233976 przez Milla
Hejka. Ja tylko na sekundé. Jestem po ktg, naczekalam sie jak glupia :) lekarz stwierdzil ze ok. mialam mysli by jechac jutro ale mala od rana byla leniwa wiec zeby sie uspokoic zezarlam paczke Mamby i pojechalam do szpitala. :laugh:
Uciekam po mlodego do przedszkola :) Wpadne wieczorkiem bo mamy w planach isc do cyrku Zalewski :) Pa, pa.
13 lata 5 miesiąc temu #233977 przez Dorciaition
TYSZANKA
Hej.My wyszlismy wczoraj w 4 dobie.malego dalismy do wozka i ze szpitala spacerkiem do USC zarejestrowac Go :) Jest "OLAF MILOSZ"Jest wszystko ok.Odoczywamy sobie.Jak bede miala chwilke czasu to wejde na forum.Ciesze sie ze Iva urodzila.Coraz mniej nas-tzn Was :) a nas z malenstwami ptzybywa.ktora nastepna? Pozdrawiamy OLaf z mamusia.buziaki

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #233978 przez luska
Sarna fotka super ale chyba młody nie jest do ciebie podobny :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Z ta cola mnie trochę pocieszyłyście , ze nie tylko ja tak mam :P Ale nie wiem bo zawsze właśnie woda a reszta była blee.A teraz .Dokładnie tak jak Ania najlepiej mega zimna z lodowy.

Emka nie mogę się napatrzeć na twój avatar no boski jest :kiss: A widze , że juz sie dziewczyny dopomniały :P

Vestusia wow ale masz rzeczywiście brzuch na kolanach :ohmy: :lol: No chyba polecisz wcześniej ,a na pewno już nie w grudniu popołudniu :silly: A wam zazdroszczę tego jędrnego brzucha ,ja mam tak rozciągnięta skórę ,ze eh dołujecie mnie.Ale sie pocieszam , że jest coś takiego jak medycyna estetyczna to po tej ciąży powalczymy.No i krostki małe czerwone na nogach mi się robią :ohmy: Strasznie to wygląda i nie mam pojęcia od czego :dry:

Docia to chłopaka nastraszyłaś :lol: NO I WŁASNIE CIESZ SIE Z TYCH PAMPKOW
Sarna ale ceny, ja kupuje w taki typowo dziecięcym sklepie , wszytko tam maja....no i za praemium care płace 44 za play &sleep 35 za te zółte pamperasa (108szt.)54zł.Ale Olo i tak jest na dada z biedrony ;)
13 lata 5 miesiąc temu #233981 przez luska
No w końcu jakieś info i od Tyszanki.Olaf jest uroczy :laugh: Eh do mnie chyba dopiero powoli dociera , ze będę miała taka kruszynkę :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu #233982 przez luska
Własnie a te bolę takie jak na @ to mnie meczą już długo , ale nie pamiętam od kiedy.No i chyba nic z tego się nie robi ,a boli mnie bardzo często , praktycznie cały dzień B) Chyba to efekt rozciągania sie macicy czy co, bo mam nadzieje ,ze ta moja piękna wzięła się za przybieranie na wadze B) ;)
13 lata 5 miesiąc temu #233983 przez Malina86
Hello,
Ja popralam, jablecznik w piekarniniku, zaraz sie biore za obiad, maz bedzie o 15:30 i chyba pojade do lekarza z tym brzuchem, bo naprawde wyglada jak poparzony! Wielka czerwona, zaogniona, swedzaca plama. Nie wiem czy ja panikuje, jak myslicie? Fenistil i wapno nie pomaga, a na Fenistilu jest napisane, zeby na duzy obszar nie stosowac, no, a brzuch to duzy obszar. Jeszcze Miśka dzisiaj jakos slabo ruchliwa, a to do niej nie podobne. Dostaje na leb w tej koncowce normalnie...
TyszAnka sliczny Olaf, gratulacje!
13 lata 5 miesiąc temu #233990 przez aniaa_
super, że Tyszanka już w domku z Olafem :)

Mi na brzuchu zaczęły wychodzić rozstępy jestem tak wściekła, że szok!!!!!!!!!!!! Na samą końcówkę taki numer, no nic mam tylko nadzieję, że nie będą sie powiększały, i tak jak któś pisał, jak maja wyjść to wyjda i nie ważne czym sie ktoś smaruje, ja sie smarowałam i dupa, moja mama 3 dzieci urodziła i nic zero rozstępów.

Malina dla świętego spokoju idz do lekarza, po to oni są żeby nas uspokoić, jak nie wiemy co sie dzieje, a i na jabłecznik sie pisze :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #233993 przez [email protected]

Milla a ty masz ktg w 34 tygodniu na zyczenie ? ze wzgledu na przeszlosc czy u Was tak sie to praktykuje? U nas kiedys bylo od 38 tygodnia ateraz od terminu porodu.
Lusia-no Domiś to kopia tauta...ale ma moją krew :D
Malina dla swietego spokoju faktycznie idz z tym do lekarza, a moze i Cię już zostawia na przeterminowanej? Bo Ty chyba juz 4 dni po terminie tak? Tzn tak wnioskuje z suwaczka
Ania bidulko wspolczuje rozstepow i trzymam kciuki zeby wiecej ich nie bylo!
13 lata 5 miesiąc temu #233994 przez Róża
Cześć dziewczynki :)

Iva - ogromne gratulacje :):):) ciesze się, że córeczka już jest z Tobą :)
Empka - Natalka jest słodka, ehh ... :P
Vestusia - ja tez urodziłam się w niedzielę ;) śliczny brzuszek, i faktycznie niziutko! kto wie, może faktycznie u Ciebie ruszy się wcześniej, jeszcze trochę skoków na piłce i nie wiadomo!
Sarna - Twój Amorek jest cudowny ;) !!! Do zjedzenia, hehe :)
Suari - zarąbista bryka !!!

Ja nawet sie nie łudzę już, że urodzę wcześniej, wy macie jakiekolwiek objawy, u mnie nic, pierwsze i ostatnie skurcze miałam dwa m-ce temu ... a tak, to czasem coś mnie od dołu ciągnie i zaboli, ale zaraz przechodzi ... wiec pewnie będę czekać, czekać i czekać ... dzis chyba zaczne parzyć herbatkę z malin, może psychicznie mi to chociaz pomoże ...

Ja już dziś mam dość, od rana teść u nas grasuje, tylko na pól godz pojechaliśmy do sklepu i mój mąż kupił zarąbistego Misia do małego pokoju, śmiałam się, bo chyba bardziej kupował go dla siebie :P
Powinnam się cieszyć, bo teść nam tu coś przewiercił, tu zamek poprawił, tu jedne drzwi, teraz pracuje z moim nad drzwiami do małego pokoju, bo takie hukowe futryny mamy w bloku, że nowe drzwi, nie dość że trzeba było docinać, to teraz heblują po bokach, bo nie zamykają się, sprężynują, potem będą jakoś wykańczać oklejać, cały dzień zleci, a ja jak teść czy teściowa u nas to czuje się jak nie u siebie ... chyba zaraz stąd ucieknę ... :(
ale dzieciaczek będzie mieć drzwi w pokoiku, trzeba pocierpieć ...

Miłego popołudnia dziewuszki :)
13 lata 5 miesiąc temu #234007 przez Aleksandra
Właśnie wróciłam ze spacerku :) Pogoda nas rozpieszcza, ale słyszałam, że mają przyjśc lada dzień mrozy :dry: Puki co korzystam jak mogę :)

Suari wózek bardzo ładny. To możecie już na spacerki smigac jak będzie pogoda :)

Aniaa mi też na końcówce rozstępy wyszły i teraz z nimi walczę. Mam na boczkach, dole brzucha i na górze ud (a raczej na wysokości bioder). Skubane są ciemne i mam nadzieję, że do lata mi znikną albo zbledną bo mam zamiar się opalac w bikini :silly:

Co do sexu to idę, tak jak pisałam, do gina w poniedziałek i mam nadzieję, że będę już mogła pofiglowac bo jestem strasznie wyposzczona :silly: Poza tym ma mi dać jakąś antykoncepcję, albo wkładka albo hormony dla karmiących, zobaczymy co tam wymyśli...

Super, że TyszAnka jest już w domku :)

Malina, ja też uważam, że powinnaś się zgłosić do lekarza z tym brzuchem i dopisuję się na listę na jabłecznik :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia