- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #233958 przez Suari
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
Ola-heheh udostępnić dostęp przez zarośla haha no ja depilatorem tez tylko do okola majtek i przy „pasie startowym” reszta maszynką...dzizas na samą myśl mnie myśka boja-jakbym mogła potraktować ją depilatorem albo woskiem:/ moja siostra ostatnio była w Kolumbii na weselui przes weselem kumpela zafundowała wszystkim przyjaciółką kosmetyczkę ze szczegulnym uwzględnieniem woskowania-wywoskowałą jej wszystko! Nawet myśkę z kazdego włoska!!! Siostra dzień nie mogła chodzić-ale efekty ponoć powalające-szkoda tylko ze siostra jest singlem, nie miałą kogo tym zachwycić heheh
[/quote]
ja to w zyciu nie dopuszczę do mojej myszki depilatora
jedynie co to maszynka 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ola-heheh udostępnić dostęp przez zarośla haha no ja depilatorem tez tylko do okola majtek i przy „pasie startowym” reszta maszynką...dzizas na samą myśl mnie myśka boja-jakbym mogła potraktować ją depilatorem albo woskiem:/ moja siostra ostatnio była w Kolumbii na weselui przes weselem kumpela zafundowała wszystkim przyjaciółką kosmetyczkę ze szczegulnym uwzględnieniem woskowania-wywoskowałą jej wszystko! Nawet myśkę z kazdego włoska!!! Siostra dzień nie mogła chodzić-ale efekty ponoć powalające-szkoda tylko ze siostra jest singlem, nie miałą kogo tym zachwycić heheh
[/quote]
ja to w zyciu nie dopuszczę do mojej myszki depilatora

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #233963 przez [email protected]
Emilka cudne sa te zdjęcia! aż sie wzruszyłam:) niezapomniane chwile!
i tak pieknie wyglądasz, a z dzidziusiem Ci do twarzy
Suari-to super ze małoCi tam pozmieniali, bo mnie to zaszyli na krętkę i miałam 2 zabiego korekcyjne bo imaczej zero sexu:/ i dopiero 8 miesiecy po porodzie mogliśmy coś zdziałać:/ a i do dziś nie jest tak jak powinno
dziewczyny co do edytowania to nie wiem o czym mowice
mam dodać zdjęcie, potem cos napisac i dodac nastepne jakbym wczesniej tego nie robila tak?
i tak pieknie wyglądasz, a z dzidziusiem Ci do twarzy

Suari-to super ze małoCi tam pozmieniali, bo mnie to zaszyli na krętkę i miałam 2 zabiego korekcyjne bo imaczej zero sexu:/ i dopiero 8 miesiecy po porodzie mogliśmy coś zdziałać:/ a i do dziś nie jest tak jak powinno
dziewczyny co do edytowania to nie wiem o czym mowice

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #233971 przez Dorciaition
Emilka cudowne zdjęcia. Ślicznie wyglądacie! No i znowu się poryczałam 
Oj, też nie dopuściłabym depilatora do mojej pipki
Boję się 
8 miesięcy po porodzie? O jaaa!
Sarna wklejasz zdjęcie jedno. Potem na Twoim poście robisz edytuj i wklejasz tak samo następne.

Oj, też nie dopuściłabym depilatora do mojej pipki

8 miesięcy po porodzie? O jaaa!
Sarna wklejasz zdjęcie jedno. Potem na Twoim poście robisz edytuj i wklejasz tak samo następne.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #233976 przez Milla
Hejka. Ja tylko na sekundé. Jestem po ktg, naczekalam sie jak glupia
lekarz stwierdzil ze ok. mialam mysli by jechac jutro ale mala od rana byla leniwa wiec zeby sie uspokoic zezarlam paczke Mamby i pojechalam do szpitala. 
Uciekam po mlodego do przedszkola
Wpadne wieczorkiem bo mamy w planach isc do cyrku Zalewski
Pa, pa.

Uciekam po mlodego do przedszkola

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #233977 przez Dorciaition
TYSZANKA
Hej.My wyszlismy wczoraj w 4 dobie.malego dalismy do wozka i ze szpitala spacerkiem do USC zarejestrowac Go
Jest "OLAF MILOSZ"Jest wszystko ok.Odoczywamy sobie.Jak bede miala chwilke czasu to wejde na forum.Ciesze sie ze Iva urodzila.Coraz mniej nas-tzn Was
a nas z malenstwami ptzybywa.ktora nastepna? Pozdrawiamy OLaf z mamusia.buziaki
Hej.My wyszlismy wczoraj w 4 dobie.malego dalismy do wozka i ze szpitala spacerkiem do USC zarejestrowac Go

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #233978 przez luska
Sarna fotka super ale chyba młody nie jest do ciebie podobny 
Z ta cola mnie trochę pocieszyłyście , ze nie tylko ja tak mam
Ale nie wiem bo zawsze właśnie woda a reszta była blee.A teraz .Dokładnie tak jak Ania najlepiej mega zimna z lodowy.
Emka nie mogę się napatrzeć na twój avatar no boski jest
A widze , że juz sie dziewczyny dopomniały 
Vestusia wow ale masz rzeczywiście brzuch na kolanach
No chyba polecisz wcześniej ,a na pewno już nie w grudniu popołudniu
A wam zazdroszczę tego jędrnego brzucha ,ja mam tak rozciągnięta skórę ,ze eh dołujecie mnie.Ale sie pocieszam , że jest coś takiego jak medycyna estetyczna to po tej ciąży powalczymy.No i krostki małe czerwone na nogach mi się robią
Strasznie to wygląda i nie mam pojęcia od czego 
Docia to chłopaka nastraszyłaś
NO I WŁASNIE CIESZ SIE Z TYCH PAMPKOW
Sarna ale ceny, ja kupuje w taki typowo dziecięcym sklepie , wszytko tam maja....no i za praemium care płace 44 za play &sleep 35 za te zółte pamperasa (108szt.)54zł.Ale Olo i tak jest na dada z biedrony

Z ta cola mnie trochę pocieszyłyście , ze nie tylko ja tak mam

Emka nie mogę się napatrzeć na twój avatar no boski jest

Vestusia wow ale masz rzeczywiście brzuch na kolanach

Docia to chłopaka nastraszyłaś

Sarna ale ceny, ja kupuje w taki typowo dziecięcym sklepie , wszytko tam maja....no i za praemium care płace 44 za play &sleep 35 za te zółte pamperasa (108szt.)54zł.Ale Olo i tak jest na dada z biedrony

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #233982 przez luska
Własnie a te bolę takie jak na @ to mnie meczą już długo , ale nie pamiętam od kiedy.No i chyba nic z tego się nie robi ,a boli mnie bardzo często , praktycznie cały dzień
Chyba to efekt rozciągania sie macicy czy co, bo mam nadzieje ,ze ta moja piękna wzięła się za przybieranie na wadze

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #233983 przez Malina86
Hello,
Ja popralam, jablecznik w piekarniniku, zaraz sie biore za obiad, maz bedzie o 15:30 i chyba pojade do lekarza z tym brzuchem, bo naprawde wyglada jak poparzony! Wielka czerwona, zaogniona, swedzaca plama. Nie wiem czy ja panikuje, jak myslicie? Fenistil i wapno nie pomaga, a na Fenistilu jest napisane, zeby na duzy obszar nie stosowac, no, a brzuch to duzy obszar. Jeszcze Miśka dzisiaj jakos slabo ruchliwa, a to do niej nie podobne. Dostaje na leb w tej koncowce normalnie...
TyszAnka sliczny Olaf, gratulacje!
Ja popralam, jablecznik w piekarniniku, zaraz sie biore za obiad, maz bedzie o 15:30 i chyba pojade do lekarza z tym brzuchem, bo naprawde wyglada jak poparzony! Wielka czerwona, zaogniona, swedzaca plama. Nie wiem czy ja panikuje, jak myslicie? Fenistil i wapno nie pomaga, a na Fenistilu jest napisane, zeby na duzy obszar nie stosowac, no, a brzuch to duzy obszar. Jeszcze Miśka dzisiaj jakos slabo ruchliwa, a to do niej nie podobne. Dostaje na leb w tej koncowce normalnie...
TyszAnka sliczny Olaf, gratulacje!
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #233990 przez aniaa_
super, że Tyszanka już w domku z Olafem 
Mi na brzuchu zaczęły wychodzić rozstępy jestem tak wściekła, że szok!!!!!!!!!!!! Na samą końcówkę taki numer, no nic mam tylko nadzieję, że nie będą sie powiększały, i tak jak któś pisał, jak maja wyjść to wyjda i nie ważne czym sie ktoś smaruje, ja sie smarowałam i dupa, moja mama 3 dzieci urodziła i nic zero rozstępów.
Malina dla świętego spokoju idz do lekarza, po to oni są żeby nas uspokoić, jak nie wiemy co sie dzieje, a i na jabłecznik sie pisze

Mi na brzuchu zaczęły wychodzić rozstępy jestem tak wściekła, że szok!!!!!!!!!!!! Na samą końcówkę taki numer, no nic mam tylko nadzieję, że nie będą sie powiększały, i tak jak któś pisał, jak maja wyjść to wyjda i nie ważne czym sie ktoś smaruje, ja sie smarowałam i dupa, moja mama 3 dzieci urodziła i nic zero rozstępów.
Malina dla świętego spokoju idz do lekarza, po to oni są żeby nas uspokoić, jak nie wiemy co sie dzieje, a i na jabłecznik sie pisze

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #233993 przez [email protected]
Milla a ty masz ktg w 34 tygodniu na zyczenie ? ze wzgledu na przeszlosc czy u Was tak sie to praktykuje? U nas kiedys bylo od 38 tygodnia ateraz od terminu porodu.
Lusia-no Domiś to kopia tauta...ale ma moją krew
Malina dla swietego spokoju faktycznie idz z tym do lekarza, a moze i Cię już zostawia na przeterminowanej? Bo Ty chyba juz 4 dni po terminie tak? Tzn tak wnioskuje z suwaczka
Ania bidulko wspolczuje rozstepow i trzymam kciuki zeby wiecej ich nie bylo!
Milla a ty masz ktg w 34 tygodniu na zyczenie ? ze wzgledu na przeszlosc czy u Was tak sie to praktykuje? U nas kiedys bylo od 38 tygodnia ateraz od terminu porodu.
Lusia-no Domiś to kopia tauta...ale ma moją krew

Malina dla swietego spokoju faktycznie idz z tym do lekarza, a moze i Cię już zostawia na przeterminowanej? Bo Ty chyba juz 4 dni po terminie tak? Tzn tak wnioskuje z suwaczka
Ania bidulko wspolczuje rozstepow i trzymam kciuki zeby wiecej ich nie bylo!
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #233994 przez Róża
Cześć dziewczynki 
Iva - ogromne gratulacje

ciesze się, że córeczka już jest z Tobą 
Empka - Natalka jest słodka, ehh ...
Vestusia - ja tez urodziłam się w niedzielę
śliczny brzuszek, i faktycznie niziutko! kto wie, może faktycznie u Ciebie ruszy się wcześniej, jeszcze trochę skoków na piłce i nie wiadomo!
Sarna - Twój Amorek jest cudowny
!!! Do zjedzenia, hehe 
Suari - zarąbista bryka !!!
Ja nawet sie nie łudzę już, że urodzę wcześniej, wy macie jakiekolwiek objawy, u mnie nic, pierwsze i ostatnie skurcze miałam dwa m-ce temu ... a tak, to czasem coś mnie od dołu ciągnie i zaboli, ale zaraz przechodzi ... wiec pewnie będę czekać, czekać i czekać ... dzis chyba zaczne parzyć herbatkę z malin, może psychicznie mi to chociaz pomoże ...
Ja już dziś mam dość, od rana teść u nas grasuje, tylko na pól godz pojechaliśmy do sklepu i mój mąż kupił zarąbistego Misia do małego pokoju, śmiałam się, bo chyba bardziej kupował go dla siebie
Powinnam się cieszyć, bo teść nam tu coś przewiercił, tu zamek poprawił, tu jedne drzwi, teraz pracuje z moim nad drzwiami do małego pokoju, bo takie hukowe futryny mamy w bloku, że nowe drzwi, nie dość że trzeba było docinać, to teraz heblują po bokach, bo nie zamykają się, sprężynują, potem będą jakoś wykańczać oklejać, cały dzień zleci, a ja jak teść czy teściowa u nas to czuje się jak nie u siebie ... chyba zaraz stąd ucieknę ...
ale dzieciaczek będzie mieć drzwi w pokoiku, trzeba pocierpieć ...
Miłego popołudnia dziewuszki

Iva - ogromne gratulacje

Empka - Natalka jest słodka, ehh ...

Vestusia - ja tez urodziłam się w niedzielę

Sarna - Twój Amorek jest cudowny

Suari - zarąbista bryka !!!
Ja nawet sie nie łudzę już, że urodzę wcześniej, wy macie jakiekolwiek objawy, u mnie nic, pierwsze i ostatnie skurcze miałam dwa m-ce temu ... a tak, to czasem coś mnie od dołu ciągnie i zaboli, ale zaraz przechodzi ... wiec pewnie będę czekać, czekać i czekać ... dzis chyba zaczne parzyć herbatkę z malin, może psychicznie mi to chociaz pomoże ...
Ja już dziś mam dość, od rana teść u nas grasuje, tylko na pól godz pojechaliśmy do sklepu i mój mąż kupił zarąbistego Misia do małego pokoju, śmiałam się, bo chyba bardziej kupował go dla siebie

Powinnam się cieszyć, bo teść nam tu coś przewiercił, tu zamek poprawił, tu jedne drzwi, teraz pracuje z moim nad drzwiami do małego pokoju, bo takie hukowe futryny mamy w bloku, że nowe drzwi, nie dość że trzeba było docinać, to teraz heblują po bokach, bo nie zamykają się, sprężynują, potem będą jakoś wykańczać oklejać, cały dzień zleci, a ja jak teść czy teściowa u nas to czuje się jak nie u siebie ... chyba zaraz stąd ucieknę ...

ale dzieciaczek będzie mieć drzwi w pokoiku, trzeba pocierpieć ...
Miłego popołudnia dziewuszki

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #234007 przez Aleksandra
Właśnie wróciłam ze spacerku
Pogoda nas rozpieszcza, ale słyszałam, że mają przyjśc lada dzień mrozy
Puki co korzystam jak mogę 
Suari wózek bardzo ładny. To możecie już na spacerki smigac jak będzie pogoda
Aniaa mi też na końcówce rozstępy wyszły i teraz z nimi walczę. Mam na boczkach, dole brzucha i na górze ud (a raczej na wysokości bioder). Skubane są ciemne i mam nadzieję, że do lata mi znikną albo zbledną bo mam zamiar się opalac w bikini
Co do sexu to idę, tak jak pisałam, do gina w poniedziałek i mam nadzieję, że będę już mogła pofiglowac bo jestem strasznie wyposzczona
Poza tym ma mi dać jakąś antykoncepcję, albo wkładka albo hormony dla karmiących, zobaczymy co tam wymyśli...
Super, że TyszAnka jest już w domku
Malina, ja też uważam, że powinnaś się zgłosić do lekarza z tym brzuchem i dopisuję się na listę na jabłecznik

Suari wózek bardzo ładny. To możecie już na spacerki smigac jak będzie pogoda

Aniaa mi też na końcówce rozstępy wyszły i teraz z nimi walczę. Mam na boczkach, dole brzucha i na górze ud (a raczej na wysokości bioder). Skubane są ciemne i mam nadzieję, że do lata mi znikną albo zbledną bo mam zamiar się opalac w bikini

Co do sexu to idę, tak jak pisałam, do gina w poniedziałek i mam nadzieję, że będę już mogła pofiglowac bo jestem strasznie wyposzczona

Super, że TyszAnka jest już w domku

Malina, ja też uważam, że powinnaś się zgłosić do lekarza z tym brzuchem i dopisuję się na listę na jabłecznik

Moderatorzy: ilona