BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 2 miesiąc temu #233490 przez [email protected]
Ja jestem wyjątek hihihi
mój mąż to prawdziwa niedzile-zmusić go do czegoooś, najpierw tydzień trzeba materiał męczyć-ba! zeby tylko tydzień!!!
a Domiś to amorek-eh istny amorek :D
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #233491 przez Batmanik
Iva gratulacje!!!
Empakl super ze juz jestes w domciu!!!
Malina- Ty pisalas o ktg ze moze ze dwa skurcze do 40?? to i tak dobrze ...ja mam linie calkiem na zero:( a z igorem 6 godz przed porodem skurcze czulam baaardzo bolesne jak dla mnie a polozne twierdzily ze przesadzam a ktg pokazywalo zaledwie 20... takze temu urzadzenuu nie ma co wierzyc...
Olu co do prasowania ubranek ja tego nie robilam wogole :huh: tylko te co do szpitala na wyjscie- zreszta ja nigdy nie prasuje po praniu bo jak wsadze do szafy to i tak mi sie pogniota hehe- no i pralam w zwyklym proszzku a nie dla dzieci i Igorowi nigdy nic nie bylo od tego...
ciekawe tak szybko Was chcialam nadrobic ze nie wiem czy Vestusia cos pisala czy ja pominelam??
a ja chioc to moj drugi porod boje sie ze nie bede wiedziec ze te skurcze to juz to hehe:) i jak to boli i gdzie lapie ten skurcz.. :side: i tak sie schizuje od dluzszego czasu :S
13 lata 2 miesiąc temu #233492 przez [email protected]
urodzony we wtorek-wygląda jak amorek :D
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #233494 przez Batmanik
sarna ale cudasne zdjecie Twojego amorka hehe szczegolnie te z dupcia:) :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #233498 przez [email protected]
oj w dupcię to go gryze kilka razy dziennie hehehe
a jakie są Twoje dane? kiedy Twój igorek Ty i mąż się urodziliście?
13 lata 2 miesiąc temu #233507 przez Batmanik
a ja jestem urodzona w srode a moje chlopy w czwartek:) ciekawe jaki dzien malutka wybierze- heh byle nie weekend:)
13 lata 2 miesiąc temu #233536 przez [email protected]
hihi w sobotę i niedzielę tez będę poślady zaciskać:P
ale poniedziałek czy piątek jak najbardziej! no a ten piątek to już w ogole:P
13 lata 2 miesiąc temu #233554 przez Aleksandra
W sumie to już się nastawiłam na jutro na prasowanie bo i nasze rzeczy muszę żelazkiem potraktowac.

Ja się urodziłam w piątek :) Natalia we wtorek - istny amorek :lol: a Zbyszek chyba w środę :)
13 lata 2 miesiąc temu #233569 przez madziaska
IVA gratuluje !!!!!!!!!! Nadia - śliczne imię :)
Jesli chodzi o prasowanie to wiem na pewno, ze bede prasowala... Moze nie tylko chodzi mi o te bakterie, ale ja juz taka walnieta jestem ;) sama niczego niewyprasowanego nie zaloze, wiec Hanka tez bedzie wyprasowana ;) Ubranka jakies ladniejsze jak wyprasowane ;)
Sarna synus sliczny i faktycznie AMOREK :)
Malina nie zmieniaj watku ;) Doczekasz sie Kochana :blink:
13 lata 2 miesiąc temu #233576 przez aniaa_
Jejciu Sarna Twój synek to prawdziwy amorek, cudny !!!! :)
13 lata 2 miesiąc temu #233579 przez luska
hej laseczki:)

No Emka jeszce raz gratuluje , ze dałas rade bo porod wow.......wymęczyli cie po prostu B)

no i wiedze , że Iva urodził terminowo Super gratuluje , rozkręcamy się dziewczyny :lol:

Sarna hehe jak pisała o Domisiu , to mi sie moj przypomniała w zeszłym tygodniu pomagała mi , znaczy ja jemu sprzątnąć jego pokoik , tyle , ze w chwile nie uwagi młody zrobił sobie z obwarzanka płyn do prania wykładzin ,a z Łukasz bluzki białej wyjściowej szmatę hehe ale się uśmiałam , bo nie mam serca na niego krzyczeć jak widzę , ze się stara i tak ciężko pracuje :kiss:

Madzia nie to , ze my tu ci wykrakałyśmy ale wcześniej juz pisałyśmy , ze ty się pewnie wcześniej rozpakujesz.Ale najważniejsze , że już się na to przygotowujesz.A twuj SZ. to wyjątek od reguł jeżeli chodzi o facetów i na pewno pod twoja nieobecność da sobie rade i kto wie czy na swoje od razu z Hania nie wrócisz :laugh:

Co do prasowania to ja do 3m-ca wszytko prasowałam .Zresztą teraz wyjściowe ciuchy tez prasuje .Mi nie tyle o alergeny chodziło co mnie wkurzało , ze takie wygniecione :silly:

no i ja tez nie mam przekonania do ktg , co innego zawsze czułam a co innego się tam zapisywało .Z Amelka pida twierdziła , ze nie mam skurczy tylko jakieś dziwne bolesci z których nagle zrobiło się 8cm rozwarcia i biegiem na porodówkę .A z Olem szybko cc bo niby miałam silne skurcze a nic nie czułam jakiś tam niewielki ucisk B) |Wez tu bądź mądrym człowieku i pisz wiersze :dry:

hehehe Sarna super fotki :kiss: :lol:
Moj jest z czwartku :laugh: Ja ma ogólnie tendencje do rodzenia w czwartek :blink:

Malina dasz rade kochana , zostań z nami w końcu musisz się rozdwoić :)
13 lata 2 miesiąc temu #233583 przez Dorciaition
Dobry Wieczór Kobitki :)

Iva gratuluję!! To cudownie! Duża córeczka :) No i jednak Nadia :)

Aniaa pewno, że dasz radę. Jak to kiedy? Ty 13go :lol:

Malina trzymam kciuki żeby w czwartek wyszły duże skurcze, a najlepiej żeby ktg już nie było bo do tego czasu będziesz miała Michalinkę już przy sobie :)

Ha ha Sarna fajne to. Ja we wtorek, mój mężuś w piątek. Właśnie zastanawiałam się kiedy mój tata, pytam mamy i mówi, ze w niedziele. To się zgadza niesamowicie :laugh: :laugh:
Ale się naśmiałyśmy :)

A Twój Synuś to czysty Amorek. Cudasek mały. Te włoski są śliczne. Tylko serduszka ze strzałą mu brakuje :blink:

Jeśli chodzi o prasowanie to ja też muszę B)

A gdzie Vestusia? Chyba nie rodzi jeszcze co? Pewnie skacze na piłce ;)

Empka my też chcemy fotki zobaczyć :)

Ciekawe jak Kima. Napisze dziś do niej. Anakol chyba też mocno zajęta Natalką, bo nic się nie odzywa.

Miłej nocki Kochane :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #233586 przez madziaska
Luska tak wlasnie caly czas mi to piszecie, ze w koncu zaczelam w to wierzyc ;) I mam wrazenie, ze albo urodze na dniach albo po terminie ;) Ale w sumie juz mi wszystko jedno :) Tylko zaczynam sie bac tego porodu... ;)

A co z Milla sie dzieje????

Vestusia tez od rana cos milczy, a to do niej niepodobne.... :dry:
13 lata 2 miesiąc temu #233587 przez luska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #233589 przez luska
Dokładnie to do Vestusi nie podobne tym bardziej , ze Boba nie ma przecież :unsure:
Na i Mila zawsze z wieczorka wpadała , ide eska jej napisać B)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia