- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #233490 przez [email protected]
Ja jestem wyjątek hihihi
mój mąż to prawdziwa niedzile-zmusić go do czegoooś, najpierw tydzień trzeba materiał męczyć-ba! zeby tylko tydzień!!!
a Domiś to amorek-eh istny amorek
mój mąż to prawdziwa niedzile-zmusić go do czegoooś, najpierw tydzień trzeba materiał męczyć-ba! zeby tylko tydzień!!!
a Domiś to amorek-eh istny amorek
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #233491 przez Batmanik
Iva gratulacje!!!
Empakl super ze juz jestes w domciu!!!
Malina- Ty pisalas o ktg ze moze ze dwa skurcze do 40?? to i tak dobrze ...ja mam linie calkiem na zero:( a z igorem 6 godz przed porodem skurcze czulam baaardzo bolesne jak dla mnie a polozne twierdzily ze przesadzam a ktg pokazywalo zaledwie 20... takze temu urzadzenuu nie ma co wierzyc...
Olu co do prasowania ubranek ja tego nie robilam wogole tylko te co do szpitala na wyjscie- zreszta ja nigdy nie prasuje po praniu bo jak wsadze do szafy to i tak mi sie pogniota hehe- no i pralam w zwyklym proszzku a nie dla dzieci i Igorowi nigdy nic nie bylo od tego...
ciekawe tak szybko Was chcialam nadrobic ze nie wiem czy Vestusia cos pisala czy ja pominelam??
a ja chioc to moj drugi porod boje sie ze nie bede wiedziec ze te skurcze to juz to hehe:) i jak to boli i gdzie lapie ten skurcz.. i tak sie schizuje od dluzszego czasu
Empakl super ze juz jestes w domciu!!!
Malina- Ty pisalas o ktg ze moze ze dwa skurcze do 40?? to i tak dobrze ...ja mam linie calkiem na zero:( a z igorem 6 godz przed porodem skurcze czulam baaardzo bolesne jak dla mnie a polozne twierdzily ze przesadzam a ktg pokazywalo zaledwie 20... takze temu urzadzenuu nie ma co wierzyc...
Olu co do prasowania ubranek ja tego nie robilam wogole tylko te co do szpitala na wyjscie- zreszta ja nigdy nie prasuje po praniu bo jak wsadze do szafy to i tak mi sie pogniota hehe- no i pralam w zwyklym proszzku a nie dla dzieci i Igorowi nigdy nic nie bylo od tego...
ciekawe tak szybko Was chcialam nadrobic ze nie wiem czy Vestusia cos pisala czy ja pominelam??
a ja chioc to moj drugi porod boje sie ze nie bede wiedziec ze te skurcze to juz to hehe:) i jak to boli i gdzie lapie ten skurcz.. i tak sie schizuje od dluzszego czasu
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #233498 przez [email protected]
oj w dupcię to go gryze kilka razy dziennie hehehe
a jakie są Twoje dane? kiedy Twój igorek Ty i mąż się urodziliście?
a jakie są Twoje dane? kiedy Twój igorek Ty i mąż się urodziliście?
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #233536 przez [email protected]
hihi w sobotę i niedzielę tez będę poślady zaciskać
ale poniedziałek czy piątek jak najbardziej! no a ten piątek to już w ogole:P
ale poniedziałek czy piątek jak najbardziej! no a ten piątek to już w ogole:P
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #233554 przez Aleksandra
W sumie to już się nastawiłam na jutro na prasowanie bo i nasze rzeczy muszę żelazkiem potraktowac.
Ja się urodziłam w piątek Natalia we wtorek - istny amorek a Zbyszek chyba w środę
Ja się urodziłam w piątek Natalia we wtorek - istny amorek a Zbyszek chyba w środę
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 2 miesiąc temu #233569 przez madziaska
IVA gratuluje !!!!!!!!!! Nadia - śliczne imię
Jesli chodzi o prasowanie to wiem na pewno, ze bede prasowala... Moze nie tylko chodzi mi o te bakterie, ale ja juz taka walnieta jestem sama niczego niewyprasowanego nie zaloze, wiec Hanka tez bedzie wyprasowana Ubranka jakies ladniejsze jak wyprasowane
Sarna synus sliczny i faktycznie AMOREK
Malina nie zmieniaj watku Doczekasz sie Kochana
Jesli chodzi o prasowanie to wiem na pewno, ze bede prasowala... Moze nie tylko chodzi mi o te bakterie, ale ja juz taka walnieta jestem sama niczego niewyprasowanego nie zaloze, wiec Hanka tez bedzie wyprasowana Ubranka jakies ladniejsze jak wyprasowane
Sarna synus sliczny i faktycznie AMOREK
Malina nie zmieniaj watku Doczekasz sie Kochana
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 2 miesiąc temu #233579 przez luska
hej laseczki:)
No Emka jeszce raz gratuluje , ze dałas rade bo porod wow.......wymęczyli cie po prostu
no i wiedze , że Iva urodził terminowo Super gratuluje , rozkręcamy się dziewczyny
Sarna hehe jak pisała o Domisiu , to mi sie moj przypomniała w zeszłym tygodniu pomagała mi , znaczy ja jemu sprzątnąć jego pokoik , tyle , ze w chwile nie uwagi młody zrobił sobie z obwarzanka płyn do prania wykładzin ,a z Łukasz bluzki białej wyjściowej szmatę hehe ale się uśmiałam , bo nie mam serca na niego krzyczeć jak widzę , ze się stara i tak ciężko pracuje
Madzia nie to , ze my tu ci wykrakałyśmy ale wcześniej juz pisałyśmy , ze ty się pewnie wcześniej rozpakujesz.Ale najważniejsze , że już się na to przygotowujesz.A twuj SZ. to wyjątek od reguł jeżeli chodzi o facetów i na pewno pod twoja nieobecność da sobie rade i kto wie czy na swoje od razu z Hania nie wrócisz
Co do prasowania to ja do 3m-ca wszytko prasowałam .Zresztą teraz wyjściowe ciuchy tez prasuje .Mi nie tyle o alergeny chodziło co mnie wkurzało , ze takie wygniecione
no i ja tez nie mam przekonania do ktg , co innego zawsze czułam a co innego się tam zapisywało .Z Amelka pida twierdziła , ze nie mam skurczy tylko jakieś dziwne bolesci z których nagle zrobiło się 8cm rozwarcia i biegiem na porodówkę .A z Olem szybko cc bo niby miałam silne skurcze a nic nie czułam jakiś tam niewielki ucisk |Wez tu bądź mądrym człowieku i pisz wiersze
hehehe Sarna super fotki
Moj jest z czwartku Ja ma ogólnie tendencje do rodzenia w czwartek
Malina dasz rade kochana , zostań z nami w końcu musisz się rozdwoić
No Emka jeszce raz gratuluje , ze dałas rade bo porod wow.......wymęczyli cie po prostu
no i wiedze , że Iva urodził terminowo Super gratuluje , rozkręcamy się dziewczyny
Sarna hehe jak pisała o Domisiu , to mi sie moj przypomniała w zeszłym tygodniu pomagała mi , znaczy ja jemu sprzątnąć jego pokoik , tyle , ze w chwile nie uwagi młody zrobił sobie z obwarzanka płyn do prania wykładzin ,a z Łukasz bluzki białej wyjściowej szmatę hehe ale się uśmiałam , bo nie mam serca na niego krzyczeć jak widzę , ze się stara i tak ciężko pracuje
Madzia nie to , ze my tu ci wykrakałyśmy ale wcześniej juz pisałyśmy , ze ty się pewnie wcześniej rozpakujesz.Ale najważniejsze , że już się na to przygotowujesz.A twuj SZ. to wyjątek od reguł jeżeli chodzi o facetów i na pewno pod twoja nieobecność da sobie rade i kto wie czy na swoje od razu z Hania nie wrócisz
Co do prasowania to ja do 3m-ca wszytko prasowałam .Zresztą teraz wyjściowe ciuchy tez prasuje .Mi nie tyle o alergeny chodziło co mnie wkurzało , ze takie wygniecione
no i ja tez nie mam przekonania do ktg , co innego zawsze czułam a co innego się tam zapisywało .Z Amelka pida twierdziła , ze nie mam skurczy tylko jakieś dziwne bolesci z których nagle zrobiło się 8cm rozwarcia i biegiem na porodówkę .A z Olem szybko cc bo niby miałam silne skurcze a nic nie czułam jakiś tam niewielki ucisk |Wez tu bądź mądrym człowieku i pisz wiersze
hehehe Sarna super fotki
Moj jest z czwartku Ja ma ogólnie tendencje do rodzenia w czwartek
Malina dasz rade kochana , zostań z nami w końcu musisz się rozdwoić
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 miesiąc temu #233583 przez Dorciaition
Dobry Wieczór Kobitki
Iva gratuluję!! To cudownie! Duża córeczka No i jednak Nadia
Aniaa pewno, że dasz radę. Jak to kiedy? Ty 13go
Malina trzymam kciuki żeby w czwartek wyszły duże skurcze, a najlepiej żeby ktg już nie było bo do tego czasu będziesz miała Michalinkę już przy sobie
Ha ha Sarna fajne to. Ja we wtorek, mój mężuś w piątek. Właśnie zastanawiałam się kiedy mój tata, pytam mamy i mówi, ze w niedziele. To się zgadza niesamowicie
Ale się naśmiałyśmy
A Twój Synuś to czysty Amorek. Cudasek mały. Te włoski są śliczne. Tylko serduszka ze strzałą mu brakuje
Jeśli chodzi o prasowanie to ja też muszę
A gdzie Vestusia? Chyba nie rodzi jeszcze co? Pewnie skacze na piłce
Empka my też chcemy fotki zobaczyć
Ciekawe jak Kima. Napisze dziś do niej. Anakol chyba też mocno zajęta Natalką, bo nic się nie odzywa.
Miłej nocki Kochane
Iva gratuluję!! To cudownie! Duża córeczka No i jednak Nadia
Aniaa pewno, że dasz radę. Jak to kiedy? Ty 13go
Malina trzymam kciuki żeby w czwartek wyszły duże skurcze, a najlepiej żeby ktg już nie było bo do tego czasu będziesz miała Michalinkę już przy sobie
Ha ha Sarna fajne to. Ja we wtorek, mój mężuś w piątek. Właśnie zastanawiałam się kiedy mój tata, pytam mamy i mówi, ze w niedziele. To się zgadza niesamowicie
Ale się naśmiałyśmy
A Twój Synuś to czysty Amorek. Cudasek mały. Te włoski są śliczne. Tylko serduszka ze strzałą mu brakuje
Jeśli chodzi o prasowanie to ja też muszę
A gdzie Vestusia? Chyba nie rodzi jeszcze co? Pewnie skacze na piłce
Empka my też chcemy fotki zobaczyć
Ciekawe jak Kima. Napisze dziś do niej. Anakol chyba też mocno zajęta Natalką, bo nic się nie odzywa.
Miłej nocki Kochane
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #233586 przez madziaska
Luska tak wlasnie caly czas mi to piszecie, ze w koncu zaczelam w to wierzyc I mam wrazenie, ze albo urodze na dniach albo po terminie Ale w sumie juz mi wszystko jedno Tylko zaczynam sie bac tego porodu...
A co z Milla sie dzieje????
Vestusia tez od rana cos milczy, a to do niej niepodobne....
A co z Milla sie dzieje????
Vestusia tez od rana cos milczy, a to do niej niepodobne....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez madziaska.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej