BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #318058 przez anakol
Cześć dziewczyny, macham do Was z Krakowa :laugh: Tylko na minutkę zajrzałam, bo Natalka mi padła, ale zaraz pewne wstanie i będziemy kąpać. Na pewno nie zdążę Was nadrobić, jak zwykle jestem nie na bieżąco ;)

Róza, cudaśne fotki :) Najbardziej podoba mi się ta, na której Szymuś się wtula w to białe futerko i się śmieje :)

Malina, pięknie wyglądasz! Zwłaszcza jak na popołudniowe leżakowanie ;) Czy Ty tak na codzień w domu chodzisz taka zadbana, umalowana itd? Chyba w kompleksy wpadnę B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #318063 przez anakol
Hahaha, Dorcia, nie czytałam wcześniej o jeżu Daisy :lol: Agentka :lol: A te foty świetne :laugh:

Sarna, mam nadzieję, że Twoja siostra poczuje się lepiej i przynajmniej domówka się uda :)

Lecę, bo Natalia woła. Buziaki :)
12 lata 10 miesiąc temu #318072 przez iva 20
Hejka z wieczora ja po zakupkach :P:P
Emka super ,ze czekoladowe serce Ci sie podoba hehe ni i slinka leci na widok tego :D
Ja sie bardzo ciesze ,bo kupilam nini gryzaczek :D
codo nazwisk to ja mialam pezkichane troche mi zawsze wstyd bylo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
hahah kazdy sie smial ze gnoj woze :P:P
uciekam do mojej coreczki :D
12 lata 10 miesiąc temu #318142 przez mia1082
iva wyglada bardzo smakowicie to Twoje serducho to fakt :laugh:

Dziewczyny bylam teraz na stronie Hippa i tam mozna dostac jakies bezplatne pakiety z informacjami i probkami mleka trzeba sie tylko zalogowac ale nie o tym chcialam Wam napisac jest tam w poradach menu dla kobiet karmiacych na caly tydzien z przepisami. Fajny pomysl bo mi czasem brakuje inwencji i dobija mnie ta monotonia moich posilkow :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318148 przez Malina86
Mojego taty kolega ma na nazwisko Fiutek :) Wiecie co ja nie wiem kto te nazwiska wymysla... No czasem to normalnie kara Boska. Ja mam tez beznadziejne po slubie, zaluje, ze nie zostalam przy panienskim, albo maz na moje nie przeszedl.

anakol nie wiem czy ja zadbana... myje sie, gole i kremuje i to tyle z mojego dbania o siebie :) A makijaz no to prawie codziennie, bo juz mam taki zryty garnek, ze nawet na spacer musze jakas chociaz lajtowa tapete zarzucic :)

madziaska moze to faktycznie skok tak jak Róża pisze... nie wiem za bardzo szczerze powiedziawszy. Moja Miśka od wczoraj tez bardziej marudna, ale chyba te dziasla jej dokuczaja. Poza tym ja zauwazylam, ze im dziecko starsze tym wiecej uwagi potrzebuje, bo chyba najzwyczajniej sie nudzi- ile mozna sie gapic np. na karuzele :lol:

mia pakiety zamowilam dzisiaj :)
12 lata 10 miesiąc temu #318168 przez Dorciaition
Współczuję ludziom z takimi nazwiskami. U mnie w bloku są ludzie o nazwisku Pipka. :huh:

Madzia to możliwe, że to skok rozwojowy.

Malina to prawda. Lenka już też coraz bardziej cwana i domaga się jakiś innych, ciekawszych zabaw.
A co Ty chcesz od Twojego nazwiska. Fajnie się rymuje :)

Spałam dziś z Lenką 1,5 godz w dzień. To było bardzo dziwne, bo ona góra pół godz zazwyczaj spała.

Krzysiu jeszcze w pracy :/

Oglądałyście może film "Masz na imię Justine"? Wczoraj leciał na dwójce. Cały czas o nim myśle.

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #318173 przez anakol
emkapl84 napisał:

apropo kopytek moja mama miala na nazwisko Kopytek po mezu z 1go malzenstwa...a z drugiego ma na nazwisko Klusek :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:lol: :lol: :lol: :laugh: hahahahaha :laugh:

emkapl84 napisał:

a M kazal mi sie zapytac czy ktorys z waszych M nie chciał by sie przyłaczyc do niego bo zaklada forum NIENAWIDZE ZAPYTAJ POLOZNA PL

Mój M proponuje, żeby męskie forum porozumiewało się tutaj - przez żony - zamiast zakadać nowy wątek. Mówi, że będzie ciekawiej ;)
12 lata 10 miesiąc temu #318187 przez Dorciaition
Ha ha Anakol może być :)

12 lata 10 miesiąc temu #318188 przez anakol
Madzia, już dokładnie nie pamiętam jak to było w czasie u mojej Natalki, ale na pewno miała takie momenty, że byłą bardziej angażująca, marudna i do mamy. Teraz ostatnio tak było, ze dosłownie co godzinę był cyc - czasem na jedzenie, czasem na zasypianie, czasem na memlanie... Ja zawsze szłam za tym bo jakoś mi się wydawało, że jak taki maluszek potrzebuje bliskości, to musi ją dostać, ale sama nie wiem czy to dobrze. Czasem mi się wydaje, że może lepiej byłoby, gdybym od początku stawiała jej jakieś granice. A tak to smoczka nie weźmie, z butelki nie wypije, nawet z cyca na siedząco nie bardzo bo na leżąco lubi... W efekcier obie się męczymy bo nie zawsze się da tak jak ona chce :huh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318192 przez chłopek
dziewczyny u mnie na wsi jest nazwisko Fiut, a moja mma ami kiedys mówiła ze babka sie nazywała Duża i zostawiła sobie panienskie nazwisko a wyszła za kolesia co sie Dziura nazywał :)
emka mój by sie przyłączył:)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318193 przez madziaska
Roza moze faktycznie to skok ;)
Malinka no ja wlasnie caly czas zapewniam jej nowe atrakcje,a i tak marudna.
Dzisiaj jadla nawet dwa razy na godzine :/ Chcialam sprawdzic, czy mam jeszcze mleko w cycach, bo czekalo nas jeszcze karmienie po kapieli. Zalaczam laktator, a tam ledwo ledwo. To dawaj do sklepu po mleko, z ciezkim sercem, ale kupilam. Wykapalam niunie, daje jej najpierw cycka, steka, jeka, szarpie sie ze soba, no nic daje butle. Pluje, krztusi sie, otrzepalo ja, takie niedobre. Ryk.... Uspokoilam ja i daje cycka, bo z niego az tryska. Sama nie wiem o co chodzi. Mala je spokojnie i zasypia. Cholera juz nie wiem o co chodzi :/

Dorcia pamietja Daisy z tym jezem, niezla byla :):):)
Malinka TY jak gwiazda filmowa na tym zdjeciu :)
szymek przesliczny :)

Anakol mu sie z tymi cycami nameczymy. A mowia, ze karmienie piersia to tka piekna rzecz...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318194 przez Malina86
Dorcia nie ogladalam...a o czym ten film? Czemu nie kazalas mi ogladac? :silly:

madzia chyba, ze gwiazda z jakiegos nisko budzetowego horroru! :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #318196 przez madziaska
Dorcia ja tez nie ogladalam.

Malyyyynaaaaaaaaaaaa no co TY, normalnie gwiazda HOLYWUUUUUD ;) Tak na serio, to piekna z Ciebie mamuska :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318202 przez Malina86
Chcecie zobaczyc male sumo zenskiej plci? :lol:

madzia splonelam rumiencem :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318213 przez Dorciaition
Chcemy chcemy zobaczyć :lol:

Malina nie mówiłam bo nie wiedziałam, że takie ciekawy będzie. Dziewczyna pojechała z chłopakiem do Niemiec na wakacje niby, a on ją tam sprzedał. Musicie go obejrzeć. Wstrząsający jak dla mnie film.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka