BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #318652 przez katka
Witajcie
wreszcie nadrobiłam i całe szczęście że weekend bo by mi sie pewnie nie udało.
Normalnie jak piszecie o tym jedzeniu z cycuchów i wielkim płaczu to ja nie wiem u mnie byłyście czy co. Wczoraj nic nie pisałam bo właśnie walczyłyśmy cały dzień i dziś to samo. Płacze nie chce cyca zassać a z butli też zjada tak tylko po 60 normalnie masakra jakaś.

Malina i tak sie ciesz bo przynajmniej to nie ona przyszła do ciebie. :silly: Tak to mogłaś wyjść. A i Miśka na zdjęciach super i ten bodziak ;)

Dorcia zdjątka super i jaki rozbrajający uśmieszek.

Emka pochwal sie pózniej zakupami.

I wiecej nie pamiętam co miałam wam odpisać ale wybaczcie bo po tych dwóch dniach padam na twarz.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #318661 przez Dorciaition

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ojeju Katka współczuję Tobie tego karmienia. B)

Moja sobota nuuudna. KRzysiu w pracy. Miał być do 15, a jest po 20 i jeszcze go nie ma. Podobno już jedzie.
Najgorzej Daisy to przeżywa. Już mnie nie lubi i gdy tylko Krzysiek wyjdzie do pracy do ona wchodzi do szafy i siedzi tam dopóki on nie przyjdzie. Nie chce ani na dwór, ani jeść, ani pić. Dziś siedzi juz tam 13 godzin :ohmy:

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #318662 przez emkapl84
eh no nie udały sie zakupy bo niestety mic mie udało mi się kupic :( ale za to miło spedziłam czas z dziewczynami wiec i tak było warto jechac....
Malutka juz spi...napiołam ja w ciagu dnia taka iloscia mleka, ze jak mi sie bedzie w nocy budzic co 3 godz na karmienie to chyba padne
Miłej nocki dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #318672 przez Dorciaition
Emka fajnie, że wypad się udał :)
Dałas już Natalce marchewke?

12 lata 10 miesiąc temu #318692 przez Malina86
Witam z wieczora :)

Dorcia, ale Twoj Krzysiu to pracus. Nie to co moj obibok :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miśka dzisiaj znowu dostala jablko, ale widze, ze z kazdym dniem jej mniej smakuje :) Otrzasa sie jakby cytryne jadla.

emka trzymam kciuki, zeby Nacia ladnie spala :)
12 lata 10 miesiąc temu #318698 przez madziaska
Witam z wieczora :)

Dorcia Lenka śliczności kochane :kiss: Ojjjj Twój Krzyś widzę, że tak jak mój Szymon. Nawet teraz, kiedy nie może pracować zamawia na allegro zapsute tel. i komputery, naprawia i sprzedaje ;) Bidula z Daisy, psinka namęczy się.

Katka chyba wszystkie mamy KRYZYS CYCUCHOWY ;) Nie poddawajmy się!!!!!!

Emka super, że wypad się udał. Ja to nie pamiętam kiedy byłam gdzieś z koleżankami... Naet jak idę do sklepu, to nie wiem gdzie mam biec i co kupić ;) Matka kwoka ze mnie... Niezdrowe zzaczyna to się robić.

Chyba kryzys nam minął. Dzisiaj wróciła moja "DAWNA HANKA". Dziecko grzeczne, uśmiechnięte. Mam nadzieję, że skok 12. tygodnia mamy za sobą :silly:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318701 przez madziaska
Dorcia patrz co znalazłam na STARACZKACH. To Twój post, ok 9 marca, byłyśmy już zapłodnione ;)

Madziaska nie wiem jak Ty, ale ja to na pewno się nakręcam.
Mam śluzy, bóle brzucha, kłucie jajnika, dziwny ból w kości ogonowej, zawroty głowy.
Ale moim zdaniem to chyba psycha. Co usłyszę o jakiś dolegliwościach to od razu je czuję Chociaż co do śluzu to faktycznie jest, ale chyba tylko to
Teraz czuję ból brzucha na @, kóry już w czwartek to też pewne

A ja pisałam:
Mialam juz isc spac, ale cos mnie tu ciagnie
Majowka, Lacrijka testujcie testujcie, tylko moze tak wczesniej. jutro przed 9 jade na szkolenie i nie wytrzymam calego dnia zastanawiajac sie co wyszlo....
Dorcia Kochana nie smutaj sie, bedzie dobrze
Gosiak, a TY juz po @?????
A ja zadnych objawow fasolkowych nie mam, tylko co jakis czas kluje mnie jajnik ten z ktorego bylo owu... Wiec po @ pojde do gina zeby sprawdzil, czy jakies badziewie sie nie przyplatalo ....

Hehehe, "Badziewie" moje spi teraz w łóżeczku :)
12 lata 10 miesiąc temu #318708 przez Dorciaition
Malina Krzysiu ma termin i musi go wykonać, więc nie ma wyjścia ;)

Właśnie wrócił z piwkiem i faworkami. A moja dieta??

Madziaska ha ha myślałam, ze napisałaś, że Maliny teściowa jest nie do dorobienia ;)

Z Twojego Szymona faktycznie pracuś.

Ciesze się, że Hanka wróciła do normy ;) No i oby już tak pozostało.

Co do wyjścia to dostałam zaproszenie do koleżanki na spotkanie z okazji Dnia Kobiet. Byłoby nas kilka.Ale nie wiem. To ok 30 km ode mnie. Zobaczymy.

Miłych i spokojnych nocy Mamuśki

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318709 przez Malina86
Dorcia wez no zerknij na na swoja nk, bo chcialam dac Lence "Super zdjecie" i jak kliknelam to pokazalo mi sie to przy wszystkich Twoich fotach :) I jesli faktycznie na wszystkich wyskoczylo to "super zdjecie" to przepraszam, ale nie umiem tego cofnac :lol: :lol: :lol:

madziaska super ze Hania wrocila :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318712 przez Dorciaition
Ha ha MAdziaska ale jajka :)
Ale pisałam dziwnie. Bez kropek ;) Musze też tam poszperać.
Aż się wzruszyłam ;)

A Ty po @ do gina he he. To jeszcze trochę poczekasz :)

Kurde, a Gosiak, Lacrijka, Anulka, Nikusia nadal nic. Tak mi ich szkoda. Tak bardzo zasługuja na maluszki.

Malinka na dwóch fotach zaznaczyłaś super zdjęcie. Ale wszystkie było super juz wcześniej :silly:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318718 przez madziaska
Mnie też ich bardzo szkoda :( Trzymam mocno za ni kciuki :)
Czytam sobie, kurcze jak fajnie do tego wrocic ;) Patrze na wklejony przeze mnie test na 540 str. i rycze normalnie ;)

Nie do dorobienia, dobre :):):) napisalam wszystko razem, upsssssss ;)

Ide spac babenki, bużka :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318720 przez Dorciaition
"Idę tam" zobaczyć Twój test i mój poszukać :lol:

Pokazuje mi, że nie ma strony 540 :(

12 lata 10 miesiąc temu #318722 przez madziaska
Twój będzie wcześniej :)
12 lata 10 miesiąc temu #318723 przez Malina86
Acha Dorcia to oki, bo myslalam, ze ja cos pochrzanilam :) Ale ktos Cie kocha w takim razie :) Daj linka jak znajdziesz swoj test :)

Tez bym chciala zeby wszystkim dziewczynom sie udalo. Kurde my to mielismy fart- dziecko z jednego strzalu :)
12 lata 10 miesiąc temu #318724 przez madziaska
Dorcia tu jest mój:
www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...-ciaze/Page-540.html

Malinka u nas były dwa strzały ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby