- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318652 przez katka
Witajcie
wreszcie nadrobiłam i całe szczęście że weekend bo by mi sie pewnie nie udało.
Normalnie jak piszecie o tym jedzeniu z cycuchów i wielkim płaczu to ja nie wiem u mnie byłyście czy co. Wczoraj nic nie pisałam bo właśnie walczyłyśmy cały dzień i dziś to samo. Płacze nie chce cyca zassać a z butli też zjada tak tylko po 60 normalnie masakra jakaś.
Malina i tak sie ciesz bo przynajmniej to nie ona przyszła do ciebie. Tak to mogłaś wyjść. A i Miśka na zdjęciach super i ten bodziak
Dorcia zdjątka super i jaki rozbrajający uśmieszek.
Emka pochwal sie pózniej zakupami.
I wiecej nie pamiętam co miałam wam odpisać ale wybaczcie bo po tych dwóch dniach padam na twarz.
wreszcie nadrobiłam i całe szczęście że weekend bo by mi sie pewnie nie udało.
Normalnie jak piszecie o tym jedzeniu z cycuchów i wielkim płaczu to ja nie wiem u mnie byłyście czy co. Wczoraj nic nie pisałam bo właśnie walczyłyśmy cały dzień i dziś to samo. Płacze nie chce cyca zassać a z butli też zjada tak tylko po 60 normalnie masakra jakaś.
Malina i tak sie ciesz bo przynajmniej to nie ona przyszła do ciebie. Tak to mogłaś wyjść. A i Miśka na zdjęciach super i ten bodziak
Dorcia zdjątka super i jaki rozbrajający uśmieszek.
Emka pochwal sie pózniej zakupami.
I wiecej nie pamiętam co miałam wam odpisać ale wybaczcie bo po tych dwóch dniach padam na twarz.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #318661 przez Dorciaition
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ojeju Katka współczuję Tobie tego karmienia.
Moja sobota nuuudna. KRzysiu w pracy. Miał być do 15, a jest po 20 i jeszcze go nie ma. Podobno już jedzie.
Najgorzej Daisy to przeżywa. Już mnie nie lubi i gdy tylko Krzysiek wyjdzie do pracy do ona wchodzi do szafy i siedzi tam dopóki on nie przyjdzie. Nie chce ani na dwór, ani jeść, ani pić. Dziś siedzi juz tam 13 godzin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ojeju Katka współczuję Tobie tego karmienia.
Moja sobota nuuudna. KRzysiu w pracy. Miał być do 15, a jest po 20 i jeszcze go nie ma. Podobno już jedzie.
Najgorzej Daisy to przeżywa. Już mnie nie lubi i gdy tylko Krzysiek wyjdzie do pracy do ona wchodzi do szafy i siedzi tam dopóki on nie przyjdzie. Nie chce ani na dwór, ani jeść, ani pić. Dziś siedzi juz tam 13 godzin
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318662 przez emkapl84
eh no nie udały sie zakupy bo niestety mic mie udało mi się kupic ale za to miło spedziłam czas z dziewczynami wiec i tak było warto jechac....
Malutka juz spi...napiołam ja w ciagu dnia taka iloscia mleka, ze jak mi sie bedzie w nocy budzic co 3 godz na karmienie to chyba padne
Miłej nocki dziewczyny
Malutka juz spi...napiołam ja w ciagu dnia taka iloscia mleka, ze jak mi sie bedzie w nocy budzic co 3 godz na karmienie to chyba padne
Miłej nocki dziewczyny
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318692 przez Malina86
Witam z wieczora
Dorcia, ale Twoj Krzysiu to pracus. Nie to co moj obibok
Miśka dzisiaj znowu dostala jablko, ale widze, ze z kazdym dniem jej mniej smakuje Otrzasa sie jakby cytryne jadla.
emka trzymam kciuki, zeby Nacia ladnie spala
Dorcia, ale Twoj Krzysiu to pracus. Nie to co moj obibok
Miśka dzisiaj znowu dostala jablko, ale widze, ze z kazdym dniem jej mniej smakuje Otrzasa sie jakby cytryne jadla.
emka trzymam kciuki, zeby Nacia ladnie spala
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 10 miesiąc temu #318698 przez madziaska
Witam z wieczora
Dorcia Lenka śliczności kochane Ojjjj Twój Krzyś widzę, że tak jak mój Szymon. Nawet teraz, kiedy nie może pracować zamawia na allegro zapsute tel. i komputery, naprawia i sprzedaje Bidula z Daisy, psinka namęczy się.
Katka chyba wszystkie mamy KRYZYS CYCUCHOWY Nie poddawajmy się!!!!!!
Emka super, że wypad się udał. Ja to nie pamiętam kiedy byłam gdzieś z koleżankami... Naet jak idę do sklepu, to nie wiem gdzie mam biec i co kupić Matka kwoka ze mnie... Niezdrowe zzaczyna to się robić.
Chyba kryzys nam minął. Dzisiaj wróciła moja "DAWNA HANKA". Dziecko grzeczne, uśmiechnięte. Mam nadzieję, że skok 12. tygodnia mamy za sobą
Dorcia Lenka śliczności kochane Ojjjj Twój Krzyś widzę, że tak jak mój Szymon. Nawet teraz, kiedy nie może pracować zamawia na allegro zapsute tel. i komputery, naprawia i sprzedaje Bidula z Daisy, psinka namęczy się.
Katka chyba wszystkie mamy KRYZYS CYCUCHOWY Nie poddawajmy się!!!!!!
Emka super, że wypad się udał. Ja to nie pamiętam kiedy byłam gdzieś z koleżankami... Naet jak idę do sklepu, to nie wiem gdzie mam biec i co kupić Matka kwoka ze mnie... Niezdrowe zzaczyna to się robić.
Chyba kryzys nam minął. Dzisiaj wróciła moja "DAWNA HANKA". Dziecko grzeczne, uśmiechnięte. Mam nadzieję, że skok 12. tygodnia mamy za sobą
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318701 przez madziaska
Dorcia patrz co znalazłam na STARACZKACH. To Twój post, ok 9 marca, byłyśmy już zapłodnione
Madziaska nie wiem jak Ty, ale ja to na pewno się nakręcam.
Mam śluzy, bóle brzucha, kłucie jajnika, dziwny ból w kości ogonowej, zawroty głowy.
Ale moim zdaniem to chyba psycha. Co usłyszę o jakiś dolegliwościach to od razu je czuję Chociaż co do śluzu to faktycznie jest, ale chyba tylko to
Teraz czuję ból brzucha na @, kóry już w czwartek to też pewne
A ja pisałam:
Mialam juz isc spac, ale cos mnie tu ciagnie
Majowka, Lacrijka testujcie testujcie, tylko moze tak wczesniej. jutro przed 9 jade na szkolenie i nie wytrzymam calego dnia zastanawiajac sie co wyszlo....
Dorcia Kochana nie smutaj sie, bedzie dobrze
Gosiak, a TY juz po @?????
A ja zadnych objawow fasolkowych nie mam, tylko co jakis czas kluje mnie jajnik ten z ktorego bylo owu... Wiec po @ pojde do gina zeby sprawdzil, czy jakies badziewie sie nie przyplatalo ....
Hehehe, "Badziewie" moje spi teraz w łóżeczku
Madziaska nie wiem jak Ty, ale ja to na pewno się nakręcam.
Mam śluzy, bóle brzucha, kłucie jajnika, dziwny ból w kości ogonowej, zawroty głowy.
Ale moim zdaniem to chyba psycha. Co usłyszę o jakiś dolegliwościach to od razu je czuję Chociaż co do śluzu to faktycznie jest, ale chyba tylko to
Teraz czuję ból brzucha na @, kóry już w czwartek to też pewne
A ja pisałam:
Mialam juz isc spac, ale cos mnie tu ciagnie
Majowka, Lacrijka testujcie testujcie, tylko moze tak wczesniej. jutro przed 9 jade na szkolenie i nie wytrzymam calego dnia zastanawiajac sie co wyszlo....
Dorcia Kochana nie smutaj sie, bedzie dobrze
Gosiak, a TY juz po @?????
A ja zadnych objawow fasolkowych nie mam, tylko co jakis czas kluje mnie jajnik ten z ktorego bylo owu... Wiec po @ pojde do gina zeby sprawdzil, czy jakies badziewie sie nie przyplatalo ....
Hehehe, "Badziewie" moje spi teraz w łóżeczku
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318708 przez Dorciaition
Malina Krzysiu ma termin i musi go wykonać, więc nie ma wyjścia
Właśnie wrócił z piwkiem i faworkami. A moja dieta??
Madziaska ha ha myślałam, ze napisałaś, że Maliny teściowa jest nie do dorobienia
Z Twojego Szymona faktycznie pracuś.
Ciesze się, że Hanka wróciła do normy No i oby już tak pozostało.
Co do wyjścia to dostałam zaproszenie do koleżanki na spotkanie z okazji Dnia Kobiet. Byłoby nas kilka.Ale nie wiem. To ok 30 km ode mnie. Zobaczymy.
Miłych i spokojnych nocy Mamuśki
Właśnie wrócił z piwkiem i faworkami. A moja dieta??
Madziaska ha ha myślałam, ze napisałaś, że Maliny teściowa jest nie do dorobienia
Z Twojego Szymona faktycznie pracuś.
Ciesze się, że Hanka wróciła do normy No i oby już tak pozostało.
Co do wyjścia to dostałam zaproszenie do koleżanki na spotkanie z okazji Dnia Kobiet. Byłoby nas kilka.Ale nie wiem. To ok 30 km ode mnie. Zobaczymy.
Miłych i spokojnych nocy Mamuśki
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318709 przez Malina86
Dorcia wez no zerknij na na swoja nk, bo chcialam dac Lence "Super zdjecie" i jak kliknelam to pokazalo mi sie to przy wszystkich Twoich fotach I jesli faktycznie na wszystkich wyskoczylo to "super zdjecie" to przepraszam, ale nie umiem tego cofnac
madziaska super ze Hania wrocila
madziaska super ze Hania wrocila
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318712 przez Dorciaition
Ha ha MAdziaska ale jajka
Ale pisałam dziwnie. Bez kropek Musze też tam poszperać.
Aż się wzruszyłam
A Ty po @ do gina he he. To jeszcze trochę poczekasz
Kurde, a Gosiak, Lacrijka, Anulka, Nikusia nadal nic. Tak mi ich szkoda. Tak bardzo zasługuja na maluszki.
Malinka na dwóch fotach zaznaczyłaś super zdjęcie. Ale wszystkie było super juz wcześniej
Ale pisałam dziwnie. Bez kropek Musze też tam poszperać.
Aż się wzruszyłam
A Ty po @ do gina he he. To jeszcze trochę poczekasz
Kurde, a Gosiak, Lacrijka, Anulka, Nikusia nadal nic. Tak mi ich szkoda. Tak bardzo zasługuja na maluszki.
Malinka na dwóch fotach zaznaczyłaś super zdjęcie. Ale wszystkie było super juz wcześniej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318718 przez madziaska
Mnie też ich bardzo szkoda Trzymam mocno za ni kciuki
Czytam sobie, kurcze jak fajnie do tego wrocic Patrze na wklejony przeze mnie test na 540 str. i rycze normalnie
Nie do dorobienia, dobre napisalam wszystko razem, upsssssss
Ide spac babenki, bużka
Czytam sobie, kurcze jak fajnie do tego wrocic Patrze na wklejony przeze mnie test na 540 str. i rycze normalnie
Nie do dorobienia, dobre napisalam wszystko razem, upsssssss
Ide spac babenki, bużka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318720 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318723 przez Malina86
Acha Dorcia to oki, bo myslalam, ze ja cos pochrzanilam Ale ktos Cie kocha w takim razie Daj linka jak znajdziesz swoj test
Tez bym chciala zeby wszystkim dziewczynom sie udalo. Kurde my to mielismy fart- dziecko z jednego strzalu
Tez bym chciala zeby wszystkim dziewczynom sie udalo. Kurde my to mielismy fart- dziecko z jednego strzalu
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318724 przez madziaska
Dorcia tu jest mój:
www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...-ciaze/Page-540.html
Malinka u nas były dwa strzały
www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...-ciaze/Page-540.html