- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318939 przez Malina86
Tak anda jestes wyrodna matka skoro dalas mleko modyfikowane, a ja, Dorcia, Vestusia, emka i jeszcze kilka mamusiek karmiacych tylko mieszanka to juz wogole..., ze nam jeszcze opieka spoleczna dzieciaczkow nie odebrala to cud!!!
Hahaha emka chyba to nie bedzie ulubione danie Natki My jutro banana probujemy, moze lepiej podpasuje niz jabluszko.
Hahaha emka chyba to nie bedzie ulubione danie Natki My jutro banana probujemy, moze lepiej podpasuje niz jabluszko.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
Temat został zablokowany.
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318952 przez katka
no ja tez w takim razie wyrodna bo my jedzonko mieszane a ostatnie 3 dni to prawie tylko mm bo mamy strajk
Emka no minka super ale to chyba wszystkie dzieciaki sie tak krzywią
Anda rada jest taka duży dekold i wtedy masz łatwy dostep i uciekaj do gienka jak cie nadal boli
Moje dziecie wykąpane i uśpione
Emka no minka super ale to chyba wszystkie dzieciaki sie tak krzywią
Anda rada jest taka duży dekold i wtedy masz łatwy dostep i uciekaj do gienka jak cie nadal boli
Moje dziecie wykąpane i uśpione
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318961 przez emkapl84
ja mam dzis dzien wklejania fotek...pokaze wam sukienke na chrzciny...na zdjeciu tego nie widac ale dekolt ma z tiulu a tyl wyviety i tez tiul tylko jeszcze musze sie opalic no i mam 4 miesiace na zrzucenie kilku kg i powinno byc cacy...a natalka nienawidzi maty boi sie i placze i zrob tu dziecku prezent jak sie nie przyzwyczai to sprzedam na e bay-u...ona w ogole takie strachadelko jest
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318965 przez Malina86
Przepraszam bardzo emka gdzie Ty masz te zbedne kilogramy?! To chyba jakis zart! Sliczna sukienka i laseczka z Ciebie!
Biedna Nacia, jak cos to Vestusi mate opchniesz
Ogladalam "Szkole uczuc" i oczywiscie splakalam sie jak bobr
Biedna Nacia, jak cos to Vestusi mate opchniesz
Ogladalam "Szkole uczuc" i oczywiscie splakalam sie jak bobr
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318978 przez Kredka
Emkapl fajna kiecka - a Ty niezła laseczka jestes i wcale nie widac abys miala jakies kg do zrzucenia..
Te ubranka z nexta swietne, sukienusie superowe. Ja jutro ide na zakupy
Malina ja tez uwielbiam "szkołę uczuc" - równiez płaczę jak oglądam. Niestety nie oglądałam dzisiaj bo moje chłopaki oglądają mecze, tzn Paweł jeszcze patrzy a Miki juz usnął..
Anda ale bredzisz!!!! Wyrodna matka chybas oszalała. Nawet tak nie mysl. Wiekszosc dziewczyn karmi mlekiem modyfikowanym.
Te ubranka z nexta swietne, sukienusie superowe. Ja jutro ide na zakupy
Malina ja tez uwielbiam "szkołę uczuc" - równiez płaczę jak oglądam. Niestety nie oglądałam dzisiaj bo moje chłopaki oglądają mecze, tzn Paweł jeszcze patrzy a Miki juz usnął..
Anda ale bredzisz!!!! Wyrodna matka chybas oszalała. Nawet tak nie mysl. Wiekszosc dziewczyn karmi mlekiem modyfikowanym.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318986 przez emkapl84
anda no własnie ja tez karmie mm i mysle, ze jestem dla Natalki najlepsza mama na swiecie
kredka dziekujemy a kiecka w sumie na zywo lepiej wyglada bo ma fajny material i w ogole jest fajna bo z przeceny to chyba w anglii lubie najbardziej-promocje
kredka dziekujemy a kiecka w sumie na zywo lepiej wyglada bo ma fajny material i w ogole jest fajna bo z przeceny to chyba w anglii lubie najbardziej-promocje
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #319006 przez emkapl84
martwie sie troche o natalke bo ona tak ostatnio skrzeczaco placze i jak teraz sobie gaworzy czy placze to brzmi to tak jakby miała zdarte gardło...cos jakby pół nocy spiewała na jakiejś imprezie!!!!mam nadzieje, ze w końcu jej przejdzie
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319022 przez Dorciaition
HEj Kobitki.
U nas nudna niedziela, ale z Krzysiem wiec fajnie. Choć zdenerwować tez mnie zdążył
Nie przeczytam teraz wszystkiego- jutro nadrobię.
Zdążyłam ustalić dziś ostatecznie menu na chrzciny, bardzo podoba mi się ta restauracja Kupiłam kieckę Lence, zamówiłam podziękowania dla gości, szatkę i świece, wiec jestem zadowolona
Emka super ciuszki, mata też. Mam podobą- z taką samą żyrafą, ale denerwuje mnie bo jest bardzo cienka. Twoja też? Nie mam dywanów, wiec jak Lenka w niej leży to zawsze musi na kocyku.
A Ty wyglądasz bossko. Jak jeszcze będziesz pisała o kg to zajade do Ciebie i oberwiesz Też chcę takie brzuszek
Szkoła Uczuć to jeden z moich ukochanych filmów.
Kredzia ale porównanie he he "jakby gówno widział"
Cieszę się, że Miki już ładnie się sprawuje Oby już nie straszył mamusi.
Emka miałam okazję być już na car boot. Super sprawa. Mam stamtąd karuzelke nad łóżeczko Lenki. Wygląda jak nówka, a tania jak barszcz była.
Anda nadrobiłaś?
Sarna kiedy macie chrzciny?
Ucałuj Szymusia
U nas nudna niedziela, ale z Krzysiem wiec fajnie. Choć zdenerwować tez mnie zdążył
Nie przeczytam teraz wszystkiego- jutro nadrobię.
Zdążyłam ustalić dziś ostatecznie menu na chrzciny, bardzo podoba mi się ta restauracja Kupiłam kieckę Lence, zamówiłam podziękowania dla gości, szatkę i świece, wiec jestem zadowolona
Emka super ciuszki, mata też. Mam podobą- z taką samą żyrafą, ale denerwuje mnie bo jest bardzo cienka. Twoja też? Nie mam dywanów, wiec jak Lenka w niej leży to zawsze musi na kocyku.
A Ty wyglądasz bossko. Jak jeszcze będziesz pisała o kg to zajade do Ciebie i oberwiesz Też chcę takie brzuszek
Szkoła Uczuć to jeden z moich ukochanych filmów.
Kredzia ale porównanie he he "jakby gówno widział"
Cieszę się, że Miki już ładnie się sprawuje Oby już nie straszył mamusi.
Emka miałam okazję być już na car boot. Super sprawa. Mam stamtąd karuzelke nad łóżeczko Lenki. Wygląda jak nówka, a tania jak barszcz była.
Anda nadrobiłaś?
Sarna kiedy macie chrzciny?
Ucałuj Szymusia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #319050 przez Malina86
Hejka z wieczora
Ja po relaksie w wannie, zrobilam sobie peeling domowej roboty, wyszorowalam sie do czerwonosci, naoliwkowalam i jestem gladziutka jak dupcia mojej Misi
Michaśka wlasnie zasypia w lozeczku, a my czekamy na pizze A mialam sie odchudzac, no tragedia jakas- caly dzien moge nie jesc, a wieczorem normalnie glodzilla!
Jutro chyba siorka mnie odwiedzi.
Dorcia kiecka dla Lenki na chrzciny? Pokaz co wybralas.
emka moja Miśka w zasadzie nie placze tylko wydaje takie pisko- krzyki i tez sie zastanawiam czy gardla przy tym nie zdziera, no, ale nawet jak zdziera to chyba nic na to poradzic nie mozna.
Ja po relaksie w wannie, zrobilam sobie peeling domowej roboty, wyszorowalam sie do czerwonosci, naoliwkowalam i jestem gladziutka jak dupcia mojej Misi
Michaśka wlasnie zasypia w lozeczku, a my czekamy na pizze A mialam sie odchudzac, no tragedia jakas- caly dzien moge nie jesc, a wieczorem normalnie glodzilla!
Jutro chyba siorka mnie odwiedzi.
Dorcia kiecka dla Lenki na chrzciny? Pokaz co wybralas.
emka moja Miśka w zasadzie nie placze tylko wydaje takie pisko- krzyki i tez sie zastanawiam czy gardla przy tym nie zdziera, no, ale nawet jak zdziera to chyba nic na to poradzic nie mozna.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #319053 przez emkapl84
Dorcia dosyc cienka jest mata to fakt ale w miare mieciutka...my mamy dywanik wiec mate na dywaniku klade...a wygrałam dzis dwie aukcje na e-bayu i min kupiłam rózowa kamizelke z nexta..za funta!!!!
www.ebay.co.uk/itm/320855119668?ssPageNa....l2649#ht_500wt_1287
chyba sie nikomu nie chciało licytować...Dorcia jaka masz sukienke na chrzciny dla lenki????bo mój M stanowczo zabrania kupowac mi białej...myslicie, ze moge kupic w innym kolorze...tami sie w miare podoba ale nie wiem czy nie za kolorowa...
www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/serv...e~Kids~Girls+dresses
musze chyba jeszcze poszukac...a co dobrego bedziecie mieli do jedzonka???
www.ebay.co.uk/itm/320855119668?ssPageNa....l2649#ht_500wt_1287
chyba sie nikomu nie chciało licytować...Dorcia jaka masz sukienke na chrzciny dla lenki????bo mój M stanowczo zabrania kupowac mi białej...myslicie, ze moge kupic w innym kolorze...tami sie w miare podoba ale nie wiem czy nie za kolorowa...
www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/serv...e~Kids~Girls+dresses
musze chyba jeszcze poszukac...a co dobrego bedziecie mieli do jedzonka???
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona