- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319163 przez Róża
Dziekuję Malinko, jak możesz spytaj mamy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to może zanim zamówie zerknę w jakimś sklepie
dobranoc :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to może zanim zamówie zerknę w jakimś sklepie
dobranoc :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Róża.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #319174 przez Dorciaition
Roza sorrki za pomylke. Pokielbasilo mi chyba przez Twoje nazwisko O to masz tydzien przed nami. Ja jakos przezywam mocno te chrzciny. Tez tak masz?
Taka przytulanke mamy krowke. Lenia ja uwielbia, szczegolnie zajadac. W sklepie Krzysiowi kobitka opowiadala ze wlasnie po to jest. Do ciumciania Jak uda mi sie jutro znalwzc na allegro to podesle Ci linka.
A teraz juz lulac prosze
Buziaki
Taka przytulanke mamy krowke. Lenia ja uwielbia, szczegolnie zajadac. W sklepie Krzysiowi kobitka opowiadala ze wlasnie po to jest. Do ciumciania Jak uda mi sie jutro znalwzc na allegro to podesle Ci linka.
A teraz juz lulac prosze
Buziaki
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319191 przez Malina86
To znowu ja
Dorcia nie przezywaj na zapas Kochana, wszystko napewno fajnie wyjdzie.
Róża jutro mamci zapytam gdzie kupila przytulaczka
Malz zasnal, a mialo byc bara bara
Miśka co chwile sie budzila, bo jak przyjechal inteligentny pizzermen to zapukal w okno! A wlasciwie zalomotal. Pies zaczal ujadac i biedna Michaśka tak sie wystraszyla, ze byl ryk niesamowity i przez dobra godzine nie mogla zasnac. No, ale teraz juz wszyscy spia, wiec spadam i ja
Dobranoc Mamusie i Dzidziusie!
Dorcia nie przezywaj na zapas Kochana, wszystko napewno fajnie wyjdzie.
Róża jutro mamci zapytam gdzie kupila przytulaczka
Malz zasnal, a mialo byc bara bara
Miśka co chwile sie budzila, bo jak przyjechal inteligentny pizzermen to zapukal w okno! A wlasciwie zalomotal. Pies zaczal ujadac i biedna Michaśka tak sie wystraszyla, ze byl ryk niesamowity i przez dobra godzine nie mogla zasnac. No, ale teraz juz wszyscy spia, wiec spadam i ja
Dobranoc Mamusie i Dzidziusie!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319198 przez anda
[url=http:// ]
Dzien dobry mamuski!
Ja skonczylam dzien i zaczynam nowy. Moja noc nie nalezala do najlepszych ale to i z mojej winy bo postanowilismy z mezulkiem obejrzec listy do m. Polozylam sie po 12, a maly chcial jesc jakos kolo 2 a potem pobudki juz co 2 godziny. Film podobal mi sie bardzo, usmialam sie a i lezke uronilam. A Tobie Emka jak sie podobal? bo czytalam ze tez mialas w planach obejrzec:)
Dorcia forum nie nadrobilsm, ale teraz postaram sie byc na biezaco:)
Ja skonczylam dzien i zaczynam nowy. Moja noc nie nalezala do najlepszych ale to i z mojej winy bo postanowilismy z mezulkiem obejrzec listy do m. Polozylam sie po 12, a maly chcial jesc jakos kolo 2 a potem pobudki juz co 2 godziny. Film podobal mi sie bardzo, usmialam sie a i lezke uronilam. A Tobie Emka jak sie podobal? bo czytalam ze tez mialas w planach obejrzec:)
Dorcia forum nie nadrobilsm, ale teraz postaram sie byc na biezaco:)
[url=http://
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319222 przez mamakuby
Dzień dobry:)
W weekend można za Wami nadążyć- w tygodniu to już nie bardzo
Dorcia ja też przeżywałam bardzo chrzest Kubusia Na szczęście przespał całą mszę.Chrzciliśmy 25.12.
Emka super rzeczy kupiłaś.Mata fajna.
Smutno jakoś bez Vestusi .
Mia daj znać jak tam Kacperek>
Muszę spadać bo malutki chce spać, a zaczął sypiać w łóżeczku i muszę chwile postać i pogłaskać
W weekend można za Wami nadążyć- w tygodniu to już nie bardzo
Dorcia ja też przeżywałam bardzo chrzest Kubusia Na szczęście przespał całą mszę.Chrzciliśmy 25.12.
Emka super rzeczy kupiłaś.Mata fajna.
Smutno jakoś bez Vestusi .
Mia daj znać jak tam Kacperek>
Muszę spadać bo malutki chce spać, a zaczął sypiać w łóżeczku i muszę chwile postać i pogłaskać
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319223 przez katka
Witajcie z rana
Róża ja takiego króliczka który ma jeszcze dziurkę na palce kupiłam w adze na 1905 roku na zabawkach są też na pewno w rossmanie na żeromskiego w marketach nie widziałam. Thx gryzaczek już zakupiony był ostatni.
Anda nie wiem jak dziewczyny ale ja sobie z ciebie żartowałam że wyrodne jesteśmy więc uszy do góry nikt sie tu nie obraża
Dorcia koniecznie zapodaj zdjęcie kiecuszki
Emka normalnie cie zabije za te zbedne kilogramy. Teraz to już na pewno wam sie nie pokarze aż schudne A tak apropo to sie pochwale juz 1,5 kg w dół w ciągu tyg
No i dalej nie pamiętam wybaczcie ale starsza pani ma już skleroze
Róża ja takiego króliczka który ma jeszcze dziurkę na palce kupiłam w adze na 1905 roku na zabawkach są też na pewno w rossmanie na żeromskiego w marketach nie widziałam. Thx gryzaczek już zakupiony był ostatni.
Anda nie wiem jak dziewczyny ale ja sobie z ciebie żartowałam że wyrodne jesteśmy więc uszy do góry nikt sie tu nie obraża
Dorcia koniecznie zapodaj zdjęcie kiecuszki
Emka normalnie cie zabije za te zbedne kilogramy. Teraz to już na pewno wam sie nie pokarze aż schudne A tak apropo to sie pochwale juz 1,5 kg w dół w ciągu tyg
No i dalej nie pamiętam wybaczcie ale starsza pani ma już skleroze
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319234 przez mia1082
Witam dziewczyny ja tylko na chwilke zanim wyjdziemy do lekarza. Dziś rano kupki znów ok co prawda dwie ale zolciutkie jak słoneczko:))) już sama nie wiem o co chodzi. Dam znać po lekarzu.
Rozyczko te przytulanki są na 100% w Rossmanie a ja mojemu Kacperkowi kupowałam w H&M:)
Lecę wpadne po konsultacji z dr. ))))
Rozyczko te przytulanki są na 100% w Rossmanie a ja mojemu Kacperkowi kupowałam w H&M:)
Lecę wpadne po konsultacji z dr. ))))
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319256 przez emkapl84
hejka
ale jestem zabiegana d rana...prasowanie, sprzatanie, gotowanie!!!!!!!1M zabrał Natalke na spacer wiec mam chwilke dla siebie...dzis zaczyna nocne zmiany wiec znowu sama w nocy...ale juz jest dluzej jasno wiec nie jest tak źle
Anda tez sie usmialam i poplakałam ogladajac wczoraj ten film
katka grauluje zrzucenia 1.5 kg
We czwartek idziemy na szczepienia...jak ja nie nawidze tego momentu jak kłuja Natkę!!!!!serio strasznie tego nie lubie ale staram sie nie stresowac zeby ona tez była spokojna..
ale jestem zabiegana d rana...prasowanie, sprzatanie, gotowanie!!!!!!!1M zabrał Natalke na spacer wiec mam chwilke dla siebie...dzis zaczyna nocne zmiany wiec znowu sama w nocy...ale juz jest dluzej jasno wiec nie jest tak źle
Anda tez sie usmialam i poplakałam ogladajac wczoraj ten film
katka grauluje zrzucenia 1.5 kg
We czwartek idziemy na szczepienia...jak ja nie nawidze tego momentu jak kłuja Natkę!!!!!serio strasznie tego nie lubie ale staram sie nie stresowac zeby ona tez była spokojna..
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319270 przez anda
[url=http:// ]
Mia kochana nie jestem na bierzaco... co nie tak z kupkami synusia? ze duzo robi dziennie czy zielone? moj Olaf np potrafi walnac 4 porzadne kupska dziennie ale piekne zolciutkie, wiec staram sie nie przejmowac, ze jest ich az tak duzo. Na dodatek jak piernie to i czasem kleks wypadnie. Mowilam poloznej to dla niej to wszystko ok:/ Napisz koniecznie co lekarz Ci powiedzial!
[url=http://
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319380 przez Aleksandra
cześc kochane.
Melduję się na razie na chwilkę bo wróciliśmy do pokoju gdyz Z zaczął malowac i jak sie obrobię to sie odezwę
Dziękuję za życzenia
Chciałam się pochwalic, że jak dobrze pójdzie to w sobotę się wyprowadzamy Oczywiście zanim wszystko wyniesiemy to jeszcze ze dwa tygodnie
Melduję się na razie na chwilkę bo wróciliśmy do pokoju gdyz Z zaczął malowac i jak sie obrobię to sie odezwę
Dziękuję za życzenia
Chciałam się pochwalic, że jak dobrze pójdzie to w sobotę się wyprowadzamy Oczywiście zanim wszystko wyniesiemy to jeszcze ze dwa tygodnie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Aleksandra.
Moderatorzy: ilona