- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #319551 przez Dorciaition
Dobry
Sarna widać super imprezka była. Świetnie wyglądałaś. Torcik piękny
No a Daruś cudny. Przystojniak z niego. NO i faktycznie wydoroślał
Ucałuj Go
Emma mam podobnie. Po cc mówiłam, że już nigdy nie chce rodzić. A teraz już inaczej na to patrze. Tęsknie za brzuszkiem
Na Listach do M byłam dokładnie 11.11.11 i w ten sam dzień znalazłam się w szpitalu
Sarna co wygrałaś?
Oj moje dziecię mnie woła. Póżniej powrócę
Sarna widać super imprezka była. Świetnie wyglądałaś. Torcik piękny
No a Daruś cudny. Przystojniak z niego. NO i faktycznie wydoroślał
Ucałuj Go
Emma mam podobnie. Po cc mówiłam, że już nigdy nie chce rodzić. A teraz już inaczej na to patrze. Tęsknie za brzuszkiem
Na Listach do M byłam dokładnie 11.11.11 i w ten sam dzień znalazłam się w szpitalu
Sarna co wygrałaś?
Oj moje dziecię mnie woła. Póżniej powrócę
Temat został zablokowany.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319557 przez [email protected]
Dorcia- wygrałam tunike i kolczyki-oczywiscie wybrałamkolor czrny-mój ukochany:)
a na filmie bylas jak Malina rodziła heheh wtedy trafilas tez do szpitala? jejku nie pamietam juz jak to bylo-bo Ty urodzilas dzien przede mną prawda?
jesli chodzi o dzieci-to puki sa malusie i kochane to sie inaczej patrzy, potem jak dokazują to tez inaczej-no ale wiadomo, każdy etap rozwoju trzeba przejsc:) ja tam jestem zdania ze nie zawsze bedzie ciezko...ale jak jest łatwiutko to biore pod uwage tez to ze za chwile bedzie przełomowo gorzej heh nno ale-dzieci chce i już-ja to sie w ogole chyba urodziłam zeby być matką
a tu wklejam torcika z bliska-100% zjadliwy:) a kokarda schła pół dnia zanim była gotowa-no ale sie udało-na tym zdjeciu nie ma małych 30- bo juz u rodzicow na spodniej warstwie przyczepilam jeszcze czerwone trzydziestki-zeby zakleic miejsca gdzie mi masa popękała-bo Adam zrobił za suchą i nie było już tak łatwo:/
haha ale Natalce"uszy wyrosły"
a na filmie bylas jak Malina rodziła heheh wtedy trafilas tez do szpitala? jejku nie pamietam juz jak to bylo-bo Ty urodzilas dzien przede mną prawda?
jesli chodzi o dzieci-to puki sa malusie i kochane to sie inaczej patrzy, potem jak dokazują to tez inaczej-no ale wiadomo, każdy etap rozwoju trzeba przejsc:) ja tam jestem zdania ze nie zawsze bedzie ciezko...ale jak jest łatwiutko to biore pod uwage tez to ze za chwile bedzie przełomowo gorzej heh nno ale-dzieci chce i już-ja to sie w ogole chyba urodziłam zeby być matką
a tu wklejam torcika z bliska-100% zjadliwy:) a kokarda schła pół dnia zanim była gotowa-no ale sie udało-na tym zdjeciu nie ma małych 30- bo juz u rodzicow na spodniej warstwie przyczepilam jeszcze czerwone trzydziestki-zeby zakleic miejsca gdzie mi masa popękała-bo Adam zrobił za suchą i nie było już tak łatwo:/
haha ale Natalce"uszy wyrosły"
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #319561 przez emkapl84
sarna BOSKI!!!!!!!!! A ja mam post i do wielkanocy nie jem slodyczy!!!!! aty mi tu takie torty wklejasz ale generalnie to dzielo sztuki :)a jaki miał biszkopt w srodku i jaki krem...szczegoly szczegoly prosze...czasem mysle, ze oprocz watku dzieciecego powinnysmy tez zalozyc watek kucharski tylko nie wiem kto by sie wtedy naszymi dziecmi zajał.....
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #319565 przez [email protected]
mia-dziekuje za miłe słówka:*
emka-hehe no wątek kulinarny tez byłby niezły hahah
ja to w ogole teraz siedze na strychu bo ty nie mam antywirusa hahaha a mąż przyszedł z pracy i nie ma ani obiady ani nic-bo ja na forum-UPS musze zaraz jechac cos kupisc (kebaba) bo Domis uwielbia to se zje:P raz na jaaaaaakis czas można
emka a widziałaś jakie torty robilam Domisiowy na urodziny?
(ten ma zwykły biały biszkopt, masa maślana i krem wiśniowy z wiśniami (z własnego sadu:P) brakuje tylko mleka i masła od krowy bo jaja też swojskie hahahah no i poncz herbaciano-cytrynowo wódkowy
emka-hehe no wątek kulinarny tez byłby niezły hahah
ja to w ogole teraz siedze na strychu bo ty nie mam antywirusa hahaha a mąż przyszedł z pracy i nie ma ani obiady ani nic-bo ja na forum-UPS musze zaraz jechac cos kupisc (kebaba) bo Domis uwielbia to se zje:P raz na jaaaaaakis czas można
emka a widziałaś jakie torty robilam Domisiowy na urodziny?
(ten ma zwykły biały biszkopt, masa maślana i krem wiśniowy z wiśniami (z własnego sadu:P) brakuje tylko mleka i masła od krowy bo jaja też swojskie hahahah no i poncz herbaciano-cytrynowo wódkowy
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319573 przez [email protected]
wiesz mia-chyba zaczne z tymi zamowiniami bo duzo ludzi chce:)
a ty torty domisiowe
ten ul robilam jako pierwszy w zyciu tort "angielski wiec taki popękamy bo nie umialam jeszcze hehe-ale i tak uwazam ze jest słodziutki
tu tez wszystko robilam sama-no tzn kwiatuszki są kupione-ale reszta moja
ten werbelek był na drugie urodziny
niezjadliwe były tylko patyczki od lizaków i ta złota nitka...i wykałaczki w panu bo sie w pionie nie chciał trzymać hahah
a te torebeczki tez caaaałkowicie zjadliwe to były takie upominki dla dzieciaczków jak szły do domu:)misiu siedzi na kawałku cista i jest obsypany cukierkami:)
a ty torty domisiowe
ten ul robilam jako pierwszy w zyciu tort "angielski wiec taki popękamy bo nie umialam jeszcze hehe-ale i tak uwazam ze jest słodziutki
tu tez wszystko robilam sama-no tzn kwiatuszki są kupione-ale reszta moja
ten werbelek był na drugie urodziny
niezjadliwe były tylko patyczki od lizaków i ta złota nitka...i wykałaczki w panu bo sie w pionie nie chciał trzymać hahah
a te torebeczki tez caaaałkowicie zjadliwe to były takie upominki dla dzieciaczków jak szły do domu:)misiu siedzi na kawałku cista i jest obsypany cukierkami:)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319583 przez Malina86
Czesc Mamusie!
Róża przytulaczka moja mama kupila w TK Max- nie wiem czy jest u Was ten sklep?
sarna super, ze imprezka sie udala, wygladalas cudnie chuderlaku! Tort piekny!
emka ja tez nie jestem zdrowa psychicznie bo ostatnio zrobilam Miśce to samo co Twoj M, a dodatku rajty byly takie grube i dosc ciasne i skora z czola zeszla jej na oczy i wygladala jak mops jakis
Moje dziecko poza tym przebudzeniem przez dostawce pizzy wczoraj spalo cala noc do 8:00 rano! Wstalismy i pojechalismy do Reala (Miśka oczywiscie nietomna, bo pospala by pewnie do 11:00), nakupilismy promocyjnych Pampersow, chusteczek, kupilam jej fajna kurtke z Hello Kity i Bebilon 1200g za 59,99 wiec sie oplaca. Poza tym napadlam na lumpeks i byly takie piekne ciuszki z nexta, Disneya, Lady Bird itp. i prawie wszytsko Newborn! Chcialam brac i Miśke wciskac w nie Ale znalazlam pare perelek i dla niej Super kamizelke z Nexta, dres H&M, pare bodziakow, spodnie Adidadsa i jeszcze pare fajnych rzeczy
Byla moja siostra, kupila Misi super tuniczke, bylysmy na spacerku i milo dzionek spedzilysmy
Róża przytulaczka moja mama kupila w TK Max- nie wiem czy jest u Was ten sklep?
sarna super, ze imprezka sie udala, wygladalas cudnie chuderlaku! Tort piekny!
emka ja tez nie jestem zdrowa psychicznie bo ostatnio zrobilam Miśce to samo co Twoj M, a dodatku rajty byly takie grube i dosc ciasne i skora z czola zeszla jej na oczy i wygladala jak mops jakis
Moje dziecko poza tym przebudzeniem przez dostawce pizzy wczoraj spalo cala noc do 8:00 rano! Wstalismy i pojechalismy do Reala (Miśka oczywiscie nietomna, bo pospala by pewnie do 11:00), nakupilismy promocyjnych Pampersow, chusteczek, kupilam jej fajna kurtke z Hello Kity i Bebilon 1200g za 59,99 wiec sie oplaca. Poza tym napadlam na lumpeks i byly takie piekne ciuszki z nexta, Disneya, Lady Bird itp. i prawie wszytsko Newborn! Chcialam brac i Miśke wciskac w nie Ale znalazlam pare perelek i dla niej Super kamizelke z Nexta, dres H&M, pare bodziakow, spodnie Adidadsa i jeszcze pare fajnych rzeczy
Byla moja siostra, kupila Misi super tuniczke, bylysmy na spacerku i milo dzionek spedzilysmy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #319593 przez Aleksandra
Sarna jak patrze na twoje wypieki to slinie sie jak glupia, pysznosci.
Kurde jestem pare godzin w swoim pokoju a juz jestem zirytowana - taka tu jest atmosfera. Natalka spi nie dluzej jak pol godziny - u nas w domu potrafi spac i 2-3.
Jesli za godzine sie okaze ze nie smierdzi w domu farba to chyba zaczniemy sie juz dzis przenosic.
Kurde jestem pare godzin w swoim pokoju a juz jestem zirytowana - taka tu jest atmosfera. Natalka spi nie dluzej jak pol godziny - u nas w domu potrafi spac i 2-3.
Jesli za godzine sie okaze ze nie smierdzi w domu farba to chyba zaczniemy sie juz dzis przenosic.
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Mniej Więcej
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #319632 przez katka
Witajcie
Wygrałam wziełam moje dziecie głodem i już je spowrotem z cycochów
Sarna super zdjęcia a śpiąca królewna najfajniejsza. Koniecznie podaj przepis na mase do tych cudności.
Malinka wklej nam zdjęcie Miśki - mopsa ja uwielbiam takie śmieszne zdjątka
Emka mi sie Natalka podoba z uszyskaaaaaami
Wygrałam wziełam moje dziecie głodem i już je spowrotem z cycochów
Sarna super zdjęcia a śpiąca królewna najfajniejsza. Koniecznie podaj przepis na mase do tych cudności.
Malinka wklej nam zdjęcie Miśki - mopsa ja uwielbiam takie śmieszne zdjątka
Emka mi sie Natalka podoba z uszyskaaaaaami
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
Moderatorzy: ilona