BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #319551 przez Dorciaition
Dobry :)

Sarna widać super imprezka była. Świetnie wyglądałaś. Torcik piękny :)
No a Daruś cudny. Przystojniak z niego. NO i faktycznie wydoroślał :lol:
Ucałuj Go :kiss:

Emma mam podobnie. Po cc mówiłam, że już nigdy nie chce rodzić. A teraz już inaczej na to patrze. Tęsknie za brzuszkiem ;)
Na Listach do M byłam dokładnie 11.11.11 i w ten sam dzień znalazłam się w szpitalu :)

Sarna co wygrałaś? :)

Oj moje dziecię mnie woła. Póżniej powrócę :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #319552 przez emkapl84
własnie odkryłam, ze moj M nie jest zdrowy psychicznie...oto jak bawił sie z natalka...
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #319553 przez emkapl84
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319557 przez [email protected]
Dorcia- wygrałam tunike i kolczyki-oczywiscie wybrałamkolor czrny-mój ukochany:)
a na filmie bylas jak Malina rodziła heheh wtedy trafilas tez do szpitala? jejku nie pamietam juz jak to bylo-bo Ty urodzilas dzien przede mną prawda?

jesli chodzi o dzieci-to puki sa malusie i kochane to sie inaczej patrzy, potem jak dokazują to tez inaczej-no ale wiadomo, każdy etap rozwoju trzeba przejsc:) ja tam jestem zdania ze nie zawsze bedzie ciezko...ale jak jest łatwiutko to biore pod uwage tez to ze za chwile bedzie przełomowo gorzej heh nno ale-dzieci chce i już-ja to sie w ogole chyba urodziłam zeby być matką:)

a tu wklejam torcika z bliska-100% zjadliwy:) a kokarda schła pół dnia zanim była gotowa-no ale sie udało-na tym zdjeciu nie ma małych 30- bo juz u rodzicow na spodniej warstwie przyczepilam jeszcze czerwone trzydziestki-zeby zakleic miejsca gdzie mi masa popękała-bo Adam zrobił za suchą i nie było już tak łatwo:/

haha ale Natalce"uszy wyrosły"
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #319561 przez emkapl84
sarna BOSKI!!!!!!!!! A ja mam post i do wielkanocy nie jem slodyczy!!!!! aty mi tu takie torty wklejasz :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale generalnie to dzielo sztuki :)a jaki miał biszkopt w srodku i jaki krem...szczegoly szczegoly prosze...czasem mysle, ze oprocz watku dzieciecego powinnysmy tez zalozyc watek kucharski :laugh: tylko nie wiem kto by sie wtedy naszymi dziecmi zajał..... :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #319565 przez [email protected]
mia-dziekuje za miłe słówka:*

emka-hehe no wątek kulinarny tez byłby niezły hahah
ja to w ogole teraz siedze na strychu bo ty nie mam antywirusa hahaha a mąż przyszedł z pracy i nie ma ani obiady ani nic-bo ja na forum-UPS musze zaraz jechac cos kupisc (kebaba) bo Domis uwielbia to se zje:P raz na jaaaaaakis czas można :P
emka a widziałaś jakie torty robilam Domisiowy na urodziny?
(ten ma zwykły biały biszkopt, masa maślana i krem wiśniowy z wiśniami (z własnego sadu:P) brakuje tylko mleka i masła od krowy bo jaja też swojskie hahahah no i poncz herbaciano-cytrynowo wódkowy
12 lata 10 miesiąc temu #319568 przez mia1082
sarna alez bardzo prosze :) a co do torta to sliczny zdolnaa dziolszka jestes :lol: a czy zamowienia przyjmujesz??? bo jesli chodzi o torty to ja kompletne beztalencie jestem ;)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319573 przez [email protected]
wiesz mia-chyba zaczne z tymi zamowiniami bo duzo ludzi chce:)
a ty torty domisiowe
ten ul robilam jako pierwszy w zyciu tort "angielski wiec taki popękamy bo nie umialam jeszcze hehe-ale i tak uwazam ze jest słodziutki
tu tez wszystko robilam sama-no tzn kwiatuszki są kupione-ale reszta moja :P

ten werbelek był na drugie urodziny
niezjadliwe były tylko patyczki od lizaków i ta złota nitka...i wykałaczki w panu bo sie w pionie nie chciał trzymać hahah

a te torebeczki tez caaaałkowicie zjadliwe to były takie upominki dla dzieciaczków jak szły do domu:)misiu siedzi na kawałku cista i jest obsypany cukierkami:)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #319575 przez mia1082
sarna suuuuuper jestem pelna podziwu :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #319579 przez madziaska
sarna napisz proszę jak robisz taka masę,z której lepisz takie zjadliwe figurki na tort?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319583 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Róża przytulaczka moja mama kupila w TK Max- nie wiem czy jest u Was ten sklep?

sarna super, ze imprezka sie udala, wygladalas cudnie chuderlaku! :) Tort piekny!

emka ja tez nie jestem zdrowa psychicznie bo ostatnio zrobilam Miśce to samo co Twoj M, a dodatku rajty byly takie grube i dosc ciasne i skora z czola zeszla jej na oczy i wygladala jak mops jakis :lol: :lol: :lol:

Moje dziecko poza tym przebudzeniem przez dostawce pizzy wczoraj spalo cala noc do 8:00 rano! Wstalismy i pojechalismy do Reala (Miśka oczywiscie nietomna, bo pospala by pewnie do 11:00), nakupilismy promocyjnych Pampersow, chusteczek, kupilam jej fajna kurtke z Hello Kity i Bebilon 1200g za 59,99 wiec sie oplaca. Poza tym napadlam na lumpeks i byly takie piekne ciuszki z nexta, Disneya, Lady Bird itp. i prawie wszytsko Newborn! Chcialam brac i Miśke wciskac w nie :) Ale znalazlam pare perelek i dla niej :) Super kamizelke z Nexta, dres H&M, pare bodziakow, spodnie Adidadsa i jeszcze pare fajnych rzeczy :)

Byla moja siostra, kupila Misi super tuniczke, bylysmy na spacerku i milo dzionek spedzilysmy :)
12 lata 10 miesiąc temu #319593 przez Aleksandra
Sarna jak patrze na twoje wypieki to slinie sie jak glupia, pysznosci.

Kurde jestem pare godzin w swoim pokoju a juz jestem zirytowana - taka tu jest atmosfera. Natalka spi nie dluzej jak pol godziny - u nas w domu potrafi spac i 2-3.

Jesli za godzine sie okaze ze nie smierdzi w domu farba to chyba zaczniemy sie juz dzis przenosic.
12 lata 10 miesiąc temu #319610 przez anda
Dziewuszki znacie jakies sposoby na bol ucha?tak mnie napitala, ze nie wiem co mam robic. Krople w domu mam ale przeterminowane. Jak do jutra nie przejdzie to jade na ip :dry:

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #319632 przez katka
Witajcie
Wygrałam wziełam moje dziecie głodem i już je spowrotem z cycochów :silly:

Sarna super zdjęcia a śpiąca królewna najfajniejsza. Koniecznie podaj przepis na mase do tych cudności.

Malinka wklej nam zdjęcie Miśki - mopsa ja uwielbiam takie śmieszne zdjątka

Emka mi sie Natalka podoba z uszyskaaaaaami :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #319652 przez madziaska
Juz wiem,to lukier plastyczny:)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby