BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #320188 przez Aleksandra
Cześc dziewczynki :)

Ja tylko przejazdem :) Dziś nocujemy u nas w pokoju bo trzeba jeszcze zrobic sporo domalówek ale jutro już przenosimy lodówke co się równa z przeprowadzką już na stałe :)

Nadrobiłabym was ale przez avasta mi sie odechciewa, więc wybaczcie....
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #320197 przez iva 20
Sarna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ola super ,ze lodowka bedzie na swoim miejscu i ciesze sie ,ze przeprowadzka bedzie lada dzien :) pewnie sie cieszysz :)

Sarna no to nie zaciekawie z ta powiodzia:(
12 lata 9 miesiąc temu #320215 przez emkapl84
sarna hahhaha fajnego masz teścia :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale nie przejmuj się ja mam 1000 razy gorszych :huh: :huh:
a ja dzis totalnie zabiegana...w poludnie byłam z natalka odwiedzić dziewczyny z pracy i przy okazji pogadac z szefowa na temat mojego powrotu po urlopie macierz.stwierdziła, ze oczywiscie stanowisko na mnie czeka ale nie jest pewna czy bedzie mi mogla zaoferowac to co ja chce-czyli tylko poranki od 9 do 13...wszytskiego dowiem sie w maju..a Natalka cale szczescie nie płakała tak jak na ostatnim przyjeciu ur i byla kochana i usmiechnieta :laugh: :laugh:
pozniej skoczyłam na siłownie...a po powrocie dorwał mnie taki głód,ze to co spaliłam to zaraz nadrobiłam :lol: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320226 przez Malina86
Czesc Mamuski moje :)

Przeczytalam Was tak pobieznie, odpisze pozniej, a poki co wpadlam Wam przekazac tylko co nowego u nas, otoz:
Moj Malz dostal ta prace, w zwiazku z ktora byla na rozmowie z zeszlym tygodniu :lol: Wstalam rano i mowie do niego: "dzisiaj beda dzwonic w sprawie pracy", a on: "nie- jutro maja dzwonic" i nagle telefon haha! Patrzy, ze to oni i jeszcze od czarownic mi sie zebralo! No chyba wrozka raczej ze mnie, a jakas czarownica!!! :lol: :lol: :lol: Kasa na poczatek nie jest jakas mega, no, ale nie wybrzydzamy i bierze co daja- z czegos trzeba zyc.

Poza tym bylismy na konsultacji u fizjoterapeutki i Misia zrobila furrore- byly jeszcze 3 studentki i 1 student, dyrekcja miala jakis ochod- wiec 10 osob nas Misia stnelo, a ta dala popis smiechu na glos wiec wszyscy byli zauroczeni :) Diagnoza potwierdzona- Michaśka zdrowa, pieknie sie rozwija, pieknie trzyma glowe, wodzi wzrokiem, operuje raczkami. Przed nami bylo jakies dziecko w wieku Misi i wszyscy orzekli, ze mega roznica w rozwoju na plus Michasi oczywiscie. No i co najwazniejsze kreczu brak!

Sarna ja wzielam w T-mobile dzisiaj tego Neo V bialego, bo w Playu mnie wkur**** i jestem zadowolona, Arc S tez jest super, ale musialabym duzo doplacic wiec nie chcialam.

Wyciagnelam Misi takie radyjko z piosenkami o zwierzatkach z Fisher Price i jest zachwycona!

Wybaczcie, ze nie odpisalam Wam, zrobie to potem obiecuje :)
12 lata 9 miesiąc temu #320232 przez emkapl84
Malina ale sie fajnie czyta takie miłe wiadomości!!!gratulacje dla M i Michasi, ze taka zdolna dziewczynka jest :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #320322 przez Dorciaition
Hej Kobitki.

Katka pokaż zdjęcie Oluni to porównamy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Z tą powodzią to nie wesoło. Mam nadzieję, że jednak nie będziecie mieli takiego problemu.

Domiś cudnie wygląda - mały elegancik. A ta dziewczynka to jakaś madra głowa ;) Ej, dwie mają białe kiecki :silly: Ta po prawej tak?

Te moje bóle to tak przez to, że za szybko wstałam, bo jechałam na ten rentgen z tym narzędziem w brzuchu, no i szybko dali mi Lenie. A tak w ogóle jak byłam jeszcze pod narkozą KRzysiu wsadził mi pod głowę jaśka, a nie wolna. Trza na płasko lezeć, ale skąd mieliśmy to wiedzieć ;) Teraz się smieje, ale wtedy myślałam, że umrę.

Emka super, że tym razem Natalce podobało się na gościnie. :) Mam nadzieję, że dogadasz się z szefową i pójdzie Tobie na rękę.
Moja bratowa dostała wczoraj awans. Została managerem. Dla mnie to dziwne, bo w domu jest taka nie ogarnięta i nie zorganizowana ;)

Malina pogratuluj małżowi. Ciesze się bardzo. Faktycznie czarownica z Ciebie :P :P

No i cudownie, że z Miśką wszystko ok. Zrobiła niezłą furorę. Ucałuj Ją od ciotki :*

Pamiętacie jak się stresowałam moją blizną po cc? Tam było kawałek szwy. JEszcze to widac pod skórą, ale jest takie bardziej płaskie. Chyna zanika, mam nadzieję.

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320331 przez Malina86
Mmauski co tu taka cisza?! Wydajnosc spada!

Zapomnialam Wam napisac, ze moja Misia spala wczoraj od 20:00 do 7:00, i po jedzonku o 7:00 poszla spac do 10:00, no cudowne dziecko!

emka moj tez ciagle bajki piluje i tez ciagle tu Kungfu Panda leci. I jeszcze snookera oglada ciagle i Miska tez bo jej sie chyba kolorowe kulki podobaja- no nie mam szans z nimi :)
Mam nadzieje, ze szefowa pojdzie Ci na reke, no i super, ze Natalka taka towarzyska dzisiaj byla :)

Dobrze, ze szew zanika, najwyzsza pora na dziada.

12 lata 9 miesiąc temu #320367 przez Róża
Padam :)
Cały dzień na pełnych obrotach, teraz trochę oddechu to zaglądam :)

Dużo spraw pozałatwiane, chrzciny u księdza zaklepane, więc jest ok :) Byli znajomi, strasznie miło było, fajnie, ze czasem da się utrzymać takie "zagraniczne" przyjaźnie :)
A Szymek dostał siatkę nowych ciuszków z early days, są takie cudne że szok, bluza, dżinsy, polówki, bluzki i taki mega gruby czarny sweterek na suwak we wzorki na polarku :) My chyba musimy odświeżyć garderobę, bo nie będzie chciał mały modniś nigdzie z nami chodzić :)

Myślałam, że tyle stron będzie a tu niezbyt wiele ;)

Sarenko, z tego samego powodu nie chciałam iść państwowo, w dodatku, dzieci wiadomo, poza oczkami moglibyśmy równie dobrze wrócić z innym choróbskiem czekając kilka godzin ...

Malinko, serdecznie gratuluje mężowi :D:D :D wiedziałam że się Wam uda, ciesze się strasznie :) no i extra że Misia brylowała :) i że jest zdrowiutka :)

Emka, fajnie, że Natalce podobało się w towarzystwie :) no i trzymam kciuki, za Twój powrót do pracy :*

Jej jaka tutaj ciiiisza :) Buziaki więc :*
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320372 przez [email protected]

12 lata 9 miesiąc temu #320375 przez Batmanik
Witam
troche mniie nie bylo ale na kompie nie moge wejsc na forumm zreszta net mi wogole nie dziala bo mam wirusa i wlasnie nie wiem czy to nie przez. Forum teraz drukuje z tel
u nas wszystko po staremu my juz zdrowi tyle ze moj teraz choruje
a ja byla, dzis u lekarza bo mnie nogga boli i stwierdzil zee to od kregoslupa:-S
jak tylko naprawimy kompa to mysle ze uda mi sie byc z wami na bierzaco
a terazz smigam spac ucalujcie od nas dzieciaczki:-*
pozdrawiamy!!!:-*
12 lata 9 miesiąc temu #320378 przez Batmanik
Ach zapomnialam pochwalic sie ze niunia z pozycji polezacej siada i nie daj boze aby ktos sprobowal ja polozyc to jest placz
12 lata 9 miesiąc temu #320386 przez Malina86
Róża super, ze chrzciny zaklepane :) A z ta garderoba to racja, ciagle Misia tylko ma nowe ciuszki, a ja chodze jak lachudra :)

sarna oby tylko dowiezli ten telefon, bo wiem, ze z tymi dostawami bywa roznie i zazwyczaj przeciagaja w nieskonczonosc- bynajmniej w Playu, mam nadzieje, ze Plus sie postara bardziej. Play ma rekalme telewizyjna z tym Neo V, a nie ma go w zadnym salonie w Szczecinie, bo obdzwonilam wszystkie!
Dobrze, ze dom bezpieczny macie i powodz Wam nie grozi.

Batmanik super, ze Wam zdrowko wrocilo, szkoda tylko, ze choroba na M przelazla, no i oby kregoslup Ci nie dokuczal.
Niewiarygodne Nadziejka juz siedzi sama?! Moja Miska tez sie bardzo rwie, jak jej sie poda raczki to wstaje i siedzi, ale sama to by chyba jeszcze nie dala rady, zreszta chyba troszke za wczesnie, zebym ja sadzala. No, ale skoro Nadziejka juz sama siada to jej przeciez nie przywiazesz :)

Spadam Mamuski!
Dobranoc!
12 lata 9 miesiąc temu #320393 przez emkapl84
Dzien dobry...chociaz moze i nie taki dobry...
pierwsza pobudka o 2!!!!tak sie uceszylam ale zaraz byla zalamka bo mala sie rozbudzila i musialam ja 40 min lulac a ona taka ciezka juz jest myslalam ze padne!!!i o 4.20 gaworzenie usmieszki..teraz siedzi i baje oglada...i jeszcze doczytalam wasze posty a tam malinka pisze ile jje michasia spała...o matko i córko!!!!!
Batmanikno to zdolniacha z twojej małej...moja tez próbuje...
Róza znam te firme early days...faktycznie ladne maja ciuszki :laugh:
oj dziewczyny ja wam powiem ze dlugo tak nie pociagne o 4 wstawac...zeby chociaz do 6 pospala to by bylo super..
12 lata 9 miesiąc temu #320394 przez emkapl84
jakbym miala taka fajna mate to tez juz bym o 4 nie chciala spac :silly: :blink:
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka