- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320992 przez Malina86
Oj nie wiem jak dlugo trzeba by spalac te kalorie Chyba nie mam takiej kondycji Bede plakac pewnie dopiero wtedy jak na plaze bedzie trzeba wyjsc, ale jak Malz pojdzie do pracy to troche sie za siebie wezme bo teraz to tylko siedzimy i wymyslamy co tu zjesc
My tez mecz ogladamy
Dobranoc Dorcia!
My tez mecz ogladamy
Dobranoc Dorcia!
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321060 przez anda
[url=http:// ]
Vestusia czytam i oczom nie wierze, przeciez czasy komuny mamy dawno za soba:/to jakas walka i to z mega przeszkodami!!!Ale miejsce juz zaklepane macie czy jeszcze wszystkosie rozstrzygnie? Trzymam kciuki:)
Ja juz od 2 godzin nie spie z Olafem! Powod: chrapanie trzeciego czlonka rodziny. poscielilam mu w salonie i "ladnie" poprosilam zeby sie przeniosl. O zgrozo nawet przez drzwi go slysze
Dzisiaj idziemy dolekarza bo na ostatnie kontroli polozna zobaczyla jakies nieprawidlowosci w bioderkach a wlasciwie to na nozce ma tak jakby dodatkowe wglebienie, a dzieci powinny miec symetrycznie na obu nozkach. Trzymajcie kciuki oby to nie bylo nic zlego!
Ja juz od 2 godzin nie spie z Olafem! Powod: chrapanie trzeciego czlonka rodziny. poscielilam mu w salonie i "ladnie" poprosilam zeby sie przeniosl. O zgrozo nawet przez drzwi go slysze
Dzisiaj idziemy dolekarza bo na ostatnie kontroli polozna zobaczyla jakies nieprawidlowosci w bioderkach a wlasciwie to na nozce ma tak jakby dodatkowe wglebienie, a dzieci powinny miec symetrycznie na obu nozkach. Trzymajcie kciuki oby to nie bylo nic zlego!
[url=http://
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321061 przez anda
Moje dziecko juz chyba na dobre sie wybudzilo i zaden sposob uspienia nie dziala. Wzielam go do siebie do lozka to chociaz oboje polezymy a tak to musialabym sleczec nad lozeczkiem! A mam takie pytanie. Czy Waszym dzieciaczkom tez poca sie raczki i stopki?
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321065 przez iva 20
Witam
Vestusia no ty to dajesz czadu !! Podziwiam !!
Moja wstala o 6 i nie bedzie spac hehe bawi sie
Malina bedzie dobrze , ja gadalam wczoraj z M to sie zaoferowal ze wieczor jest moj i ja bede mogla biegac codziennie wieczorem a on mala sie bedzie zajmowal:D
Ide po platki z mleczkiem minam mniam cinininis jem haha
Vestusia no ty to dajesz czadu !! Podziwiam !!
Moja wstala o 6 i nie bedzie spac hehe bawi sie
Malina bedzie dobrze , ja gadalam wczoraj z M to sie zaoferowal ze wieczor jest moj i ja bede mogla biegac codziennie wieczorem a on mala sie bedzie zajmowal:D
Ide po platki z mleczkiem minam mniam cinininis jem haha
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321066 przez katka
witajcie
My dzis mamy wizytę na rehabilitacji zobaczymy co powiedzą.
Dziewczynki te złe wiadomości musicie jakoś przetrzymać mam tylko nadzieję ze sie wszystko dobrze ułoży.
Vestusia no własnie już macie pewne to miejsce jak dotrwacie w tej kolejce czy nie?
Anda na pewno to nic grożnego. Dobra uciekam sie szykować
My dzis mamy wizytę na rehabilitacji zobaczymy co powiedzą.
Dziewczynki te złe wiadomości musicie jakoś przetrzymać mam tylko nadzieję ze sie wszystko dobrze ułoży.
Vestusia no własnie już macie pewne to miejsce jak dotrwacie w tej kolejce czy nie?
Anda na pewno to nic grożnego. Dobra uciekam sie szykować
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321070 przez emkapl84
hejaaaaaaaaaaaa
no wiec zgadnijcie co....mala nie spi od 4....dalam mleko wzielam do siebie probowalam lulac nic zamykala oczy na 10 min i oczka otwarte...ewidentnie ona juuz nie chce spac o tej godz.i musze sie z tym pogodzic
ale mimo wszystko mam super poranek M zajal sie mała ja mialam czas na mega relaks pod prysznicem a jak wyszlam to czekala na mnie kawka
dzis szczepienia....nie lubie
no wiec zgadnijcie co....mala nie spi od 4....dalam mleko wzielam do siebie probowalam lulac nic zamykala oczy na 10 min i oczka otwarte...ewidentnie ona juuz nie chce spac o tej godz.i musze sie z tym pogodzic
ale mimo wszystko mam super poranek M zajal sie mała ja mialam czas na mega relaks pod prysznicem a jak wyszlam to czekala na mnie kawka
dzis szczepienia....nie lubie
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321126 przez Róża
Odpisałam i wszystko skasowałam, jak ja tego nie znoszę !!!
To raz jesczze
Mia, to mój mąż biegał z beretami, to on taki dzielny
Dorcia, co do beretów to racja, dostają jakiegoś turbodoładowania w marketach i nic i nikt im nie straszne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Emka :* rodzinne kłopoty to cięzka sprawa, mam nadzieję, ze wszystko szybko się ułoży :*
Natalka nie dala posapać ale poranek i tak milutki :* Powodzenia na szczepieniu !
Vestusia, mam nadzieję, że wystoisz to miejsce w żłobku ;/
Malinka, kciuki zaciśnięte, zobaczymy jak mój m wróci po pierwszym dniu
Moj pulpecik śpi, to ide szykować obiad Miłego dnia :*
To raz jesczze
Mia, to mój mąż biegał z beretami, to on taki dzielny
Dorcia, co do beretów to racja, dostają jakiegoś turbodoładowania w marketach i nic i nikt im nie straszne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Emka :* rodzinne kłopoty to cięzka sprawa, mam nadzieję, ze wszystko szybko się ułoży :*
Natalka nie dala posapać ale poranek i tak milutki :* Powodzenia na szczepieniu !
Vestusia, mam nadzieję, że wystoisz to miejsce w żłobku ;/
Malinka, kciuki zaciśnięte, zobaczymy jak mój m wróci po pierwszym dniu
Moj pulpecik śpi, to ide szykować obiad Miłego dnia :*
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321146 przez anda
Emka tyle ze my od jakis dwoch tyg kapiemy Olafa codziennie, a raczki i nozki nadal mokre. Myslalam ze to dlatego ze sa ciagle w ruchu, ale znowu nie tylko moje dziecko ma pewnie adhd w ruchach . Czytalam na forach ze to nic zlego bo dzieci w ten sposob reguluja sobie temperature ciala.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321158 przez Malina86
I ja witam z ranca!
Vestusia powodzenia z tym zlobkiem- to jest po prostu chore. Niewiarygodne normalnie.
emka Ty w ciazy tez tak wczesnie wstawalas nie? I moze Natalka sie przyzwyczaila Trzymam kciuki za szczepienie, oby Nacia mocno nie plakala.
anda u mojej Misi pocenia raczek i nozek nie zauwazylam.
katka daj znac co na rehabilitacji wyszlo.
U nas nocka ok, ale bywalo lepiej Pobudka o 5:00 i o 9:00 i teraz oczywiscie tez spi susel
Moj na badaniach wstepnych i mial laryngologa, a ja ciagle mu mowie, ze musi isc, bo jak do niego mowie to nie slyszy i okazuje sie, ze ma sluch absolutny! To znaczy, ze ma gdzie co do niego mowie Powiedzial laryngologowi, ze zona twierdzi, ze on nie slyszy, a ten powiedzial, zeby zona do logopedy poszla, bo moze ma problemy z mowa! No cham
Sprzatac musze i mam fure prasowania!
Na obiad w planie lazania
Vestusia powodzenia z tym zlobkiem- to jest po prostu chore. Niewiarygodne normalnie.
emka Ty w ciazy tez tak wczesnie wstawalas nie? I moze Natalka sie przyzwyczaila Trzymam kciuki za szczepienie, oby Nacia mocno nie plakala.
anda u mojej Misi pocenia raczek i nozek nie zauwazylam.
katka daj znac co na rehabilitacji wyszlo.
U nas nocka ok, ale bywalo lepiej Pobudka o 5:00 i o 9:00 i teraz oczywiscie tez spi susel
Moj na badaniach wstepnych i mial laryngologa, a ja ciagle mu mowie, ze musi isc, bo jak do niego mowie to nie slyszy i okazuje sie, ze ma sluch absolutny! To znaczy, ze ma gdzie co do niego mowie Powiedzial laryngologowi, ze zona twierdzi, ze on nie slyszy, a ten powiedzial, zeby zona do logopedy poszla, bo moze ma problemy z mowa! No cham
Sprzatac musze i mam fure prasowania!
Na obiad w planie lazania
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 9 miesiąc temu #321160 przez luska
hej kochane
Emka mam nadzieje , ze u ciebie tez sztbciutko te kłopoty rodzinne sie rozwiążą
Vestsuia ja myślałam , ze to jakis żart z tym staniem po nocach, zabiłas mnie teraz , ja pierdole......polska rzeczywistość i polityka prorodzinna
Anda malutka sie nie poci , za to Olo miał do tego tendencje.
Moja mlutka teraz spi, wiec korzystam .Olo w przedszkolu, a zaraz śmigam obiad do teściów robic, mam nadzieje , ze mi tarciówka mi z dzieciakami zostanie bo dziś joga Aż sie boie isc , bo tak mnie wszystko napier...........hehe znowu będzie siara , ze stare baby dupę do góry zarzucają i świece robią a ja nie moge hehehe
Emka mam nadzieje , ze u ciebie tez sztbciutko te kłopoty rodzinne sie rozwiążą
Vestsuia ja myślałam , ze to jakis żart z tym staniem po nocach, zabiłas mnie teraz , ja pierdole......polska rzeczywistość i polityka prorodzinna
Anda malutka sie nie poci , za to Olo miał do tego tendencje.
Moja mlutka teraz spi, wiec korzystam .Olo w przedszkolu, a zaraz śmigam obiad do teściów robic, mam nadzieje , ze mi tarciówka mi z dzieciakami zostanie bo dziś joga Aż sie boie isc , bo tak mnie wszystko napier...........hehe znowu będzie siara , ze stare baby dupę do góry zarzucają i świece robią a ja nie moge hehehe
Moderatorzy: ilona