BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321489 przez Dorciaition
Anda cieszę sie, że z uchem lepiej.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emka
no Natalcia ładnie waży. Daj znać jak siostra.

Sarna nie mogłam się doczekac listopadówek, bo chcę poczytać co przeżywają i dzięki temu powspominać nasz czas.

Własnie teraz nie idzie tam wejśc. Ach to forum.

Sarna biedna jesteś, że kawki nie możesz pić. Ja wczoraj zamówiłam 6 opakowań, jutro będą.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Twój Domiś to niezły agent. Ciekawe co by to było gdyby się spotkał z Olem Luśki. Sajgon ;)

Katka też mam nadzieję, ze wyniki wyjdą ok. NO i super, że natrawiłaś znowu na tą kobietę skoro jest dobra i byłaś z niej zadowolona.

Nie no Daro jest cudowny! I jaki pulpecik słodki :)

A ja teraz czekam na kurierów, listonosza. Troche rzeczy ostatnio pozamawiałam u już sie nie mogę doczekać aż wszystko dojdzie.

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #321508 przez mia1082
Witam dziewuszki :laugh:

normalnie mnie ten moj synek wykonczy jojczy i jojczy cale dnie i tylko na rekach sie chce nosic :( :( :( juz nie wiem co mam zrobic... mam podejrzenie ze moze sie nie najada bo cycucha ciagnie co godzine i przez dlugi czas a cycuchy mam takie sflaczale ze szok produkcja nie nadanza :( moze to byc to co myslicie???

czxytac Was jeszcze jakos czytam ale zeby napisac cos wiecej to klopot bo co zblize sie do kompa to krzyyyyyk :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321546 przez madziaska
Mia moze zobacz czy z cycuchow leci ;) Albo sprobuj dac mu butle, zobaczysz czy bedzie spokojniejszy. Czy to wogole o to chodzi.

DARO jaki fajnowy smieszek :kiss: A i sarenka poprosze o przepis na ten lukier plastyczny.
12 lata 9 miesiąc temu #321547 przez emkapl84
Madziabuziaczki dla Hani z okazji 3 miesiecy!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #321551 przez madziaska
W końcu ktos zauwazyl ;) Zartuje oczywiscie, dziekujemy bardzoooo :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #321555 przez iva 20
Witam z wieczora:)
Moja panna spi :)
Ja bylam pobiegac , a mezulek siedziial z mala jak sie tak oferowal hihi:P
Sarna ,ale pucus z twojego przystojniaczka:)
Dorcia ,a cos ty tam nakupila ,ze tak czekasz hehe

Wiecie co weszlam na to forum nowych mamusiek poprostu super , pamietam jak ja sie dowiedzialam ,ze w ciazy jestem a teraz one beda czekac na fasolki swoje :P Extra!!!

Wszystkiego dobrego dla Hani!!! Buziaki
12 lata 9 miesiąc temu #321565 przez vestusia
Hallo Kochane.

Madziaska - buziole dla Hanulki :)

Sarna - Daro w końcu z otwartymi oczkami :) Przystojniaczek :)

Ja troszkę pospałam, ale już idę znowu spać.
Miejsce wystane z Anetą27 - pierwsze i drugie, więc na pewno nasze dzieciaczki dostaną się do żłobka. Ale kosztowało nas to jak widać wiele - dwa dni stania w żłobku.

Życzę kolorowych snów. Buziole.
12 lata 9 miesiąc temu #321575 przez mia1082
Moja maruda juz zasnela zobaczymy na jak dlugo....

Madziaska z cycuchow leci i to mnie wlasnie dziwi bo nie jest tak ze przestaje ciagnac bo nie leci i nie placze. Mleczka zadnego nie mam :( ale nie to jest najgorsze bo moge zawsze kupic gorzej z jedzeniem z butli. Kacper nie potrafi herbatki i inne plyny podaje mu lyzeczka i jak sobie pomysle ze tak samo bede musiala mu podac mleko :ohmy: modle sie zeby produkcja wzrosla :laugh:
Wszystkiego naj naj naj dla tej Twojej kruszynki :laugh: :laugh: :laugh:

Sarna Darus przesliczny i bardzo do Ciebie podobny :laugh:

Vestusia kolorowych snow :laugh: nie moge w to uwierzyc zeby w 21 wieku takie rzeczy sie dzialy.... to moze sie tylko u nas wydarzyc :ohmy: dobrze ze jeszcze kartek na dzieci nie daja :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321624 przez madziaska
Dziękuję w imieniu Hani :kiss:
Vestusia, to się nastałaś bidulko. Najważniejsze, ze Zuzia ma miejscówkę w żłobku :)
mia,a może to ten skok rozwojowy? My męczyłyśmy się tydzień, podobna sytuacja, płacz, marudzenie i ciągle noszenie na rękach. Do tego cały czas cycek, nawet dwa razy na godz. Spróbuj to przeczekać.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321630 przez [email protected]
chwilowo nie mam jak Wam odpisać bo musze na gwałt orety zdjęcia zrobić i wysłać:/

tylko NAJ NAJ NAJ DLA HANUTKI i przepraszam że nie dowidziałam prędzej:*:*:*

a tu przepis na mase

www.wielkiezarcie.com/recipe30981.html

z tym ze rozne przepisy różnie o glukozie mówią- jedni każą 50 inni sto...więc ja daje 75:)
aha!!!! i koniecznie olejek WANILIOWY a nie migdałowy- po migdałowym jest mdłe i nie do zjedzenia w ogole do kitu!!!!

i gratuluje Vestusi wystania Żłobka!!! jesteś dzielna i wytrwała kobitka:)
12 lata 9 miesiąc temu #321637 przez Dorciaition
Hanulka

Jeśli któraś jest fanką filmu Seksmisja to na tvn 7 leci :)

Buziaki, lecę

Miłych nocy :kiss:

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #321760 przez Dorciaition
Jakos ciszej tutaj ostatnio. Mam nadzieje, ze jak w koncu naprawia porzadnie to forum to wszystko wroci do normy.
Spijcie dobrze

12 lata 9 miesiąc temu #321764 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Jakis mam dzis podly humor i nawet weny do pisania brak...

Madziaska moc calusow i serdecznie zyczenia dla Hanulki! :kiss: i dla Bartusia anyanki rowniez :kiss:

katka super, ze zadowolona jestes z rehabilitantki, trzymam kciuki, zeby Olince szybko asymetria zniknela.

sarna Daro przystojniaczek :) On tak dorosle wyglada!

emka Natlka ladnie wazy i super, ze szczepienie zniosla dzielnie :) Jak siostra po usg?

Vestusia gratulacje dla Ciebie za wytrwalosc i zalatwienie Zuzi miejscowki w zlobku :)

Dorcia pewnie na fb wszystkie siedza, a na forum to juz nie laska ;)

Jejqu! Juz sie listopadowki 2012 zbieraja?! Jak ten czas zapitala niemilosiernie! Jak one sie rozpakuja to nasze dzieciaczki beda mialy rok!!!

Moja Miśka dzisiaj robila sceny przy jedzeniu, wygina sie przy butli, macha glowa, ryczy, piszczy- no myslalam, ze zajoba dostane, a przy sloiczku to juz wogole taka histerie odstawila, ze chyba ja pol bloku slyszalo.

Uciekam do wyra.

Do jutra Babenki!
12 lata 9 miesiąc temu #321781 przez mia1082
Witam kobitki

nasza nocka nawet jakos nienajgorzej minela zasnal o 19.00 pobudki o 22, 1.30, 4.30 i wstal na dobre o 6.00 i zgadnijcie co dalej jojczy :laugh: zregenerowal sily na kolejny dzien... my mamy dzis szczepienie... ciekae jak bedzie :unsure: trzymajcie kciuki

Malina - biedactwa tez tego nie lubie jak Kacperkowi cycucha daje a on sie tak strasznie zlosci... miejmy nadzieje ze dzis bedzie lepiej

Dorcia no rzeczywiscie ciszej jak daje rade nadrobic :laugh:

Zyczymy milego dnia :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #321784 przez emkapl84
dzien doberek :kiss: :kiss:
o matko jaka noc!!!!polozyłam mała spac o 19 i pobudka o 1...180 ml znikneło w sekunde to sie polozyłam a tu nagle gaworzenie z lozeczka słysze...no to udaje ze nie slysze...no to gaworzenie przeradza sie w placz..ja dalej twarda udaje ze nie slysze bo nie bede wstawac o 1 nad ranem!!!!!15 min placzu ..no to wzielam i ululalam odlozylam do lozka polozylam sie 5 min gaworzenie itp...i tak do 2!!!!!w koncu wzielam do siebie do lozka i spala prawie do 7!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: normalnie myslalam ze ocipieje z radosci ze nie musialam wstawac o 4
poza tym wszedl mi jakis bol w kark i nie moge ruszac szyja w prawa strone w gore i w dol bo strasznie bolo :( wysmarowałam vickiem...moze jak mnie rozgrzeje to bedzie lepiej bo naprawde nie a sie funkcjonowac trzymajac glowe w jednej pozycji..
dzis natalka sprobuje kaszki dla dzieci takiej od 4 m...brakuje jje jeszcze 4 dni wiec powinno byc ok :)
Mia trzymamy kciuki!!!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka