BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #321989 przez Dorciaition
Mia my używamy Bebilon i nic się nie dzieje. Kupki są, zaparć brak.

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #322000 przez iva 20
Witam :D
Mia moze przejdzie twojemu malemu z ubieraniem i sie przestawi ,ze polubi .Co do mleczka to nie wiem ,bo ja malej zadnego nie daje .. wiec porady brak ,ale wiekszosc daje bebilon tutaj na forum z tego co czytam :)
Emka super ,ze u siostry wszystko wporzadku i dobrze ,ze nie beda blizniaki hiihi
Ja bylam na spacerku z moja kolezanka z ta co pisalam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Przyszlam ze spacerku i malutka wlasnie pobawila sie i widze usypia :)
Obiadu chyba nie bede robic pojedziemy do sklepu to pizze zjemy :D a co tam:P

Sto latek dla dziewczyn wszystkiego dobrego o demnie i Nadudsi :D
12 lata 9 miesiąc temu #322007 przez mia1082
Dzieki dziewczyny w razie czego wiem co robic :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a Kacper jak zasnal o 11.00 w drodze z apteki tak spal do 13.15. Poszlam go nakarmic i razem zasnelismy. Ocknelam sie o 14.20 jak moj maly zaczal sie wiercic.... ale regenerujaca ta moja popludniowa dzemka :laugh: :laugh: :laugh: a juz myslalam ze mi dziecko podmienili bo u niego 30 min to max snu w dzien :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #322012 przez [email protected]
Dorcia-aż sie bojepomyslec co to by bylo...oczywiscie na pare godzin to bawiliby się swietnie ale jakby mieli razem trochr pomieszkac to OlaBoga Ratujcie światy heheheh- ja tez wyglądam listonosza i kurierow bo zakupki porobione:) A Darula to pulpecik na maxa hehe musze mu jeszcze inne fotki porobić bo ta tak z doskoku byla i niesotra za bardzo- nie mam teraz na nic czasu:(
Dorcia ja rozmawiałam z informatykiem(prywatnie jest hakerem hehe) i on mowi ze to nie problem z foru m ale asatowi sie coś posrało raczej i w aktualizacji jest jakis błąd
haha właśnie przyszły 2 paczki!!! nagroda od brzuchatek i smoczki :D
hahaha pomylili się i wszystkie smoczki dostałam po 2 sztuki:) odsyłac???
WOW ale super Tunika od brzuchatek- chyba ciążowa? nie wiem ale będe normalnie nosic bo nie widać ze ciążowa-zobaczy się jak przymierze-nie mam tu lustra na strychu-i kolczyki tez śliczne!!!

mia- jak cycuchy sflaczałe to bardzo dużo pij...zawsze bedzie wiecej mleka-moze słabsze troszke ale wiecej, no i pożądne obiady to mleko będzie treściwsze:) ale mam nadzieje ze maluszkowi przejdzie jak najpredzej! a ja do bełchatowa mam bardzo dlaeko ale teściu tam non stop ma delegacje spotkania itp w kopalni. i bardzo mnie cieszy ze uwazasz ze Daro podobny jest do mnie :D
mia ja zawsze zostawiam Darusia ze swoim mlekiem i jade, ale ostatnio dostałam w rossmanie mleko hipp takie od uroszenia do 6 misięcy i dałam pół puszki mojej mamie i pół w domu. no i raz jak nie było mnie dłużej a moje mleko się skończyło to mama zrobiła mu hippa i było ok. mysle ze nasze dzieci sa juz na tyle duże ze konsultacja w tej sprawie nie jest konieczna- przeciez lekarz i tak nie wie czy to mleko dziecku podpasuje- oni tez to robia na chybił-trafił a potem ewentualnie zmieniają.
ale jazda ze szczepieniem- ja ide do lekarza i u lekarza oni mają te szczepionki i tam płacę. a młody nieżlesie obrobił heheh-moj nie grymasi przy ubieraniu-tylko czapek nie nawidzi płacze az usnie:/

Malinka- a no Daro bardzo dorośle wygląda, jak na pół roczne dziecko conajmniej! a Michaśce moze jesc sie nei chciało? albo brzunio szwankował-Daro jak tak robi to po chwili idą gigantyczne pierdy i momentalnie nie to dziecko-cisza, spokoj i zdojony cycuś. właśnie zadzwonili do mnie z plusa ze jest telefon wiec jak Domiś wstanie to jedziemy JUHU!! a wczoraj miałam Ci napisać ze masz racje bo nie dzwonili nic

emka- normalnie ciesze sie razem z Toba ze sobie pospałaś hehehe a szyka- moze krzywo spałas? a jak nie to prócz vica opatul się szalikiem-zawsze to lepiej:)
amka- ja Ci dam pic Gusto przed moimi forumowymi oczami!!! NU NU NU!!!

Vestusia- super ze sie wyspałas i że Zuzole tak słoiczki wciąga:) aż sie nie moge doczekac jak to u nas bedzie!!! jeszcze jakies 3 miesiące(nie całe) i podam też heheh. co do ząbków. u nas większość mam stosuje zamrażacze-w niemczech sie je kupuke. to są takie małe rozpuszczalene kuleczki -daje sie je dziecku do buzi i one schładzaja dziąsła i nic nie boli-ja Domisiowi nie dawałam bo nawet nie wiedziałamże ząbkuje- a i jużpisałam kiedyś ze masowałam mu dziąsła-tak z mojego kaprysu- taką nakładką na palec itez te materiałowe sa najlepsze bo mają różnej grubości guleczki

iwa - no to jak juz skore sciskasz i cellulit widac to skandal, jak moglas sie do takiego stany doprowadzić??? hahah szalona- kobieto! ja to mam taki cellulit ze nic sciskac nie musze! on mnie po prostu nigdy nie opuszcza i zawsze wszędzie pokazuje się razem ze mną hehehh

róża- ja tez na gruponie kiedys to kupiłam- 100 zdjęć za 30 zł w tym przesyłka- i przez cały rok to działa ze mogę za kazdym razem płacić 30 i wysyłac 100-ale kurde jak zobaczyła te procedury to zrezygnowałam-za trudne hahahha-jeszcze grupon aktywny wiec muze sprobowac:P

no i stolat dla ANYANKI!!!

Daro mój tak pięknie bawi się paluszkami-dotyka jeden za drugim, starannie ogląda...i usypia:) właśnie kima tu koło mnie a Domis coś popłakuje przez sen u siebie-ale śpi dalej.
tak wiec wpadłam z dzieciaczkami do Tatuta a on jeszcze spał-pozwolił sobie w urodziny hehe. ale bardzo się cieszył(musiał hahaha) zjedlismy ładnie razem sniadanko, posiedzieliśmy przy herbacie i poszlismy na spacer. domiś dojrzał tesciową w sklepie z ciuchami i jak weszliśmu to Domiś wziął manekina noge z pięknymi skarpetami za kolana z ozdobna końcókwką-i tesciowa mi je kupiła jak zobaczyła jak mi sie oczy zaświeciły hehe, wyszlismy do mojego taty bo czekał z Darusiem i akurat przyjechała karetka po mojego wujka-to tato tej kuzynki 15 letniej co Wam pisała ze taka fajna i ze się opiekuje Domisiem czesto. jej ojciec był alkoholikiem ale juz nie pije a ma cukrzyce i nie chce brac lekow- no on wygląda jak żyjący kościotrup! żółto-szary taki i waży chyba z 30 kg-no przesadzam pewnie wazy wiecej-ale na tyle wygląda...no i już jest w takim stanie ze karetka na sygnale go zabrała-on pewnie predko umrze, tak przynajmniej wygląda:/
a teraz zmykam grzać gołąbki-tata właśniemi przyniósł-więc dziś mam wolne z gotowania:)
a potem jedziemy po moj nowy telefonik i po prezent dla Ali na jutrzejsze urodzinki za płotem :D ale fajniutko!!!! miłego dzionka kobietki moje kochaniutkie
cmok cmok cmok!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #322019 przez [email protected]
aha co Wam jeszcze zapomniałam powiedzieć
wczoraj wzięłam odciski dłoni Domisia jak miał 3, 6, i 12 misięcy...i Daro w tej chwili ma pękę jak Domis w wieku 6 miesięcy!!!! ale chłopina mi rośne hehe!
ok uciekaaaam
buzi!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322079 przez kima
Hej Kobietki, ja ostatnio bardziej ta podczytująca.

Dużo skrobiecie, ale staram się być chociaż troche na bieżąco.

Kubuś zasypia ostatnio zawsze o 12 w nocy (niczym wilkołak :lol: ) za to rano odsypiamy, czasem nawet do 10, 11. Dzwoniłam nawet dzisiaj do tej położnej środowiskowej czy go budzić na jedzenia, gdy śpi po 8,9 godzin, ale mówiła, że jeśli waga ok,to nie ma potrzeby. Ale ja będę musiała i tak wstawać pewno k.3-4 i ściągać, bo cyce strzelają.

Uspokoiłyście mnie na facebook'u z tą @. My dalej cycujemy, także będę czekać spokojnie na @.

A tak wogóle to się zastanawiałam ostatnio jak to jest, jak już zaczniemy dawać jabłuszka i zupki, itp. to potem dalej cyc, czy trzeba dodawać np. bebilon czy inne mm? Uświadomcie mnie, bom ciemna :P

Dzisiaj nie byliśmy na spacerku, bo pogoda fatalna, więc nawet na balkon go nie wzięłam ;)

Kubusiowi też się pocą nóżki, czasem podśmierdują, ale to rzadko, właśnie tak jak u Madziaski, gdy ma b.grube skarpetusie.

Vestusiu, jestem pełna podziwu za to stanie w kolecje po nocach - niczym za komuny za szynką :P

Iva tą koleżanke to bym w tyłek kopnęła, a Ty się przejmujesz. Ojj nie warta tego.

Wklejam Wam tu mojego szkrabka, który dzisiaj kończy 4 miechy :)

I wszystkiego dobrego dla Aurelci, bo ona dzisiaj kończy 3 :kiss: i dla TyszAnki i AnyAnki :kiss: (ojj, same Anki tu ;) )

12 lata 9 miesiąc temu #322082 przez madziaska
Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych dzidziusiow KUBUSIA i AURELKI oraz mamusiek ANYANKI i TYSZANKI :)
12 lata 9 miesiąc temu #322083 przez kima
Ojj i spóźnione buziaczki dla mojej synowej Hanulki :kiss: :kiss: :kiss:

Dorcia ja nawet nie wpadłam na to, że można zrobić podziękowania dla gości na chrzciny ;) jakoś mi się to z weselem tylko skojarzyło ;) a u mnie już po fakcie :silly:

Forum mi się dzisiaj strasznie zwieszało, wogóle ostatnio mi fatalnie wchodzi ;)
12 lata 9 miesiąc temu #322086 przez emkapl84
:kiss: :kiss: :kiss: dla Kubusia i Aurelki :kiss: :kiss: :kiss:
Własnie dałam Natce "creamy porridge" czyli cos w rodzaju owsianki dla dzieci od 4m życia...i ładnie zjadła...troche sie krzywiła...troche nawet usmiechała..ale jeszcze tydzien temu nie chciała(albo nie umiała) połknąć marchewki a dzis zjadła wszystko :lol: :lol:
zakupilismy dzis z M krzesła stól i parasol na ogród :lol: i w przyszłym tyg kiedy odwiedza nas jego przyjaciele zrobimy pierwszego w tym roku grilla.. u nas od 2 tyg temp 14 stopni wiec powinno być ok :)
Kima ale ma Kubus sliczne oczka :)
12 lata 9 miesiąc temu #322088 przez kima
Emka oczka po mamusi :lol: :lol: :lol:

Ehh zazdroszczę Wam tej pogody, u nas dzisiaj ledwie 4 st. straszne wiatrzysko i padało ;) nosa by z domu nie wychylił, ale na szczęście przyszła do mnie psiapsióła, przyniosła Kubusiowi różową grzechotkę i przepraszała, że nie było w innym kolorze ;) :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #322097 przez Batmanik
Witam
laptopa juz odebralam z naprawy ale wejsc na forum nie moge poniewaz wyskakuje komunikat okoniu trojanskkiam:-otakze. Forum jest zawisrusowane
ale wpadlam napisac. Ze u nas w sumie oki tylko igor wstal z goraczka i od razu pojechala, do lekarza i jak sie okazalo musimy malla odizolowac wiec jest u moich rodzicow a u nas ogolnie wszystko po staremu...jak tylko forum bedzie odwirusowame to bede z wami czzesciej

milego wieczorku
12 lata 9 miesiąc temu #322112 przez iva 20
:)
Kima przystojniaczek z twojego Kubunia:) No oczka to ma ladne!!

Emka super, ze Natala wszystko ladnie zjadla to dlatego tak ladnie wazy :)

Sarna ty sie nie smiej ze mnie hihi bo 3 lata nie mialam celulitu:P:P a tak na powaznie to bym nie chciala go miec latem jak bede pokazywac swoje nogi :P

Ja mala wykapalam , a teraz zasypia sobie :) Bylismy z M na zakupkach i spotkalam w sklepie makaroniki do okna to sobie kupilam i od razu powiesilam tak sie cieszylam ze je mam :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322152 przez Dorciaition
Kima Kubuś jest cudowny! Ach :) Oczka ma naprawdę niesamowite :)

Ucałuj Go mocno od nas Luska a Ty koniecznie Aurelkę :kiss: :kiss: :kiss:

Emka fajnie, że Natalce dopisuje apetyt :)
Wow, już grilla- zazdroszczę :)

Sarna ale Ty ostatnio dużo urodzin masz :)
Ojejciu biedna ta dziewczyna.
Smoczków nie odsyłaj, a co tam ;)

Batmanik zdrówka dla Igora

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322158 przez Dorciaition
A tutaj moja Kaczuszka

Ze swoją kaczuszką

Załączniki: