BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #322512 przez mia1082
kamizelka nie chce sie dodac :(
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #322518 przez emkapl84
mia wow super ze do 8 pospałas ja tak szczerze od 6 listopada najpozniej wstaje o 6!!!! ciuszki super bedzie mały przystojniaczek :lol:
M poszed na siłownie...a ja juz po sprzataniu jestem...obiadek ugotowany :lol: nic tylko pozostaje mi sie relaksowac :lol:
moj maly zgredek wlasnie sie budzi...lece do niego
13 lata 1 miesiąc temu #322559 przez mia1082
A my na spacerku jestesmy bo u nas piękne słoneczko swieci :laugh: strasznie cichutko tu od jakiegoś czasu a ja mam dużo wolnego czasu bo ostatni tydzień to sama z Kacperkiem jestem....tyle ten Moj A. pracuje ze szok i w domu jest tylko gosciem :( na dłuższa metę to takie dobijajace jak się nie ma nawet do kogo buzki otworzyć. Dobrze ze za dwa tyg moja mama przyjedzie to chociaż na kilka dni będę miała jakieś towarzystwo...
13 lata 1 miesiąc temu #322561 przez [email protected]
my przed chwila wrocilismy ze spacerku-łazilismy od 11, Domiś juz śpi-a Daro nadal:)
ja zabieram sie za reszte fotek...moze kiedys skoncze:9
potem dorzucie pare fotek dla Was jak obiecałam
a gdzie Malina nam zaginella? to az do niej nie podobne:P
BUZI
13 lata 1 miesiąc temu #322563 przez [email protected]
dziewczyny śliczne ciuszki:)
a sukienunia boska- boze mam nadzieje ze i ja kiedys bede kiecuszki kupowac:)
13 lata 1 miesiąc temu #322567 przez luska
hej laseczki

Emka sukieneczka jest słodka , Natalka będzie pięknie wyglądała :lol: :kiss:

Wezcie mi nic nie mowcie o tej lasce.czekam na maila już ostatniego od niej i jak mi tym razem cos wykreci to wystawie negatywa i tyle , bo niepoważna jest.

U nas też piękna pogoda.......byliśmy tez z młodzieżą na spacerku , wróciliśmy po 1.5h , bo młody kupę zwalił i marudził , ze dupa go boli :P Mala śpi , młody się bawi samochodami wiec chwila dla siebie , bo mojego nie ma B)
My w tym tygodniu mamy w planach ksiedza B) ale kurcze i tak jestem w kropce , bo nie wiem czy w domu robic czy w lokalu na ile osob B) Olek mala w domu na 40 osob w wielkanoc
dziewczyny napiszcie jak wy planujecie
13 lata 1 miesiąc temu #322568 przez luska
Sarna na pewno bedziesz:)my z Łukaszem juz przyjmujemy zakłady kto nam kolejnym razem wyjdzie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #322570 przez Dorciaition
Emka piękna ta kieczuszka, naprawdę.

Mia Ty też wylicytowałaś fajne rzeczy.

Sarna na pewno będziesz kupowała kiecki, tylko musisz sie wziać za robotę ;)

Luśka Aurelka jak zawsze pięnie wygląda. Ten bodziak jest świetny. Ze Smyka prawda? Chciałam kupić taki Lence na lato, ale nie było rozmiaru. Nie pomyślałam, że można też tak fajnie go założyć z rajstopkami.

Luśka mówisz o chrzcinach? My mamy tylko na 11 osób. W lokalu, a później na luzie już w domku ze szwedzkim stołem.

My dzis łazilismy po galerii. Tyle miałam w planie kupić, a skończyło sie tylko na koszuli i staniku.

Alanek[*] :(
13 lata 1 miesiąc temu #322573 przez luska
Docia nie wiem czy ze smyka , bo mala go dostała w prezecie ale dokładnie jest świetny.Wyglafa jak prawdziwa balerina, no i mam zamiar kopić jej jeszcze z dwa takie bo z rajstopkami fajnie wygląda :silly:

Z chrzcinami to fajnie ,uroczysty obiad bez latania i meczenia się , a później na luzie.Ja to bym chciała tak jak Olo miała , bo było bardzo fajnie.Rozkreciła sie calkiem niezła imprezka :silly: Tylko , ze to raz kupe roboty , dwa to i trochę nas to kosztowało ale suma sumarum nam sie podwójne zwróciło w prezentach :lol:Młody zgarnął ponad 3tysie , miski zabawki :lol:
Musze dziś usiąść i policzyć ile teraz ludziow by było , bo z roku na rok coraz więcej ich jest ;)

Ide mloda budzić bo mi zaraz cycuch rozsadzi śpi od 13, a jadła o 12 a prawie 16 czyli już jedno karmienie przespała i zaraz z drugim zrobi to samo B)
13 lata 1 miesiąc temu #322578 przez emkapl84
ale mam leniwa niedziele :lol:
sarna bedziesz bedziesz kupowac kiecuszki :lol: :lol:
luska ja zapraszam okolo 20 osób na chrzciny i zapraszam gosci na obiadek do restauracji, ktora znajduje sie na przeciwko kosciola wiec fajnie, ze bedzie tak blisko :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #322597 przez Dorciaition
Luśka w taki razie na pewno ze Smyka. Tylko nie wiem czy jeszcze będą, bo ja byłam dziś i nie widziałam.

My robimy w restauracji bo małe mieszkanko mamy i kuchnie z aneksem, więc za dużo smrodu by było ;)
Niestety też to nas sporo wyjdzie, bo za osobę 120 zł, a to tylko obiad i kawa. Do tego tort, napoje, alkohol i co mnie najbardziej denerwuje- obsługa. No ale co zrobić. Mamy jedną Lenkę wiec mozemy zaszaleć ;)

Emka a Ty kiedy masz chrzciny? W Anglii? Fajnie, że restauracja blisko kościoła, dla nas też było to ważne.

Ile płacicie księdzu za chrzest?

Anda teraz mnie ucho boli :( Ale jak :( Co na Twoje brałaś?

13 lata 1 miesiąc temu #322598 przez emkapl84
dorcia 2 czerwca w Polsce :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #322602 przez Dorciaition
O to zazdroszczę, że w czerwcu. Żałuję, że nie zdecydowaliśmy się w cieplejszym miesiącu :)
Szkoda, że nie niedziela nie wypada 1 czerwca ;)

13 lata 1 miesiąc temu #322609 przez emkapl84
dorciano dokladnie :lol: a my mamy chrzciny w sobote bez mszy bo m jest osoba niewierzaca i nie chciał za bardzo mszy...zgodziłby sie gdybym go poprosiła ale sama ceremonia chrzcin tez mi odpowiada...
a wogole to jestem glupol bo od dwoch dni dawalam malej cos jak owsianke i bylo spoko a dzis dalam jej jabluszko i patrze na brzuszku wysypka!!!!i nie wiem teraz czy od jabluszka czy owisanki czy tak po prostu od niczego......
a w ogole mala od dwoch dni tak mało je, ze zaczelam sie martwic...normalnie co 3 godz daje jej 120-150 a wczoraj i dzis po 60-90 je..myslicie, ze ma na to wplyw to, ze troszke jabluszka czy owsianki sprobowała???no chyba nie powinno bo dałam jej tego po 2-3 łyzeczki...eh te dzieci :huh: :huh:
13 lata 1 miesiąc temu #322625 przez luska
Docia moze to tez zależy w jakim smyku , ale będę szukała :P

Emka no 20 to już sporo.Fajnie , ze lokal tak blisko.u na właśnie lokalu blisko brak fajnego nawet B) heheh będziemy dziewczynki nasz prawdopodobnie chrzcić w ten sam dzień , właśnie tez bym wolała , ze przypadało na 1 wtedy mam tez rocznice :)
A co do apetyciku Natki to wydaje mi sie , ze to moze przez owsianke , bo ona jest syta.a jak cos ja uczuliło to moze brzuszek ja pobolewa i dlatego mniej je??Stawiała bym na jabłko.

Olo własnie padł nam na dywanie ale co sie dziwic jak wojował w nocy od 3 do 4.30 jak nie dłuzej bo po 4 to ja zasnęłam.A po 5 się młoda na cyca obudziła hehe te moje dzieciaki kiedyś mnie wykończa ;) w sumie jak tak teraz licz to spałam aż 4 h B)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia