BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #322170 przez Dorciaition
emkapl84 napisał:

oooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!czadowa jest :lol: :lol: :lol:

Alanek[*] :(
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #322173 przez Malina86
Czesc Mamcie!
Pisze z telefonu bo kompa mi się nie chce włączać, a wcześniej nie miałam czasu bo oczywiście co? Wizyta teściów! Humor mi się popsuł już na całego... Jutro coś więcej skrobne.

Aurelko i Kubusiu buziaki na Wasze miesiecznice. :kiss:

Anyanka dla Ciebie również najlepsze życzenia.

Idę walnac browara :)
12 lata 9 miesiąc temu #322181 przez kima
Dorcia Lenka jaka damesa :)

"kwiaty we włosach potargał wiatr" :lol: :lol: :lol: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #322187 przez Dorciaition
Ojeju Malina! Koniecznie po wizycie musisz sobie wypić piwko, nie ma co. Daj znać jutro jak było.

Kima, no pewnie, a co ;)

Włożyłam jej opaskę bo chciałam zrobić jakieś ładne zdjęcie do zaproszenia, ale słabo pozowała ;)

12 lata 9 miesiąc temu #322212 przez luska
hej laseczki

Iva dokładnie jakk piszesz olej "koleznaczke" :dry: eh tak to jest z ludzmi , chociaz ja nie narzema bo na około ma super psiapsiół na których nie raz mogłam polegać w najtrudniejszych chwilach :)

naj naj dla obu Ani :kiss: :kiss:

Madziu to podwójnie 3 mam kciuki za małżonka(przyszłego :P ) bedzie na pewno dobrze
Spóznione naj dla Haneczki
emka no i tak, ze dajesz rade.......ja pewnie o tej 17 to bym zgon była.Spac moge isc o 2 w nocy nawet ale r :) no jak mam wstac o tej 6 to masakra, chciaz olo do bodajże 8mca wstawał o 5 B)

sarna to ci Domis numer wykrecił :P

Katka na pewno wszystko bedzie dobrze :kiss:

hehe Darus jak usmiech zniewalajacy :kiss:

Vestusia to super , ze żłobek załatwiony

emka hehe no to oby podudek o takiej godzinie było wiecej :silly:

vestusia ja tez juz sie zaopatrzyłam w ta szczoteczke na palec one sa z babyono, ale małej jeszcze tym nie molestuje , bo do zebów(mam nadzieje) jeszcze jej daleko.

Docia to od rana super niespodzianka :laugh: tez tak chce :silly:
K
Kima Kubunio ślicznie wygląda :kiss:

Ach dzikujemy za zyczenia no i naj dla Kubusia :kiss: :kiss:

Hheh Docia Lenka jest boska a ta opaska z kwiatem, super wyglada
12 lata 9 miesiąc temu #322217 przez luska
Poczatek marca urodzinowy jakis , bo na fb co rusz komus zyczenia składam no i moj małz dzis tez latka konczył :)

a u nas tragedia w domu B) Teściowej młodsza córa wrodziła ze szkoły z wszami :ohmy: :ohmy: :ohmy: Teściowa wkur......taka w pon do szkoły jedzie , a my wszyscy profilaktycznie walczymy , Olowi to z przerażenia włosy ścięłam :( :( :( niby mała czyściutka główkę ale wolałam zapobiegać , bo oni się często bawia.Teraz ja sama siedze z włosami w ocie zamoczonymi , tez mi sprawdzali hery niby oki , ale dzwonilam do mam i instrukcje dostałam , bo mamcia moiwła , ze ja niesety mam podatne włosy ,a jak sie u mnie pojawia to mam tydzien z zycirysu wyjety B) Mam tak geste wlosy , ze to tyle trwa.

Jak tak dziewczyny czytam o wadze waszych dzieciaczków(Olafa waga mnie zabiła, Anda szacu dla twojego kręgosłupa)to mam wątpliwości czy aby młoda dobrze przybiera , bo wazy tylko 5,500kg czyli od 18.01 do 29.02 przybrała tylko kilogram B) B)
Musze na siatkach centylowych luknąc, ale jak na razie byla na 3centylu czyli dolna granica normy B)

Mam jeszcze problem , bo 18.02 wygrałam aukcije albumu dziecka i laska miała wysłac za pobraniem poo tygodniu nic do mnie nie doszło napisalam wiec maila, odpisała mi, ze bardzo przeprasza ale była chora i wysle w pon , no i jutro minie kolejny tydzień , mam już mega wkur......i sie zastawiam czy negatywa nie wystawiać :unsure:
12 lata 9 miesiąc temu #322241 przez [email protected]
Dorcia`-śłiczna ta Nasza kaczuszka;P ale co chce powiedzieć że jesli robisz zdjęcie na zaproszenie to zrób je na lednolitym albo jaksnym tle-bo dzidzia się gubi w takim przypadku-a zdjecie bedzie małe i czarno buiałe to juz w ogole ciezko małą zobaczyc-mowie Ci, rzuć jakies przedcieradło albo obrus za nia -na kanape czy gdzies i tak fotke zrob :*
co do smoczkow to faktyycznie-nie odsyłam...i tak Domis już 2 zakosił haha wyrzuciłam kilka starych i zostawiłam tylko te 2 nowe i jeden stary....musze go oduczyć całkiem-ale to jest choroba coraz trudniejsze:/

Kima-no cudenko synus Twoj:)

Lusiaczku-łoj wszy cieżka sprawa-ale dacie rade. A jak Olo Dał sie ? żeby włosy pobciąć?
co do komentarza hmmm napisz do babki raz jeszcze -jak nie wysle to negatyw, jak wysle to albo neutral albo w cale nie wystawiaj-ja tam ludziom wierze jak mowią że chorzy czy coś-ale zwykle robia mnie w bambuko:/

Ivcia- no cellulitu to nikt by nie chciał, ale skoro widac tylko gdy naciskasz to zniknie za pare dni przy cwiczeniu:)

a ja kupiłam sobie dzisiaj takie cuś do robienia brzuszków-promocja w rossmanie:P
bo sama to pffff no way! nie daje rady heheh
nowy telefon wymiata!!! taki madafak ze głowa mała-nie wiem kiedy go ogarnę heheh
no ale za tydzien dopiero bede go uzywała- bo nowa umowa dopiero od 09.03 a jak jak teraz wsadze karte to on bedzie chciał sie łączyć z inernetem a ja na starym pakiecie internetu nie mam wiec rachunek byłby mega wysoki!
ok idę spać bo w tym tygodniu jestem okropnie zaganiana i bardzo żle spie:/-nawet nie miałam czasuna książkę:( wczoraj z koleji chciałam zrobić spa- to usnelam w wannie i obudzialm sie jak woda juz letnia była:( a dziś już za pozno ehhhh

śpicie dobrze kochaniutkie!!!

STO LATEK DLA NASZYCH SOLENIZANTOWYCH DZIECIACZKÓW buzka!!!
12 lata 9 miesiąc temu #322249 przez emkapl84
dzien doberek!!!1
pobudka standardowo kolo 5 ale M wstawal dzis do malej wiec sie wyspalam...mala oglada klub przyjaciol myszki miki a ja(sarna nie czytaj tego momentu)pije kawke...czyli poranek jak zawsze
sarnaw telefonie masz opcje :transfer danych wł/wył. i jak jest na wył to nie ma prawa połaczyc sie z netem..poza tym jest tez funkcja bezprzewodowego internetu ja mam w domu net i szukam na tel mojej sieci wi-fi i odbieram na telef net za darmo jak jesstem w domu :lol: zaraz obok kulinarnego stworzy sie nam kolejny watek- techniczny :lol:
luska moja mala teraz przez miesiac przytyla tylko 500g i wszystko jest ok bo tak nam powiedziala polozna :lol:
milej soboty mamusie :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322256 przez Dorciaition
Dzień Dobry :)

U nas pobudka o 6, ale tak pięknie słoneczko świeci, że nie chce mi się już spać. Zdążyłam wyprasować, pranie zrobić.
Emka na zdrówko- też popijam kawusie - latte machiato caramel :silly: Cudo! Sorrki Sarna :) Póżniej nadrobisz :)

Sarna co do zdjęć i tła to nie zwracałam na to uwagi, bo oni całkowicie tło usuną. W innym wypadku nie przesłałabym im zdjęcie, gdzie jest "rozwalone" łózko ;)

Luśka moja 2 tygodnie temu ważyła nie całe 5800, więc w przeliczainu do Aurelki "wieku" to bardzo podobnie.

A z tymi wszami to masakra. Mam nadzieję, że do Was nie zawitają. Kurcze, skąd to się bierze?

Luśka poczekaj z tym negatywem, choć faktycznie przegięła. Mogła kogoś poprosić o wysłanie. Albo Tobie napisać. Kuźwa, a jak by to było na prezent to juz by była lipa.
Ja też już tydzień czekam na kieckę dla Lenki. MAm nadzieję, że w poniedziałek dotrze.

Sarna koniecznie zrób w telefonie to co mówi Emka. Jak zakupiłam sobie nowy tel. to nawgrywałam pełno aplikacji, no i jak byłam w domku gdzie jest wi-fi to ok ,ale aktualizacje ściągały się tez poza mieszkaniem więc pobierało kasę, no i gdzie mam abonament 70 zł tak miałam rachunek w sumie za nic 200 zł.

Emka a może Ty będziesz wiedziała: jak mam wyłączony ten transfer to nie mogę odbierać ani wysyłać mmsów. Masz na to jakis sposób?

12 lata 9 miesiąc temu #322260 przez emkapl84
Dorcia no wlasnie nie wiem ...u mnie te mmsy to przychodza czasem po godzinie albo dwoch od wyslania przez kogos wiad....ale jak pobieram mmsa to bardzo malo i tak mi ciagnie z dostepnego na miesiac limitu wiec jakos bardzo mi to nie przeszkadza...ale to fakt trzeba ciagle wylaczac transfer danych bo tel automatycznie cos tam sobie aktualizuje sciaga itp..jak m wroci zpracy to go jeszcze zapytam
zazdroszcze sloneczka u nas jak na zlosc w weekend pada :(
12 lata 9 miesiąc temu #322262 przez [email protected]
Dorcia, Emka - ...GRRRRRRRRRRRR hehehe
12 lata 9 miesiąc temu #322263 przez [email protected]
co do telefomu- dziewczynki ja tez mam w domu wifi- i jak Wam pisałam ze odkryłam forum w telefonie to wlasnie prze4z wifi się łączyłam, ale teraz mamy nowy komputer na strychu i ruter trzeba było przemieścić i juz wifi nie łąpie mi w sypialni.
Dorcia jak moj tata miał nowy telefon to jeden klaisz główny był od inernetu- bz sensu i to taki ze zawsze pod palec wlazł hehe wiec zadzwoniłam do plusa i mu odłączyli internet ale i w związku z tym nie moze wysyłać ani odbierać mmsó bo to jeden system za to odpowiada:/

Emeczka- bede musiała zaraz rozgryść te opcje i wyłącze interet na ten tydzien...jeszcze 6 dni heheh

moja nocka dzisiaj kiepska. Darusia męczyły pierdzioszki i przez to potrzebował smoczka, a ze sie wiercił to go ciagle gubił!
poszedł spac po 22 bo zabawiliśmy za długo u rodziców no i o 1 obudził się na pierś:/
o 2 przylunatykował do nas Domiś
a o 4 znowu pierś i pierdzioszki więc wziełam Darulke i spałam z nim u Domisia w łóżkuz maluszkiem a Domis z Adamem w naszym łozu... noi i tak pizdziec z wyspania się bo o 6:30 prpzszdł do mnie Domiś i obudzi małego...już nikt nie spał-a ja oszywiście zombi :(
12 lata 9 miesiąc temu #322264 przez Dorciaition
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

Dorcia, Emka - ...GRRRRRRRRRRRR hehehe

:P :P :P

12 lata 9 miesiąc temu #322266 przez emkapl84
sarna to wiesz jak ja sie codziennie czuje :lol: :lol: a z tym lunatykowaniem to tez masz wesoło :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #322268 przez emkapl84
a odkrylam wczoraj szampon na ciemieniuszke bo natalka nadal ma...przy okazji wbilam sobie do glowki nowe ang slowko cradle cap(ciemieniuszka)i przemylam wczoraj wlosy natalce i dzis rano glowka prawie bez ciemieniuszki...czysciutka ladniutka pachnaca :lol: :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia