- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #320743 przez mia1082
sarnaheheheh niezla z Ciebie aparatka zawsze jak czytam Twoje posty to sie smieje.... co do telefonu i kibelka heheh dobrze ze tylko tekst bedzie przekazywany na forum
a powaznie to super sprawa nie zawsze mi sie chce logowac na kompa a tu tylko klik i juz jestem w necie
a Dominik zartownis maly dzielny pacjent masz racje 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
iva jak Ty to robisz moj maly to 30 min i zaraz do domku chce i tak ma od urodzenia
jak byl malutki to zawsze po 20 min kupsko walna i z rykiem wracalismy do domu. Dobrze ze w bloku nie mieszkam bo jakbym miala wyprawe robic na 20 min to chyba bym sie zalamala.
I zapomnialam czyj maz scigal sie z beretami w carrefour
ale usmialam sie po pachy

Powiem Wam ze moj zdolniacha od wczoraj nauczyl sie podnosic nozki do gory i ma z tego tyle uciechy
jakos nie moze tego ogarnac ze ma stopy bo zawsze taki zdziwiony

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
iva jak Ty to robisz moj maly to 30 min i zaraz do domku chce i tak ma od urodzenia

I zapomnialam czyj maz scigal sie z beretami w carrefour

Powiem Wam ze moj zdolniacha od wczoraj nauczyl sie podnosic nozki do gory i ma z tego tyle uciechy

Temat został zablokowany.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 miesiąc temu #320750 przez Dorciaition
Hello.
PRzeczytałam, ale padam na cyce.
Wcześniej nie pisałam, bo w robocie byłam, a tam Avast :/ Później 2godzinny spacer i w domu obżarstwo, bo aż nie dobrze było mi od głodu.
Róża ja też dziś załatwiłam chrzest u ksiedza. Jakoś dzięki temu jestem spokojniejsza. NO i tort zamówiliśmy.
Wieczorkiem się odezwę.
AAa, Sarna nie wiem czy dostałaś maila. Jak na stronie Dolce zamówisz za 60 zł to jakaś kawa jest w prezencie.
Ha ha Róża z beretami cieżko wygrać
Niby takie schorowane, ale jak promocja czy miejsca w autobusie to biegają jak 20latki.
Luśka chciałabym Cie zobaczyć na tej jodze
Emka fajnie, że NAtalce mata się spodobała
Cudna jest. Natalka oczywiście 
Sarna Domiś jest niesamowity he he. Teśc zajebisty!
Śmigam moje dziecię obudzić, bo śpi ciągle.
PRzeczytałam, ale padam na cyce.
Wcześniej nie pisałam, bo w robocie byłam, a tam Avast :/ Później 2godzinny spacer i w domu obżarstwo, bo aż nie dobrze było mi od głodu.
Róża ja też dziś załatwiłam chrzest u ksiedza. Jakoś dzięki temu jestem spokojniejsza. NO i tort zamówiliśmy.
Wieczorkiem się odezwę.
AAa, Sarna nie wiem czy dostałaś maila. Jak na stronie Dolce zamówisz za 60 zł to jakaś kawa jest w prezencie.
Ha ha Róża z beretami cieżko wygrać

Luśka chciałabym Cie zobaczyć na tej jodze

Emka fajnie, że NAtalce mata się spodobała

Sarna Domiś jest niesamowity he he. Teśc zajebisty!
Śmigam moje dziecię obudzić, bo śpi ciągle.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #320784 przez emkapl84
Madziajejku!!!!!strasznie ci współczuje tego wszystkiego...zobaczysz ze na pewno niedługo los sie do was usmiechnie..nigdy nie ma tak, zeby ciagle cos bylo zle...trzymam za was kciuki...

Sarnazawsze biore Natalke i ona bawi sie ze mna z 20 minut a potem zaczyna płakać i musze robic mleko i pozniej znowu z godzina zabawy i dopiero jakies 2 godz od pobudki ona znowu zasypia...a i strasznie mnie irytuja tacy ludzie jak twoj tesc(mma nadzieje, ze nie masz mi tego za złe)byłam kiedys z bardzo bogatym facetem i jego jciec miał takie samo podejscie...ze jak komus w zyciu nie wyszło to znaczy, ze jest nieudacznikiem i nie ma mu co wspolczuc i ze nie powinno sie pomagac biedakom i zebrakom bo to ich wybor, ze tak zyja...masakra jakas!!!!
wlasnie ogladam rozmowy w toku i tytul odcinka cos w rodzaju zrobiles mi dziecko i zniszczyles mi cialo
i jedna laska powiedziala, ze nienawidzi swojego wygladu po ciazy i czasem jak jej coreczka placze to nie ma ochoty jej podnosic itp jak widzi jaka ona jest sliczna!!!!!!nie wiem skad sie tacy ludzie biora...
M zabral Natalke na spacer, zebymmiała chwilke dla siebie

Sarnazawsze biore Natalke i ona bawi sie ze mna z 20 minut a potem zaczyna płakać i musze robic mleko i pozniej znowu z godzina zabawy i dopiero jakies 2 godz od pobudki ona znowu zasypia...a i strasznie mnie irytuja tacy ludzie jak twoj tesc(mma nadzieje, ze nie masz mi tego za złe)byłam kiedys z bardzo bogatym facetem i jego jciec miał takie samo podejscie...ze jak komus w zyciu nie wyszło to znaczy, ze jest nieudacznikiem i nie ma mu co wspolczuc i ze nie powinno sie pomagac biedakom i zebrakom bo to ich wybor, ze tak zyja...masakra jakas!!!!
wlasnie ogladam rozmowy w toku i tytul odcinka cos w rodzaju zrobiles mi dziecko i zniszczyles mi cialo

M zabral Natalke na spacer, zebymmiała chwilke dla siebie

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #320810 przez Malina86
emka ogladalam te rozmowy w toku- porazka... Te laski to chyba utyly po 30 kg w ciazy skoro teraz tak wygladaja. Tyle czasu po porodzie i nie pomyslaly, zeby jakos zadbac o siebie, tylko do telewizji poszly sie zalic. Zenada.
sarna, ale sie usmialam z Domiska! A to aparat!

Jak ktoras kupuje Bebilon Comfort to w Realu jest za 26,19zl wiec tanio
emka ogladalam te rozmowy w toku- porazka... Te laski to chyba utyly po 30 kg w ciazy skoro teraz tak wygladaja. Tyle czasu po porodzie i nie pomyslaly, zeby jakos zadbac o siebie, tylko do telewizji poszly sie zalic. Zenada.
sarna, ale sie usmialam z Domiska! A to aparat!

Jak ktoras kupuje Bebilon Comfort to w Realu jest za 26,19zl wiec tanio

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #320815 przez Malina86
Poprosilam Malza zeby mi kawe zrobil i ja patrze, a on mi leje do tej kawy smietanke laciata do zupy!!! Mowie, ze smietanka do kawy jest w lodowce, a on, ze nie, bo wywalil bo ponoc tam nic nie bylo! Akurat! I poprosic takiego o cos

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #320939 przez Dorciaition
Emcia u Ciebie też mam nadzieję, że problemy miną szybciutko.
MAlinka no Twój mąż się popisał
A postawił coś w związku z nową pracą? 
Lenia coś nie moze usnać, popłakuje. Godzinę ją na rękach nosiłam. Chyba mi odpadnie. Pospałą 5 minut i koniec. Teraz KRzysiu ją zabawia.
Emcia u Ciebie też mam nadzieję, że problemy miną szybciutko.
MAlinka no Twój mąż się popisał

Lenia coś nie moze usnać, popłakuje. Godzinę ją na rękach nosiłam. Chyba mi odpadnie. Pospałą 5 minut i koniec. Teraz KRzysiu ją zabawia.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #320947 przez Malina86
Dorcia no wlaśnie Redsa popijamy
Ide jakies kanapki zrobic, bo oczywiscie jestem glodna, a tak sie obzarlam w KFC, ze mowilam, ze nic juz nie tkne dzisiaj- nie wyszlo
Zegnaj bikini, witaj kombinezonie pletwonurka 
Pewnie sie Lenia wyspala za dnia. Miśka dzisiaj tez caly dzien spala, troche dluzej ja przetrzymalam, ale teraz juz spi- zobaczymy czy do rana

Pewnie sie Lenia wyspala za dnia. Miśka dzisiaj tez caly dzien spala, troche dluzej ja przetrzymalam, ale teraz juz spi- zobaczymy czy do rana

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #320969 przez emkapl84
Mój aniołek tez spi,,,m powinien byc na nocce ale zadzwonil do pracy i wzial wolne bo nie chciał mnie dzis sama zostawiac
no i ogladamy mecz...
Malina jak zwykle robisz na cos smaka...kfc, reds
a kombinezon płetwonurka na pewno ci nie grozi....spalicie wieczorem z M te zbedne kalorie

Dorcia powodzenia w usypianiu Lenki...wynagrodzi wam to marudzenie super nocka i bedzie spac do 10

Malina jak zwykle robisz na cos smaka...kfc, reds

Dorcia powodzenia w usypianiu Lenki...wynagrodzi wam to marudzenie super nocka i bedzie spac do 10

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #320973 przez Dorciaition
O tym samym pomyślałam co Emka. Spalicie i będzie bikini 
Emka oby tak było, wlaśnie zasnęla.
Lece staremu kanapki zrobić, pod prysznic i spać.
Miłych nocy

Emka oby tak było, wlaśnie zasnęla.
Lece staremu kanapki zrobić, pod prysznic i spać.
Miłych nocy
Moderatorzy: ilona