BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #320743 przez mia1082
sarnaheheheh niezla z Ciebie aparatka zawsze jak czytam Twoje posty to sie smieje.... co do telefonu i kibelka heheh dobrze ze tylko tekst bedzie przekazywany na forum :lol: :lol: :lol: a powaznie to super sprawa nie zawsze mi sie chce logowac na kompa a tu tylko klik i juz jestem w necie :laugh: a Dominik zartownis maly dzielny pacjent masz racje :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

iva jak Ty to robisz moj maly to 30 min i zaraz do domku chce i tak ma od urodzenia :( jak byl malutki to zawsze po 20 min kupsko walna i z rykiem wracalismy do domu. Dobrze ze w bloku nie mieszkam bo jakbym miala wyprawe robic na 20 min to chyba bym sie zalamala.

I zapomnialam czyj maz scigal sie z beretami w carrefour :( ale usmialam sie po pachy :lol: :lol: :lol:

Powiem Wam ze moj zdolniacha od wczoraj nauczyl sie podnosic nozki do gory i ma z tego tyle uciechy ;) jakos nie moze tego ogarnac ze ma stopy bo zawsze taki zdziwiony :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #320750 przez Dorciaition
Hello.

PRzeczytałam, ale padam na cyce.

Wcześniej nie pisałam, bo w robocie byłam, a tam Avast :/ Później 2godzinny spacer i w domu obżarstwo, bo aż nie dobrze było mi od głodu.

Róża ja też dziś załatwiłam chrzest u ksiedza. Jakoś dzięki temu jestem spokojniejsza. NO i tort zamówiliśmy.

Wieczorkiem się odezwę.

AAa, Sarna nie wiem czy dostałaś maila. Jak na stronie Dolce zamówisz za 60 zł to jakaś kawa jest w prezencie.

Ha ha Róża z beretami cieżko wygrać ;) Niby takie schorowane, ale jak promocja czy miejsca w autobusie to biegają jak 20latki.

Luśka chciałabym Cie zobaczyć na tej jodze :)

Emka fajnie, że NAtalce mata się spodobała :) Cudna jest. Natalka oczywiście ;)

Sarna Domiś jest niesamowity he he. Teśc zajebisty!

Śmigam moje dziecię obudzić, bo śpi ciągle.

Alanek[*] :(
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #320763 przez madziaska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu #320784 przez emkapl84
Madziajejku!!!!!strasznie ci współczuje tego wszystkiego...zobaczysz ze na pewno niedługo los sie do was usmiechnie..nigdy nie ma tak, zeby ciagle cos bylo zle...trzymam za was kciuki... :kiss: :kiss: :kiss:
Sarnazawsze biore Natalke i ona bawi sie ze mna z 20 minut a potem zaczyna płakać i musze robic mleko i pozniej znowu z godzina zabawy i dopiero jakies 2 godz od pobudki ona znowu zasypia...a i strasznie mnie irytuja tacy ludzie jak twoj tesc(mma nadzieje, ze nie masz mi tego za złe)byłam kiedys z bardzo bogatym facetem i jego jciec miał takie samo podejscie...ze jak komus w zyciu nie wyszło to znaczy, ze jest nieudacznikiem i nie ma mu co wspolczuc i ze nie powinno sie pomagac biedakom i zebrakom bo to ich wybor, ze tak zyja...masakra jakas!!!!
wlasnie ogladam rozmowy w toku i tytul odcinka cos w rodzaju zrobiles mi dziecko i zniszczyles mi cialo :lol: :lol: i jedna laska powiedziala, ze nienawidzi swojego wygladu po ciazy i czasem jak jej coreczka placze to nie ma ochoty jej podnosic itp jak widzi jaka ona jest sliczna!!!!!!nie wiem skad sie tacy ludzie biora...
M zabral Natalke na spacer, zebymmiała chwilke dla siebie :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #320810 przez Malina86

emka ogladalam te rozmowy w toku- porazka... Te laski to chyba utyly po 30 kg w ciazy skoro teraz tak wygladaja. Tyle czasu po porodzie i nie pomyslaly, zeby jakos zadbac o siebie, tylko do telewizji poszly sie zalic. Zenada.

sarna, ale sie usmialam z Domiska! A to aparat! :lol: :lol: :lol:

Jak ktoras kupuje Bebilon Comfort to w Realu jest za 26,19zl wiec tanio :)
13 lata 1 miesiąc temu #320815 przez Malina86
Poprosilam Malza zeby mi kawe zrobil i ja patrze, a on mi leje do tej kawy smietanke laciata do zupy!!! Mowie, ze smietanka do kawy jest w lodowce, a on, ze nie, bo wywalil bo ponoc tam nic nie bylo! Akurat! I poprosic takiego o cos :lol: :lol: :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #320830 przez emkapl84
dzisiaj dzien zlych wiad...jestem totalnie przybita bo mam straszne problemy z rodzicami...ale nie do pisania na forum....tak tylko musze sobie ulzyc :( :( dobrze ze mala drzemie to mam chwile zeby sie uspokoic..
13 lata 1 miesiąc temu #320832 przez emkapl84
malinawlasnie zobaczylam zdjecia na fb....slicznie wygladacie...naprawde :)
13 lata 1 miesiąc temu #320846 przez Malina86
Dzieki emcia :kiss: Przykro mi z powodu klopotow rodzinnych :( Jakbys chciala sie pozalic to na fejsie nikt nie pozadany nie przeczyta.

Różyczko oczywiscie, ze trzymamy kciuki za Was i liczymy na to samo :)
13 lata 1 miesiąc temu #320850 przez emkapl84
dzieki malinko ale chyba by 3 tomowe dzieło z tego wyszło...w takich chwilach tak sie ciesze, ze moge sie przytulic do Natalki :laugh: od razu lepiej :)
13 lata 1 miesiąc temu #320857 przez iva 20
Witam mamuski :)
ja wlasnie usypiam mala :)
Emka przykro mi z powodow klopotow rodzinnych ja dzisiaj tez taka dostalam i mi jest strasznie smutno , ale ja nie moge nic na to zaradzic co sie stalo :(
Malina to maz sie postaral :P
13 lata 1 miesiąc temu #320939 przez Dorciaition

Emcia u Ciebie też mam nadzieję, że problemy miną szybciutko.

MAlinka no Twój mąż się popisał ;) A postawił coś w związku z nową pracą? :)

Lenia coś nie moze usnać, popłakuje. Godzinę ją na rękach nosiłam. Chyba mi odpadnie. Pospałą 5 minut i koniec. Teraz KRzysiu ją zabawia.

13 lata 1 miesiąc temu #320947 przez Malina86
Dorcia no wlaśnie Redsa popijamy :) Ide jakies kanapki zrobic, bo oczywiscie jestem glodna, a tak sie obzarlam w KFC, ze mowilam, ze nic juz nie tkne dzisiaj- nie wyszlo :lol: Zegnaj bikini, witaj kombinezonie pletwonurka :)
Pewnie sie Lenia wyspala za dnia. Miśka dzisiaj tez caly dzien spala, troche dluzej ja przetrzymalam, ale teraz juz spi- zobaczymy czy do rana :)
13 lata 1 miesiąc temu #320969 przez emkapl84
Mój aniołek tez spi,,,m powinien byc na nocce ale zadzwonil do pracy i wzial wolne bo nie chciał mnie dzis sama zostawiac :) no i ogladamy mecz...
Malina jak zwykle robisz na cos smaka...kfc, reds :lol: :lol: :lol: a kombinezon płetwonurka na pewno ci nie grozi....spalicie wieczorem z M te zbedne kalorie :lol: :lol:
Dorcia powodzenia w usypianiu Lenki...wynagrodzi wam to marudzenie super nocka i bedzie spac do 10 :lol: :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #320973 przez Dorciaition
O tym samym pomyślałam co Emka. Spalicie i będzie bikini ;)

Emka oby tak było, wlaśnie zasnęla.

Lece staremu kanapki zrobić, pod prysznic i spać.

Miłych nocy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży