BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #319383 przez madziaska
hej laseczk :lol:
My właśnie na spacerku. Małą śpi,więc mogę nadrobić i coś skrobnąć do Was :)

Dorcia nie stresuj się Kochana tymi chrzcinami,na pewno wszystko super zaplanowałaś i będzie dobrze. Dużo osób zapraszacie? Tobie tak radzę,a sama mam juz niezłego stresa, zwłaszcza ze razem ze ślubem. Juz mi się po nocach sni ;) koszmary...

anda,Ty chyba pisałaś, ze dajesz Olafkowi butle na noc? Ja nie daje,boję się, ze potem odrzuci mojego cycka. Raz mi się zdążyło, myślałam ze nie mam juz pokarmu,bo małą tego dnia bardzo dużo jadła, jednak nie smakowało jej. Kurka i nie wiem jak to byłoby,gdybym faktycznie pokarm straciła. Chciałabym karmic tak przynajmniej do 6 miesiąca,ale zobaczymy czy będzie mi dane ;)

emka super zakupy :) ślicznie wyglądasz w tel kiecce. I nie chudnij juz więcej,tak jest bardzo dobrze. Ja do swojej wagi zrobiłam tydzień po porodzie i nie byłam z tego powodu szczęśliwa,bo przed ciążą miałam niedowagę. teraz udało mi się przytyć 2kg i niech tak zostanie :) przynajmniej mam tyłek, a nie trzaśnięte łopatą coś ;)

mia powodzenia u lekarza,my jutro na szczepienie :/

spóźnione wszystkiego naj dla Szymka :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #319415 przez emkapl84
Madzia tydzien po porodzie!!!!!no to niezła jestes :laugh: :laugh: :laugh: mi jeszcze kg został ale tak jeszcze ze dwa zeby 48 było to by było miodzio...
czy wasze maluszki tez tak wysoko podnosza nozki i przekrecaja sie na bok???bo moja caly czas tak ostatnio robi :lol: a i zdecydowała, że mata jednak fajna jest :lol: :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #319428 przez madziaska
emka to ile Ty masz wzrostu,ze chcesz ważyć 48? Tyle zażyłam przed ciążą, dla mnie to za chudo wyglądałam ;)
12 lata 10 miesiąc temu #319468 przez mia1082
emka to Ty chydziutka laseczka jestes :)

ja musze wejsc na wage bo nie wiem jakis miesiac temu wciaz bylam 5 kilo na plusie....

Aleksandra trzymam kciuki bo nie ma to jak na swoim :laugh: nikt Ci za uchem nie durda :lol: :lol: :lol:

Dorcia nie stresuj sie kobitko bo wszystko bedzie ok.... wiem ze to latwo powiedziac bo ja tez mialam stresa :laugh:

anda Kacprus robil duuuuuzo zadkich i zielonych jak szpinak ponad tydzien juz to trwalo dostalismy antybiotyk i juz dzis jest duzo lepiej juz zadnych kupek zielonych nie bylo :laugh: co do mojej pani dr. jak nie ta osoba. Zmiana nie do poznania jakby mi lekarza podmienili bo bylam z moim A. Chyba juz jej glupio bylo tak dopiekac w towrzystwie osob trzecich. Okazalo sie ze ten antybiotyk ktory mu przepisala to nie jest tak jak zwykly antybiotyk nie przenika do organizmu. Zostaje tylko w jelitkach i niegdzie wiecej wiec mnie to uspokoilo :) do jutra mamy go brac i jeszcze dodatkowo lakcid przez tydzien. W piatek mamy szczepienie i nie ma zadnych przeciwskazan :laugh: To tyle na temat lekarza. Dzis na serio mialam stracha ja o cokolwiek zapytac zeby znow glupot mi nie nagadala jak ostatnio bo dzis juz powiedzialabym jej co o tym mysle :blink: Za to pielegniarka dorzuciala swoje dwa grosze. Zapytala czy z kupkami juz lepiej ja na to ze jeden dzien lepiej jeden gorzej. To ona do mnie taki tekst ze jak dziecko jest tylko na piersi to napewno niedozywione jest. Zapytala czy dokarmiam ja na to ze nie bo mam dosc mleka a poza tym Kacper przybiera 1200 na 6 tygodni to duzo. Ona do mnie jest pani pewna bo to niemozliwe jest ze mi mleka wystarcza...... ehhhh co z tymi ludzmi sie dzieje co ona mysli ze ja dziecko glodze :angry:

to tyle przebojow na dzis ehhh jeszcze przezyc piatek i odpocziemy od calej tej przychodni :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #319486 przez emkapl84
madziaja malutka jestem 158 :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #319491 przez Aleksandra
Natalka usnęła to mam chwilkę. Nie wiem za co się wziąć. Może zacznę papierzyska przeglądać i pakować do pudeł? Ech sama nie wiem. Tyle tego mamy, ze zgupialam.

Natalce już dziąsełka bardzo dokuczają. Przynajmniej 4 razy dziennie jej smaruję i przynosi jej to puki co ulgę. Poza tym zaczęła robi twarde kupki, ale rozmawiałam z siostrą i mówi że to norma jak dziecko dostaje już stałe pokarmy oprócz mleka. Ważne, że robi :) Kaszki uwielbia i keliki ryżowe ze słoiczka, a nagada się przy tym !!

Cos nacisnelam na klawiaturze i nie mam polskich znakow a z zamienilo mi sie z y. Co ja wcisnelam na pomoc :ohmy: :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #319494 przez mia1082
Aleksnadra ma pasku skrotow w dolnym prawym rogu masz taki skrot PL lub EN to jest zwiazane z jezykiem jakim piszesz. Upewnij sie ze masz tam wybrane PL :) mi tez sie tak kiedys stalo i pomoglo
12 lata 10 miesiąc temu #319500 przez [email protected]
Alexandra-jak to na pasku nie pomoze to wciśnjij rónoczesnie- SHIFT I CTRL
albo SHIFT, CTRL I ALT- juz nie pamietam
12 lata 10 miesiąc temu #319501 przez [email protected]
hej dziewczynki!!!
to jest jakas masakra!!!
ja wciąż nie moge wejsc na forum nie wiem co sie dzieje:(
bede musiała teraz kozystac z komorki-KTORA JEST ZEPSUTA masakra-tzn ekram mi wysiada i raz działa raz nie hehe
ale dzisiaj jade do zgorzelca bo juz mozemy wziac nowa umowe-jak beda jakies fajne teleony to sobie wezme:P ale w play są iphony wiec kuszące-tylko u nas wszyscy w plusie i to jest ból...

dziewuszki-nie bylo mnie tu chyba 3 albo 4 dni i jest ponad 100 postów-wybaczcie ze nie bede nadrabiac ale mam sporo pracy ze zdjeciami bo mialam male sesyjki i musze sie tym zajac.obejrzałamtylko wszysttki strony czy nie ma jakis zdjęć i musze powiedzieć Emeczka-wow!!! ale lasencja z Ciebie-swietnie Coi w tej czerwonej kiecce
no i oczywiście Lenka cmok cmok cmok pereła :)

muszę Wam powiedziec ze impreza siostry wyszła wspaniale!
przed przylotem byla jeszcze u lekarza i dostała nowe leki po ktorych poczuła sie 100 razy lepiej
kupila wtedy ten drugi bilet i przyleciała-z Adasiem bylismy w pradze po nią-pisałam Wam chyba o tym w piątek rano.
wiec w sobote byla impreza w domu u rodzicow- ja zrobiłam siostrze torta-jak zawsze heheh kocham sie tym bawić:)
w domu były 23 osoby-rodzice zrobili taki imprezowy pokoj z jedego pokoju co stał nieużytecznie-i fajnie było- siostra wiekszosc prezentow dostała z Apartu -a ja sie tylko modlilam zeby nmikt nie dał jej pandory bo od nas dostała hehe
aha nie pokaze Wam zdjecia tej branzoletki bo Adam skasował!!!a takie"katalogowe" fotki zrobiłam no!!! myslal ze ze juz zgrałam:(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ale urodziny były naprawde czadowe!!!
zaraz wkleje Wam kilka zdjęć

dziewczynki-chce się Wam jeszcze pochwalić jak przez ten weekend moj Daro wydoroślał heheh zaczął się rwać do siadania jak jest w pozycji "półsiedzącej" ale to jakos w zeszłym tyg. teraz jak leży na pleckach to podpiera się na stopach i podkakuje dupcią hehe
a jak "mówi" to juz nie tylko piszczy i tak słodziutko głuszy tylko puszcza ustami pierdzioszki i skrzeczy jak stara ropucha:D a cieszy się przy tym niesamowicie-i wiem wiem ze się powtarzam-ale mój Domiś było totalnie inny!!! wszystko robią inaczej! i Daro zaczyna wszystko wczesniej. charakterki tez mają inne-

ok ide na kompa na strych to Wam foteczki wrzuce
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319513 przez [email protected]
no to sie nawklejalam zdjec.....gr co si edzieje z tym forum ostatnio?!?!?
sprobuje raz jeszcze

dobra to na pierwej sort idzie Daro-jak zawsze śpiąca królewna:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #319537 przez emkapl84
sarna to czadzik, ze imprezka sie udała!!!!!no i pozazdroscic tylko takiej "spiacej królewny"!!
ogladałam wczoraj listy do M i oczywiscie była scena jak laska jest w szpitalu, trzyma nowo narodzone dziecko i tak mi sie jakos w glowce uroilo, ze ja chyba bardzo bym chciała miec jeszcze jedno dziecko...najlepiej braciszka dla natalki...jak to powiedzialam M to na mnie wymownie spojrzal(nigdy w zyciu!!!!)i koniec rozmowy..ale jestem w szoku bo jak byłam w ciazy i po ur natalki nawet nie myslalam o kolejnym dziecku a teraz....tylko jeszcze musze w totka wygrac, zeby jakos podołac finansowo...
12 lata 10 miesiąc temu #319539 przez [email protected]
hihihi czy wszystkie już macie serduszka?

Emka-strasznie chcialabym obejrzec ten film!!! a co do dzieci heheh jeszcze se kiedys zrobicie:P
ja to ostatnio juz nawet mysle ze moze jeszcze dwójke zrobimy-bo jedno to na pewno i to bez gadania :D
12 lata 10 miesiąc temu #319545 przez emkapl84
sarna to jest tzw "psychologia tłumu"...niestety ja tez uleglam i wkleilam serduszko :huh:
12 lata 10 miesiąc temu #319546 przez Aleksandra
Dziekuje kochane za pomoc pomoglo shift i alt ale teraz nie mam polskich znakow, za to z wrocilo na swoje miejsce...na pasku mam klawiatura pl.

Sarna to zaszalalas :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #319549 przez mia1082
hehehe sarna Daro wymiata :lol: :lol: :lol:
super sesja fotograficzna tylko pozazdroscic takiej udanej imprezki.... slicznie wygladalas i tez chudzina z Ciebie ;) co do filmu to musze go sciagnac bo tez bardzo chcialam isc na niego do kina no ale co z Kacprusiem mamim cyckiem ;(

wiecie ze ja tez mialam taki czas ze jak spojrzalam na Kacpra to tak bardzo jakos pragnelam miec jeszcze jedno dziecko...szczegolnie jak wspomne ten moment kiedy mi go polozyli na brzuchu zaraz po tym jak sie urodzil.....ale u mnie podobnie jak u Ciebie emka ;) moj A. tylko na mnie spojrzal i to wystarczylo zeby odczytac jego mysli "wybij to sobie z glowy" heheh moze kiedys.....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia