- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

emka slicznie wygladasz w tej czerwonej sukience

Malina jak ja Ci zazdroszcze tez chce czas dla siebie

Dorcia to kawal dobrej roboty dzisiaj odwalilas

A my dalej walczymy z kupkami dziewczyny

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
iac lub zmienic na mm. Pytalam tylko czy nie robie zle bo np bedzie wolal bute a nie cyca. Wybaczcie ze czulyscie sie urazone.
[url=http://

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1

Jest taka centralnie na chrzest.
Emka ładna sukienka. No i przynajmniej będzie do ponoszenia jeszcze.
A ta kamizelka za funta to normalnie szok. Taka śliczna za taką kasę, jak za darmo

Malina ale Ci dobrze. Tylko żebyś koszmarów nie miała

Mia tak to Sarna

Powodzenia u tej "cudownej" Pani doktor. Daj znać.
Anda i tak nie jesteś wyrodna, no co Ty

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

lece dziewczyny bo M sie wkurza ze polowe dnia przed netem spedzilam..sciagnelismy sobie Listy do M i beedziemy sobie ogladac
dobrej nocki

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mia zdrowka dla Kacperka, ale go biedaczka trzyma i nie daj sie tam tej glupio- madrej lekarce!
- anda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Emka a w tek sukience wygladzasz Cudnie. Bardzo pasuje Ci komor i fason. Tak jak pisalam wczesniej ja uwielbiam sukienki i na chrzciny malego tez napewno wybiore ta opcje:)
[url=http://

- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))

A z tym forum faktycznie coś jest nie tak, u nas też w Gdacie pojawia się zagrożenie, jakiś trojan czyha ...
Anda, u mnie królują guziki, teraz jak były przeceny zakupiłam 4 bluzki na guziczki pod dekoldem, tak żeby były chociaz ze 3, żeby można było "wyrzucić" cycucha

I wybierz się kochana do lekarza, nie ma co zwlekać, jak jest ok to się po prostu uspokoisz,ale warto sprawdzić
Emka, no jaka laseczka z Ciebie !!! Cudnie wyglądasz

Emka, Szymek tez inaczej płacze, i jak się zaśmieje, to tez tak innym głosem, mój mąz się śmieje że to chyba mutacja

Sarna kiedy macie chrzciny?
Ucałuj Szymusia - Dorcia, czy to było do mnie?

Mia, powodzenia jutro, trzymam kciuki za Was :*
Malinko, ja też uwielbiam jeść na noc

buziole

- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

jak się nazywają takie przytulanki usypiacze dla dzieciaczków, wiecie, kawałek materiału z łebkiem kotka czy innego stwora, bo chciałam kupić Szymkowi i nie mogę odnaleźć na allegro, szukałam pod przytulanka, usypianka ale bez skutku, a myślałam że będzie tego dużo, lubi zasypiać z pieluszką, a jest coraz bardziej świadomy więc myślę że by mu się spodobało

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Co do ubran to ja tez mam dylemat. Najwygodniej mi w elastycznym topie na ramiączkach i na to sweterek w serek lub rozpinany, koszule (choc ja raczej wygodna jestem i wkurza mnie odpinanie guziczków). Wogóle muszę zmienic sobie garderobę bo jak przychodzi co do czego to nie mam takich wygodnych ubrań, tylko takie po domu.
Dorcia pokaż koniecznie sukienusie. Ja mam na oku dla Mikiego taki swietny garniturek. Tyle że my planujemy chrzcic w wakacje.
Oto fajna stronka: www.zaczarowane-sny.pl/
Malina ja tez lubie sie tak solidnie wymoczyc i wypilingować. Po godzinie moczenia sie w gorącej wodzie wychodzę czerwona jak rak

Ja to chyba jakas inna jestem... Wy sie cieszycie jak maluchy przesypiają Wam całą noc. Gdy Mikołaj śpi dłuzej niz 6 godzin to ja zaczynam sie martwic...oczywiscie juz spania u mnie nie ma... Wolę gdy budzi sie co 3-4 godz wtedy wiem że jest najedzony i mogę spokojnie spać. Jakas nawiedzona chyba jestem...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Wydaje mi sie że czegos takiego szukasz:Bo zapomniałam, teraz takie pytanie od blondynki
czyli ode mnie
jak się nazywają takie przytulanki usypiacze dla dzieciaczków, wiecie, kawałek materiału z łebkiem kotka czy innego stwora, bo chciałam kupić Szymkowi i nie mogę odnaleźć na allegro, szukałam pod przytulanka, usypianka ale bez skutku, a myślałam że będzie tego dużo, lubi zasypiać z pieluszką, a jest coraz bardziej świadomy więc myślę że by mu się spodobało
allegro.pl/przytulanka-zawieszka-do-wozk...ono-i2150912568.html
allegro.pl/przytulanka-welurowa-krowka-z...ono-i2085859493.html
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Róża napisał:
Wydaje mi sie że czegos takiego szukasz:Bo zapomniałam, teraz takie pytanie od blondynki
czyli ode mnie
allegro.pl/przytulanka-zawieszka-do-wozk...ono-i2150912568.html
allegro.pl/przytulanka-welurowa-krowka-z...ono-i2085859493.html
Dokładnie tego

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mój Mikołajek ma z tej serii zabawkę allegro.pl/zabawka-do-wozka-baby-mix-prz...hit-i2084872216.html tylko troszkę inna i powiem szczerze że jest to ulubiona jego zabawka, może się w nią wpatrywać nawet godzinę. Wszędzie mozna ją zawiesić. Super sprawa.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nazarlam sie jak wieprz

Dobranoc!!!