- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #318359 przez Malina86
Róża Ty do meza nie dojdziesz, a Maz nie dojdzie bez Ciebie haha
Moja Miśka tez strasznie namietnie wcina paluchy i piesci, ciagnie sie za jezyk, slini i wkurza. Czasem tak sobie wepchnie gleboko do gardla te palce, ze az ma odruch wymiotny. Jeszcze ma jedna faze na dociskanie sobie smoczka na maksa, albo przekreca smoka i wklada jeszcze dodatkowo paluchy.
Moja Miśka tez strasznie namietnie wcina paluchy i piesci, ciagnie sie za jezyk, slini i wkurza. Czasem tak sobie wepchnie gleboko do gardla te palce, ze az ma odruch wymiotny. Jeszcze ma jedna faze na dociskanie sobie smoczka na maksa, albo przekreca smoka i wklada jeszcze dodatkowo paluchy.
Temat został zablokowany.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318383 przez Róża
Malina86 napisał:
Myślałam, że tylko ze mnie taka kiepska usypiajka pocieszyłyście mnie
Madzia, ja też mam nadzieję, ze to ten skok i że minie prędko, a faktycznie nasze dzieciaczki wiekiem bardzo zbliżone, więc może przechodzą go jednocześnie U nas jest to samo, zmęczenie, marudzenie ...
Teraz to już idę lulać, dobranoc!!!
Malinka weź napisz coś jeszcze bo nie będziesz ostatnia
No jak już to napisałam, to też tak skojarzyłam czekałam tylko czy Malinka przyuważy leć leć do swojegoRóża Ty do meza nie dojdziesz, a Maz nie dojdzie bez Ciebie haha
Myślałam, że tylko ze mnie taka kiepska usypiajka pocieszyłyście mnie
Madzia, ja też mam nadzieję, ze to ten skok i że minie prędko, a faktycznie nasze dzieciaczki wiekiem bardzo zbliżone, więc może przechodzą go jednocześnie U nas jest to samo, zmęczenie, marudzenie ...
Teraz to już idę lulać, dobranoc!!!
Malinka weź napisz coś jeszcze bo nie będziesz ostatnia
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318397 przez emkapl84
Dzien dobry
Róża moja ostatnio zachowuje sie identycznia jak pisałaś...wygina sie, wierci, placze przy usypianiu na rekach i lepiej jest jej jak ja zostawie sama w lozeczku...chociaz u mojego m wczoraj nawet nie zajaknela jak ja na rekach usypial ja to chyba ostatnio za bardzo nerwowa jestem...okres dostalam i hormony szaleja
Malina wkladanie paluszkow, piesci to u nas tez normalka od kilku tygodni...wczoraj zaczela jeszcze ssac sobie mankiety od rekawkow!!!Mała dała mi dziś w nocy popalic!!!!wiec nie pisz Malinko ile spało twoje dziecko
Róża moja ostatnio zachowuje sie identycznia jak pisałaś...wygina sie, wierci, placze przy usypianiu na rekach i lepiej jest jej jak ja zostawie sama w lozeczku...chociaz u mojego m wczoraj nawet nie zajaknela jak ja na rekach usypial ja to chyba ostatnio za bardzo nerwowa jestem...okres dostalam i hormony szaleja
Malina wkladanie paluszkow, piesci to u nas tez normalka od kilku tygodni...wczoraj zaczela jeszcze ssac sobie mankiety od rekawkow!!!Mała dała mi dziś w nocy popalic!!!!wiec nie pisz Malinko ile spało twoje dziecko
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #318413 przez Dorciaition
Dzień Dobry
No właśnie Emka jak się czujesz? Podobno dzieci wyczuwają zły nastrój.
Miłego weekendu
No właśnie Emka jak się czujesz? Podobno dzieci wyczuwają zły nastrój.
Miłego weekendu
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318427 przez Róża
Dzień dobry babeńki
My dziś spaliśmy do 6 z jednym karmieniem o 3, za to o 6 była już taka radość z tego że zaczął się nowy dzień że o spaniu mowy nie było, mimo, że akurat mieliśmy czas i moglibyśmy sobie poleżeć, eh
Emka, może to po prostu taki okres, który szybko dzieciom przejdzie ... oj tam, oj tam, akurat się Natalce zasnęło bo miała lepszą chwilkę, jakbyś wtedy ją usypiała na pewno też chwila moment by odleciała :*
Obyś miała dziś lepszy dzionek :*
A ja się biorę za porządki i to o nieszczęsne prasowanie ... bo o 15 mamy gości, znalazłam jakiś przepis na rafaello bez pieczenia, zobaczymy czy wyjdzie
Buziole :*
My dziś spaliśmy do 6 z jednym karmieniem o 3, za to o 6 była już taka radość z tego że zaczął się nowy dzień że o spaniu mowy nie było, mimo, że akurat mieliśmy czas i moglibyśmy sobie poleżeć, eh
Emka, może to po prostu taki okres, który szybko dzieciom przejdzie ... oj tam, oj tam, akurat się Natalce zasnęło bo miała lepszą chwilkę, jakbyś wtedy ją usypiała na pewno też chwila moment by odleciała :*
Obyś miała dziś lepszy dzionek :*
A ja się biorę za porządki i to o nieszczęsne prasowanie ... bo o 15 mamy gości, znalazłam jakiś przepis na rafaello bez pieczenia, zobaczymy czy wyjdzie
Buziole :*
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318428 przez Dorciaition
Róża ładnie Szymuś spał. U nas do 7 i jak zwykle po dwóch godzinach zasnęłą
Oo Rafaello- brzmi pysznie
Oo Rafaello- brzmi pysznie
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318435 przez Malina86
Czesc Mamunie
U nas ladna pogoda, ale wicher straszny
emka nie napisze ile Misia spala, ale bylo jak zwykle
Róża ja znam Rafaello, ale z pieczeniem. Jak wyjdzie dobrze to sie podziel przespisem. Jak ja ostatnio robilam ciasto z przepisu z neta to w smieciach wyladowalo, bo ciasto wyszlo jak nalesnik takie cienkie i twarde, a masy tyle, ze pieciopietrowy tort by przelozyl. Chyba sobie ktos zart z tym przepisem zrobil
Szymcio ladnie pospal
Ide jajecznice robic
Do potem Laseczki, mam nadzieje, ze ktos tu dzisiaj bedzie i...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas ladna pogoda, ale wicher straszny
emka nie napisze ile Misia spala, ale bylo jak zwykle
Róża ja znam Rafaello, ale z pieczeniem. Jak wyjdzie dobrze to sie podziel przespisem. Jak ja ostatnio robilam ciasto z przepisu z neta to w smieciach wyladowalo, bo ciasto wyszlo jak nalesnik takie cienkie i twarde, a masy tyle, ze pieciopietrowy tort by przelozyl. Chyba sobie ktos zart z tym przepisem zrobil
Szymcio ladnie pospal
Ide jajecznice robic
Do potem Laseczki, mam nadzieje, ze ktos tu dzisiaj bedzie i...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318472 przez mia1082
Witamy
Malina dobre z tym ciastem
My mielismy dzis w nocy nala bobudke na 1,5h Kacpeirek sie rozbudzil i gadal do mamy telewizor z tata by ogladal.... ale pospal do 9.30 biedny juz nie budzil sie z placzem i wstawal tylko na karmienie. Za to rano jak mi kupsko walnal uuuuuuuu takiego jeszcze nie widzialam od kad sie urodzil kolory teczy i gigantyczny rozmiar
zyczymy milego weekendu
Malina dobre z tym ciastem
My mielismy dzis w nocy nala bobudke na 1,5h Kacpeirek sie rozbudzil i gadal do mamy telewizor z tata by ogladal.... ale pospal do 9.30 biedny juz nie budzil sie z placzem i wstawal tylko na karmienie. Za to rano jak mi kupsko walnal uuuuuuuu takiego jeszcze nie widzialam od kad sie urodzil kolory teczy i gigantyczny rozmiar
zyczymy milego weekendu
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318493 przez emkapl84
Różadobrze znam te radosc z pobudki i nowego dnia...u mnie zazwyczaj o 5!!!!a przepis na ciasto poprosimy
wlasnie dzwoniła kolezanka i chce mnie wyciagnac na zakupy...razem idziemy w kwietniu na wesele i chciałysmy sobie dzis jakies sukienki kupic...ja musze tez cos na chrzciny znalezc...ciekawe tylko czy M po powrocie z pracy zaopiekuje sie natalka....
wlasnie dzwoniła kolezanka i chce mnie wyciagnac na zakupy...razem idziemy w kwietniu na wesele i chciałysmy sobie dzis jakies sukienki kupic...ja musze tez cos na chrzciny znalezc...ciekawe tylko czy M po powrocie z pracy zaopiekuje sie natalka....
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #318538 przez emkapl84
Dorcia to fakt M zostanie z mała bez problemu własnie mi wysłał wiadomość ze nie ma sprawy musze byc tylko w domu przed 18 bo chce jeszcze na silke skoczyc wieczorem...z figura sprzed ciazy zakupy sprawiały wieksza przyjemnosc no ale jak sie nie ma co sie lubi......
jadlam sobie wlasnie brzoskwinke i Natalka tak sie na mnie patrzyla jak jem i tak slodko usmiechala..prawie sie oblizywała ...mysle, ze jest gotowa zeby podac jej jakies jedzonko
jadlam sobie wlasnie brzoskwinke i Natalka tak sie na mnie patrzyla jak jem i tak slodko usmiechala..prawie sie oblizywała ...mysle, ze jest gotowa zeby podac jej jakies jedzonko
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318586 przez Dorciaition
Emka dobrze masz z mężem Mój pewnie też by został ale ciągle w firmie siedzi. Jutro też, ale zabieramy się z nim.
Na figurę to nie narzekaj. Laseczka z Ciebie.
Ale cisza dziś. No to żeby nie było pusto wrzucę zdjęcia
Pierwsze pt.: "Moje ulubione zajęcie."
No i jedno, które udało mi się zrobić bez czegoś w buzi
Na figurę to nie narzekaj. Laseczka z Ciebie.
Ale cisza dziś. No to żeby nie było pusto wrzucę zdjęcia
Pierwsze pt.: "Moje ulubione zajęcie."
No i jedno, które udało mi się zrobić bez czegoś w buzi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318587 przez Malina86
Hejka
Cos niewiele sie tu dzieje dzisiaj... wiadomo weekend
emka udanych zakupow
Dorcia piekna Lenka i kolazyk pierwsza klasa
Cos niewiele sie tu dzieje dzisiaj... wiadomo weekend
emka udanych zakupow
Dorcia piekna Lenka i kolazyk pierwsza klasa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
Moderatorzy: ilona