- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137552 przez Batmanik
oj poczytalam ale jednak zeby roziwac wszelkie watpliwosci zapytam lekarza wkoncu to lekarz jakos to przezyje-kurcze mialam w styczniu wymrazana nadzerke tyle ze ja mam na zewnatrz te objawy eee tam poczekam do wizyty nie bede gdybac....ale dzieki madziaska za podpowiedz
Temat został zablokowany.
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137565 przez anaconda_she
Hej kochane, jeszcze na wieczor na momencik przejrzalam co popisalyscie
Batmanik nic sie nie martw. Higiena higiena ale zapalenia sa niestety powszechne a w ciazy jeszcze bardziej. Moge polecic poki jeszcze nie masz wizyty przemywanie Tantum Rosa w saszetkach (rozpuszcza sie w wodzie) i smarowac mascia na zewnatrz Clotrimazolem. Obie rzeczy tanie i na pewno nie zaszkodza.Zlagodzi objawy bo do wizyty to sie zameczysz jak kiepsko to odczuwasz. A lekarz jak obejrzy to gdyby cos sie dzialo to na pewno cos zaleci.
Trzymajcie sie kochane.
Moja mala odezwala sie jeszcze dzisiaj 2 razy:)
Dobranoc i do jutra.
Batmanik nic sie nie martw. Higiena higiena ale zapalenia sa niestety powszechne a w ciazy jeszcze bardziej. Moge polecic poki jeszcze nie masz wizyty przemywanie Tantum Rosa w saszetkach (rozpuszcza sie w wodzie) i smarowac mascia na zewnatrz Clotrimazolem. Obie rzeczy tanie i na pewno nie zaszkodza.Zlagodzi objawy bo do wizyty to sie zameczysz jak kiepsko to odczuwasz. A lekarz jak obejrzy to gdyby cos sie dzialo to na pewno cos zaleci.
Trzymajcie sie kochane.
Moja mala odezwala sie jeszcze dzisiaj 2 razy:)
Dobranoc i do jutra.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137575 przez TyszAnka
Batmanik, to też moze być po goleniu- masz teraz bardziej wrażliwą skórę...ja mam pełno krostek jak się ogolę....może był jakiś martwy naskórek w maszynce, a to jednak zarazki....
Swędzi Cię tam gdzie masz włosy? czy "pod wargami"?
Przepraszam kochana,że tak bez posrednio, ale piszesz ,że na zewnątrz, więc chyba w miejscu odrastających włosków
Buziole
Swędzi Cię tam gdzie masz włosy? czy "pod wargami"?
Przepraszam kochana,że tak bez posrednio, ale piszesz ,że na zewnątrz, więc chyba w miejscu odrastających włosków
Buziole
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #137615 przez luska
hej kobecinki:)
Wow Ale przygody miałyście .Teraz to może się wydawać zabawne ale strachu to się pewnie najadłyście.Tyszanka synek bosko cie urządził
Kobietki nie stresujcie sie z tymi ruchami .Wszystkie w swoim czasie poczuje.Ja wieczorami tez wyczekuje sygnałkow od dzidzi ale jakna razie odzywa się mój żołądek i prowadzi , ze mną dość ożywiona konwersacje a dzidzia cichutko sobie siedzi.
Z tymi wizytami to dobry pomysł Ja jakby co mam 22.o6 na 16.
Batmanik jak cie swędzi to dokładnie jak pisała anaconda.Ja szczególnie polecam Coltrimazolum(ja to go nawet w torebce nosze bo ja mam te okolice bardzo delikatne wystarczy zmiana proszku, typu wkładek)I do wizyty na pewno złagodzi dolegliwość
Wow Ale przygody miałyście .Teraz to może się wydawać zabawne ale strachu to się pewnie najadłyście.Tyszanka synek bosko cie urządził
Kobietki nie stresujcie sie z tymi ruchami .Wszystkie w swoim czasie poczuje.Ja wieczorami tez wyczekuje sygnałkow od dzidzi ale jakna razie odzywa się mój żołądek i prowadzi , ze mną dość ożywiona konwersacje a dzidzia cichutko sobie siedzi.
Z tymi wizytami to dobry pomysł Ja jakby co mam 22.o6 na 16.
Batmanik jak cie swędzi to dokładnie jak pisała anaconda.Ja szczególnie polecam Coltrimazolum(ja to go nawet w torebce nosze bo ja mam te okolice bardzo delikatne wystarczy zmiana proszku, typu wkładek)I do wizyty na pewno złagodzi dolegliwość
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137634 przez anaconda_she
Hej dziewuszki,
Ja to dzisiaj zaspana jestem. Jest duszno i zapowiadaja burze takze jakas taka ospala.Ale za to mowie Wam kupilam poduche z Lidla. Genialna!!! Noge mozna zadrzec, nie trzeba chlopaka meczyc i gniesc. Przytulic tez sie mozna chociaz samej to tak smutno w lozku. No ale powiem ze to bedzie moj ulubiony jak na razie gadzet ciazowy
Wczoraj w robocie tak zasuwalam ze dzisiaj wszystko bede robila sobie powolutku.
Milego dnia kochane i bede sie odzywac bo powinnam miec troche wiecej czasu na czytanie i pisanie tutaj
Ja to dzisiaj zaspana jestem. Jest duszno i zapowiadaja burze takze jakas taka ospala.Ale za to mowie Wam kupilam poduche z Lidla. Genialna!!! Noge mozna zadrzec, nie trzeba chlopaka meczyc i gniesc. Przytulic tez sie mozna chociaz samej to tak smutno w lozku. No ale powiem ze to bedzie moj ulubiony jak na razie gadzet ciazowy
Wczoraj w robocie tak zasuwalam ze dzisiaj wszystko bede robila sobie powolutku.
Milego dnia kochane i bede sie odzywac bo powinnam miec troche wiecej czasu na czytanie i pisanie tutaj
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #137644 przez vestusia
Witam Kochane Napisałam posta i mi się skasował
Batmanik, nie przejmuj się, bo infekcje w czasie ciąży są dość częstą przypadłością. Po prostu spróbuj sobie ulżyć tymi preparatami, o których piszą dziewczyny a u lekarza nie bój się o to zapytać, on od tego jest, żeby Cię badać. Zresztą pewnie i tak robi to na każdej wizycie?
Ja dzisiaj średni pospałam, piesek łobuzuje od rana, wczoraj to już go miałam dość. Nie wiem czemu taki mały z niego agresor, nie potrafi się ładnie bawić tylko gryzie wszystkich dookoła. Męczy mnie to, bo to wcale nie jest przyjemne, wręcz bolesne. A im się jej bardziej mówi "nie wolno" tym mocniej żre. Gadzina przebrzydła. Teraz śpi, jak już zrobiła rozróbę z rana w mieszkaniu.
Co do tabelki to pozwoliłam sobie taką zrobić. Jeżeli ją zaakceptujecie, to chętnie będę prowadziła taki nasz "kalendarz wizyt"
Batmanik, nie przejmuj się, bo infekcje w czasie ciąży są dość częstą przypadłością. Po prostu spróbuj sobie ulżyć tymi preparatami, o których piszą dziewczyny a u lekarza nie bój się o to zapytać, on od tego jest, żeby Cię badać. Zresztą pewnie i tak robi to na każdej wizycie?
Ja dzisiaj średni pospałam, piesek łobuzuje od rana, wczoraj to już go miałam dość. Nie wiem czemu taki mały z niego agresor, nie potrafi się ładnie bawić tylko gryzie wszystkich dookoła. Męczy mnie to, bo to wcale nie jest przyjemne, wręcz bolesne. A im się jej bardziej mówi "nie wolno" tym mocniej żre. Gadzina przebrzydła. Teraz śpi, jak już zrobiła rozróbę z rana w mieszkaniu.
Co do tabelki to pozwoliłam sobie taką zrobić. Jeżeli ją zaakceptujecie, to chętnie będę prowadziła taki nasz "kalendarz wizyt"
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej