BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #136356 przez madziaska
Anakol wcale nie nudzisz, napewno jest wszystko dobrze :)
Dorcia sliczny bodziak, widze ze tez nie mozesz sie powstrzymac ;) trzymaj sie w tym samolocie jutro ;) Daj znac w miare mozliwosci po podrozy :)
A mi sie dzisiaj Vestusia snila... Bylam u Ciebie kochana w odwiedzinach... jakis dziwny sen... Przyszlam, a TY spalas jeszcze choc wiedzialas ze mam wpasc... Lezalas w lozku... pokazalas mi swouj brzucholek, a mlenstwo tak szalalo, ze hohoho... Potem je sobie wyciagnelas, nie pamietaj jak ;) To byl sliczny chlopczyk :) Ciekawe czy sen sie sprawdzi ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #136361 przez Batmanik
co do zakupow to ja wszystko mam laktatory mam 2 ale nie wiem czy bedzie mi dane karmic- oby choc troche, kocyki mam spiworek, wozka jednak nie zmieniam bo poewnie pojezdzi w nim ze 4 mies gora bo przez zime wozek wiecej stal a Igora sie na sankach wozilo...smoczki mam nowe bo Igor nie chcial takich co mu kupilam wiec madrzejsza teraz jestem i kupie jak dzidzia tez tamtych nie bedzie chciala- butelki mam ale moze kupie z 1-2 choc niuniek i tak mleka nie pija no i jak sie okaze ze dziewczynka bedzie to ciuszki bo bodow mam mnostwo bo Igor mial w przewadze duzo bialych bodow...
ale zobacze na wizycie co lekarz powie to odkopie kartony po Igorku i zaczne szykowac i odkladac dla nastepnej dzidzi a teraz ide poplakac bo moj wlasnie napisal ze na dlugo nie przyjezdza wiec pokoj bedziemy robic dopiero chyba we wrzesniu:( jak zjedzie bo roboty maja na jeszcze jakies 2 miesiace ale trudno za to pozniej az do wiosny z nami bedzie:)
13 lata 6 miesiąc temu #136364 przez madziaska
batmanik glowka do gory... troszke sie jeszcze pomeczysz i bedziecie razem :)
13 lata 6 miesiąc temu #136369 przez vestusia
Witajcie Kochane :)

Ja posprzątałam, oczywiście znowu narobiłam się jak głupia, ale co tam. Ledwo żyję. Mam nadzieję, że nie szkodzę tym dzidzi.... no ale u mnie niestety nie ma kto o to dbać, jestem sama skazana na porządki :)

Usmażyłam rybkę, zjadłam z apetytem i teraz chyba się położę, bo palcem ruszać nie mogę :D

Luska, mam małe pytanie - dlaczego piszesz do nas lachony? :P Jakoś źle mi się to kojarzy :)

Dorcia, fajny ten bodziak, też myślę, że Daisy chętnie by go założyła. No i myślę, że koniecznie musisz do nas pisać z tej Anglii, a przynajmniej czytać w miarę na bieżąco, bo jak Ci przyjdzie potem nadrobić 2 tygodnie forum, to może Ci to zająć cały dzień :D

Właśnie zastanawiam się nad laktatorem, nie wiem czy będzie mi to naprawdę niezbędne? Ja chyba poczekam do porodu i zobaczę jak to będzie wyglądać, jak będzie potrzebny, to go zakupię :)

Madziaska, ale miałaś sen. Oby nie był proroczy :P Ja tam wierzę, że w brzuszku jest Zuzanka, jak widzę moje rozstępy na cycuchach, to tym bardziej w to wierzę :P Ale ciekawy sen :)

Idę wypoczywać, a Wam życzę miłego weekendu :) Dorcia, bezpiecznej podróży i powrotu! Uważaj tam na siebie!
13 lata 6 miesiąc temu #136370 przez Dorciaition
Oj nie mogę się powstrzymać ;)

Anakol Vestusi sunia to Funia, a moja Daisy :) Ona to by wszystko chciała ;)

Madzia Ty to masz sny! Ha ha!!!
A Ty Vestusia, no wiesz co. Goście przychodzą, a Ty w łóżku leżysz? :silly: :silly: :laugh:
Sny podobno na odwrót się tłumaczy, więc to pewnie będzie dziewczynka :lol:

Batmanik moze dzięki temu, że będziesz miała więcej czasu wymyślisz coś ciekawszego do pokoju :)

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #136372 przez Dorciaition
Daisy nie lubi ciuszków. Tylko zimną, gdy już jest naprawdę mroźno jej zakładamy.

Zdaję sobie z tego sprawę, że jak kilka dni nie będę czytać, to potem będzie nadrabiania, więc postaram się być na bieżąco ;)

Z laktatorem jestem dokładnie tego samego zdania co Ty. Poczekam do porodu.

Dziękuję dziewczęta, dam znać :kiss:

Aa, Madzia na suwaczku jak się zaczynał 4 mies. to wskoczył w 13t3d to może teraz w 18t3d. Sama jestem ciekawa :)

13 lata 6 miesiąc temu #136378 przez Batmanik
oj mi juz za tydzien wskoczy 20 tydz nawet nie wiem kiedy to zlecialo choc to listopada zdaje mi sie ze to jeszcze kawal czasu a nie wiadomo kiedy zleci...
ja nie wiem co to znaczy usg polowkowe moj lekarz mi nie mowi czy to polowkowe czy nie ale pewnie robil jak bylam w ciazy z Igorkiem tylko nic nie mowil choc o przeziernosci powiedzial ze mierzy i ze jest wszysko w porzadku ale on jest lekarzem nie ja i on wie co robi jeszcze mi nie podpadl wiec go tez nie pouczam:)
musze sobie tydz zaplanowac zeby miec co robic zeby szybciej mi zlecial;)cale szczescie ze wizyte mam na 9,45:)
Dorcia udanej podrozy!!!
Vestusia dokladnie widze ze masz zdrowy rozsadek a nie tak jak ja rok temu- nakupowalam nakupowalam a teraz zastanawiam sie po co:)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #136398 przez luska
hej
Vestusia jeżeli ci to uraziło to wielkie przepraszam :kiss: Az mi się głupio zrobiło :dry: Mi to się raczej dobrze kojarzy zawsze z kumpelami ta do siebie mówiłyśmy :silly:
Z tym laktatorem to ja właśnie dwa razy błąd zrobiłam po pierwszym na szybko kupowałam w aptece nie dość , ze do du.... to jeszcze drogi .Za drugim kupiłam drugi w sumie tez tak na odwal bo szybko bo z cycków w szpitalu leciało a mały jeszcze nie ssał za dobrze a potem sie wku.... jak miałam wyjść a godzinę siedziała i ściągałam 150ml bo tak do dupy ściągał .Wiec teraz nie popełnię tego błędu.Kupie porządny i dużo wcześniej.
Batmanik a czemu ci nie było dane karmić??Wow Igorek nie pije mleka, chyba powinien raczej co??
A ważne , ze menio przyjedzie.Zawsze coś a potem nadrobicie.a jak tam sytuacja u was chyba jest jakaś poprawa co??
Docia bodziaki super:)Uwielbiam takie kolorowe ,rzeczy dla dzieci :P
Anko glowa do góry na pewno jest dobrze z ta przeziernością:laugh:
:woohoo: uśmiałam się z tego snu.Ale właśnie ponoć sny są na odwrót wiec dziewczynka :)
13 lata 6 miesiąc temu #136450 przez Batmanik
no nie jest az tak rozowo poprostu omijam jak narazie pewne tematy:(
a karmilam Igorka tylko 2 mies i to tez byla meczarnia bo mleko mialam ale z poczatku bylo ciezko bo maly sie nie najadal i tak 1-2 godz karmienie a pozniej jak juz moj wrocil i mieszkalismy u jego matki to juz malo jadlam i pokormu coraz mniej bylo:(
pozniej wcinal bebiko ale od jakis 2ch mies odrzucil mi mleko je tylko kaszki na mleku 2 razy dziennie bo mleka mu nawet na spiaco nie wcisne bo wypluwa- choc myslalam ze jednak wroci do picia mleka bo na pare dni sie przeprosil i mu na spaniu o 23 dawalam ale znowu d.... z mleka:(
13 lata 6 miesiąc temu #136457 przez Dorciaition
Dziewczynki chciałam Wam tylko powiedzieć papa. Idę się położyć.
Wydaje mi sie, że nie mam wielu potrzebnych rzeczy spakowanych :/ więc musze jeszcze pomyślec. Pobudka o 4 :ohmy:

Trzymajcie się kochane

Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #136459 przez Batmanik
hi hi skad ja to znam jak gdzies jade to cala droge mysle czy wszystko wzielam pomimo stokrotnego sprawdzania;)
trzymaj sie cieplutko i odzywaj sie do nas!!!
papa!!
13 lata 6 miesiąc temu #136466 przez luska
Batmanik pewnie nie ma co na sile i sile.Męczyć siebie i dzidzie.Mój też cyca odrzucił ale w 7 miesiącu.Moj to znowu tylko by mleko wsuwał a juz o kakale nie wspomnę :) Czyli na tej zasadzie teraz z meniem funkcjonujecie, chyba lepiej w sumie jak jest tak??Ale na pewno rozwiążecie spor jak wróci:)
Docia koniecznie pisz do nas z tej Anglii.Udanej podroży życzę kochana :)
A ja się nydze .Młody grzecznie sie bawi a każda jego zachcianek spełniają dziadki , a ja znowu snuje się po domu jak cię.Chyba takie lenistwo mi nie służy ;)
13 lata 6 miesiąc temu #136469 przez Batmanik
narazie nie poruszamy tematow i nie jest zle ale jak wroci a pewne rzeczy nie dotra do niego to sie pakuje i papa na jego wlasne zyczenie-narazie to nawet nie wiem na ile zjedzie i sam sie zastanawia...
13 lata 6 miesiąc temu #136618 przez vestusia
Hallo Kochane!

Luska, spokojnie :) Nie uraziłaś mnie, po prostu pytam, bo jakoś to mi się kojarzy z wiadomo czym :D Ale bez obaw, domyślam się, że nie masz na pewno niczego złego na myśli, tak tylko zapytałam :)

Z tym snem, to też mi się wydaje, że trzeba go tłumaczyć odwrotnie :P He, he :) Ale będą jaja, jak naprawdę zobaczymy sisiaczka pomiędzy nogami, chyba się zapłaczę :P

Batmanik, poczekaj aż facet wróci, pobędziecie troszkę razem i na spokojnie znajdziecie najlepsze rozwiązanie z sytuacji. Wierzę, że będzie dobrze.

My wczoraj byliśmy na ognisku, piekliśmy kiełbaski i było całkiem fajnie. Tylko szkoda, że na trzeźwo impreza nie wygląda tak fajnie. Nie wiem, jak Wam, ale mnie najbardziej brakuje redds'a. Tym bardziej w taką piękną pogodę, kiedy chodzi się na piwko ze znajomymi, albo jakiś grillek nad wodą i przy tym piwko.... no ale...

Zaraz zbieramy się nad wodę, znowu dupska będziemy moczyć :)

Życzę wszystkim miłej niedzieli no i do napisania :*
13 lata 6 miesiąc temu #136638 przez TyszAnka
Witam
Ja dzisiaj znowu pospałam :)

Co myślicie o odlewie brzuszka??
www.bezpiecznydzieciak.pl/product-pol-25...uszek-Baby-Art-.html
Fajny pomysł, ozdobić ładnie i na ścianie powiesić :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka