- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137304 przez iva 20
a ja jestem wkurzona na maxa !! spotkalam sie z tesciowa i mi humor zepsula a teraz gotowalam obiad i na palec poskoczyla mi goraca kropla tak bolii dzisiaj mam dzien do duuuu ..... a dziewczyny co myslicie o imieniu Vanessa albo Paula ?? bo ja je mialam na samym poczatku tylko ze gdzies odlecialy bo nie wiedzialam co nosze w brzuszku a co u was dziewczyny tez macie zly humor czy na odwrot ???
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #137342 przez Dorciaition
Vestusia
Ojejku no też też się najedliście strachu. Ty trochę mniej bo nieświadoma, ale brat to się nie dziwię.
Iva oba są ładne. wiadomo każda z nas chciałaby miec imię oryginalne i żeby mało się spotykało, ale w tych czasach to chyba ciężko.
Ojejku no też też się najedliście strachu. Ty trochę mniej bo nieświadoma, ale brat to się nie dziwię.
Iva oba są ładne. wiadomo każda z nas chciałaby miec imię oryginalne i żeby mało się spotykało, ale w tych czasach to chyba ciężko.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137380 przez madziaska
Iva jesli podoba Ci sie Olivia, to nie zmieniaj.... najwazniejsze,zeby imie sie WAm podobalo
aaa co do humoru, to rano bylo kiepsko, przestraszylam sie tym pecherzym, juz tyle wycierpialam w zyciu przez niego, ze az sie poryczalam, ze wszystko wroci. Ale poki co jest dobrze. I maluch dal o sobie znac wiec czuje sie bardzo dobrze
aaa co do humoru, to rano bylo kiepsko, przestraszylam sie tym pecherzym, juz tyle wycierpialam w zyciu przez niego, ze az sie poryczalam, ze wszystko wroci. Ale poki co jest dobrze. I maluch dal o sobie znac wiec czuje sie bardzo dobrze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez madziaska.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #137398 przez TyszAnka
Witam Kochane Kobitki
Jakos nie chce mi się pisywać, tylko podczytuję....
IVA, NIE ZMIENIAJ IMIENIA, DAJCIE TAKIE KTORE MIELISCIE USTALONE, NIE PATRZCIE NA INNYCH
DORCIA- sie strachu najadłaś pewnie....
Mój młodszy syn miałe wtedy 3 latka, jak lecieliśmy do Tunezji , schował mi do torebki plastikowy, przeźroczysty pistolet - taki ze iskry leciały w srodku - typowa zabawka z odpustu, robiła tylko hałas. Przy odprawie, położyłam torebkę na tasmę, przeszłam przz bramke...i nagle pojawiło się kilku panów z karabinami...- spojrzałam na monitor i ujrzałam prześwietlona torebkę a w niej kontury pistletu..o mało co mnie nie skuli kajdankami, zanim otwarłam pooooowoli torebkę.Pistolet zabawkę musielismy wyzucic, mój synek tak płakał, że mu "pitolet wydziucili", ....
dorcia, a lecąc już nie bałaś się że może coś źle sprawdzili?
Vestusia, nie dziwię się Twojemu bratu, że był blady...skoro usłyszał taką informację na lotnisku....
U mnie też ruchy jak poczułam pierwszy raz 5 czerwca, to potem prze3z trzy dni nic (nie wiem czy to też z powodu mojej choroby wtedy)ale w czwartek znowu zaczęłam czuć.Teraz czuję dziennie, i z dnia na dzień stają się bardziej intensywne, co prawda na razie są w dole brzuszka i takie zatrzepotanie ( jakby karp kupiony na Wigilię co się tak raz za kiedy w reklamówce zatrzepie.... ), ale najpierw było bulgotanie, takie jakby pulsy...
Dorcia, mogłaś zrobić jeszcze w tabelce rubrykę pierwszych ruchów
przypomnijcie mi ktora teraz brzuchatka ma wizytę najwcześniej ?
Jakos nie chce mi się pisywać, tylko podczytuję....
IVA, NIE ZMIENIAJ IMIENIA, DAJCIE TAKIE KTORE MIELISCIE USTALONE, NIE PATRZCIE NA INNYCH
DORCIA- sie strachu najadłaś pewnie....
Mój młodszy syn miałe wtedy 3 latka, jak lecieliśmy do Tunezji , schował mi do torebki plastikowy, przeźroczysty pistolet - taki ze iskry leciały w srodku - typowa zabawka z odpustu, robiła tylko hałas. Przy odprawie, położyłam torebkę na tasmę, przeszłam przz bramke...i nagle pojawiło się kilku panów z karabinami...- spojrzałam na monitor i ujrzałam prześwietlona torebkę a w niej kontury pistletu..o mało co mnie nie skuli kajdankami, zanim otwarłam pooooowoli torebkę.Pistolet zabawkę musielismy wyzucic, mój synek tak płakał, że mu "pitolet wydziucili", ....
dorcia, a lecąc już nie bałaś się że może coś źle sprawdzili?
Vestusia, nie dziwię się Twojemu bratu, że był blady...skoro usłyszał taką informację na lotnisku....
U mnie też ruchy jak poczułam pierwszy raz 5 czerwca, to potem prze3z trzy dni nic (nie wiem czy to też z powodu mojej choroby wtedy)ale w czwartek znowu zaczęłam czuć.Teraz czuję dziennie, i z dnia na dzień stają się bardziej intensywne, co prawda na razie są w dole brzuszka i takie zatrzepotanie ( jakby karp kupiony na Wigilię co się tak raz za kiedy w reklamówce zatrzepie.... ), ale najpierw było bulgotanie, takie jakby pulsy...
Dorcia, mogłaś zrobić jeszcze w tabelce rubrykę pierwszych ruchów
przypomnijcie mi ktora teraz brzuchatka ma wizytę najwcześniej ?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez TyszAnka.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137401 przez TyszAnka
Madziu, dobrze że z pęcherzem i nereczkami wszystko OK u Ciebie.
Ja miałam często kamice nerkowe - przerabany ból, mój organizm jest tak nastawiony do bólu, że jak już jest mega mocny ból, to mam wymioty ( przy porodzie jak zbliżaja się bóle parte, to też wymiotuję )
Taka już moja natura.
Tak więc tez będac w ciązy muszę dużo pić, i muszę się pilnować, bo mnie nerki zaczynają boleć.....
Ja miałam często kamice nerkowe - przerabany ból, mój organizm jest tak nastawiony do bólu, że jak już jest mega mocny ból, to mam wymioty ( przy porodzie jak zbliżaja się bóle parte, to też wymiotuję )
Taka już moja natura.
Tak więc tez będac w ciązy muszę dużo pić, i muszę się pilnować, bo mnie nerki zaczynają boleć.....
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137421 przez Dorciaition
TyszAnka pisz do nas koniecznie. Uwielbiam Twoje posty
Haha, no to też miałaś niezłe przeboje
Już później się nie bałam. "Przyczepiła" się do mnie taka kobitka co pierwszy raz leciała i tak przeżywała, że musiałam ją cały czas uspokajać i nie myślałam o tym
Anka nie wiem czy to dobry pomysł bo te co nie poczuły jeszcze by się stresowały. Ja rzadko czuję i mam stresa przez to. ;/
Ale tabelka z wizytami to by było coś Właśnie kto teraz???
Madzia zdrówka dużo
Haha, no to też miałaś niezłe przeboje
Już później się nie bałam. "Przyczepiła" się do mnie taka kobitka co pierwszy raz leciała i tak przeżywała, że musiałam ją cały czas uspokajać i nie myślałam o tym
Anka nie wiem czy to dobry pomysł bo te co nie poczuły jeszcze by się stresowały. Ja rzadko czuję i mam stresa przez to. ;/
Ale tabelka z wizytami to by było coś Właśnie kto teraz???
Madzia zdrówka dużo
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137442 przez TyszAnka
eeee, nie ma sie co stresowac jeśli chodzi o ruchy....to jest moja piata ciąża, poród czwarty, czyli "CVPIV". w pierwszej ciąży ruców nie poczułam, poronienie w 12 tyg, w drugiej ciąży poczułam poźno, bo w 21 tyg (za to teraz syn jest nadpobudliwy psychoruchowo....nie śmiejcie się,,,,tak tak nadpobudliwy..robocop, nie męczy sie wogóle, cały czas w ruchu...ale to albo przez cartingi w Gdyni - JAK BYLIŚMY NAD MORZEM NA WCZASACH WE Władysławowie, to co drugi dzien do GDYNI NA CARTINGI, MUSIELI MNIE SIŁĄ ODRYWAĆ OD KIEROWNICY ....albo jak syn już raczkował, to wślizgnął się do uchylonej łazienki i tylko usłyszałam mniam mniam..i był na twarzy biały z cifu...fuj aż mnie dźwigło- fikusa tez dorwał i całego liścia wyssał z mleczka...- ale to nie przez cif i fikusa, tylko on od małego jak leżał w wózku głebokim, to już nim trzepało- energia go rozpierała....hi hi hi
W trzeciej ciąży (z młodszym synkiem) poczułam w 19 tyg, w czwartej ciąży (z Miłoszem) też w 19 tyg. No a teraz w piątej ciąży w 17 tygodniu.
Nie wiem od czego to zależy.
Koleżanka w trzeciej ciąży poczuła ruchy najpóźniej ze swoich ciąż...
TABELKA Z WIZYTAMI MI SIĘ PODOBA TEN POMYSŁ BYŚMY WIEDZAŁY CO JAK KIEDY...
W trzeciej ciąży (z młodszym synkiem) poczułam w 19 tyg, w czwartej ciąży (z Miłoszem) też w 19 tyg. No a teraz w piątej ciąży w 17 tygodniu.
Nie wiem od czego to zależy.
Koleżanka w trzeciej ciąży poczuła ruchy najpóźniej ze swoich ciąż...
TABELKA Z WIZYTAMI MI SIĘ PODOBA TEN POMYSŁ BYŚMY WIEDZAŁY CO JAK KIEDY...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137495 przez madziaska
Ja jestem jak najbardziej za ta tabelka Dorcia z pierwsza Ci poszlo super, to moze TY sie tym zajmiesz kochana moja wizyta 27 czerwca
Tyszanka to fajnego masz lobuziaka
Moj pecherz ok, chwile zabolalo i przeszlo, pomodlilalm sie tak strasznie do naszego Ojca Sw. i chyba on mi pomogl zawsze taki bol konczyl sie antybiotykiem...
Tyszanka to fajnego masz lobuziaka
Moj pecherz ok, chwile zabolalo i przeszlo, pomodlilalm sie tak strasznie do naszego Ojca Sw. i chyba on mi pomogl zawsze taki bol konczyl sie antybiotykiem...
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137497 przez vestusia
Dobry wieczór
TyszAnia, to też miałaś niezłą przygodę na lotnisku. Już mogę to sobie wyobrazić, he, he Dzieci to są czasami zabawne
Też myślę sobie, że tabelka mogłaby zawierać wizyty, wtedy nie musiałybyśmy ciągle się o to pytać, wszystko byłoby ładnie napisane
Z tymi ruchami to mnie nie stresujcie. Pierwsze poczułam 26 maja ale od tego czasu jakby cisza. Tylko takie delikatne muśnięcia, przeciągnięcia.... ale również z kilkudniowymi przerwami. Nie wiem od czego to zależy, no ale u mnie to akurat pierwsza ciąża.
Dzień mija mi raczej sennie, dużo dziś przespałam w ciągu dnia... zaraz też zresztą idę spać, więc życzę kolorowych snów
TyszAnia, to też miałaś niezłą przygodę na lotnisku. Już mogę to sobie wyobrazić, he, he Dzieci to są czasami zabawne
Też myślę sobie, że tabelka mogłaby zawierać wizyty, wtedy nie musiałybyśmy ciągle się o to pytać, wszystko byłoby ładnie napisane
Z tymi ruchami to mnie nie stresujcie. Pierwsze poczułam 26 maja ale od tego czasu jakby cisza. Tylko takie delikatne muśnięcia, przeciągnięcia.... ale również z kilkudniowymi przerwami. Nie wiem od czego to zależy, no ale u mnie to akurat pierwsza ciąża.
Dzień mija mi raczej sennie, dużo dziś przespałam w ciągu dnia... zaraz też zresztą idę spać, więc życzę kolorowych snów
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137502 przez Dorciaition
TyszAnka koniecznie pochwal sie nam Twoimi maluchami
O tej tabelce myślałam już jak byłam w domku, ale stwierdziłam, ze pomyślicie, że opętana jestem z tymi tabelkami Jesli uda mi sie tutaj zrobić, (choć wątpie, bo tylko na chwilę do kompa wchodzę) to zrobię, a jak nie to jak już wrócę do Polski.
Vestusia my to dwie chyba się tak tym stresujemy. ja przed chwilą leżałam i wyczekiwałam na jakiś znak od maluszka i nic :/ cholerka.
Idę się położyć kochane i dalej wyczekiwać. Jutro dam Wam znać czy się doczekałam
O tej tabelce myślałam już jak byłam w domku, ale stwierdziłam, ze pomyślicie, że opętana jestem z tymi tabelkami Jesli uda mi sie tutaj zrobić, (choć wątpie, bo tylko na chwilę do kompa wchodzę) to zrobię, a jak nie to jak już wrócę do Polski.
Vestusia my to dwie chyba się tak tym stresujemy. ja przed chwilą leżałam i wyczekiwałam na jakiś znak od maluszka i nic :/ cholerka.
Idę się położyć kochane i dalej wyczekiwać. Jutro dam Wam znać czy się doczekałam
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137503 przez Dorciaition
Na razie może tak
Madziaska- 27.06
Dorcia- 7.07
No i reszta niech wpisze i będzie jakiś widok
Dobrej nocki
Madziaska- 27.06
Dorcia- 7.07
No i reszta niech wpisze i będzie jakiś widok
Dobrej nocki
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #137518 przez Batmanik
heh to ja tak zebyscie spac nie mogly a jutro od rana lataly czy juz napisala czy nie bo jak mnie pamiec nie zawodzi jutro ma wizyte Anakol..a w czwartek nie wiem czy nia ma ktoras z nowych forumowiczek a ja dopiero w piatek jutro tylko jade wyniki robicn a to i glukoza i morfologia no i hiv i hbs i cos jeszcze...
moj to jeszcze pracuje cholercia
a ja mam dziwny a zarazem wstydliwy problem ale nie wiem od czego tak mi sie dzieje ale albo to od bielizny albo odrastajace wloski podrazniaja ze mnie swedzi tam na dole heh ale jak o tym powiedziec lekarzowi
ja juz nie pamietam kiedy z Igorkiem poczulam ruchy ale chyba w 18 tyg albo myli mi sie bo moze to byl 18 dzien ktoregos miesiaca a nie mam ze soba karty a teraz pare dni temu poczulam czestrze musniecia tak nizej bo z tydz temu byly raz na jakis czas wiec nawet nie pamietam kiedy to dokladnie bylo a teraz juz wiem i czuje pare razy dziennie takie z 2-3 musniecia i spokoj bo Igorek jaki pierwszy jego ruch poczulam to zrobil fikolka -doslownie fikolka zrobil - ale jego ruchy czulam o wiele mocniej dlatego mysle ze jak takie delikatne teraz mam to dziewczynka
milej nocki kochane!!!
moj to jeszcze pracuje cholercia
a ja mam dziwny a zarazem wstydliwy problem ale nie wiem od czego tak mi sie dzieje ale albo to od bielizny albo odrastajace wloski podrazniaja ze mnie swedzi tam na dole heh ale jak o tym powiedziec lekarzowi
ja juz nie pamietam kiedy z Igorkiem poczulam ruchy ale chyba w 18 tyg albo myli mi sie bo moze to byl 18 dzien ktoregos miesiaca a nie mam ze soba karty a teraz pare dni temu poczulam czestrze musniecia tak nizej bo z tydz temu byly raz na jakis czas wiec nawet nie pamietam kiedy to dokladnie bylo a teraz juz wiem i czuje pare razy dziennie takie z 2-3 musniecia i spokoj bo Igorek jaki pierwszy jego ruch poczulam to zrobil fikolka -doslownie fikolka zrobil - ale jego ruchy czulam o wiele mocniej dlatego mysle ze jak takie delikatne teraz mam to dziewczynka
milej nocki kochane!!!
Moderatorzy: ilona