- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171121 przez Batmanik
Witam!!!
a ja gotuje zupke, moj brzdac dal juz popalic i mam dosc na dzis...
a tu do sklepu trzeba sie wybrac moze pozniej lepiej sie poczuje...
moja mala tez cos ostatnio spokojniejsza jest:(
lece bo ten lobuz zaraz zwali telewizor
a ja gotuje zupke, moj brzdac dal juz popalic i mam dosc na dzis...
a tu do sklepu trzeba sie wybrac moze pozniej lepiej sie poczuje...
moja mala tez cos ostatnio spokojniejsza jest:(
lece bo ten lobuz zaraz zwali telewizor
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 4 miesiąc temu #171124 przez luska
hej laseczki.
W koncu sie ze wszystkim obrobiłam .Wczoraj myslałam , ze mi krekosłup peknie a piety mi w tyłek wejda Ale juz po okno umyte firana zawieszona meble popastowane etc etc.A najszczesliwqasza jestem bo maszteciki zriobiłam.Oczywiscie nie ma polowy ale sa
Sauri nie martw sie az tak tym wiem , ze łatwo powiedziec a cieżej zrobic ale ja z Olenkiem przezywałam cos podobnego.a co sie okazało taki był jego urok.W 36 tc okazało sie ,ze głowka ma wymiary na 32tc.Wiesz co ja przezywałam po scianach chodziłam i tak do 38tc gdzie zropbili cc.Niby wszystko oki ale jednak jakas patologia była.A comlody urodził sie z normalna czupryna , nie wiadomo czemu sprzet tak pokazywał a mia-łam na 3 rożnych aparata*chi 3 roznych lekarzy.
Vestusia dzia za podpowiedz ale mi tam własnie ten kod sie nie pokazuje.Ech trudno
Masz cierpliwosc do pieska ale chociaz masz tez ciekawie
Docia uuuu nie miłe zdarzenie.Wymarz z pamieci i juz bo bedzie cie to meczyc ilekroc spojrzysz na kotka
Dziewczyny a;le macie pogode w koncu sie ładnie zrobiło
Basia mnie cos ominelo chyba bo nie wiedziałam , ze w brzuszku to twoja druga dzidzia
.
W koncu sie ze wszystkim obrobiłam .Wczoraj myslałam , ze mi krekosłup peknie a piety mi w tyłek wejda Ale juz po okno umyte firana zawieszona meble popastowane etc etc.A najszczesliwqasza jestem bo maszteciki zriobiłam.Oczywiscie nie ma polowy ale sa
Sauri nie martw sie az tak tym wiem , ze łatwo powiedziec a cieżej zrobic ale ja z Olenkiem przezywałam cos podobnego.a co sie okazało taki był jego urok.W 36 tc okazało sie ,ze głowka ma wymiary na 32tc.Wiesz co ja przezywałam po scianach chodziłam i tak do 38tc gdzie zropbili cc.Niby wszystko oki ale jednak jakas patologia była.A comlody urodził sie z normalna czupryna , nie wiadomo czemu sprzet tak pokazywał a mia-łam na 3 rożnych aparata*chi 3 roznych lekarzy.
Vestusia dzia za podpowiedz ale mi tam własnie ten kod sie nie pokazuje.Ech trudno
Masz cierpliwosc do pieska ale chociaz masz tez ciekawie
Docia uuuu nie miłe zdarzenie.Wymarz z pamieci i juz bo bedzie cie to meczyc ilekroc spojrzysz na kotka
Dziewczyny a;le macie pogode w koncu sie ładnie zrobiło
Basia mnie cos ominelo chyba bo nie wiedziałam , ze w brzuszku to twoja druga dzidzia
.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171144 przez Suari
A jaeszcze jakby, któraś chciała
allegro.pl/listing.php/user?us_id=19300283
ja zamówiłam kilka rzeczy u tego sprzedwcy i warto, bo są w bardzo dobrym stanie
allegro.pl/listing.php/user?us_id=19300283
ja zamówiłam kilka rzeczy u tego sprzedwcy i warto, bo są w bardzo dobrym stanie
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171160 przez kima
Hej Mamcie, ja niedawno wstałam, ostatnio jak się budze siusiu to potem zasnąć nie moge kompletnie i tak od 5 nie spałam, dopiero gdzies przed 7 jak mój mąż wychodził do pracy usnęłam, przewalone, mam głowe jak telewizro
Miłego dnia Laleczki, ja się biore za małe porządki w ciuchach
Aha, wczoraj na wizycie mi dała skierowanie na obciążenie glukozą, bede robiła 30 sierpnia, u mnie to wygląda tak, że rozcieńczają mi 75 g gluzkozy w wodzie mineralnej niegazowanej, mam wypić i siedzieć 2 godziny (i czytać gazetę ) chodzi oto,żeby nie łazić, bo się spala i zobaczymy co wyjdzie, troche się martwie, bo dużo dziewczyn ma problemy w cukrzycą w ciąży, wczoraj widziałam 3 laski w zaawansowanej ciąży jak siedziały pod poradnią diabetologiczną.
No nic lece
Miłego dnia Laleczki, ja się biore za małe porządki w ciuchach
Aha, wczoraj na wizycie mi dała skierowanie na obciążenie glukozą, bede robiła 30 sierpnia, u mnie to wygląda tak, że rozcieńczają mi 75 g gluzkozy w wodzie mineralnej niegazowanej, mam wypić i siedzieć 2 godziny (i czytać gazetę ) chodzi oto,żeby nie łazić, bo się spala i zobaczymy co wyjdzie, troche się martwie, bo dużo dziewczyn ma problemy w cukrzycą w ciąży, wczoraj widziałam 3 laski w zaawansowanej ciąży jak siedziały pod poradnią diabetologiczną.
No nic lece
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #171166 przez Dorciaition
Hej Kobietki!
Vestusia oj ta Funia to diablica
Kima też uwielbiam tą piosenkę. Wgrałam sobie ją w telefon i przed snem słucham
A z glukozą na pewno będzie wszystko ok. Nie denerwuj się.
Iva super, że dostaniesz taką paczkę. Zazdroszczę
Baśka czasami tak jest, że dzidziol jest mniej ruchliwy. Pewnie łapie czasami leniuszka
Madziaska miłego wypoczynku!
Kredka Opowiadaj
suari super rzeczy ma ten sprzedawca
Luśka cudne imię Ja nadal nie mogę się zdecydować
Miłego dnia kochane. Zmykam
Vestusia oj ta Funia to diablica
Kima też uwielbiam tą piosenkę. Wgrałam sobie ją w telefon i przed snem słucham
A z glukozą na pewno będzie wszystko ok. Nie denerwuj się.
Iva super, że dostaniesz taką paczkę. Zazdroszczę
Baśka czasami tak jest, że dzidziol jest mniej ruchliwy. Pewnie łapie czasami leniuszka
Madziaska miłego wypoczynku!
Kredka Opowiadaj
suari super rzeczy ma ten sprzedawca
Luśka cudne imię Ja nadal nie mogę się zdecydować
Miłego dnia kochane. Zmykam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171205 przez vestusia
Witam Kochane po raz drugi
Kredka, dlaczego tak długo się ukrywałaś? To już po półmetku a Ty nic
Ech, nie mogę teraz nic kupować dla dzidzi a Suari Ty mi takie linki wklejasz he, he Cudaśne i faktycznie niedrogo.
Luska Kobieto, zwolnij tempo Dzidzia potrzebuje odpoczynku więcej
Batmanik szkoda nerwów. Weź kilka głębokich oddechów, zrób coś dla siebie i nie nerwuj się aż tak
Mój dzidziuś ostatnio poprzestawiał sobie pory aktywności jak rozbudzam się rano, to często dzidzia jeszcze śpi. Zazwyczaj było tak, że to dzidzia budziła mnie. Może dlatego, że buszuje do około 2 w nocy, więc pewnie potem śpi. Ja zdążę zejść z pieskiem, wrócę, coś podjem i za kilka minut dostaję kilka kopów. Jakoś tak jak rano nie budzą mnie ruchy dzidzi to czuję dziwny lęk, od razu zastanawiam się czy wszystko ok? Wtedy muszę coś podjeść, popukam po brzuszku i dzidzia odpowiada. Ale w pierwszym momencie zawsze taki dziwny lęk.
U mnie w końcu pojawiło się słonko. Nareszcie. Muszę się ogarnąć, iść zjeść zupkę w "Mniam Mniam", bo nie opłaca mi się gotować no i czekam na telefon od mechanika. Liczę, że zrobią mi dziś to auto, bo chcę już do Piotrka
Kredka, dlaczego tak długo się ukrywałaś? To już po półmetku a Ty nic
Ech, nie mogę teraz nic kupować dla dzidzi a Suari Ty mi takie linki wklejasz he, he Cudaśne i faktycznie niedrogo.
Luska Kobieto, zwolnij tempo Dzidzia potrzebuje odpoczynku więcej
Batmanik szkoda nerwów. Weź kilka głębokich oddechów, zrób coś dla siebie i nie nerwuj się aż tak
Mój dzidziuś ostatnio poprzestawiał sobie pory aktywności jak rozbudzam się rano, to często dzidzia jeszcze śpi. Zazwyczaj było tak, że to dzidzia budziła mnie. Może dlatego, że buszuje do około 2 w nocy, więc pewnie potem śpi. Ja zdążę zejść z pieskiem, wrócę, coś podjem i za kilka minut dostaję kilka kopów. Jakoś tak jak rano nie budzą mnie ruchy dzidzi to czuję dziwny lęk, od razu zastanawiam się czy wszystko ok? Wtedy muszę coś podjeść, popukam po brzuszku i dzidzia odpowiada. Ale w pierwszym momencie zawsze taki dziwny lęk.
U mnie w końcu pojawiło się słonko. Nareszcie. Muszę się ogarnąć, iść zjeść zupkę w "Mniam Mniam", bo nie opłaca mi się gotować no i czekam na telefon od mechanika. Liczę, że zrobią mi dziś to auto, bo chcę już do Piotrka
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171215 przez Dorciaition
Vestuśka trzymam kciuki żeby zrobili furkę
Robię tak damo jak Ty jak moja malutka nie daje znać.
Własnie ściągnełam firanki, bo już dawno planowałam kupić makarony, ale tak zawsze jakoś się zapomniało, a teraz już nie będzie wyjścia
Dziewczyny czy jak długo chodzicie też macie jakieś bóle? Bo mnie czasami taki mocny jakby skurcz "na dole" złapie. Już nie wspomne jak kość ogonowa mnie napitala
Robię tak damo jak Ty jak moja malutka nie daje znać.
Własnie ściągnełam firanki, bo już dawno planowałam kupić makarony, ale tak zawsze jakoś się zapomniało, a teraz już nie będzie wyjścia
Dziewczyny czy jak długo chodzicie też macie jakieś bóle? Bo mnie czasami taki mocny jakby skurcz "na dole" złapie. Już nie wspomne jak kość ogonowa mnie napitala
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171239 przez Suari
Dorcia- mnie czasami ciągnie po bokach w okolicy bioder, zwłaszcza po jednej stronie i często łapie mnie kolka, nawet jak wolno chodzę.
vestusia- ja też miałam się wstrzymać z zakupami, aż do wypłaty, czyli gdzieś do piątku, poniedziałku, ale dzisiaj zrobiłam kolejne i taką mam silną wolę jeśli o to chodzi
vestusia- ja też miałam się wstrzymać z zakupami, aż do wypłaty, czyli gdzieś do piątku, poniedziałku, ale dzisiaj zrobiłam kolejne i taką mam silną wolę jeśli o to chodzi
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 4 miesiąc temu #171271 przez luska
Docia ja mam taki dziwny uscisk na moje doswiadczenie to sa skurcze a te bóle to ci nie powiem.Pewnie wiekszosc dziewczyn je ma ale jak cie to dreczy to lekarza zapytaj.
Eh ja z zakupami tez na razie finito, odkładam wszystko i odkładam ale na dobre ten czas zasowa jak głupi to juz sierpień a pozniej wrzesień i po wrześniu a juz w pazdzierniku to nie będą żarty i trzeba sie bedzie brac
Docia my to w sumie z tym imieniem to tak wystrzelilismy.Nie wiem skad mi sie ono w głowie wzielo.Zawsze twierdziliśmy ,że bedzie Kornelia.A w koncu mowie mojemu ,że Aurelia i koniec dyskusji ten pokiwał głowa i chyba tak zostanie, jeżeli nie będzie niespodzianki i na porodówce sie nie okaże ,że jednak Ksawery.Właśnie mi przyszły szmatki ,powiem wam , ze niby uzywany a w praktyce jak nowki W sumie pajacyk to z metka jest
Eh ja z zakupami tez na razie finito, odkładam wszystko i odkładam ale na dobre ten czas zasowa jak głupi to juz sierpień a pozniej wrzesień i po wrześniu a juz w pazdzierniku to nie będą żarty i trzeba sie bedzie brac
Docia my to w sumie z tym imieniem to tak wystrzelilismy.Nie wiem skad mi sie ono w głowie wzielo.Zawsze twierdziliśmy ,że bedzie Kornelia.A w koncu mowie mojemu ,że Aurelia i koniec dyskusji ten pokiwał głowa i chyba tak zostanie, jeżeli nie będzie niespodzianki i na porodówce sie nie okaże ,że jednak Ksawery.Właśnie mi przyszły szmatki ,powiem wam , ze niby uzywany a w praktyce jak nowki W sumie pajacyk to z metka jest
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171299 przez kima
Witam ponownie i znów
Powiesiłam pranie, zjadłam obiadek i robie mega porządku w ciuchach. Stwierdziłam, że w części już napewno nie będę chodziło, bo mi się już znudziły, więc spakowałam kilka worów i dam takiej koleżance z pracy, bo ona się cieszy i przynajmniej w tym chodzi
I w szafie sobie też ogarnęłam, na jedną stronę zsunęłam rzeczy, o których narazie mogę zapomnieć, ze względu na mój brzucholek
Vestusia ja też pukam do brzuszka jak tylko mały ma jakieś chwilowe przerwy, a tak mam od wczoraj to nie lubie, nie lubie, bo od razu też mam czarne myśli, a może jemu poprostu się nie chce tak szaleć codziennie i zawsze jest tak, że jak Wam napiszę, że Dzidzia szaleje, to od razu na dłuższą chwile mam spokój - takie figle płata już od małego
Dorcia ja makarony kupuję po wypłacie, czekam tylko do 10-tego, narazie kupiliśmy karnisze do pokoi, a na firany już nie starczyło ehh.. od zawsze mi się podobały makaroniki a ponieważ miałam pokój z bratem i siostrą, musiałam się dopasować
Fajnie Ci Iva, szkoda, że w Polce nie dostaniemy takich paczek
Ok, idę kończyć porządki z ciuszkami, bo narazie moje mieszkanie wygląda jak szmateks
Powiesiłam pranie, zjadłam obiadek i robie mega porządku w ciuchach. Stwierdziłam, że w części już napewno nie będę chodziło, bo mi się już znudziły, więc spakowałam kilka worów i dam takiej koleżance z pracy, bo ona się cieszy i przynajmniej w tym chodzi
I w szafie sobie też ogarnęłam, na jedną stronę zsunęłam rzeczy, o których narazie mogę zapomnieć, ze względu na mój brzucholek
Vestusia ja też pukam do brzuszka jak tylko mały ma jakieś chwilowe przerwy, a tak mam od wczoraj to nie lubie, nie lubie, bo od razu też mam czarne myśli, a może jemu poprostu się nie chce tak szaleć codziennie i zawsze jest tak, że jak Wam napiszę, że Dzidzia szaleje, to od razu na dłuższą chwile mam spokój - takie figle płata już od małego
Dorcia ja makarony kupuję po wypłacie, czekam tylko do 10-tego, narazie kupiliśmy karnisze do pokoi, a na firany już nie starczyło ehh.. od zawsze mi się podobały makaroniki a ponieważ miałam pokój z bratem i siostrą, musiałam się dopasować
Fajnie Ci Iva, szkoda, że w Polce nie dostaniemy takich paczek
Ok, idę kończyć porządki z ciuszkami, bo narazie moje mieszkanie wygląda jak szmateks
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171310 przez Batmanik
moja dzidzia tez cos malo aktywna ostatnio jest:/ ale moze jej przejdzie i staram nie swirowac - jeszcze;) a ja po spacerku grzeje dzis a musialam do sklepu z buta isc bo auto ma zabrac kolega mechanik bo cos stuka:(
ide chwilke posiedziec i zabieram sie za drugie danie....
hehe Kima makarony a ja namysli mialam ze kupujesz te do jedzenia na zapas dobrze ze porzadnie sie wczytalam drugi raz...
ide chwilke posiedziec i zabieram sie za drugie danie....
hehe Kima makarony a ja namysli mialam ze kupujesz te do jedzenia na zapas dobrze ze porzadnie sie wczytalam drugi raz...
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171312 przez Batmanik
a moj gamon jak zobaczyl moj brzucholek powiedzial ze mala duza musi byc...a ja mu odpisalam ze boje sie ze bedzie miala ze 4kg to on mi na to ze :
szkoda ze faceci nie rodza bo by tak nie dogadywal glupio, przyjedzie zrobie mu harakiri na tylku i tez sie bede smialazas ci dupe porozrywa,ale przy 3cim juz bedzie ok
Moderatorzy: ilona