- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #174363 przez Dorciaition
O Aniaa super! Jak ma prezenty dla dzidzi, to niech przyjeżdza Moja rzadko u nas bywa. A na noc nigdy nie była. W sumie to dobrze. Na początku było mi przykro, ale teraz już nie
Oglądałyście wczoraj "Ciąze z zaskoczenia" ? Jeju, co tam się dzieje. Ja się tam tak ekscytuje, że zawsze po ciśnienie mierzę
Daisy tylko jak jest obrażona to zasypia w szafie, ale w nocy już przychodzi. Śpi pod kołdrą, więc szkód nie robi
Oglądałyście wczoraj "Ciąze z zaskoczenia" ? Jeju, co tam się dzieje. Ja się tam tak ekscytuje, że zawsze po ciśnienie mierzę
Daisy tylko jak jest obrażona to zasypia w szafie, ale w nocy już przychodzi. Śpi pod kołdrą, więc szkód nie robi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #174366 przez aniaa_
Ja oglądałam !!! Zawsze to oglądałam, a teraz nowe odcinki hura!!! i jakoś inaczej nagrane bo bardziej trzymają w napięciu i ja sie wczoraj aż popłakałam, bo myślałam, że ta dzidzia nie przeżyje
No to pięknie, nie zapytałam lekarza w którą stronę mieszać
No to pięknie, nie zapytałam lekarza w którą stronę mieszać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez aniaa_.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #174381 przez Dorciaition
Suari napisał:
Aniuu ja też wczoraj ryczałam jak bóbr. Ale wszystko dobrze się skończyło.
Dla mnie to trochę dziwne,że one nie wiedza o ciąży. U mnie się nie da nie wiedzieć. Brzuch od wczoraj tak mi podskakuje, że szok
dorcia- super ta żyrafka
aniaa- szkoda nerwów na te pindy, więc się nie przejmuj, a czy mieszałaś w dobrą stronę, bo to też może zafałszować wynik
Aniuu ja też wczoraj ryczałam jak bóbr. Ale wszystko dobrze się skończyło.
Dla mnie to trochę dziwne,że one nie wiedza o ciąży. U mnie się nie da nie wiedzieć. Brzuch od wczoraj tak mi podskakuje, że szok
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #174397 przez chłopek
Dorciaition dobrze że teściowa chociaż 500zl dała, moja sie nie dołożyła nic do wózka. Jeszcze jak chcielismy dac na imie Norbert to mi obrzydzała to imie mowiac non stop Norek ( no ale dobrze bo do synka bardziej Ksawery pasuje i nie wyobrażam sobie żeby mial na imie inaczej) moja tesciowa mieszka 20 min drogi ode mnie i była u nas w grudniu na chrzcinach później juz jej nie uświadczyliśmy
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #174405 przez aniaa_
chlopek to nieźle, moja teściowa mieszka w Hamburgu i przyjeżdża raz na miesiąc a czasem raz na 2 miesiące, ale to tak zawsze jest, jak cos jest blisko to ciężko na odwiedziny, bo sie odkłada cos na jutro i człowiek myśli że zawsze zdąży a czas leci.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #174418 przez aniaa_
Kima no co TY zwariowałaś!!! Ja dzisiaj odebrałam przesyłkę, bo zamówiłam sobie spodnie ciążowe otwieram i pierwsza myśl, ku,,, jakie wielkie, za duże na mnie będą !!!! Ale ubrałam i co sie okazało?? Że były na mnie idealnie skrojone, to dopiero porażka, nawet nie zdaję sobie sprawy jak sie rozrosłam, jak ostatnio z koleżanka robiłyśmy sobie zdjęcia to dopiero na nich zobaczyłam ze sie kwadratowa robie.
Nie ma sie co teraz przejmować wagą, powodzenia na wizycie trzymam kciuki i głowa do góry, pamiętaj, że jesteśmy najpiękniejsze
Nie ma sie co teraz przejmować wagą, powodzenia na wizycie trzymam kciuki i głowa do góry, pamiętaj, że jesteśmy najpiękniejsze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez aniaa_.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #174424 przez Batmanik
Witam!!!
Martunia no to fest ale nam sie trafily a z tym plynem to sie usmialam moja to ja mam takiego mopa ze przed uzyciem trzeba go namoczyc bo ta gabka jest twarda i widze ze mam pokrzywionego kija bo pewnie na chama probowala scierac;) a lepszy numer odstawila z proszkiem do prania hehe kupilam chyba 7 kg w opakowaniu proszku a wypralam moze 4 razy a patrze ostatnio nie mam pol proszku i miarki do proszku a jak jej zwrocilam uwage to zapytalam a to miarki w proszkach nie daja ( a ja sobie od mamy wzielam miarke) i spytala a ktory proszek jest moj zielony czy niebieski udawala durnia bo jak mozna nie wiedziec ktory proszek kupilo sie i ze miarki nie daja do proszku teraz wszystko trzymam u siebie- porazka wogole...
a co odrazy to imion to moja na igora wola igus czy iguniu ach i tak moge wymieniac i wymieniac....
zajrze pozniej lece robic papryke poki lobuz spi...
ps a filmu nie ogladalam ale dla mnie to dziwne jak mozna o ciazy nie wiedziec
Martunia no to fest ale nam sie trafily a z tym plynem to sie usmialam moja to ja mam takiego mopa ze przed uzyciem trzeba go namoczyc bo ta gabka jest twarda i widze ze mam pokrzywionego kija bo pewnie na chama probowala scierac;) a lepszy numer odstawila z proszkiem do prania hehe kupilam chyba 7 kg w opakowaniu proszku a wypralam moze 4 razy a patrze ostatnio nie mam pol proszku i miarki do proszku a jak jej zwrocilam uwage to zapytalam a to miarki w proszkach nie daja ( a ja sobie od mamy wzielam miarke) i spytala a ktory proszek jest moj zielony czy niebieski udawala durnia bo jak mozna nie wiedziec ktory proszek kupilo sie i ze miarki nie daja do proszku teraz wszystko trzymam u siebie- porazka wogole...
a co odrazy to imion to moja na igora wola igus czy iguniu ach i tak moge wymieniac i wymieniac....
zajrze pozniej lece robic papryke poki lobuz spi...
ps a filmu nie ogladalam ale dla mnie to dziwne jak mozna o ciazy nie wiedziec
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #174427 przez Dorciaition
Chłopak no to faktycznie długo Twoja nie była u Ciebie. Moja jest u nas tak z dwa razy w roku.
Kima no co Ty!!?? Jesteś śliczna! Kobietki w ciąży są najpiękniejsze!
Aniaa ja też widze to najbardziej na zdjęciach. Ale dziewczyny, nasze dzieci rosną, to i my musimy!
Kima no co Ty!!?? Jesteś śliczna! Kobietki w ciąży są najpiękniejsze!
Aniaa ja też widze to najbardziej na zdjęciach. Ale dziewczyny, nasze dzieci rosną, to i my musimy!
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #174443 przez anakol
Kima
Chyba wiem jak się masz, bo już drugi dzień mam takiego doła, że nawet mi się nie chce tu pisać. Dziś jest trochę lepiej niż wczoraj, może dlatego że od rana czytałam w necie o zrzucaniu wagi po ciąży. A, no i umówiłam się do fryzjera na dzisiaj, zrobię sobie taką lekką trwałą, bo już nie mogę na siebie patrzeć
Chyba wiem jak się masz, bo już drugi dzień mam takiego doła, że nawet mi się nie chce tu pisać. Dziś jest trochę lepiej niż wczoraj, może dlatego że od rana czytałam w necie o zrzucaniu wagi po ciąży. A, no i umówiłam się do fryzjera na dzisiaj, zrobię sobie taką lekką trwałą, bo już nie mogę na siebie patrzeć
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej