BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #198776 przez iva 20
hejka dziewczyny !!! :kiss: Moja niunia mnie obudzila i brykala jak szalona !!! :woohoo:
tez tak macie ja wczoraj to caly dzien czulam jak buszowalaw brzuchu i tak wczesnie wstaje chyba bedzie wierci pieta z niej hihi :woohoo:
Kimus nie przejmuj sie i nie mysl o tym pomysl ze jak urodzisz to tez bedziesz sexi wygladac i kazdy facet zawiesi oko na tobie :blink: ja tez niekiedy mam tak ze jak widze te dziewczyny i fajne figury to tez mi jest przykro ale mezus mi nie daje tak tego odczuc i mowi mi po co sie patrze na te dziewczyny to odpowiadam ze fajnie wygladaja to mi mowi ze bede lepiej wygladac od nich jak ja bylam taki chudzielec i on wie ze mam zaparcie straszne jak cos chce osiagnac .... no ale tak jest on juz mowi ja bede z mala a ty godzinke dziennie na bsenik czy pobiegac kochany :kiss:
no ale wiadomo kazda z nas sie czuje zle bo to juz prawie koniec :lol:
ale nie ma sie co zalamywac kobiety w ciazy tez sa atrakcyjne niektorym mezczyzna podobaja sie wlasnie brzuszki i mowia ze to jest sexi a nie jakies wychudzone top model :woohoo: wiec glowa do gory :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #198785 przez luska
hej laseczki

Vestusia uśmiałam się z tego wieczornego wynagrodzenia hehe Niem ma na to bidula siły.Zresztą przed chwila już wyszedł B)

Sukiemnus to już chyba mam za dużo, właśnie.Fakt od 68 do 80 .Tyle , ze ja kupuje takie bo nie mam co innego, wszystko jest hehe.Wczoraj w końcu przyjechał ten koleś z ciuszkami i kupiłam jeszcze dwie bluzeczki.Ale tylko dwie,bo miał tylko właśnie dla starszaków, ale i tak w ciul kasy wydałam , bo musiałam kupić dla synka znajomej od której dostaje ciuszki dla Olka, bo kurka co 3 miechy daje mi 2 reklamow.Większość next , h&m itd , nie zniszczone.A ja w sumie nic nie kupiłam jej synkowi .Tylko warzywa wozimy ;)

Any anka dzia, skorzystam .Własnie laseczki , macie więcej czasu.Docia ty chyba już znalazłaś stronki co próbki potem rozsyłają , jak już zdrowa będziesz to podziel się linkiem :kiss:

Madzia słodkie te spodenki :kiss:

Wow ale Igor duży chłopak a jaki przystojny, no i w porównaniu z moja chudzina to kawał chłopa hehehehe :kiss: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A właśnie co do slow Ivy , mi mój teraz mówi , ze kiedyś byłam za chuda , a teraz ma za co złapać :silly:

Myslałam , ze pierwsza będzie a tu proszę, nasz ranny ptaszek już posta naskrobał hehehe
Vestusia miałas przygodę nocna , ja znowu głodna jak wilk się o 3 obudziłam i mnie faworki na stole w salonie męczyły , ale za leniwa jestem nie zlazłam na dół heheheZa to juz opędzlowałam polowe.Wieczorem kolacji nie zjadłam bo po smażeniu to już miałam dosyć , napatrzyłam się i jakoś ochot na nie mi przeszła ;)
13 lata 3 miesiąc temu #198790 przez Suari
kima- szkoda nerwów kochana, facet to wzrokowiec, więc żadnej " nie przepuści" ;) jak coś mój tam dogada to zawsze mu mówie, że droga wolna, więc niech wybiera :)

luska- tylko dwie ??? :) pewnie za każdym razem sobie powtarzamy, że jeszcze tylko ta jedna rzecz i starczy :) ja w sumie już przystopowałam z zakupami (do następnej jakiejś promocji lub"super wyprzedaży" :laugh: ) wczoraj doszły mi te najmniejsze rzeczyna 56 cm i chyba starczy, kupiłam zaledwie kilka sztuk, bo i tak pewnie szybko dzidek w znich wyrośnie

iva- przy moim śnie nie ma szans żeby mnie dzidek obudził :) ale on wierci się cały czas, a przebłyski odpoczynku ma między 18-20, a tak to non stop, wczoraj lekarz powiedział, że grzeczny, bo na usg był grzeczny, ale chwile potem na ktg już pokazał, dudniało w tym sprzęcie non stop i co chwile położna przychodziła sprawdzać.
13 lata 3 miesiąc temu #198794 przez Suari
13 lata 3 miesiąc temu #198801 przez iva 20
Teraz to te maluchy sie beda ruszac ale to dziwne bo niekiedy sama nie moge uwierzyc ze dzieciaki tak moga przez caly dzien hehehe :lol:
u mnie znowu pada i brzydko 11 stopni masakra jakas :unsure:
a ja jutro na zakupki az sie doczekac nie moge :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #198823 przez Aleksandra
Dzieńdoberek :)

Mam już wyniki CRP...............spadło z 14 na 10,7 :lol: Teraz będą mnie kłuć w niedzielę i tak w kółko. Jeśli nic się nie będzie działo, nie będę miała skurczy ani CRP drastycznie nie wzrośnie to wywołają poród w 36 tc. W sumie to szybko zleci bo własnie uświadomiłam sobie, że jestem już w szpitalu trzeci tydzień....
13 lata 3 miesiąc temu #198846 przez anakol
Cześć Mamusie :kiss:
Szalone jesteście, tyle skrobiecie, że później pół dnie schodzi, żeby być na bieżąco ;) Właśnie się zabrałam do "odrabiania".

Olu, nie wiem czy warto powstrzymywać się od krzyku podczas porodu, mi koleżanki lekarki tłumaczyły, że mam krzyczeć, bo "na krzyku" łatwiej urodzić :P A co za różnica, co sobie będą myśleć, trudno, rodząca jest najważniejsza :laugh: Oczywiście chodzi mi o sam poród, a nie o fazę przedwstępną ;)
13 lata 3 miesiąc temu #198857 przez luska
Wow Ola już 3 tydzień , nie powiedziała bym ;)

Sauri tylko diw bo nastawiałam się na więcej , koleś przywozi nowe ciuszki , dobry gatunek a za bluzeczki zapłaciłam 6 i 7 zł , wiec jak na moje się opłaca i to bardzo.Pewnie w listopadzie przyjedzie znowu.Powiedział , że będzie miała te małe, oby miał :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #198900 przez Aleksandra
Leci szybko ten czas.

Dziś bolą mnie plecy. Chyba krzywo spałam w nocy, ale za to sie wyspałam :) Nikt dzisiaj nie rodziła, cisza i spokój...

Wczoraj jeszcze kupiłam taki sweterek na allegro
allegro.pl/sweterek-z-kapturkiem-bialy-i1822468217.html
13 lata 3 miesiąc temu #198917 przez iva 20
Ola fajnie ze wszystko dobrzez z wynikami to mala bedziesz miala szybko w 36 tygodniu bedziesz jako pierwsza rozpakowana :laugh:
my bedziemy czekac jak ty bedziesz sie juz zajmowac mala :blush:
13 lata 3 miesiąc temu #198925 przez Aleksandra
A tak nie dawno rozmawiałyśmy, która się pierwsza rozpakuje..... Ja już nie mogę się doczekać mojej niuni.
13 lata 3 miesiąc temu #199041 przez aniaa_
Witajcie mamuski :)

Batmanik super kawaler z Twojego synka, fajna sesja :laugh:
Olu cudownie, że wyniki sie poprawiły :laugh: :laugh: :laugh: oby tak dalej :) a ten miesiąc to szybko zleci i już niedługo Monisie prztulisz do siebie :laugh:
Jej jaki miałam dzisiaj sen, śniło mi sie, że przyszla do mnie do domu położna, bo synek był już w domu i ona do mnie: a kiedy pani ostatni raz przewijała synka, a ja sie zrobilam cała czerwona, bo zapomniałam to zrobić :ohmy: :ohmy: :ohmy: i ona ściągała pampersa i byl tak przemoczony, ze można było go wykręcać :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #199079 przez vestusia
Hej Dziewczyny :)

Ale miałam noc....
Najpierw ta zgaga, a jak poszłam spać jakoś około 2, to wstałam o 11:30. Patrzę na komórkę (wyłączam dźwięk na noc) a tam es i połączenie od kuriera! O 8 rano! No to dzwonię do niego, ale nic nie mówił, tylko poinformował mnie, że będzie między 11 a 13. No to czekam grzecznie na niego. Zeszłam tylko na chwilę z psem, ale pod klatkę w zasadzie, aby się przez przypadek z nim nie minąć.

Nie wiem co to się stało, że tak długo dziś spałam... pewnie przez tę zgagę.

Ola, jej 36 tydzień. Niektóre z nas urodzą gdzieś miesiąc po Tobie, a Ty będziesz już wprawioną Mamusią :) Ale nie dziwię Ci się, że chcesz już mieć Niunię ze sobą. Zresztą, każda z nas nie może się doczekać a tym bardziej Ty, bo leżysz już w szpitalu 3 tydzień i będziesz jeszcze leżeć aż do rozwiązania. Trzymam kciuki żeby czas szybko Ci zleciał :)

Iva, jutro będziesz szalała niesamowicie na zakupach, Tobie też nie odpuścimy zdjęć tych śliczności, które kupisz :)

Zrobiłam sobie właśnie kawkę i czekam na kuriera. No i biorę się za aktualizację tabelki.
13 lata 3 miesiąc temu #199087 przez vestusia
Ok, tabelka zaktualizowana zgodnie z tym, co mi podałyście. Nie mam wszystkich dat, więc jak coś to podawajcie swoje daty wizyt. Dziś ma Dorcia. :)
13 lata 3 miesiąc temu #199098 przez Aleksandra
Zgadzam się z dziewczynami co do facetów. Jak mój sie czasami spojrzy na inna to nic się nie dzieje. Jeszcze czasami mi mówi, że ładna jest i w końcu ja też się na nią patrzę i albo przyznaję mun rację albo nie. Gorzej w drugą stronę....Jak ja się patrzę na innego faceta to on już odwraca moją uwagę od niego, albo mówi, żebym go tak nie obcinała :blink:

Vestusia ja niestety sie dokładnie nie określę co do usg bo praktycznie mam co tydzień :silly: Teraz miałam 20 to możesz wpisać 27 :blink:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia