BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #198566 przez anyanka
Dziewczyny jest konkurs na www.bebilon.pl/konkursy/zmiana_w_zyciu_mamy Może chcecie wziąć udział albo dostać próbki bo tez rozdają
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #198609 przez iva 20
no ja tez mykam juz lulu dobranoc dziewczyny :lol:
vestusia wiedze ze do spania sie naszykowalas brzuszek pelny i takie smakolyki tez niekiedy marze o polskich rzeczach no aleeee do sklepu polskiego daleko wiec trzeba sie obejsc smakiem dobranoc dziewczynki Kolorowych Snow :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #198614 przez Aleksandra
Ja już jestem po odwiedzinach. Miałam jeszcze problem z netem :dry: Jestem dzis padnięta, więc też się zawijam Musze odespać dzisiejszą noc.

Do jutra kochane :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #198633 przez Batmanik
moj synus juz spi wiec ja tez zaraz mykam jutro ciezki dzien
najpierw ktg a pozniej smigam po wozek tylko i az 100km w jedna str i zastanawiam sie czy dobrze zrobilam- bo przesylka czy paliwo na jedno wyjdzie ale na miejscu moge poogladac
ale jak pomysle ze zejdzie mi caly dzien:(
Suari super ze synus zdrowy!!! :lol:
ja hugisy wllasnie z czapeczka i chustezkami kupilam w leclerku i moje maja wyciecie na pepuszek a jakie sa malutkie te pieluszki w porownaniu z Igora pieluchami :)
luska a co do mojego to nie moge powiedziec ze nie daje kasy bo daje na wszystko ale totalnie wkurzyl mnie tym tekstem wczoraj gamon jeden.Pewnie wkurzyl sie ze ja rozliczam go z jego kasy ale co tam co innego gdyby dla siebie te kase przeznaczyl a nie na kosiarke na mamusiowy ogrod :angry: ach nie chce mi sie wracac do tego....
ide zaraz kapiu kapiu i lulki!!!
jutro to pewnie wieczorkiem dopiero zajrze
13 lata 3 miesiąc temu #198644 przez Batmanik
a co do bebilonu to juz jakis czas temu sie rejstrowalam i do dzis mi nie przyszlo :dry: co nie moge powiedziec o innych firmach co na str sie nie rejstrowalam a przysylali sami z hippa czy gerbera...ale najbardziej bylam z hippa zadowolona bo przyslali jakies probki i lyzeczke fajniusia i kupony ze mialam z nizki w rossmanie gdzie byl kupon na odbior w rosmanie kolejne paczuszki co oczywiscie skorzystalam i tam byla kolejna lyzeczka ktora bardzo fajnie karmilo mi sie Igora...
13 lata 3 miesiąc temu #198645 przez kima
Hej Laseczki, chyba godzine Was nadrabiałam, łącznie z przerwami w Na Wspólnej :)

Mój przyjechał dzisiaj o 15 już był po mnie, także naprawdę się postarał, a wróciliśmy przed 20 :ohmy: Masakra, nogi mi do dupki wchodzą, tak strasznie boli mnie brzuch, ciągnie dołem i chodze już chyba jak pokraka ;) albo przynajmniej dzisiaj tak chodziłam, mam wrażenie, że spojenie łonowe mi się rozchodzi, a z łóżka wstaje dokładnie tak jak któraś z Was pisała :lol: mały dzisiaj cały dzień mi impreze w brzuchu robi, wydaje mi się, że ze 2 kilo też może mieć :)

Apropo zakupów, objeździliśmy się masakrycznie, jutro Wam zdam pełną relację, bo jak rozmawiałam z tyloma ludźmi, to całkowicie zmieniłam swoje dotychczasowe myślenie o wózkach. Teraz padam na pysk, lece się szybciutko umyć i dzisiaj napewno nie będę miała problemów z zaśnięciem, bo taka umęczona jestem. Jednak człowiek już coraz mniej ruchawy się robi :laugh:

Dobrej nocki, Dorcia zdrówka :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198674 przez madziaska
hej laseczki ;)
ja jednak pojechalam do Galerii, ale kupilam wiekszosc dla sibie, a cooo, tez mi sie cos nalezy ;) Pochodzila i brzuch mnie bolal, do dolu ciagnelo, wiec to chyba normalne, skoro WY tez tak macie :)
O Octenisepcie juz pisalam tu kiedys, kolezanka mi go bardzo polecala, zarowno do pepuszka jak i do krocza, podobno super dziala i latwy w uzyciu ;)
Sauri, ale synus juz duzyyy, ciekawe ile moja Hania wazy, w piatek sie dowiem ;)
Luska dobrego masz meza i widze, ze taki pracus jak moj... Wyszedl o 6 rano i do tej pory go nie ma... po pracy pojechal do mieszkania i wywozi stare graty zeby remont zaczac, tak mi go nieraz szkoda...
Dorcia duzo zdrowka :kiss:
Kupilam w C&A staniki do karmienia w 2-paku. Bawelniaki, ale o niebo lepsze od tych z allegro, dalam za nie 80 zł. Wychodzi na to,. ze co i tanie to i drogie ;)
Hni kupilam tylko to:
Spodenki rozm. 62cm, za 4 zł. z C&A
i te dwie pary krotkich spodenek tez z C&A, rozm. 74cm.(obie za 4 zł.)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198692 przez Batmanik
super ciuszki!!! bedzie mala strojnisia
a to z sesji od fotografa i dopiero teraz mnie ooswiecilo ze moglam zeskanowac bo wzielam swojego lapka bo drukarka z siostry laptopem nie trybi ale narazie taki fotki...

a tu caloksztalt;)
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #198752 przez kima

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #198755 przez Batmanik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #198757 przez madziaska

Batmanik Igorek super chlopak :)
13 lata 3 miesiąc temu #198758 przez kima

13 lata 3 miesiąc temu #198759 przez madziaska
Kima :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #198765 przez zaguś
cześć dziewczyny,

jejku jak wy się na tych biednych swoich chłopów fochujecie, ja chyba jakaś dziwna jestem, bo my z mężem się nie kłócimy, jak któreś z nas coś zrobi nie tak to drugie doskonale wie o co chodzi, może to przez to że już ponad 11 lat jesteśmy ze sobą, ale nigdy nie było zawiści i torturowania psychicznego- a już cichych dni to nie łapię w ogóle po co to, (moi rodzice to praktykowali tygodniami i tak zawsze musieli po tym czasie na nowo rozdrapać zaschniętą ranę i pogadać). Nie lepiej od razu porozmawiać co zabolało, co jest nie tak, niż katować się i pamiętać że jest się obrażoną, żeby tylko drugiemu dać popalić. A ostrzegam facet nie jest aż tak domyślny żeby od razu wiedzieć co nam w głowach siedzi i na następny raz nas nie zranić. Lepiej przegadać i oczyścić atmosferę przynajmniej ja z tego założenia wychodzę.

Kima może nie warto przez takie coś się stresować i katować psychicznie nie odzywając i codziennie na nowo to przeżywając w milczeniu, pomyśli o Dawidku że on reaguje na Twoje stresy.

Batmanik, ale masz już kawalera, świetne to zdjęcie jak stoi i się uśmiecha- słodziak. Ale w przyszłości roboty z dwoma szkrabami Ci nie zazdroszczę. faktycznie przyda Ci się ten podwójny wózek, a skopałaś już swojemu dupsko- bo jemu się nalezało... ;)
13 lata 3 miesiąc temu #198767 przez vestusia
Dżem dobry wieczór. Późno, ale ja zerwałam się ze snu...obudziła mnie przeokropna zgaga połączona z cofniętą treścią żołądkową do gardła. Prawie zwymiotowałam na śpiąco. I po co ja tyle słodkiego zeżarłam i to na noc? :)

Batmanik, Igor to faktycznie przystojniaczek :)

Madziaska widzisz, staniki nie takie złe, ale faktycznie lepiej chyba coś mieć w ręku i wtedy jakoś inaczej to wygląda i inaczej się prezentuje. Hanulka znowu trafiła na promocję hi, hi, hi :) Gatki superowe :)

Dobranoc raz jeszcze, może uda się zasnąć. Zażyłam gaviscon i mam nadzieję, że zgaga nie wróci. Kolorowych :0
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia