- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #199645 przez luska
Any anka to rzeczywiscie nie halo .Dwa miesiace miedzy wizytami i to jeszcee , że u ciebie ten termin taki nie pewny.Przed rozwiazniem to chyba czesciej powinny byc wizyty.
wow Ania to mnie teraz zaskoczyłaś, oby było tylko na weekend .Powodzenia kochana i wracaj do nas szybko
Nie no Docia ty tez, ale jak mus to mus, na pewno ktg i usg zrobią pewnie badać tez beda
Vestusia ja mam pielucho ceratki i do tego taka piankowa mate do przwijaia , ogolnie mało potrzebne
No a ciuszki biorę i takie i takie .Dzis na suszarce upatrzyłam już 3 pajacyki i bady do tego z 3 takie nie piżamowe welurowe pajacyki i na wyjście ten mój różowy komplecik
A o takie ci chodzi posiadam i to i to hehehe i cerata do łóżeczka się przydała a te drugie , jak bym nie miała to by się obyło bez , ale są to już są
Tyle , że właśnie kładłam na przewijak
Batmanka super powoź , fajny kolorek
Własnie co do tych pampkow .Btamnko bo ty masz tylko porównanie, jak się mają one do pampersów bo mnie kusi ta bawełna ,a nie wiem jak z tymi premium care czy tez z bawełna są.Napiszcie ogolnie czy sa miekkie , delikatne itd itp
No i ja si dołączam do Kimy , hehe potraficie humor człowiekowi poprawić hehehe

Vestusia to czekam jutro na fote łozeczka
wow Ania to mnie teraz zaskoczyłaś, oby było tylko na weekend .Powodzenia kochana i wracaj do nas szybko

Nie no Docia ty tez, ale jak mus to mus, na pewno ktg i usg zrobią pewnie badać tez beda

Vestusia ja mam pielucho ceratki i do tego taka piankowa mate do przwijaia , ogolnie mało potrzebne

Batmanka super powoź , fajny kolorek

Własnie co do tych pampkow .Btamnko bo ty masz tylko porównanie, jak się mają one do pampersów bo mnie kusi ta bawełna ,a nie wiem jak z tymi premium care czy tez z bawełna są.Napiszcie ogolnie czy sa miekkie , delikatne itd itp

No i ja si dołączam do Kimy , hehe potraficie humor człowiekowi poprawić hehehe

Vestusia to czekam jutro na fote łozeczka

Temat został zablokowany.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #199656 przez kima
Ok, ja już umyta, ale musiałam jeszcze tu zajrzeć 
bo mi humor poprawiacie, kocham Was za to
co chwile któraś coś takiego walnie, że paść można, tak jak dzisiaj ja z tym spacerem, że dziecka przez 3 miesiące na pole nie wezmę...
hahahaha, ale dzień, te podkłady Vestusi i palec Batmanki na dziurce na pępolek mnie rozwalają

bo mi humor poprawiacie, kocham Was za to

co chwile któraś coś takiego walnie, że paść można, tak jak dzisiaj ja z tym spacerem, że dziecka przez 3 miesiące na pole nie wezmę...

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #199659 przez kima
dobra, chyba też będę mykać spać, bo padam na pysk, a Dzidzi się mocno nie podoba fakt, że siedze pochylona nad laptopem i mi każe się prostować Dziubuś mój mały

już niedługo i nasze maluszki będą z nami
Miłej nocki Dziewczynki, pewnie jutro znowu Iva będzie rannym ptaszkiem, ja pierwsza napewno nie będę

już niedługo i nasze maluszki będą z nami

Miłej nocki Dziewczynki, pewnie jutro znowu Iva będzie rannym ptaszkiem, ja pierwsza napewno nie będę

- zaguś
-
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
-
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #199685 przez iva 20
Czesc dziewczyny ja juz nie spie 
mam jakis zrabany humor od wczoraj ,,, na dodatek nie odzywam sie z tym pacanem moim ehhh... szkoda slow
na zakupy dzisiaj nie jade niech sobie sam jezdzi jak taki madry ....
bede lezec caly dzien moze mi sie polepszy

mam jakis zrabany humor od wczoraj ,,, na dodatek nie odzywam sie z tym pacanem moim ehhh... szkoda slow
na zakupy dzisiaj nie jade niech sobie sam jezdzi jak taki madry ....
bede lezec caly dzien moze mi sie polepszy

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #199692 przez vestusia
Dżem dobry 
Miałam nadzieję, że będę pierwsza, ale z Ivą nie mam szans
Iva Kochana z facetami właśnie czasami tak trzeba, jak piszesz - nie zrób tego czy tamtego, to od razu będzie inaczej gadał i wtedy się poprawi. Ja przynajmniej wiem z doświadczenia, że jak coś do Piotrka tylko mówię i proszę, to nie skutkuje (albo rzadko skutkuje), a jak zacznę działać (np. nic nie robiąc) to wtedy stawiam go tym na równe nogi
Mam nadzieję, że Twój mężulek się poprawi 
Dziewczynki, śmiech to zdrowie. Ja wczoraj też miałam taki humor, że myślałam, że nie wyrobię
Dostałam też maila wieczorem, że i pościel dziś będzie.
Paczka z łóżeczkiem ma ważyć 24 kg, nie sądzę, że kurier to wniesie, dlatego od razu będę dzwoniła po Piotrka (ale z grzeczności zapytam kuriera, czy to wniesie he, he, he).
Piotrek powiedział, że jak pudło będzie całe i zapakowane, to nie ma sensu sprawdzać. Wytłumaczyłam mu, że miałam i takie przypadki w życiu z nienaruszonym pudłem i niekompletnym wnętrzem
Śmiał się i w sumie przyznał rację. Że ja taka pechowa jestem 
Zaguś, filmik fajny he, he
Za niedługo nasze Skarby będą tak skakać w rytm muzyki

Miałam nadzieję, że będę pierwsza, ale z Ivą nie mam szans

Iva Kochana z facetami właśnie czasami tak trzeba, jak piszesz - nie zrób tego czy tamtego, to od razu będzie inaczej gadał i wtedy się poprawi. Ja przynajmniej wiem z doświadczenia, że jak coś do Piotrka tylko mówię i proszę, to nie skutkuje (albo rzadko skutkuje), a jak zacznę działać (np. nic nie robiąc) to wtedy stawiam go tym na równe nogi

Dziewczynki, śmiech to zdrowie. Ja wczoraj też miałam taki humor, że myślałam, że nie wyrobię

Dostałam też maila wieczorem, że i pościel dziś będzie.
Paczka z łóżeczkiem ma ważyć 24 kg, nie sądzę, że kurier to wniesie, dlatego od razu będę dzwoniła po Piotrka (ale z grzeczności zapytam kuriera, czy to wniesie he, he, he).
Piotrek powiedział, że jak pudło będzie całe i zapakowane, to nie ma sensu sprawdzać. Wytłumaczyłam mu, że miałam i takie przypadki w życiu z nienaruszonym pudłem i niekompletnym wnętrzem

Zaguś, filmik fajny he, he

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #199729 przez Batmanik
Witam!!
ja to mam dzis podly chumor i wkurzona chodze a to wszystko przez przemeczenie:( czasami mam dosc tego wszystkiego- w nocy igor nie spi- dzis od rana tylko łe i łe wkoncu dostal w tylek czort maly bo probuje wymuszac i teraz usypia mi na kolanach...nie mam sil do niego w dzien jak pospi 2 godz to jest rewelacja ale to i tak ze 4 razy trzeba ganiac do niego:(
ale i tak kochany jest
musze szybko zupe ugotowac i brac sie za wozek poki pogoda...
Vestusia dawaj znac co z lozeczkiem i posciela!!!
dzis wizyta Madzi- ciekawe co tam u Hani??
ja to mam dzis podly chumor i wkurzona chodze a to wszystko przez przemeczenie:( czasami mam dosc tego wszystkiego- w nocy igor nie spi- dzis od rana tylko łe i łe wkoncu dostal w tylek czort maly bo probuje wymuszac i teraz usypia mi na kolanach...nie mam sil do niego w dzien jak pospi 2 godz to jest rewelacja ale to i tak ze 4 razy trzeba ganiac do niego:(
ale i tak kochany jest

musze szybko zupe ugotowac i brac sie za wozek poki pogoda...
Vestusia dawaj znac co z lozeczkiem i posciela!!!
dzis wizyta Madzi- ciekawe co tam u Hani??
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #199737 przez Aleksandra
Cześć kochane.
Wczoraj wieczorem miałam problem z netem, coś zasiegu nie mogłam złapać...
Dziś taaus rano (o 7.30) przyniósł mi dwie kanapki z subweya i 2 soki pomarańczowe cappy
Przejął się tym, że nie moge patrzeć na wędlinę 
Batmanik oby ci sie humor poprawiła na spacerze. Ja również przyłączam sie do życzeń dla Igorka
Zagus filmik jest rewelacyjny, ja juz widze swoją niunię jak bansuje przy muzyce
Wczoraj wieczorem miałam problem z netem, coś zasiegu nie mogłam złapać...
Dziś taaus rano (o 7.30) przyniósł mi dwie kanapki z subweya i 2 soki pomarańczowe cappy

Batmanik oby ci sie humor poprawiła na spacerze. Ja również przyłączam sie do życzeń dla Igorka

Zagus filmik jest rewelacyjny, ja juz widze swoją niunię jak bansuje przy muzyce

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany