BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #214450 przez Dorciaition
Kima dziś wychodzi!!!

Alanek[*] :(
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #214458 przez Suari

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 6 miesiąc temu #214459 przez vestusia
Dorcia, to cudna wiadomość z rana :)

To chyba teraz ja ją wymienię i ja sobie pójdę poleżeć do szpitala...

Niby mi wczoraj przeszło, ale w nocy co godzinę mniej więcej budziłam się, bo znowu brzuch mi twardniał i bolał przy okazji. Kuźwa. A z rana jeszcze jedna informacja mnie dobiła, bo dzwoniła teściówka i dziś o 17 przyjdzie tu z jakimś pośrednikiem nieruchomości. Kuźwa. Ja chyba oszaleję. Wypadałoby odkurzyć, kurze znowu przetrzeć i w łazience posprzątać. Ja pierdzielę. Piotrek ma szczęście, że zmył wczoraj gary, ale i tak jestem zła, bo znowu muszę ja odkurzyć. A jak znowu mi się coś stanie? Jak od wczoraj popołudnia nic nie robię i mi się tak dzieje, to jak znowu coś będę dziś robić, to aż boję się pomyśleć. Moja mama na mnie krzyczy i mówi, że mam mieć w nosie odkurzanie czy co tam jeszcze zostało, że mam dzisiaj leżeć, że to jest Moja odpowiedzialność za dzidzię i mam mieć w nosie pośrednika czy kogokolwiek. Że jakby ktoś patrzył krzywo to mam powiedzieć jak się czuję od wczoraj, bo to jest najważniejsze. Ech. Chyba ma rację... tylko mi tak głupio. :(

Zjem śniadanie i idę się dalej położyć, bo nie czuję się najlepiej... i śniło mi się, że jechałam z Piotrkiem do szpitala właśnie przez te skurcze.... :(
13 lata 6 miesiąc temu #214460 przez Suari
vestusia napisał:

Dorcia, to cudna wiadomość z rana :)

To chyba teraz ja ją wymienię i ja sobie pójdę poleżeć do szpitala...

Niby mi wczoraj przeszło, ale w nocy co godzinę mniej więcej budziłam się, bo znowu brzuch mi twardniał i bolał przy okazji. Kuźwa. A z rana jeszcze jedna informacja mnie dobiła, bo dzwoniła teściówka i dziś o 17 przyjdzie tu z jakimś pośrednikiem nieruchomości. Kuźwa. Ja chyba oszaleję. Wypadałoby odkurzyć, kurze znowu przetrzeć i w łazience posprzątać. Ja pierdzielę. Piotrek ma szczęście, że zmył wczoraj gary, ale i tak jestem zła, bo znowu muszę ja odkurzyć. A jak znowu mi się coś stanie? Jak od wczoraj popołudnia nic nie robię i mi się tak dzieje, to jak znowu coś będę dziś robić, to aż boję się pomyśleć. Moja mama na mnie krzyczy i mówi, że mam mieć w nosie odkurzanie czy co tam jeszcze zostało, że mam dzisiaj leżeć, że to jest Moja odpowiedzialność za dzidzię i mam mieć w nosie pośrednika czy kogokolwiek. Że jakby ktoś patrzył krzywo to mam powiedzieć jak się czuję od wczoraj, bo to jest najważniejsze. Ech. Chyba ma rację... tylko mi tak głupio. :(

Zjem śniadanie i idę się dalej położyć, bo nie czuję się najlepiej... i śniło mi się, że jechałam z Piotrkiem do szpitala właśnie przez te skurcze.... :(

vestusia- słuchaj mamy i olej pośrednika, przecież nie możesz się przemęczać!!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #214461 przez vestusia
:( A jak od tego zależy jakaś np. wycena tego mieszkania?? :( Ja pitolę. Uciekłabym stąd, gdybym miała dokąd :(
13 lata 6 miesiąc temu #214463 przez Dorciaition
Cześć Kobietki!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vestusia dobrze, że już przeszło, ale koniecznie powiedz o tym lekarzowi.

Iva też mam czasami to kłucie.

Miłego dnia :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214464 przez Dorciaition
Suari napisał:

Oj, chyba nie :( Ale dzięki za wiarę :)
Czytałam różne fora i sporo dziewczyn robiło te zastrzyki, wiec może i mnie się uda.

13 lata 6 miesiąc temu #214466 przez Dorciaition
Vestusia Suari ma racje. Słuchaj się mamy. Od odkurzenia cena mieszkania nie wzrośnie.
Myśl o Zuzi

13 lata 6 miesiąc temu #214469 przez anakol
Dorciaition napisał:

Kima dziś wychodzi!!!

Super! :laugh: Nie mogę się doczekać aż się zamelduje na forum :woohoo: No i to znaczy że jej maleństwo dobrze się trzyma :kiss:

Iva, mnie teraz często jest gorąco i duszno, ale czegoś takiego jak piszesz to nie miałam. Z tego co pamiętam to masz wizytę niedługo, może warto zapytać lekarza tak w razie czego?

Vestusia, dobrze że Ci przeszły te skurcze. Chyba naprawdę Twój Bob musi robić zakupy i wnosić je na 4 p., my już powinnyśmy być "pod ochroną" w tym względzie.

Przez ten ból przez ostatnie dwa dni w ogóle nie zwracałam uwagi na dzidzię i nie pamiętam, czy się w ogóle ruszała. Dziś nie dała znać o sobie, więc się najadłam czekolady, leżę i czekam, oczywiście wkręcając sobie tysiąc schiz :huh: zawsze się znajdzie jakiś powód do zmartwienia ;)
13 lata 6 miesiąc temu #214470 przez Suari
Dorciaition napisał:

Cześć Kobietki!

Vestusia dobrze, że już przeszło, ale koniecznie powiedz o tym lekarzowi.

Iva też mam czasami to kłucie.

Miłego dnia :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #214471 przez vestusia
Ja pierdziu. Ja to jestem przerażona tymi zastrzykami. Mimo, że Suari piszesz, że to się nie dostanie do dzidzi, ale jakoś bym się chyba schizowała... masakra... a nie można w dupeczkę? :)

Ja kończę pić kawę i idę dalej leżeć. Chyba dziś tu bardzo rzadko będę, ale musicie mi wybaczyć. Mam nadzieję, że wszystko się unormuje... miłego dnia :*
13 lata 6 miesiąc temu #214473 przez anakol
Ja miałam te zastrzyki jak miałam nogę złamaną i albo P. mi robił, albo kuzynka (ona jest ratownikiem med. i umie ;) ). Sama nie dałam rady, chociaż wszyscy mnie namawiali.

Jejku, Dorcia, faktycznie, w taki naciągnięty brzuszek to sobie nie wyobrażam... A w udo nie można, albo w ramię, tak jak Suari pisała?
13 lata 6 miesiąc temu #214474 przez aniaa_
witajcie ;)

ale fajnie z Kimą, że wychodzi :)

Vestusia słuchaj mamy i olej pośrednika, na pewno nie masz w domu nie wiadomo jakiego bałaganu, teraz Ty i Zuza jesteście najważniejsze i olać pośrednika, masz le żeć i odpoczywać, niech mała jeszcze posiedzi w brzuszku.
13 lata 6 miesiąc temu #214475 przez vestusia
anakol napisał:

Przez ten ból przez ostatnie dwa dni w ogóle nie zwracałam uwagi na dzidzię i nie pamiętam, czy się w ogóle ruszała. Dziś nie dała znać o sobie, więc się najadłam czekolady, leżę i czekam, oczywiście wkręcając sobie tysiąc schiz :huh: zawsze się znajdzie jakiś powód do zmartwienia ;)[/quote]

Ja też obserwuję Zuzola i póki co rusza się, więc się aż tak nie martwię...
To idę. Buziole.
13 lata 6 miesiąc temu #214478 przez Suari
vestusia napisał:

Ja pierdziu. Ja to jestem przerażona tymi zastrzykami. Mimo, że Suari piszesz, że to się nie dostanie do dzidzi, ale jakoś bym się chyba schizowała... masakra... a nie można w dupeczkę? :)

Ja kończę pić kawę i idę dalej leżeć. Chyba dziś tu bardzo rzadko będę, ale musicie mi wybaczyć. Mam nadzieję, że wszystko się unormuje... miłego dnia :*

W dupeczkę chyba nie można :) ale niektórzy robią też w udo.
A igła ma 1 cm, wbijasz połowę, więc nie jest źle, chociaż na początku też mnie przerażały.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia