- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

To chyba teraz ja ją wymienię i ja sobie pójdę poleżeć do szpitala...
Niby mi wczoraj przeszło, ale w nocy co godzinę mniej więcej budziłam się, bo znowu brzuch mi twardniał i bolał przy okazji. Kuźwa. A z rana jeszcze jedna informacja mnie dobiła, bo dzwoniła teściówka i dziś o 17 przyjdzie tu z jakimś pośrednikiem nieruchomości. Kuźwa. Ja chyba oszaleję. Wypadałoby odkurzyć, kurze znowu przetrzeć i w łazience posprzątać. Ja pierdzielę. Piotrek ma szczęście, że zmył wczoraj gary, ale i tak jestem zła, bo znowu muszę ja odkurzyć. A jak znowu mi się coś stanie? Jak od wczoraj popołudnia nic nie robię i mi się tak dzieje, to jak znowu coś będę dziś robić, to aż boję się pomyśleć. Moja mama na mnie krzyczy i mówi, że mam mieć w nosie odkurzanie czy co tam jeszcze zostało, że mam dzisiaj leżeć, że to jest Moja odpowiedzialność za dzidzię i mam mieć w nosie pośrednika czy kogokolwiek. Że jakby ktoś patrzył krzywo to mam powiedzieć jak się czuję od wczoraj, bo to jest najważniejsze. Ech. Chyba ma rację... tylko mi tak głupio.

Zjem śniadanie i idę się dalej położyć, bo nie czuję się najlepiej... i śniło mi się, że jechałam z Piotrkiem do szpitala właśnie przez te skurcze....

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dorcia, to cudna wiadomość z rana
To chyba teraz ja ją wymienię i ja sobie pójdę poleżeć do szpitala...
Niby mi wczoraj przeszło, ale w nocy co godzinę mniej więcej budziłam się, bo znowu brzuch mi twardniał i bolał przy okazji. Kuźwa. A z rana jeszcze jedna informacja mnie dobiła, bo dzwoniła teściówka i dziś o 17 przyjdzie tu z jakimś pośrednikiem nieruchomości. Kuźwa. Ja chyba oszaleję. Wypadałoby odkurzyć, kurze znowu przetrzeć i w łazience posprzątać. Ja pierdzielę. Piotrek ma szczęście, że zmył wczoraj gary, ale i tak jestem zła, bo znowu muszę ja odkurzyć. A jak znowu mi się coś stanie? Jak od wczoraj popołudnia nic nie robię i mi się tak dzieje, to jak znowu coś będę dziś robić, to aż boję się pomyśleć. Moja mama na mnie krzyczy i mówi, że mam mieć w nosie odkurzanie czy co tam jeszcze zostało, że mam dzisiaj leżeć, że to jest Moja odpowiedzialność za dzidzię i mam mieć w nosie pośrednika czy kogokolwiek. Że jakby ktoś patrzył krzywo to mam powiedzieć jak się czuję od wczoraj, bo to jest najważniejsze. Ech. Chyba ma rację... tylko mi tak głupio.
Zjem śniadanie i idę się dalej położyć, bo nie czuję się najlepiej... i śniło mi się, że jechałam z Piotrkiem do szpitala właśnie przez te skurcze....
vestusia- słuchaj mamy i olej pośrednika, przecież nie możesz się przemęczać!!!!!!
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia dobrze, że już przeszło, ale koniecznie powiedz o tym lekarzowi.
Iva też mam czasami to kłucie.
Miłego dnia

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj, chyba nie

Czytałam różne fora i sporo dziewczyn robiło te zastrzyki, wiec może i mnie się uda.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Myśl o Zuzi
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kima dziś wychodzi!!!
Super!

Iva, mnie teraz często jest gorąco i duszno, ale czegoś takiego jak piszesz to nie miałam. Z tego co pamiętam to masz wizytę niedługo, może warto zapytać lekarza tak w razie czego?
Vestusia, dobrze że Ci przeszły te skurcze. Chyba naprawdę Twój Bob musi robić zakupy i wnosić je na 4 p., my już powinnyśmy być "pod ochroną" w tym względzie.
Przez ten ból przez ostatnie dwa dni w ogóle nie zwracałam uwagi na dzidzię i nie pamiętam, czy się w ogóle ruszała. Dziś nie dała znać o sobie, więc się najadłam czekolady, leżę i czekam, oczywiście wkręcając sobie tysiąc schiz

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cześć Kobietki!
Vestusia dobrze, że już przeszło, ale koniecznie powiedz o tym lekarzowi.
Iva też mam czasami to kłucie.
Miłego dnia
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja kończę pić kawę i idę dalej leżeć. Chyba dziś tu bardzo rzadko będę, ale musicie mi wybaczyć. Mam nadzieję, że wszystko się unormuje... miłego dnia :*
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jejku, Dorcia, faktycznie, w taki naciągnięty brzuszek to sobie nie wyobrażam... A w udo nie można, albo w ramię, tak jak Suari pisała?
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

ale fajnie z Kimą, że wychodzi

Vestusia słuchaj mamy i olej pośrednika, na pewno nie masz w domu nie wiadomo jakiego bałaganu, teraz Ty i Zuza jesteście najważniejsze i olać pośrednika, masz le żeć i odpoczywać, niech mała jeszcze posiedzi w brzuszku.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przez ten ból przez ostatnie dwa dni w ogóle nie zwracałam uwagi na dzidzię i nie pamiętam, czy się w ogóle ruszała. Dziś nie dała znać o sobie, więc się najadłam czekolady, leżę i czekam, oczywiście wkręcając sobie tysiąc schiz

Ja też obserwuję Zuzola i póki co rusza się, więc się aż tak nie martwię...
To idę. Buziole.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja pierdziu. Ja to jestem przerażona tymi zastrzykami. Mimo, że Suari piszesz, że to się nie dostanie do dzidzi, ale jakoś bym się chyba schizowała... masakra... a nie można w dupeczkę?
Ja kończę pić kawę i idę dalej leżeć. Chyba dziś tu bardzo rzadko będę, ale musicie mi wybaczyć. Mam nadzieję, że wszystko się unormuje... miłego dnia :*
W dupeczkę chyba nie można

A igła ma 1 cm, wbijasz połowę, więc nie jest źle, chociaż na początku też mnie przerażały.