- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- trufla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

No ja mam super dziecko w takim razie bo Ala śpi dwa razy w dzień od 10.30 do około 13.00 i potem od 15.30 do 18.00 a i czasem jest trzecia drzemka. Ale chodzi późno spać wieczorem tak o 21.30 i śpi do 7.30 . Także nie jest źle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kochanie moje 15.11.12 :)
- Otrzymane podziękowania: 0

U nas są albo 2 zdrzemki po 2godz albo 3 po 40 min

No i mogę się pochwalić,że kłądę Maćka w łóżku daje smoka, pieluchę ( bez pieluchy ani rusz) żeby się przytulił i wychodzę

Ewelka a mąż wie o zmianie koloru włosów czy bd niespodzianka?

- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Zuzu mąz wie o zmianie koloru, najpierw skonsultowałam to z nim

- Sander
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja znów w ferworze budowy i obowiązków domowych... ale się naprawde staram zaglądać!
Ewelka to ja bym proponowałam wcisnąć Pole komuś na weekend żebyście się mogli nacieszyć sobą

Też bym chciała żeby mój pojechał gdzieś na tydzień...
Kasiu przepraszam że narzekam na Isie.... łatwo sie przyzwyczaic do luksusu... hehe
Jeżeli chodzi o usypianie to musze przy niej stać i ją kłaść , bo ona co chwile wstaje i to trwa tak od 20-40 minut.
No i kupiłam nowy wózek

Coś mam doła dzisiaj... też tak macie? są takie dni że mnie wszystko wku*** i mogłabym wyć cały dzień...
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)

Zuzu ale masz dobrze z tym usypianiem

Sander ja to juz wogole mam zmienne nastroje , mam tak ze niektore dni sa super mam zajebisty humorek a niektore dni to jestem wsciekla i lepiej bez kija niepodchodzic domnie.
tez sie zastanawiam nad pofarbowaniem wlosow ale umnie w miesie niema dobrego fryzjera :/
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ewelka super że twój małż wraca

kaska zapalenie przeszło, brałam apap, gorączka zeszla i jest ok. Majka zaczęła siorpać herbatke z butli, dobra nasza !!!! hehe
Dostałam w sobote okres!!!!!!!!!! po prawie 2 latach, ale brzuch i plecy mnie nawalały, a żeby nie było to wczoraj w mieście mnie całkiem zalało

słoneczko nie martw sie kiedys nastapi ten dzień , ze sam pojdzie spać i będzie spał aż go z wyrka nie wywalisz hehe to mnie trzymam przy zdrowych zmysłach

Dziewczyny nasza sąsiadka chce nam sprzedać swoje mieszkanie tzn. pół domu, my maamy pół i ona. piętrowy, na dole 3 pokoje i kuchnia łazienka i u góry trzy pokoje i łazienka , wielkie ogrodzone podwórku, wszystko za 120 tys.!!!! góra do remontu cała , dół jest odremontowany. Cyba bierzemy. Z tym, ze ona chce mieszkać tam do śmierci, tzn. na dole , narazie byśmy górę mieli, przebijemy wejście od nas i gitara. Sąsiadka ma 80 lat, ale u niej w rodzinie długo żyją do setki

- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)

- kaska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Gorla szalona

no a dom to jak macie kasiorę lub uda Wam się z kredytem to bierzta bierzta. 120 tys za taka chałupę to jak za darmo. No chyba, że sąsiadka jakaś problemowa. Tylko ja bym dla bezpieczeństwa podpisała z nią umowę u adwoka, że w razie jej śmierci dom na Was. A kij go wie czy ona nie ma jakiś krewnych co się upomną o swoje, jak sobie przypomną. By była bieda mieszkać z kimś nienormalnym
Gorlaaa a Ty nic Majce nie dawałaś do picia? tylko cyc? niekapka nie rusza? Bo Kacper z butli nie umie za to niekapek u nas od chyba 4 miesiąca. albo nawet 3. nie pamiętam już. Pamiętam tylko krzyk przy butli

Sander Ty nie przepraszaj babo jedna

No właśnie pokaż wózeczek

Zuzu przeczytałam bloga

Sander no ja też tak mam... i chyba tak z biegiem czasu stwierdzam , że ja miałam tą depresje poporodową

no muszę uciekać do dalszego pisania
pappa i dobrej nocki

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kaska na początku nic nie dawalam do picia oprócz cyca, potem próbowałam butle ,ale nie szło i poległam, ale wczoraj załapała i ciągnie herbatkę

- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

My dziś byliśmy na szczepienie - pneumokoki. Jestm dumna z Maćka

Teraz wizyta dopiero w styczniu ufffff i szczepienie na różyczkę i coś tam jeszcze. Z pneumo spokój do marca

Sander własnie jaki wózek kupiłaś??
Gorla ja marzę o braku okresu. Powinanm dostać okres za tydzien +/- a już mam takie boleści brzucha, piersi skamieniałe, apetyt ,że o matko bosko

Kaska a Maciek dalej nie łapie picia z niekapka

- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Sander Polcia jest jeszcze na piersi wiec raczej nie podrzucimy jej na caly weekend nikomu, moze na pare godzin

A i jaki ten wozek zakupilas???
Gorla jezeli sąsiadka spoko to bierzcie chałupke

Ja coraz czesciej mysle zeby Pole przestawic na butle juz, ale na mysleniu sie konczy

- ewelka1505
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Sander
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Zuzu dobrze że szczepienie " się udało" ja też muszę iść na wzw bo my generalnie ze wszystkim do tyłu. Muszę się przyznać że nie radzę sobie ze wszystkim i generalnie nic nie ogarniam... Niech ta budowa się skończy to może wrócę do rytmu...
Gorla bierz to chatę, zawsze możesz sprzedać.
Jutro idę do gin... Ciekawe co powie...
- kaska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Sander a cos sie stalo czy tak tylko na wizyte przegladowa? na jakim etapie budowy jestescie?
Zuzu no Maciej nie lapie jak sie pije z niekapka a Kacper z butli

Ewelka jak tam spotkanie z mezem? jak Pola zaregowala?
Gorla a okres masz taki jak przed porodem. Mnie to nigdy podczas okresu to nie bolalo. tzn krzyze moze troszke ale dalo wytrzymac. no owulacje czulam mocniej a teraz to wybitnie mocno jajnik napitala... no i cos cykl mi sie chyba skrocil ale mialam dopiero 2 okresy wiec co ja moge gadac

Basia nam zaginela w nowym domku chyba

- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Właśnie Basia gdzie jesteś?