- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
A Pola bardzo dobrze zniosła zmiane koloru wlosow wlasciwie chyba jej to obojetne jest nic nie płakała i od razu mnie poznała tak wiec mysle ze chyba nie masz co sie martwić
A co do nocnika ja Poli jeszcze nie sadzałam. W sumie to nie wiem kiedy zacząć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziecko załatwia się zawsze po przebudzeniu to wtedy można, a resztę żeby sobie posiedział
Trufla kurczę to chyba muszę spróbować. Zmotywowałaś mnie
jak nie będzie chciał siedzieć to nie będę go zmuszać
Macie taki zwykły nocnik czy "wypasiony"?
samodzielnie pierwsze kroki? Łałłłłłłłłłl
tak zupełnie sama bez pomocy?
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Zuzu ja mam identycznie z wlosami,prawie wogole mi nierosna,tez juz mialam dosyc farbowania na blond wiec postanowilam wogole niefarbowac naszczescie niewidac az takiej roznicy.
Trufla gratki z okazji pierwszych kroczkow :* my sie jeszcze chyba niepoznalysmy wiec witam Cie, jestem mama lipcowa ,mam synka Pawelka
co do nocnikowania to Pawel jak mial 9 miesiecy to ladnie siadal i robil siusiu a teraz juz nawet na 5 min nieusiadzie odkad zaczal chodzic.
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
zuzu j kiedyś szalałam z kolorem, od blondu po czerń granatu, rude, śwkowe bakłażan, nawet różowe bo ni ne wyszło. Oliwia tez nie reagowła na zmiany, pózniej jak większa było to mówiła, o mamus nowe włosy mas?
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jejuuu aleście tu naskrobały hehe
my już w chacte wlasniej łiiiii megaśnie jest tylko kurka jasna chyba jestem kwalifikowana sprzataczka już haha bo ciagle cos czyscze pucuje i oagtaniam maskaraaa
mielismy 45 kartownow do wypakowania kuzunka z chlpakiem nam a szcescie pomogli bo teście niekoniecznie się kwapili... czytałam czytałam wasze texty o tesciowcyh haha niezlee:PPP
poa tym dziaeickom się mega podoba spia fajniutko tytaj wiec git, w 1 noc nic mi się nie snilo bo padalm ze zmeczenia porpstu )
klarcia zlapala bakteryjne zapelanie gardla chyba od jakiegoś biszkopta z podłogi czy cos wiec niestety piewszy antybiotyk ale już oki, biedna takamaruda była no i te żeby ciagle jej wychodzą, teraz dwie jedynki dolne, wybite 2 gorne dwojjki i pokazaly się już jedynki w takiej smiesznej kolejnosi, i miałczy trochę do tego,
poza tym raczkuje jak oszalala przy meblach to już spaceruje i za raczki tez,
na nocnik raz posadzilam to się z niego wysypala i nic nie zrobila haha ale kapisiek miał zwykly nicnik bez zdnych dzwonkow i fanfarow i się ladnie nauczyl wiec mam nadz z e maluda tez tak pojdzie, dziewczynki ponoc szybciej można nauczyć siusiania, a kapi z 2 tyg przedszkole aaaa cala w nerach już jestem.
mamy problemy tu na wiosce teraz z netem wiec dzisiaj pierwszy raz od tych 10 dni was czytam, ale postaram się jakos częściej miedzy praniem i sprzątaniem wskoczyć hehe
buziakiii dla wsytskcih!!!!!
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja też się przedstawię, mam na imię Sandra i jestem mamą Izabelli Isia urodziła się 11.11. No i też jestem w trakcie budowy. Fajnie że jest Nas coraz więcej!!
Basiu super że na swoim Zaraz inaczej Podejrzewam że do sprzątania sporo... Aż się boje na samą myśl jak ja to ogarne... My też mamy pierwszy antybiotyk za sobą, mam nadzieje że długo nie będziemy żadnego brać... No i zdrówka życze dla Maleńkiej... Katar to masakra u takiego malucha... ale muszę się pochwalić że Izka nawet sobie daje wyczyścić nosek i nie rusza głową
No i chciałam powiedzieć że moja Gwiazdka dziś pierwszy raz sama wstała w łóżeczku, ale raczkowanie jeszcze jej nie idzie. No i nauczyła się "taka duża" i podnosi rączki jak na komendę, no i nauczyłą się też "brawooo" bić
Z nockiem zaczynam naukę od nowa bo moja teściowa ładnie ją uczyła, ale jak wyjechała to ja to zaniedbałam i muszę zaczynać od nowa...
Słoneczko z tymi dziadkami to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!! Lepiej żeby ich nie miał niż miał takich jakimi są. Byłoby mu tylko przykro, przywiązał by się a potem rozczarował.
Trufla ja też gratuluje samodzielnych kroków... dasz nam rady jak ogarnoć takiego biegającego szkraba
Zuzu i jak te włosy??? Czekam na foto!!!
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Sander no i gratki dla Izy za wstawanie :*
Kacper znowu odwrotnie. najpierw zaczal raczkowac a pozniej wstawac. teraz juz go zupelnie nie ogarniam. wydaje mu sie chyba ze umie chodzic i sie puszcza same wiecie jak to sie konczy.
w lidlu od pon beda fajne nocniki za chyba 18 zl wiec taniutko jakies zabawki i ubranka maja byc. zobaczcie sobie jak macie ochote
Zuzu jak tam? pochwal sie kolorem
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
Naszczęście w niedzielę przyjedża teściowa to mi trochę pomoże i mąż ma od poniedziału urlop Będę mogła skończyć pisać pracę licencjacką bo niemam chwili dla siebie.
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
jak tam dlugi " łykend"?
u mnie byl dzis odpust. Maciek ma festynowy wiatraczek i balonik
szkoda tylko,ze w tym wiatraczku interesuje go tylko kijek, ktory wg niego jest w sam raz do jedzenia...
Basia to z jakiej teraz miejscowosci jesteś? Czy to wioska? dawaj jakies zdjecia z nowego apartamentu
Sander a co Izka za chorobe podlapala?
Trufla co studiujesz? i na jaki temat pisze?
He he he ten post to same pytania Jak taka statra babcia co musi wszystko wiedziec , o wszystko zapytac
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
U nas ostatnio tez czasem marudzonko jest bo ida jej gorne jedynki i dwojki wszystkie na raz... Jedna jedynka juz przebita, druga lada dzien i dwojki tez bo juz wszystko widac. Ale na szczescienie nie jest to jakies wielkie marudzenie, czasem jej sie zdarzy
Sander gratulacje dla Izuni za wstawanie Ja tez sie moge tym pochwalic bo Pola wczoraj pierwszy raz sama wstala w lozeczku poki co narazie tylko raz
Kaska fajne te rzeczy beda w lidlu cos czuje ze parerzeczy na pewno zakupie, w tym nocnik
A my wczoraj wybralysmy sie do parku miniatur w Krajnie fajne miejsce dla rodzin, są tam repliki znanych budowli oczywiscie w pomniejszeniu Pola grzeczniutka jak zawsze A pozniej brat mojego męża zabral nas na pyszne lody, boze w zyciu takich nie jadlam heh szkoda ze u mnie w miejscowosci takich nie sprzedają, chociaz moze i dobrze bo pewnie bym wpierdzielala codziennie
Trufla powodzenia z pisaniem pracy
Zuzu no i czekamy na foto
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)