- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- SZCZĘŚLIWE MAMUSIE LUTY 2012
SZCZĘŚLIWE MAMUSIE LUTY 2012
- milibryl
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hiszpanka
- Wylogowany
- gaworzenie
- mama 14 - latki i miesiecznego synka :)
No dziewczynki, ktora nastepna ?
- xxpoziomkaxx
- Wylogowany
- gaworzenie
milibryl ja mam wizyte w poniedzialek i wtedy dowiem sie najdokladniej co i jak, wszystko zalezy jak mala w brzuszku sie bedzie czula. Pewnie jak wszystko bedzie ok to umowia mnie na wywolanie na przyszla sobote. No ale wszystko jeszcze przede mna. Bardzo sie boje wywolania porodu, tyle czytalam ze skurcze wtedy sa dluzsze i bardziej bolesne, ale tez nie chce sie z gory negatywnie nastawiac. Zostalo tylko czekanie
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
znane Ryby
Jon Bon Jovi
Bruce Willis
Chuck Norris
Mikołaj Kopernik
Albert Einstein
Michał Anioł
Jerzy Waszyngton
Fryderyk Chopin
Andrzej Wajda
Kurt Cobain.
- milibryl
- Wylogowany
- pierwsze słowa
no i umylam... ale nadal nic... moze w nocy cos sie ruszy Jak nie to jednak bedzie ryba )) Znacie jakis fajnych facetow RYBY poza Borucem? hahaha
mój mężuś to rybka i marzy mu się by dzidzi przyszło na świat 4 marca w jego urodziny - pożyjemy zobaczymy
poziomka będzie dobrze, nie zakładaj z góry że będzie gorzej, ja się nastawiam że będzie super (podobno wtedy mniej boli i szybciej się rodzi jak się myśli pozytywnie
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hiszpanka
- Wylogowany
- gaworzenie
Hiszpanka
znane Ryby
Jon Bon Jovi
Bruce Willis
Chuck Norris
Mikołaj Kopernik
Albert Einstein
Michał Anioł
Jerzy Waszyngton
Fryderyk Chopin
Andrzej Wajda
Kurt Cobain.
Dzieki Kasiu brzmi optymistycznie Nie taka ryba straszna jak ja maluja
- hiszpanka
- Wylogowany
- gaworzenie
hiszpanka napisał:
no i umylam... ale nadal nic... moze w nocy cos sie ruszy Jak nie to jednak bedzie ryba )) Znacie jakis fajnych facetow RYBY poza Borucem? hahaha
mój mężuś to rybka i marzy mu się by dzidzi przyszło na świat 4 marca w jego urodziny - pożyjemy zobaczymy
poziomka będzie dobrze, nie zakładaj z góry że będzie gorzej, ja się nastawiam że będzie super (podobno wtedy mniej boli i szybciej się rodzi jak się myśli pozytywnie
Milibryl, slyszalam, ze ryby to swietny material na meza... ja sie tylko nastawilam na wodnika bo sama nim jestem i pomyslalam, ze byloby fajnie )) a wszystkie wodniki , ktore znam sa kapitalne. Ryb meskich zbyt duzo nie znam i niewiele moge o nich powiedziec
- xxpoziomkaxx
- Wylogowany
- gaworzenie
- dolores181
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My zaliczylismy dzis pierwszy spacerek-pogoda cudowna,slonce ,cieplutko. tutaj nie przepisuja dzieciom wit.D ,tylko duzo sloneczka-wiec dobrze,ze w koncu sie ocieplilo.
to kto nam jeszcze zostal nierozpakowany? Poziomka, Hiszpanka i Milibryl?
Olencja -sliczna ta twoja Majeczka i jaki wspanialy usmiech
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Musiałyśmy się z Martusią ogarnąć, żeby znaleźć czas na poczytanie i odpisanie i jesteśmy.
W niedzielę rano zaczęły mi odchodzić wody, tak partiami po trochu, pęcherz pękł dopiero na porodówce. A w sobotę wieczorem zjadłam z mężem jeszcze ogromną pizzę ;-p. Cała akcja trwała 6 godzin, w tym 40 minut partych. Łatwo nie było, ale dałyśmy radę. Niestety położne nie zdążyły mnie naciąć i mocno popękałam, ale to nie jest ważne, bo mam swoją cudną kruszynkę zdrową ze mną. Miałyśmy problemy z karmieniem, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Dziewczyny, tu moja osobista rada, jeżeli kompletnie nie macie siły karmić i nie macie pokarmu, a do tego macie dziecko z żółtaczką które przysypia co minutę przy cycu i w rezultacie wisi na cycu 24 h, dokarmcie dziecko z butli, wyśpijcie się, a rano przystąpicie do karmienia z pozytywnym nastawieniem.
Gratuluję kolejnym rozpakowanym i 3mam kciuki za pozostałe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ANN Martusia jest sliczniutka -jeszcze raz gratuluje
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ja też skurcze miałam a rozwarcie 3 cm więc dali mi na początek rozkurczowy, żeby poczekać na rozwarcie. Potem poszłam pod prysznic i się zaczęło na dobre i szło już razem skurcze silniejsze i mocniejsze i rozwarcie większe
- hiszpanka
- Wylogowany
- gaworzenie
Witam się jako Mamusia
Musiałyśmy się z Martusią ogarnąć, żeby znaleźć czas na poczytanie i odpisanie i jesteśmy.
W niedzielę rano zaczęły mi odchodzić wody, tak partiami po trochu, pęcherz pękł dopiero na porodówce. A w sobotę wieczorem zjadłam z mężem jeszcze ogromną pizzę ;-p. Cała akcja trwała 6 godzin, w tym 40 minut partych. Łatwo nie było, ale dałyśmy radę. Niestety położne nie zdążyły mnie naciąć i mocno popękałam, ale to nie jest ważne, bo mam swoją cudną kruszynkę zdrową ze mną. Miałyśmy problemy z karmieniem, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Dziewczyny, tu moja osobista rada, jeżeli kompletnie nie macie siły karmić i nie macie pokarmu, a do tego macie dziecko z żółtaczką które przysypia co minutę przy cycu i w rezultacie wisi na cycu 24 h, dokarmcie dziecko z butli, wyśpijcie się, a rano przystąpicie do karmienia z pozytywnym nastawieniem.
Gratuluję kolejnym rozpakowanym i 3mam kciuki za pozostałe
Gratulacje Ann,
sliczna dzidzia i piekne blond wloski ))