BezpiecznaCiaza112023

Zalety życia w Iskele na Cyprze Północnym

5 miesiąc 3 tygodni temu #1192059 przez nars
Ostatnio zastanawiam się nad kupnem nieruchomości w Iskele na Cyprze Północnym. Wiem, że to szybko rozwijający się region, ale chciałbym dowiedzieć się więcej o tym, jak się tam żyje na co dzień.

Czy ktoś z was już tam mieszka? Jak wygląda dostęp do infrastruktury, jak sklepy, restauracje, szkoły?

Czy jest to dobre miejsce na dłuższy pobyt lub nawet przeprowadzkę? Zależy mi na opinii osób, które tam mieszkają, bo chciałbym dobrze przemyśleć tę decyzję.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

5 miesiąc 3 tygodni temu - 5 miesiąc 3 tygodni temu #1192118 przez Misiek
Mieszkam w Iskele od kilku lat i mogę powiedzieć, że to świetne miejsce do życia, zwłaszcza jeśli szukasz spokojnej okolicy z dobrą infrastrukturą. Region ten rozwija się dynamicznie, co oznacza, że coraz więcej usług jest dostępnych na miejscu – od sklepów, przez restauracje, po nowoczesne szkoły. Iskele jest też blisko plaż, co dla wielu osób jest dużym plusem. Ceny nieruchomości są tu jeszcze przystępne, ale zauważyłem, że powoli rosną, więc warto się spieszyć, jeśli planujesz zakup. Polecam zapoznać się z ofertami na stronie worldestate.homes/pl/north-cyprus/iskele/ gdzie znajdziesz różnorodne opcje, od apartamentów po domy, które mogą Cię zainteresować. Ja swoją nieruchomość znalazłem właśnie tam i jestem bardzo zadowolony.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka