- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Jak poznałyśmy się z naszymi połówkami ?
Jak poznałyśmy się z naszymi połówkami ?
- AgaDolata89
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AgaDolata89
- Gość
co najfajniejsze mam w pamiętniku z 3 klasy podstawówki jego wpis "na ostatniej stronie wpisał się mąż żonie,żeby żona pamiętała, że dobrego męża miała"....babcia do dzisiaj nie może uwierzyć w ten pamiętnik a my chyba musimy oprawić go w ramkę dla potomnych hihihihi
to najfajniejsze
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Jeździliśmy razem na tzw.spoty,zloty i inne imprezy z innymi forumowiczami Od początku bardzo się polubiliśmy i skumplowaliśmy ale...ja miałam wtedy innego faceta ...w końcu(na szczęście) rozeszliśmy się i tak od słowa do słowa,od spotkania do spotkania wyszło na jaw że razem z moim obecnym już mężem lubimy się bardziej niż trochę no i tak zaczęła się nasza WSPÓLNA przygoda hehe
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
aha zapomnialam dodac ze dlatego pod latarnia bo jak aska nas zapoznawala to akurat stalismy pod latarnia
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Na wstępie powiem ze nigdy/przenigdy nie chciałam poznawać faceta w knajpie lub na dyskotece bo dla mnie to tylko jedno chcieli
a mojego męża gdzie poznałam : NA DYSKOTECE w styczniu 2006 roku pojechałam z koleżankami do Bielska na dyskotece (bo chcialam sie odegrac na bylym facecie, wiedziałam ze on tam tez będzie ) no i na parkiecie mój mąż się cały czas do mnie uśmiechał, aż mnie zaprosił nie na drinka tylko na soczek
Cala noc przegadaliśmy i ja całkiem zapomniałam o swoim byłym bo poznałam właśnie mojego Michała.
Musicie wiedzieć ze mój mąż ma cały czas banan wbity i to mi się tak w nim podobało/podoba ze od 1 nocy się w nim już zakochałam. Najlepsze było ze opowiadał mi o swoim super aucie Peugeot 205, jakie to nie zaje****** i wogole po czym mi powiedział ze niestety ale jest zepsute i stoi pod blokiem
A o 4:00 nad ranem nie zapomnę jego smska co mi napisał: "Ciesze się ze zapamiętałaś takiego prostego gościa jak mnie"
No i 2 dni później zaprosił mnie do herbaciarni i od tamtego momentu jesteśmy szelestliwy :*
Kocham cie :*:*:*
Zaręczyny: Poprosił mnie już o rękę 3 miesiące po naszym spotkaniu. Pojechał ze mną (już Peugeot'a miał naprawianego) na biały krzyż ( to jest taka wielka gorą u nas co widac cale miasto) tam stała taka ławeczka. Powiedział mi żebym usiadła i tak gadał pierw o głupotach az nagle kleknął przede mną i poprosił mnie żebym za niego wyszla.
No i za parę dni mija nasza 2 rocznica ślubu, teraz jeszcze doszedł do tego Piotruś no i tak sobie radzimy razem
- Astra_1988
- Wylogowany
- gaworzenie
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
jestesmy razem juz 12 lat! a dzidzia ma 4 mm (wiem, wiem megaprzynudzam! ).
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja poznałam męża w pracy. Dorabiałam sobie na wakacjach podczas studiów. To była wielka hala produkcyjna, a chłopaków na pęczki ..mój M widział mnie wczesniej ja go pierwszy raz jak przydzielono mnie do jego brygady. Ale od razu wpadł mi w oko. Należe o osób niesmiałych i nie dawałam po sobie poznać czegokolwiek, ale kombinowałam na boku zawsze byłąm na jego zmianie, aż kiedyś nas wspólny znajomy z pracy zaprosił na grila, który się wkońcu nie odbył. To był już pazdziernik skończyłam pracować, M. się nie odezwał po owym grilu i skasowałam jego numer niewiedząc czemu. Smsa napisał po 2 tygodniach,w listopadzie przenioslam sie na zaoczne studia i znów dorabiałam ale w firmie obok. Mój M. odwiózł mnie kilka razy z pracy i tak się zaczęło. Jesteśmy razem 7 lat.