- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Malutka u nas szaro buro i ponuro wiec do dupy też. Heh " do wielkiego miasta" jak to Śmiesznie.brzmi
Tak wiem bo ja mieszkam w miasteczku a pisze wielkie miasto bo i tak wam nie powie nic jego nazwa predzej jak mowie o wielkim wielkim mieście
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Malutka to powodzenia w wielkim mieście!! ja się zbieram do pracy kiss
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
jestem wychowana na bialorusi i tu jest calkiem inne podejscie do aborcji, co druga kobieta to przeszla i to nie jest tabu jak w polsce, moze dlatego, ze religia jest na ostatnim miejscu.
mozecie nazywac mnie morderczynia, sory, ale mnie to nie rusza, nawet roche mnie rozsmieszylo, ze az taka reakcja jest
jeszcze raz powtarzam nie wstydze sie ABORCJI, nie zaluje decyzji, chce sie pozbyc tego dziecka i ukrywac tego nie zamierzam, bo nie uwazam to za zbrodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziekuje swoim kochanym czerwcowkom za wyrozumialosc, kochane jestescie :-*
jesli nie bedziecie chcialy, zebym sie udziela zrozumiem.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Nie tłumacz niczego wychowaniem to nie ma nic do rzeczy tak jak przynajmniej w moim przypadku religia tez nie ma z tym nic wspolnego i uwierz to ze to ty dałas maleństwu zycie nie daje ci prawa aby mu je odebrac i na tym chyba poprzestane tym postem udowodnilas tylko jakim ,,człowiekiem" jestes dokładnie człowiekiem bo nawet zwierzeta nie zabijaja swojego potomstwa...
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
łooo matko jeszcze wczoraj w nocy pisały? jenyyy
powiem tak jeśli jesteśmy/ście takie przeciwko aborcji to okej ale należy też wiedzieć (tak jak to Ikunia zauważyła) że Kościół sprzeciwia się każdej metodzie powstrzymywania ciąży czyli takze jest przeciwko prezerwatywom i pigułkom anty ...a wiele dziewczyn stosuje takie metody antykoncepcji (potępia to tak samo jak aborcję)
tak jeszcze z ciekawości coś znalazłam zobaczcie na to (obrazek na końcu postu)...na niebiesko zaznaczone jest gdzie aborcję wykonuje sie legalnie (szczerze to nawet nie wiedziałam że aż tyle państw zawsze myślałam że tylko Holandia no i teraz że Białoruś)...czyli większa połowa świata...czyli mieszkańcy tych krajów czyli większość ma zdanie odmienne od NASZEGO (pewnie że wyjątki się zdarzają i niektórzy mieszkający tam też są przeciwni ale pewnie większość ludności ma inne o tym zdanie)
Taki pokręcony stał się juz Swiat...i garstka nas go nie uratuje...skoro tyle zła dookoła
kakaszka pewnie że pisz jak chcesz
Gochens pomyliłaś się...nie pisz ze masz robaka w sobie ...czy fasolke bo to już człowiek jest i jeszcze zostaniesz posądzona o zdejmowanie człowieczeństwa z dziecka !!! na staraczkach i nie tylko pełno dziewczyn zafasolkowuje i ma fasolki (tak o tym mówią) więc zdejmują człowieczeństwo !!! sorry ale już nie czepiajmy sie szczegółów bo na dobrą sprawe do wszystkiego można się doczepić SUZI.
Dobra ja już ten temat skończyłam. Bo szkoda gadać.
Lenka spała fajnie az 12h
zaraz lecę jej kaszkę zrobić
u nas dzis coś pochmurno i wiatr sie ruszył a miałyśmy iśc do baby one bo chciałam zobaczyc parasolke do wózka czy są w przystępnych cenach. Ale chyba nie pójdziemy
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Wstaje trzymajac sie szuflady i wyciaga wszystko u Aleksi były lakiery a u mnie wyciagneła staniki i majtki
Dziewczyny dajcie juz spokoj, to nic nie zmieni...
Dziewczyny pozniej wstawie obiecane zdj
Wujeik prosił mnie o upieczenie placka na imieniny Józefa dziś a w sb ma imieniny i jakies ciastka szperam po przepisach,szperam i nie natrafiłam na zadne fajne ciastka jedynie słoneczka mnie zaisnpirowały
Moze znacie jakis fajny przepis?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
mamaipomocnicy.blogspot.de/2014/02/serdu...usem-jabkowym-i.html
oczywiście nie musza to być serduszka a zamiast dodatkowej masy budyniowej może byc sam mus jabłkowy i jest prościej, szybciej i tak samo smacznie. Moja mama ma podobny przepis i jest pysznyyy
Mój chrzestny tez jest Józef w zeszłym tygodniu wysłałam mu kartkę i wczoraj dostał
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochens i Marta milej pracy
Gochens ale fajnie juz niedlugo bedziesz czula ruchy
Haniu zgadzam sie z Toba i uwazam ze kazdy ma swoje zdanie na ten temat i zawsze bedzie o to spór .
Jaka parasolke chcesz kupic ?? Ja tez musze sie rozgladnac bo ten daszek w parasolce za wiele nie zaslania :/
Malutka powodzenia w liczeniu i milej wycieczki do Wielkiego miasta
Sophie to Ci Zosia zrobila pozadek hihi a moze Kruche rogaliki z marmolada ???
www.chillibite.pl/2013/10/kruche-rogaliki-z-dzemem.html
Padam na twarz, glowa mnie boli , Mala budzila sie 4 razy alebja spac nie moglam :/
oj tak kawa obowiazkowo
Milego dnia
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
KaROlka moja tak samo wierci sie i wstaje daje smoczek pokweka i spi i tak z 4 razy moze zeby mecza nasze szkraby ... ;/
Ratujmy sie kAWA
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Taka myśl mnie tylko nachodzi ... czemu żadna z dziewczyn z poza naszego wątku mająca tyle argumentów przeciwko aborcji nie spróbowała Kakaszki odwieść od tego co zamierza w sposób spokojny i racjonalny a tylko wyzywa, oczernia i szykanuje. Może dobrym słowem i wsparciem udałoby się Kakaszkę odwieźć od aborcji. Tym bardziej, że wiele dziewczyn ma smutne doświadczenia życiowe i mogłyby pomoc. Powszechnie wiadomo, że im bardzie człowieka się krytykuje i namawia do czegoś na siłę i ze złością tym skutek jest odwrotny.
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa