- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Robię termos kawy chce któraś? ?? Ja dzis bez tego ani rusz :/
Ikunia ale milo ze strony Twojego B

Malutka dobrze ze wizyta w Wielkim miescie zakonczona sukcesem , robilam jej dluzsza przerwe i nic to nie dało :/
oj to bedzie sie dzialo jak mezu wraca

Gochens milego dnia w pracy

Aleksia to masz malego kombinatora w domu

Noc KATASTROFA :/ od 00.30 budzila sie do rana srednio co pol godziny i ryk wychodzilam z siebie bo jak wzielam ja na kolana przytulilam to spala ale po odlozeniu ryk :/ niewiem czy to znowu zabki czy co :/ ledwo żyje normalnie i jeszcze jajnik mnie boli :/
Milego dnia ,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Dostalam malpe i jestem ledwi zywa dawno mnie tak nie bolalo chyba te kamienie maja z tym zwzeka tu tyle roboty musze zrobic stroiki dla kregowcow na soboteii dla taty na imieniny w niedziele. Z moim juz lepiej sie dogaduje jeszcze z nim pogadam bo nie zotawie niewyjasnionych tematow a wcziraj nie bylo jak bo wrocil pozno alebyl u lekarza i diagnozuja mu niedokrwistisc skutek jego choroby a z tymwiaze sie rownierz silna depresja nadwrazliwosc i jeszcze polaczyc to z je€o cholerycznym ccharakteraem i bomba gotowa. Pawelek ma katar i pokasluje a juz chcialam isc nakontrol i szczepienie a tu dupa blada, przez katar spi gorzej i sie budzi pare razy . U nas jeszcze pochmurno ale podobno wekend ma byc piekny wiec czekam cierpliwie. A jeszcze )am jechac do uzed7 wreszcie po te becikowe tylko nie dokonca wiem co tam trzeba przywiezc bo zgubilam kartke maa juz , zaswiadcznie od lekarza i pit za 2012 i chyba to wszystko jakby co to mnie poprawcie.
kakaszka modle sie caly czas za ciebie trzymaj sie.
sory za literowki
milego dzionka papa
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Kakszka ja tez o Tobie ciagle mysle i modle sie, choc mam juz na Ciebie nerwa! Mam nadzieje, ze nie popelnisz tego blędu dzis, ktory zawazy na Twoim i nie tylko twoim zyciu.
U mnie tez wiosennie.... nocka lepsza. Wspolczuje Karolka tych pobudek.
Dziewczyny a czy do naszego becikowego potrzebny jest pit z 2012 czy 2011?
moj dzis wstal o 6 i 3 godziny bite zabawy az padl no i teraz po 30 minutach juz wstal. Jeju co ja bym dala zeby mi tylko tyle snu wystarczylo.
milego dnia
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
www.sekap.pl/katalog.seam?id=25525&actio...electParent&cid=9471
Kasia jak będziesz składać wniosek to daj mi znać - bo ja pracuje na Michałkowickiej to się na Urzędowym korytarzu spotkamy

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

jadziatopol juz mnie zaczeło to naprawde irytować!
Lepiej nie oceniajcie nas tylko przeczytajcie nasze posty jak mowilismy kakaszce ze napewno jest wyjscie i zeby tego nie robiła! ALe kazdy ma swoje sumienie swoje zaycie tak jak napisała Gochens myslicie ze zmieni to cos jak bedziecie nas obrazac !

TO JUZ NIC NIE ZMIENI! WIEC DAJCIE SPOKOJ BO kakaszka wydaje mi sie juz podjęła decyzje z tego co wywnioskowałam z wypowiedzi wiec dalsze dyskusje nic nie dadzą ani nie pomogą ...
My tu mozemy pisac o pogodzie i o wszystkim wiec grzecznie prosze dajcie nam spokoj i NIE ZACHOWUJCIE SIE JAK DZIECI PODKRESLAM OBRAZAJĄC NAS! bo chyba w ten sposób nie zmienicie całej sytuacji i swiata nie zbawicie ...
Pozostaje tylko sie modlic ze kakaszka zmieni zdanie a obrazanie innych nic nie wniesie ...
Pogogda u mnie wreszcie ładna wiec pewnie pojdziemy na spacer

NA obiad zrobie krokiety bo moj chciał strasznie głodomor jak wroci to pochłonie z radością

Musze dzis sobie blaty porobić do placków upieke mu 2 i te ciastka co Hania dała mi link

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
U mnie też wiosna, a piździ równo
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

POGODĘ MAMY SUPER !!! WIOSNA...NIEBO BEZCHMURNE

Jadźka tu nie jest wątek o aborcji!!!! chyba cos Ci się pomyliło

Lutówki najmądrzejsze...wchodzą...podczytuja a potem na FB obgadują.
Wczoraj znów objechały jedną dziewczynę u siebie a za rękę jej nie złapały...więc o czym tu rozmawiać

Karolka ja też nie wiem jak Ci pomóc z tym niejedzeniem Gabi

Ikunia ale B. sie spisał na medal

Malutka super że udało się wszystko załatwić

szósteczka kciuki zaciśnięte za Pati by się ładnie zrosło

lecę na spacer z moim skrzatem bo juz ewidentnie jej się nudzi...
do później
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Nie pisałam ale czytałam bardzo co się tu dzieje, moje zdanie jest zupełnie inne od tego co chce zrobić kakaszka, ale już nie będę się nakręcać.
aleksia to weź się spotkaj ze mną

Kasia ja jak składałam to wymagały ze 2012 a na kasę czekałam 2 miesiące jakby miliony chciano mi dać.
Karolka ale miałaś szaloną nockę, nie zazdroszczę. aha tak mi się przypomniało odnośnie jedzenia Gabi, moja znajoma też miała taki problem ze swoim Antkiem, cuda mu nie gotowała co najmniej jakby królowa Elżbieta miała u niej gościć, aż dała słoiczkowe jedzenie i mały szamał aż mu się uszy trzęsły no i teraz daje mu pół na pół mieszka słoiczkowe i to co gotuje.
u mnie pięknie wreszcie ale wiatr trochę jest, ale spacerek będzie po tych dwóch dniach ulewy, ale pewnie wszystko teraz zakwitnie, pięknie będzie:)
Ika zazdroszczę zdolności faceta, mój to z remontowych rzeczy nic nie umie zrobić

Bartek obudził się z funkcją raczkowania

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Marta jak bedziesz jechac do Przemnysla to mnie tez odwiedz haha

Hania no ja wczoraj tak samo patrze do Nich a te jezdza po dziewczynie ona sie tłumaczy a te dalej ... Coś kłotliwe sa wiec masz racxje o czym tu mowic .... ;/
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas slonce i wiatr.
Moje szkraby leza w lozeczku. Zoska zasnela o 22 i obudzila sie o 10, zezarla flache i teraz robi paluchowanie czyli masaz twazy tatusiowi:p wogole ona wszystko dotyka i puka we wszystko palcem środkowym:p oby se go nie złamała bo jak jej w gipsa wsadza to bedzie niezly wstyd

Szósteczka pewnie pogadaj z K. nie wolno zostawiac zadnego nawet najmniejszego problemu bo on zawsze moze urość. Udanego buszowania na lumpkach. Zdrowka dla dzieciakow i wspolczuje @. Moze troszke relaxu nie zaszkodzi z nogami w gorze? A u mnie jest wymagane zaswiadczenie z zusu za skladki z 2011 i 2012, i z US o dochodach za 2011 i 12 no i zaswiadczenie lekarza. Wszystko juz mam tylko do tego lekarza jakos mi ciagle daleko, musze sie w koncu spiac.
Cordis przyjemnego plywania w jeziorku slinowym;)
Coraz ruchliwsze te nasze bejbisie;)
Milego dnia
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Filipowi pozmienialy sie pory snu bo wczesniej wstaje(miedzy 5 a 6) i potem pada przed 10 wiec czekam az sie obudzi i idziemy spacerowac

Widze ze tu sie tyyyle dzieje a ja oczywiscie nie w temacie :-/
Musze nadrobic

Poki co milego dzionka