BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 tygodni temu #858991 przez Paulaaa
Kakaszka nie zasługujesz by być matką. Nie zasługujesz by pisać tu z Mamami Czerwcowymi!
Wyrzuty sumienia Cie nie zjedzą, bo Ty nie masz uczuć. Za dwa mc znowu pójdziesz się pierdzielić z tym swoim gachem, znowu będzie ciąża i znowu się wyskrobiesz. Przecież to dla Ciebie takie NORMALNE.

Brak mi słów. Biedny aniołek :(

Czerwcówki współczuje Wam takiej ''koleżanki''.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #858994 przez creatura
Kakaszka, modlę się za Ciebie i Twoje dzieciątko, ono jest już z Bogiem. Widzisz, krąży po świecie taka piękna historia, że to dziecko wybiera sobie rodziców, opuszcza "na chwilę" grono Aniołów, żeby żyć z tymi wybranymi rodzicami na ziemi. Zostałaś wybrana, obdarowana, pobłogosławiona, ale odrzuciłaś to wszystko. Kiedyś staniecie twarzą w twarz, wtedy może zrozumiesz..... :( Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem, albo po prostu bardzo złym człowiekiem, że piszesz o zabiciu swojego dziecka z dumą i takim przekonaniem. Nie pisz proszę o religii, że my w Polsce traktujemy dzieciobójstwo jako temat tabu, że gdzie indziej jest to bardziej popularne - czy wiara, albo miejsce na ziemi musi determinować to, jakim jest się człowiekiem?

Czerwcówki, nie denerwujcie się za te wiadomości, ode mnie więcej ich nie będzie - ja, od prawię 11 miesięcy mama, ale wcześniej człowiek, który cierpiał po stracie dziecka, nie potrafię przejść obojętnie, kiedy inna matka z zimną krwią morduje swoje. :(

11 lata 2 tygodni temu #858996 przez Kasiasia
Kakaszka myslalas ze poklepiemy cie po plecach....?

Cierpialysmy z Toba, przez Ciebie a Ty teraz nam focha strzelasz i moze jeszcze nasza wina ze cie nie rozumiemy.

Ja życze Elizce żeby wyrosla na zdrowa i szczesliwa kobiete.

Przepraszam ale musialam sie wygadac

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #858997 przez Milady

11 lata 2 tygodni temu #858998 przez Milady
Popieram kasiasie kakaszka zadna z nas nie poklepie Cie po plecach dla mnie ten temat tak jak podkresliła creatura "e traktujemy dzieciobójstwo jako temat tabu, że gdzie indziej jest to bardziej popularne - czy wiara, albo miejsce na ziemi musi determinować to, jakim jest się człowiekiem? "
Zycze Ci zebyś zawsze dla Elizy była kochajaca matka i NIGDY jej nie udeżyła ...
Moze bedzie lepiej jak odejdziesz skoro jestemy nie tolerancyjne ....

ALe powiem Ci jeszcze jedno! Ja na miejscu Twojego chłopaka wrociłabym do PL i skopała Ci tylek!!!!!!!!!!!! Chyba ze jest taki sam ...

Ide przytulic swoje dzieci ....

[*]

11 lata 2 tygodni temu #859004 przez Kasiasia
Marta kurcze orzeliczam wyliczam i d.... becikowe mi sie n7e nalezy :(
jak tylko lapka z naprawy dostane to oblicze pit moze tam mi cos skapnie :S

Wiecie co.... juz o tym pisalam ale ze ja tak sobie zawsze tłumacze ze cos sie dzieje zawsze po cos.... ale za chiny ludowe nie wiem jaki wniosek z tej zaistniałej tu sytacji....

11 lata 2 tygodni temu #859005 przez Marta1985
No Kasia ... to niefajnie :(

11 lata 2 tygodni temu #859010 przez aleksiaa88
Wierzyłam do ostatniej chwili, że jednak cie ruszy w środku i nie zrobisz tego. :(

11 lata 2 tygodni temu #859014 przez Sophie25
I pomyslec ze TY dokonujesz takiego czynu a ja sie modle zebym zaszła w 2 ciaze ....

los ....

11 lata 2 tygodni temu #859016 przez Olga60
kakaszka to ty masz problemy psychiczne dziewczyno!!!! Jak zdrowa na UMYŚLE KOBIETA mogłaby tak spokojnie, w sposób tak bezczelny, chwalić się, że ZABIŁA właśnie ŻYCIE!!!!. Na pewno są fora internetowe gdzie pełno jest osób twojego pokroju, które szczycą się takimi lub też innymi zbrodniami, tam by cię na pewno wychwalano, moderator już dawno powinien USUNĄĆ cię stąd (lubisz to słowo!!!), bo to raczej nie jest forum z tematem z którym tak się obnosisz!!!!!

11 lata 2 tygodni temu #859018 przez Sevilla
Milady co pokazał test??

Śledzę Wasz wątek, od paru dni. Popłakałam się z powodu Waszej koleżanki.

Kakaszka, ja rozumiem, że w Waszej kulturze, to coś normalnego, jak pieprzone zakupy w sklepie, czy niedzielny obiadek u teściów. W Polsce aborcja nie jest tematem tabu i nie zawsze ma cokolwiek wspólnego z wiarą. Może qrwa I i II wojna światowa, tak wzmocniła kobiety w Polsce, że nawet takie głupie pomysły nas się nie imają. Mnie to boli tak bardzo, że wiele słów ciśnie mi się na usta, których nie wypada powiedzieć, przez wzgląd i szacunek dla małego człowieka, którego już nie ma. Życzę Ci jednak, by Eliza się nigdy nie dowiedziała, a ty pamiętała przy tym, jak nie będziesz mogła kiedyś zajść w ciąże.

11 lata 2 tygodni temu #859022 przez Alex_87
Dziewczyny czerwcówki walczyłyście o swoją kochaną koleżankę jak lwice, a teraz ona tak po prostu stwierdza, że jesteście nietolerancyjne i okazuje zero skruchy w swoim czynie...

Wybaczcie, ale jak dla mnie na forum gdzie kobiety starają się o dzieci, cieszą z każdych dwóch kreseczek, wspierają się, chwalą dzieciaczkami nie ma miejsca dla kogoś takiego....

11 lata 2 tygodni temu #859024 przez Sevilla
Sophie25 i to się qrwa nazywa sprawiedliwość. Ja przed synusiem straciłam 2 ciąże, po synusiu miałam pozamaciczną, a teraz modle się w duchu, żeby kolejna ciąża umiejscowiła się w prawidłowym miejscu i prawidłowo się rozwijała. Jednak tak jak piszesz los ...

11 lata 2 tygodni temu #859036 przez Ikunia1910
Milady tyle sie złego zebrało w jednym momencie ze nic dziwnego ze ci się @ spóźnia.

Jak tam leonardinio? :lol:

Dziewczyny ja od poczatku wiedziałam ze Kakaszka zdania nie zmieni (choć wiadomo nadzieja umiera ostatnia), mnie dziwi wasze tak wielkie zdumienie... Myslę jednak ze to tak jak wcześniej już pisałam poniekąd jest wina tych wszystkich textów, oczerniania, wyrzutów, wyzwisk... Szkoda ze zadna nie spróbowała czegoś więcej. Zadna z Was nie wyciągnęła do tej dziewczyny ręki żeby porozmawiać na spokojnie.I ok, zrobiła co zrobiła, pochwalać nie pochwalam, zrozumieć...staram się, ale na litośc kto wam pozwolił grzebać w jej sercu i pisać o jej miłości do Elizki. Ni chuj nie zgadzam się na to! Ciąży już nie ma, nie ma o czym pisać, jeszcze raz żegnam z naszego wątku o macierzyństwie i życiu codziennym , jeśli macie jakies niedokończone myśli wygadajcie się gdzie indziej. Przynajmniej ze względu na chwile ciszy która należy się kazdemu aniołkowi.

Kakaszko wiesz gdzie mnie szukac wrazie jakbyś potrzebowała rozmowy. Ja równiez pomodle się za Ciebie, za Elizkę, i za ISTNIENIE które zostało przerwane. Życzę Ci dużo miłości, szcześcia i tego by na Twojej drodze stanął wreszcie aniołek który się wami zaopiekuje.
(W przeciwieństwie do "KTO JEST BEZ ŻADNEGO GRZECHU NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIENIEM" i znów "rzucili" wszyscy...przykre.)

Kasiu to Tomuś już potrafi wyrazić swoje niezadowolenie:) Moja tak samo reaguje jak jest coś nie po jej myśli i to jeszcze tak zmarcholi te brwi że mi sie smiac chce:P

Z tego co mi wiadomo to becikowe jest zwolnione z podatku i sie tego nie rozlicza w picie, Marta mam racje?...

Wszystkim starającym się o potomstwo życzę owocnych "zbiorów" :kiss:

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 2 tygodni temu #859050 przez Sevilla
Ikunia1910 czy ty aby nie przesadzasz, wypraszając innych?!! Jeżeli dobrze zrozumiałam, to ty stworzyłaś ten wątek, ale jakoś w nazwie nie widzę słowa czerwcówki, tylko macierzyństwa tom I. Jakby nie patrzeć, pod tą nazwą forum, może każdy się wypowiedzieć, kto jest matką, pierwszy, drugi, trzeci czy nie wiadomo który raz. Przykro mi, że trafiłam w nieodpowiednim momencie na forum, bo jednej akurat nie spodobała się kolejna ciążą. Powiedz mi, czy równie gorąco byś wypraszała każdą z dziewczyn, gdyby trafiły tu w neutralnym momencie??

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka